U PUCNJAVI NA SELSKOJ RANJEN VLASNIK PORTALA DNEVNO.HR
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Policija traga za napadačem, svjedoci tvrde da je imao i pomagača
Ranko Šuvar / CROPIX Autor: Hajdi Karakaš Jakubin
Objavljeno: prije 1 h i 17 min
Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem koji je, najvjerojatnije u pomno planiranoj sačekuši, ranio sredovječnog muškarca u nogu.
Mjesto pucnjave je Inina benzinska postaja na Selskoj cesti u Zagrebu, a pucnjava je bila oko 18,50 sati.
Na mjesto nesreće odmah je pristigla Hitna pomoć, ali i policija. Iz PU zagrebačke ističu da je policijski očevid u tijeku i da intenzivno tragaju za naoružanim muškarcem koji će, kada mu se uđe u trag, odgovarati i za pokušaj ubojstva.
Navodno u zločinu počinitelj nije bio sam. Svjedoci kažu da je imao najmanje još jednog pomagača.
Istražitelji pregledavaju snimke nadzornih kamera, kako na benzinskoj crpki tako i na okolnim zgradama.
Počinitelju u bijegu pomaže magla koja je prekrila grad.
Jutarnji doznaje da je hicem u nogu pogođen Michael Ljubas, poduzetnik koji je, između ostalog, vlasnik portala Dnevno.
Policija traga za napadačem, svjedoci tvrde da je imao i pomagača
Ranko Šuvar / CROPIX Autor: Hajdi Karakaš Jakubin
Objavljeno: prije 1 h i 17 min
Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem koji je, najvjerojatnije u pomno planiranoj sačekuši, ranio sredovječnog muškarca u nogu.
Mjesto pucnjave je Inina benzinska postaja na Selskoj cesti u Zagrebu, a pucnjava je bila oko 18,50 sati.
Na mjesto nesreće odmah je pristigla Hitna pomoć, ali i policija. Iz PU zagrebačke ističu da je policijski očevid u tijeku i da intenzivno tragaju za naoružanim muškarcem koji će, kada mu se uđe u trag, odgovarati i za pokušaj ubojstva.
Navodno u zločinu počinitelj nije bio sam. Svjedoci kažu da je imao najmanje još jednog pomagača.
Istražitelji pregledavaju snimke nadzornih kamera, kako na benzinskoj crpki tako i na okolnim zgradama.
Počinitelju u bijegu pomaže magla koja je prekrila grad.
Jutarnji doznaje da je hicem u nogu pogođen Michael Ljubas, poduzetnik koji je, između ostalog, vlasnik portala Dnevno.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
2014-04-23
Re: U PUCNJAVI NA SELSKOJ RANJEN VLASNIK PORTALA DNEVNO.HR
Mala Bosna????
2014-04-14
Ovo je zapadno od centra, a Mala Bosna je...hja...sjevero-istočno od centra. Čini mi se da je tako.abraham wrote:Mala Bosna????
2014-04-23
Preko puta pumpe je starački dom. Sve se vidjelo kroz prozor.
crvenkasti-
2014-04-17
to je dubrava, bosna je južno preko pruge, tj. preko kanala, kozari bok, kozari put i ti kvartoviEro wrote:Ovo je zapadno od centra, a Mala Bosna je...hja...sjevero-istočno od centra. Čini mi se da je tako.abraham wrote:Mala Bosna????
Guest- Guest
Ja sam mislio da je onaj dio...Sesvete i to, iza EAST ONE, ili tako nešto.deda wrote:to je dubrava, bosna je južno preko pruge, tj. preko kanala, kozari bok, kozari put i ti kvartoviEro wrote:Ovo je zapadno od centra, a Mala Bosna je...hja...sjevero-istočno od centra. Čini mi se da je tako.abraham wrote:Mala Bosna????
2014-04-23
Kakav je to Hrvat koji ne zba gdje je Selska?
crvenkasti-
2014-04-17
da su kulturno osvješteni i idu u pozorište Trešnja znali bicrvenkasti wrote:Kakav je to Hrvat koji ne zba gdje je Selska?
Guest- Guest
Dobro si mislio.Ero wrote:Ja sam mislio da je onaj dio...Sesvete i to, iza EAST ONE, ili tako nešto.deda wrote:to je dubrava, bosna je južno preko pruge, tj. preko kanala, kozari bok, kozari put i ti kvartoviEro wrote:Ovo je zapadno od centra, a Mala Bosna je...hja...sjevero-istočno od centra. Čini mi se da je tako.abraham wrote:Mala Bosna????
Trinity-
2014-04-17
deda wrote:da su kulturno osvješteni i idu u pozorište Trešnja znali bicrvenkasti wrote:Kakav je to Hrvat koji ne zba gdje je Selska?
Nema toga u Zagrebu.
2014-04-23
samo je još prijezir i cinizam ostao živ
crvenkasti-
2014-04-17
Kopirano s INDEX.rs :
"Kako doznaje Index, u pucnjavi je ranjen kontroverzni tajkun, vlasnik četničkog portala Dnevno.rs i ustaškog portala Dnevno.hr Michael Ljubas. Odvjetnik Zvonimir Hodak potvrdio je za Index da ima informaciju kako je Michael Ljubas slučajno pogođen u nogu tijekom pokušaja pljačke benzinske postaje."
Ko je pokušao pljačkat benzinsku? Ljubas? .....Luda kuća.
"Kako doznaje Index, u pucnjavi je ranjen kontroverzni tajkun, vlasnik četničkog portala Dnevno.rs i ustaškog portala Dnevno.hr Michael Ljubas. Odvjetnik Zvonimir Hodak potvrdio je za Index da ima informaciju kako je Michael Ljubas slučajno pogođen u nogu tijekom pokušaja pljačke benzinske postaje."
Ko je pokušao pljačkat benzinsku? Ljubas? .....Luda kuća.
2014-04-23
Ero wrote:Kopirano s INDEX.rs :
"Kako doznaje Index, u pucnjavi je ranjen kontroverzni tajkun, vlasnik četničkog portala Dnevno.rs i ustaškog portala Dnevno.hr Michael Ljubas.
Kažem ja, isto je to. Ja i marcelus to najbolje znamo.
crvenkasti-
2014-04-17
Hoće li sad marčelusovci tražiti demanti i sudski goniti zbog kleveteEro wrote:Kopirano s INDEX.rs :
"Kako doznaje Index, u pucnjavi je ranjen kontroverzni tajkun, vlasnik četničkog portala Dnevno.rs i ustaškog portala Dnevno.hr Michael Ljubas
Guest- Guest
Ili nije platio novinarima, ili su komunjare ili su NWO masoni i iluminati.
HEROJ,on i našmrkani Buja heroji odbrane ustaške Hrvatske
HEROJI
HEROJI
stenjalica-
2015-10-18
Zrinka K sigurno zna tko su počinitelji. Granice njenog uma nadilaze naše spoznaje.
mrincredible-
2014-04-16
Odvjetnik Zvonimir Hodak tvrdi da je Ljubas ranjen u pokušaju pljačke na benzinskoj postaji
Tako je Zvone, ovo se desilo sasvim slučajno.
Similar topics
» Vlasnik portala Dnevno u problemima
» Ugašena facebook stranica portala dnevno.hr
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Texas u Beogradu: Osam mrtvih u pucnjavi u školi
» U pucnjavi kod Toulona ubijen carinik i ranjena dva policajca
» Ugašena facebook stranica portala dnevno.hr
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Texas u Beogradu: Osam mrtvih u pucnjavi u školi
» U pucnjavi kod Toulona ubijen carinik i ranjena dva policajca
Page 1 of 7