U PUCNJAVI NA SELSKOJ RANJEN VLASNIK PORTALA DNEVNO.HR
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: U PUCNJAVI NA SELSKOJ RANJEN VLASNIK PORTALA DNEVNO.HR
točno, ljubas nema nikakve veze sa šuškom
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Meni to slici na Hercegovce u Zagrebu od početka samostalne i suverene ..njihoveRegoč wrote:Ovo za Šuška je antifašistička laž.Yehudi wrote:"Mihael Ljubas je po saznanjima nećak Gojka Šuška
Za rata je bio kuhar u njemačkoj, a po povratku je dobio na dar bez kune Jadran tvornicu namještaja sa mnoštvo nekretnina i zemljišta. Praktički cijela ulica Florijana Andrašeca iza cibone je njegova, pivnica zlatni medo (dobivena nasilu pod prijetnjom životom vlasniku) (preuzeta naravno "čisto" od banke), kompleks Drvinje. Sve prostore iznajmljuje i vrti masnu lovu. Ostatak manipulacija radi sa Hrvojem Vojkovićem kojem je blizak prijatelj posebno dok je ovaj bio na čelu Hrv.fonda za privatizaciju kad je kupovao zemljišta na moru. Inače uvijek se šeta sa tjelohraniteljima, kamatari isl. Btw. tip ne zna ni prozboriti ni jednu suvislu rečenicu...."
---------------------
A netijak, pretvorbeni kriminal i sl.......pa jasno.
Kak nema veze Ljubas i susak? Oba su kuhari ili pizdamsjstorimarcellus wrote:točno, ljubas nema nikakve veze sa šuškom
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ne znam regijsku Ljubasovu pripadnost, ali ako i je Hercegovac, ne znači da je ikakav rod sa Šuškom.Sora wrote:Meni to slici na Hercegovce u Zagrebu od početka samostalne i suverene ..njihoveRegoč wrote:Ovo za Šuška je antifašistička laž.Yehudi wrote:"Mihael Ljubas je po saznanjima nećak Gojka Šuška
Za rata je bio kuhar u njemačkoj, a po povratku je dobio na dar bez kune Jadran tvornicu namještaja sa mnoštvo nekretnina i zemljišta. Praktički cijela ulica Florijana Andrašeca iza cibone je njegova, pivnica zlatni medo (dobivena nasilu pod prijetnjom životom vlasniku) (preuzeta naravno "čisto" od banke), kompleks Drvinje. Sve prostore iznajmljuje i vrti masnu lovu. Ostatak manipulacija radi sa Hrvojem Vojkovićem kojem je blizak prijatelj posebno dok je ovaj bio na čelu Hrv.fonda za privatizaciju kad je kupovao zemljišta na moru. Inače uvijek se šeta sa tjelohraniteljima, kamatari isl. Btw. tip ne zna ni prozboriti ni jednu suvislu rečenicu...."
---------------------
inače ljubas nikad nije imao tjelohranitelja ni blindirani auto, nikad čak nije imao ni skup auto, da se bavi kamatarenjem ne bi vozio staru hondu nego novi bmw, i zna i te kako progovoriti suvislu rečenicu, za razliku od karamarka i milanovića.
Jesu li to drugovi sekretari koji su u tvoju gurali?Sora wrote:Kak nema veze Ljubas i susak? Oba su kuhari ili pizdamsjstorimarcellus wrote:točno, ljubas nema nikakve veze sa šuškom
Regoč wrote:Ne znam regijsku Ljubasovu pripadnost, ali ako i je Hercegovac, ne znači da je ikakav rod sa Šuškom.Sora wrote:Meni to slici na Hercegovce u Zagrebu od početka samostalne i suverene ..njihoveRegoč wrote:Ovo za Šuška je antifašistička laž.Yehudi wrote:"Mihael Ljubas je po saznanjima nećak Gojka Šuška
---------------------
rođen je tu na trešnjevki, zagrebački dečko, hercegovačkih korijena. Bio je s bad blue boysima i ta ekipa, kakav crni šušak.
A gle , u moju nisu gurali , odim ako ne mislis na moju domovinu . Tu su gurali , bogtehrbo ..do krviRegoč wrote:Jesu li to drugovi sekretari koji su u tvoju gurali?Sora wrote:Kak nema veze Ljubas i susak? Oba su kuhari ili pizdamsjstorimarcellus wrote:točno, ljubas nema nikakve veze sa šuškom
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Antifašisti i tolerancija na djelu. Po koji put? Ljudi ne pitajte...
Daj, SORA-šice, znamo vas omladinke, služile ste kao bordel drugovima rukovodiocima. A velika vam je prednost bila da ste besplatne.Sora wrote:A gle , u moju nisu gurali , odim ako ne mislis na moju domovinu . Tu su gurali , bogtehrbo ..do krviRegoč wrote:Jesu li to drugovi sekretari koji su u tvoju gurali?Sora wrote:Kak nema veze Ljubas i susak? Oba su kuhari ili pizdamsjstorimarcellus wrote:točno, ljubas nema nikakve veze sa šuškom
Regoč wrote:Daj, SORA-šice, znamo vas omladinke, služile ste kao bordel drugovima rukovodiocima. A velika vam je prednost bila da ste besplatne.Sora wrote:A gle , u moju nisu gurali , odim ako ne mislis na moju domovinu . Tu su gurali , bogtehrbo ..do krviRegoč wrote:Jesu li to drugovi sekretari koji su u tvoju gurali?Sora wrote:Kak nema veze Ljubas i susak? Oba su kuhari ili pizdamsjstorimarcellus wrote:točno, ljubas nema nikakve veze sa šuškom
Guest- Guest
JEDAN OD ONIH HERCEGOVACA KOJI SU UNIŠTILI HRVATSKU .
A vi sad nabrajajte jos neke . Nor KUTLU . PRALJKA ITD .
ONI SU ZASLUŽNI DA U HRVATSKOJ NEMA PROIZVODNJE NITI POSLOVNE KULUTURE NITI SANSE ZA BOLJE.
TO JE ISTINA KOJU ZNAJU MNOGI .
ODIM VAS KPJI SE PRAVITE DA NE ZNATE
ONI SU ZASLUŽNI DA U HRVATSKOJ NEMA PROIZVODNJE NITI POSLOVNE KULUTURE NITI SANSE ZA BOLJE.
Ma marš u pičku materinu dosadnu, jebli te hercegovci da te jebli. StokoSora wrote:JEDAN OD ONIH HERCEGOVACA KOJI SU UNIŠTILI HRVATSKU .
nono. ne se nervirati zbog trolice.
2014-12-30
Dobivali su tvornice za kunu . STOTINJSK tvornica po Zagrebu zna se tko je i zasto upropastio i otjerao radnike na ulicu, od RAJICA DO jsmio je jamio ... Taj je bar iskreno priznao.... To je bilo tih godina tako jasno svakome tko je htio da je tzv. Domovinski rat uistinu IMOVINSKI RAT i nista drugo ili vise . Taj domovinski rat je svršio za 4 dana kad su HDZenjare pokupile narodnu imovinu .
A te vaše dimne zavjese tipa ustasa i partizana , nabijem na kurac .
I sve vaše uvrede koje ste mi pisali.
Jadna Hrvatska s takvima kao neki na forumu ...
I sve vaše uvrede koje ste mi pisali.
Jadna Hrvatska s takvima kao neki na forumu ...
Na na poslu 100 problema, i naletim u predahu na nju... Barem sam se ispuco, oa mogu dalje normalnoveber wrote:nono. ne se nervirati zbog trolice.
Pa ne sumnjamo mi u njegovu suvislost. Pogledaj samo kolike je dugove natukao. Ne ide to baš bez suvislosti. A i za javnost i policiju je odmah suvislo izjavio da nije bila sačekuša. Tako da, pokazatelja suvislosti je napretek. Nego, zar nije vlasnik govna.ndh neki 'gović'? jer izgleda da je ipak Ljubas.marcellus wrote:inače ljubas ... zna i te kako progovoriti suvislu rečenicu, za razliku od karamarka i milanovića.
Guest- Guest
barem neka korist :DRiplex wrote: Barem sam se ispuco, oa mogu dalje normalno
2014-12-30
Je . Olakšati se psovanjem na netu je korist.
Za beskorisnu čeljad ... Boli vas briga za druge, za sirotinju, za pravedne ...
Vama je DRKANJE na netu vrh koristi
Za beskorisnu čeljad ... Boli vas briga za druge, za sirotinju, za pravedne ...
Vama je DRKANJE na netu vrh koristi
Vidiš, ko bi se nado. A ništa, idemo na kobasice i kuvano vino sa smješkom.veber wrote:barem neka korist :DRiplex wrote: Barem sam se ispuco, oa mogu dalje normalno
Imaš pelin od mene ili što već piješ
Sora hvala ti na trolanj i gluposti
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Vlasnik portala Dnevno u problemima
» Ugašena facebook stranica portala dnevno.hr
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Texas u Beogradu: Osam mrtvih u pucnjavi u školi
» U pucnjavi kod Toulona ubijen carinik i ranjena dva policajca
» Ugašena facebook stranica portala dnevno.hr
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Texas u Beogradu: Osam mrtvih u pucnjavi u školi
» U pucnjavi kod Toulona ubijen carinik i ranjena dva policajca
Page 3 of 7