Da remiziramo...
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Da remiziramo...
opako..ovo šank-mudrijašiEroo wrote:Vili je za razliku od tebe, normalan čovjek. Nudi argumente i ja mu argumentirano odgovaram.michaellcmacha wrote:čak te i forumaš villi odjebao iako je visio uz te tvoje grafove ko broš na Jadrankinom reveru...:)))
Vi, šank-mudrijaši "odjebete" ljude samo zato što se ne slažu s vašim mišljenjem.
Na kraju ostanete usamljeni sa svojim šank-mišljenjima.
Neka bude dosta za ovaj put, previše sam žrtvovao svog dragocjenog vremena.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vili je pička koji se doslovno usrao od straha, kad je korona počela klati i masakrirati njemu u firtlu... napuši se kurca knjigovezac... mene ne mreš svrstavati u alkoholičare sa šank-doktoratom, jer moji upisi ne bazde po alkoholu... da sam energičan i da vam ne dam pardona to je istina, kao što je istina da bih neke od vas u reali ispičkao sa čim dohvatim jer ste toliko bezobrazni i beskarakterni da upravo to i zaslužujete... ovo "s čim dohvatim, je zato jer sam naučen da ne gubim u srazu, a s obzirom da nisam u snazi kao nekad, onda dobro dođe pepeljara, stolac, pajser, dizalica, ili bilo koji drugi priručni predmet podesan za centriranje perfidnih šupaka poput tebe... ;)
2015-08-08
Sami se jave i oni koji zbog simptoma sumnjaju da su inficirani.Noor wrote:one koji su za hospitaliziranje ne trebaš tražiti, sami se jave, jer im je potrebna bolnička skrbEroo wrote:S testiranjima se pronalazi one koji su za hospitaliziranje. Tako se radi u cijeloj Europi, pa tako i u HR.vuksadinare wrote:....vjerojatno ce se ici na smanjivanje testiranja cisto iz politickog pitanja...malo ljepse zvuci recimo 1000 zarazenih nego 3000..tu praksu su vec pocele neke zemlje u okruzenju..manji broj zarazenih manje opterecenje za zdravstveni sustav ostali doma i cekajte sudbu ili hitnu
Nitko na svijetu ne testira nasumce, niste to radili ni vi do sada.
Postotak pozitivnih od broja testiranih je danas u Europi između 20 i 30%.
Danas je kod vas taj postotak bio 18.8%, za što mislim da je ok.
1.467 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 1.513 osoba
U protekla 24 sata zabilježeno je 1.467 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 14.524. Među njima je 1.513 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 167 pacijenata. U protekla 24 sata testirane su 7.803 osobe.
10.11.2020. 10:00
Postotak pozitivnih od broja testiranih 18.8%.
U Sloveniji, na primjer, 24.3%, što je slično kao i u ostalim eu zemljama.
Eroo wrote:Sami se jave i oni koji zbog simptoma sumnjaju da su inficirani.Noor wrote:one koji su za hospitaliziranje ne trebaš tražiti, sami se jave, jer im je potrebna bolnička skrbEroo wrote:S testiranjima se pronalazi one koji su za hospitaliziranje. Tako se radi u cijeloj Europi, pa tako i u HR.vuksadinare wrote:....vjerojatno ce se ici na smanjivanje testiranja cisto iz politickog pitanja...malo ljepse zvuci recimo 1000 zarazenih nego 3000..tu praksu su vec pocele neke zemlje u okruzenju..manji broj zarazenih manje opterecenje za zdravstveni sustav ostali doma i cekajte sudbu ili hitnu
ne svi, neki svojevoljno odrade izolaciju...dosta takvih znam
dakle nisu registrirani ni kao zaraženi, ni kao preboljeli
i nisu svi inficirani za hospitaliziranje, dapače....i hvala Bogu
općoj ili ukupnoj populaciji ne znači ništa ako se manipulira sa brojevima (znači političarima i politikantima)...
i sada imamo na dnevnoj osnovi oko 30 umrlih i 170 kritičnih od kojih će 90% umrijeti ovih dana ovisno o tom koliko će ih dugo ventilatori održavati na životu zajedno sa terapijom....
ukoliko bi nam počeo drastično opadati broj kritičnih i broj umrlih, a da se pri tom ne pojavljuje povećan broj smrtnih slučajeva za koje se može sumnjati i naknadno utvrditi da je smrt povezana sa covid19
i ako bi uz to navedeno imali i smanjen broj zaraženih uz jednak ili približan broj testiranih...
tek tada bi mogli reći da se brojevi smanjuju...
i sada imamo na dnevnoj osnovi oko 30 umrlih i 170 kritičnih od kojih će 90% umrijeti ovih dana ovisno o tom koliko će ih dugo ventilatori održavati na životu zajedno sa terapijom....
ukoliko bi nam počeo drastično opadati broj kritičnih i broj umrlih, a da se pri tom ne pojavljuje povećan broj smrtnih slučajeva za koje se može sumnjati i naknadno utvrditi da je smrt povezana sa covid19
i ako bi uz to navedeno imali i smanjen broj zaraženih uz jednak ili približan broj testiranih...
tek tada bi mogli reći da se brojevi smanjuju...
Last edited by michaellcmacha on 10/11/2020, 11:38; edited 1 time in total
2015-08-08
PS: Danas
Pad aktivno pozitivnih za -418,
Umrlih: 33 -očekivano!
Hospitaliziranih: 1513 -povećan broj za +62
Na respiratoru: 167, povećan broj za +25
Važno je smanjiti bazen aktivno pozitivnih,
tako bi se postupno smanjivao i broj hospitaliziranih!
Pad aktivno pozitivnih za -418,
Umrlih: 33 -očekivano!
Hospitaliziranih: 1513 -povećan broj za +62
Na respiratoru: 167, povećan broj za +25
Važno je smanjiti bazen aktivno pozitivnih,
tako bi se postupno smanjivao i broj hospitaliziranih!
upravo sam ukazao na politikanta i on se odmah javi.... :)))
2015-08-08
Parsto tisuća ih je, a moguće i više.Noor wrote:Eroo wrote:Sami se jave i oni koji zbog simptoma sumnjaju da su inficirani.Noor wrote:one koji su za hospitaliziranje ne trebaš tražiti, sami se jave, jer im je potrebna bolnička skrbEroo wrote:S testiranjima se pronalazi one koji su za hospitaliziranje. Tako se radi u cijeloj Europi, pa tako i u HR.vuksadinare wrote:....vjerojatno ce se ici na smanjivanje testiranja cisto iz politickog pitanja...malo ljepse zvuci recimo 1000 zarazenih nego 3000..tu praksu su vec pocele neke zemlje u okruzenju..manji broj zarazenih manje opterecenje za zdravstveni sustav ostali doma i cekajte sudbu ili hitnu
S testiranjem će se izdvojiti prehlađene od infciranih s koronavirusom.
da, ali se neće izdvojiti one koji su za bolnicu, jer ni jedan nema odmah bolničke indikacije...to ide postepeno s razvojem bolestiEroo wrote:Parsto tisuća ih je, a moguće i više.Noor wrote:Eroo wrote:Sami se jave i oni koji zbog simptoma sumnjaju da su inficirani.Noor wrote:one koji su za hospitaliziranje ne trebaš tražiti, sami se jave, jer im je potrebna bolnička skrbEroo wrote:S testiranjima se pronalazi one koji su za hospitaliziranje. Tako se radi u cijeloj Europi, pa tako i u HR.vuksadinare wrote:....vjerojatno ce se ici na smanjivanje testiranja cisto iz politickog pitanja...malo ljepse zvuci recimo 1000 zarazenih nego 3000..tu praksu su vec pocele neke zemlje u okruzenju..manji broj zarazenih manje opterecenje za zdravstveni sustav ostali doma i cekajte sudbu ili hitnu
A, čuj, već sada vam šteka po bolnicama. Zdravstveni sustav ima ograničene resurse, to je valjda jasno.Noor wrote:da, ali se neće izdvojiti one koji su za bolnicu, jer ni jedan nema odmah bolničke indikacije...to ide postepeno s razvojem bolestiEroo wrote:Parsto tisuća ih je, a moguće i više.Noor wrote:Eroo wrote:Sami se jave i oni koji zbog simptoma sumnjaju da su inficirani.Noor wrote:one koji su za hospitaliziranje ne trebaš tražiti, sami se jave, jer im je potrebna bolnička skrbEroo wrote:S testiranjima se pronalazi one koji su za hospitaliziranje. Tako se radi u cijeloj Europi, pa tako i u HR.vuksadinare wrote:....vjerojatno ce se ici na smanjivanje testiranja cisto iz politickog pitanja...malo ljepse zvuci recimo 1000 zarazenih nego 3000..tu praksu su vec pocele neke zemlje u okruzenju..manji broj zarazenih manje opterecenje za zdravstveni sustav ostali doma i cekajte sudbu ili hitnu
Predugo sve skupa traje, svi smo umorni i razdraženi...
Loše je sve to natovariti zdravstvu i onima koji sad brinu o tome da sve ipak funkcionira.
Moja država je uređenija, ali imao slične ili iste probleme kao kod vas. Ljuti me ljudski nerazum,
čak i kod onih od kojih bih najmanje očekivao.
Ero, istina, ali to nije rezultat velikog testiranja, nego teškog stanja tih ljudi, faze i intenziteta bolestiEroo wrote:A, čuj, već sada vam šteka po bolnicama. Zdravstveni sustav ima ograničene resurse, to je valjda jasno.Noor wrote:da, ali se neće izdvojiti one koji su za bolnicu, jer ni jedan nema odmah bolničke indikacije...to ide postepeno s razvojem bolestiEroo wrote:Parsto tisuća ih je, a moguće i više.Noor wrote:Eroo wrote:Sami se jave i oni koji zbog simptoma sumnjaju da su inficirani.Noor wrote:one koji su za hospitaliziranje ne trebaš tražiti, sami se jave, jer im je potrebna bolnička skrbEroo wrote:S testiranjima se pronalazi one koji su za hospitaliziranje. Tako se radi u cijeloj Europi, pa tako i u HR.vuksadinare wrote:....vjerojatno ce se ici na smanjivanje testiranja cisto iz politickog pitanja...malo ljepse zvuci recimo 1000 zarazenih nego 3000..tu praksu su vec pocele neke zemlje u okruzenju..manji broj zarazenih manje opterecenje za zdravstveni sustav ostali doma i cekajte sudbu ili hitnu
.
michaellcmacha wrote:daj se sredi... kud nas jebe ovaj virus korone sad još i da nas ti tu zajebavaš sa Robi-Svetozar-Rujka sindromom ili Ero iz Oza.....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha likes this post
Naravno. Treba spriječiti scenario "Bergamo" i to je sad glavni cilj.Noor wrote:Ero, istina, ali to nije rezultat velikog testiranja, nego teškog stanja tih ljudi, faze i intenziteta bolestiEroo wrote:A, čuj, već sada vam šteka po bolnicama. Zdravstveni sustav ima ograničene resurse, to je valjda jasno.Noor wrote:da, ali se neće izdvojiti one koji su za bolnicu, jer ni jedan nema odmah bolničke indikacije...to ide postepeno s razvojem bolestiEroo wrote:Parsto tisuća ih je, a moguće i više.Noor wrote:Eroo wrote:Sami se jave i oni koji zbog simptoma sumnjaju da su inficirani.Noor wrote:one koji su za hospitaliziranje ne trebaš tražiti, sami se jave, jer im je potrebna bolnička skrbEroo wrote:S testiranjima se pronalazi one koji su za hospitaliziranje. Tako se radi u cijeloj Europi, pa tako i u HR.vuksadinare wrote:....vjerojatno ce se ici na smanjivanje testiranja cisto iz politickog pitanja...malo ljepse zvuci recimo 1000 zarazenih nego 3000..tu praksu su vec pocele neke zemlje u okruzenju..manji broj zarazenih manje opterecenje za zdravstveni sustav ostali doma i cekajte sudbu ili hitnu
.
Međusobna solidarnost i odgovornost svakog od nas, to se traži.
Upravo sam s mojom gospođom raspravljao o jednom našem slučaju
u UKC MB. Glava me boli od toga, kad vidim kako znaju oni najodgovorniji
među nama biti neodgovorni. UKC-u se samo u jednom danu javilo za pomoć
300 dobrovoljaca...studenarta medicine, bivših med. sestara i liječnika, nakon
što je svaku večer doslovce pljuvao po nacionalnom stožeru, jer kao nema dovoljno kadra.
Sve je to mogao uraditi na lokalnom nivou, a ne da truje cjelokupnu javnost.
I hr medijski prostor je zatrovan s politiziranjem...Nije vrijeme za to.
vili40 wrote:Stižu novi podaci. Šostar: S više testiranja više će biti pozitivnih :D:koji biserivili40 wrote:Zašto nam broj novozaraženih ne raste - zbog dobrih mjera ili premalo testiranja?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-nam-broj-novozarazenih-ne-raste-zbog-dobrih-mjera-ili-premalo-testiranja/2228990.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/stizu-novi-podaci-sostar-s-vise-testiranja-vise-ce-biti-pozitivnih/2229050.aspx
Kaj se ti pucaš s Indexom .... nije čudo kaj si u kurcu skroz na skroz.
Guest- Guest
gotovo je s koronom, motaj kabele... biden pobjedio
mutava baštarda wrote:gotovo je s koronom, motaj kabele... biden pobjedio
COVIDIOT
A supremely selfish cockwomble who stubbornly ignores social distancing rules, common decency and the advice of professional scientists, leading to the further spread of the virus, the needless deaths of thousands and even deeper economic misery for us all.
Cockwomble
(noun) A person, usually male, prone to making outrageously stupid statements and/or inappropriate behaviour while generally having a very high opinion of their own wisdom and importance.
Guest- Guest
Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:gotovo je s koronom, motaj kabele... biden pobjedio
COVIDIOT
A supremely selfish cockwomble who stubbornly ignores social distancing rules, common decency and the advice of professional scientists, leading to the further spread of the virus, the needless deaths of thousands and even deeper economic misery for us all.
Cockwomble
(noun) A person, usually male, prone to making outrageously stupid statements and/or inappropriate behaviour while generally having a very high opinion of their own wisdom and importance.
Di si pizdo talijanska .... kaj ima novo?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:vili je pička koji se doslovno usrao od straha, kad je korona počela klati i masakrirati njemu u firtlu... napuši se kurca knjigovezac... mene ne mreš svrstavati u alkoholičare sa šank-doktoratom, jer moji upisi ne bazde po alkoholu... da sam energičan i da vam ne dam pardona to je istina, kao što je istina da bih neke od vas u reali ispičkao sa čim dohvatim jer ste toliko bezobrazni i beskarakterni da upravo to i zaslužujete... ovo "s čim dohvatim, je zato jer sam naučen da ne gubim u srazu, a s obzirom da nisam u snazi kao nekad, onda dobro dođe pepeljara, stolac, pajser, dizalica, ili bilo koji drugi priručni predmet podesan za centriranje perfidnih šupaka poput tebe... ;)
Miha .... care!
Last edited by Sovak on 10/11/2020, 19:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:gotovo je s koronom, motaj kabele... biden pobjedio
E .. kapule i česna ... jebate Irud!
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50