Da remiziramo...
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Da remiziramo...
aben wrote:tesT na koronu je -besplatan-
zdrovlje nemo cijenu
nije.
U bliskih kontakata osobe s potvrđenom bolesti COVID-19 koji nemaju nikakve znakove bolesti rutinski se ne provodi testiranje na novi koronavirus ni na početku ni tijekom karantene/samoizolacije.
https://www.hzjz.hr/priopcenja-mediji/koronavirus-najnoviji-podatci/2/
Guest- Guest
zamstag...12 sati...sve gešlosano...vise ljudi subotom u zupanji na ulici,nego danas ugradu od 120k dušaaa
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:naše bolnice su bile preopterećene i otužne čak i prije ove situacije. falilo je doktora i sestara. ljudi bježe sa tih poslova u irsku, njemačku, britaniju, švedsku. dakle država milijune kuna u školovanje nekog doktora do njegovih kasnih dvadesetih, i onda taj as sa 29godina ode u švedsku, jer ga naši plaćaju 7000kn, a gore ima 40 000kn .
a istovremeno svaki HDZovac koji je na maloj jačoj poziciji doslovno zaposlio je desetke članova familije, rodbine, svojih suseljana na kancelarijske izmišljene poslove u državnim firmama koje gomilaju miljarde kuna gubitaka, u bolnicama u kancelarijama isto je gužva , a sa druge strane nemaju sustav da ti se mogu javiti na telefonski poziv, pa zaposleni po općinama koje nebi smjele postojati, županijama koje treba redom ukidati, ministarstva kojih imamo više od rusije koja ima 150milijuna stanovnika itd..
tu vam je problem.
čak i takav sustav izgleda da će izdržati,
Apsolutno da će izdržati. Na dnevnoj bazi će umirati 30-50 ljudi. Nitko ionako nije ništa napravio da to spriječi.
Ali nemaš frke, dok god se može u kafiću piće popiti, i ponašati se svi kao sebična gamad jer ionako umiru oni koji ionako imaju umrijeti onda je to sve okej i onda je to sve u redu.
Pišam se na ovu jebenu usranu državu, pišam se na jebenog šupka od Plenkovića i sve ostale koje idu s njima u paketu uključujući one ćelave idiote koji ga savjetuju. Milu im mater svima jebem, prokleta bila i ova država dabogda nestala u pepelu i patnji u trenutku kad su financije pretpostavili životima. Sve skupa dabogda nestalo.
Guest- Guest
E sad si potvrdio da si ober konjina, prebacujući odgovornost na par stotina ljudi koji su umrli i neznani broj onih koji će umrijeti... U osnovi nemam riječi...Eroo wrote:Šta su do sada čekali ako odmah moraju poći na kisik? Kayo, ljudi prikrivaju zarazu, ...jelte, kaj pa bu sused rekel...ma..kaya wrote:Evo ti rekla kazala pa sada i od ravnatelja javno.Eroo wrote:
Inače bi vi sad imali stvarni Bergamo i ne rekla-kazala.
" noćas je u KB Dubrava primljeno 40 bolesnika oboljelih od covida. Vi te ljude morate negdje smjestiti, morate im dati kisik, morate im dati lijekove. "
Pa sada nije teško zaključiti osim ako nisi iznimno glup što znači kada u bolnicu dođe u jednom danu njih 40 s teškim simptomima. I tako svaki dan...
Inače, ja jesam iznimno glup i prepotentan...i što ono još? A-ha, i prosvjećujem druge.
2015-08-08
vijest prosla ispod radara,jerbo je pisao Ezeku...vrl oneodgovorno..sVE o Covid-19 je vazno..
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/zatvara-se-podrucje-gdje-je-otkriven-mutirani-oblik-koronavirusa-cijeli-svijet-gleda-u-nas-15029997
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/zatvara-se-podrucje-gdje-je-otkriven-mutirani-oblik-koronavirusa-cijeli-svijet-gleda-u-nas-15029997
Guest- Guest
Mutirani oblik koronavirusa koji je pronađen u kanadskim kunama u Danskoj proširio se na 214 osoba, piše Daily Mail.
Danska je objavila da će više od 280 tisuća žitelja Sjevernog Jutlanda zbog straha od potencijalnog daljnjeg širenja virusa ući u lockdown.
Premijerka Danske Mette Frederiksen rekla je da će lockdown obuhvatiti sedam jedinica lokalne samouprave u Sjevernom Jutlandu. Građanima je rečeno da se ne udaljavaju svojih prebivališta. Dodala je da je drugim žiteljima Danske rečeno da ne putuju u tu regiju te da će se privremeno zatvoriti tamošnji restorani i kafići. Javni prijevoz također neće raditi, a vlakovima i autobusima neće biti dopušteno ni ulaženje ni izlaženje iz regije. Neki će školarci u školu ići online.
[size=18]Philip Davali/Ritzau Scanpix/AFP
Predviđa se da bi lockdown mogao trajati mjesec dana.
"Od vas u Sjevernom Jutlandu tražimo da napravite nešto potpuno izvanredno. Oči cijelog svijeta uperene su u nas", rekla je Frederiksen.
Ta izjava dolazi nakon što je Vlada objavila da će reducirati populaciju kanadskih kuna kako bi smanjila rizik od širenja mutiranog oblika koronavirusa na ljudi. Kanadskih kuna u Danskoj ima približno 17 milijuna.
Mutirani oblik koronavirusa u četvrtak je u toj regiji otkriven kod 11 osoba.
Frederiksen je u srijedu rekla da bi mutirani oblik virusa mogao imati ozbiljne posljedice za cijeli svijet te da je odluka da se reducira populacija kanadskih kuna bila nužna. "Imamo veliku odgovornost prema vlastitom stanovništvu, a sada kada je mutacija otkrivena imamo i još veću odgovornost prema ostatku svijeta", rekla je premijerka Danske. "Mutirani oblik virusa koji je pronađen u kunama mogao bi predstavljati rizik za buduća cjepiva. Ako ne poduzmemo nešto, mogao bi se iz Danske proširiti u druge zemlje."
Prosvjed uzgajivača kanadskih kuna
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix/AFP
Uzgajivači kanadskih kuna u petak su prosvjedovali u gradu Holstebrou tako što su traktorima zakrčili prometnice. Danska je jedna od najvećih izvoznica krzna kanadskih kuna u svijetu te svake godine proizvede 17 milijuna jedinica krzna.
Gradonačelnik municipija Vesthimmerland u Sjevernom Jutlandu Per Back Laursen u četvrtak je rekao da tu regiju čekaju "mračna vremena". "Do prije nekoliko dana imali smo malo zaraženih, ali je situacija najednom izmakla kontroli. Bit će to mračno vrijeme."
Velika Britanija objavila je u petak da zbog pojave mutiranog oblika koronavirusa i prijenosa istog s kuna na ljude Dansku uklanja s popisa zemalja u koje se može sigurno putovati.
Znanstvenici kažu da su mutacije virusa uobičajene i najčešće bezazlene. Neki su stručnjaci svejedno pozvali svoje danske kolege da objave više informacija o ovom slučaju kako bi analiza moga biti temeljitija.
Henning Bagger/Ritzau Scanpix/AFP
Danske vlasti kažu da mutirani virus ne uzrokuje teži oblik Covida-19, ali da ga antitijela ne napadaju onom jačinom kojom napadaju normalnu inačicu.
Djelatnici u zdravstvu u Sjevernom Jutlandu vjeruju da oko pet posto stanovnika u sebi nosi mutirani oblika virusa.
Profesor epidemiologije na Sveučilištu Roskilde Viggo Andreasen kaže da postoji dobra šansa da će mutirani oblik virusa sam nestati ako se suzbije njegovo širenje.[/size]
Danska je objavila da će više od 280 tisuća žitelja Sjevernog Jutlanda zbog straha od potencijalnog daljnjeg širenja virusa ući u lockdown.
Premijerka Danske Mette Frederiksen rekla je da će lockdown obuhvatiti sedam jedinica lokalne samouprave u Sjevernom Jutlandu. Građanima je rečeno da se ne udaljavaju svojih prebivališta. Dodala je da je drugim žiteljima Danske rečeno da ne putuju u tu regiju te da će se privremeno zatvoriti tamošnji restorani i kafići. Javni prijevoz također neće raditi, a vlakovima i autobusima neće biti dopušteno ni ulaženje ni izlaženje iz regije. Neki će školarci u školu ići online.
[size=18]Philip Davali/Ritzau Scanpix/AFP
Predviđa se da bi lockdown mogao trajati mjesec dana.
"Od vas u Sjevernom Jutlandu tražimo da napravite nešto potpuno izvanredno. Oči cijelog svijeta uperene su u nas", rekla je Frederiksen.
Ta izjava dolazi nakon što je Vlada objavila da će reducirati populaciju kanadskih kuna kako bi smanjila rizik od širenja mutiranog oblika koronavirusa na ljudi. Kanadskih kuna u Danskoj ima približno 17 milijuna.
Mutirani oblik koronavirusa u četvrtak je u toj regiji otkriven kod 11 osoba.
Frederiksen je u srijedu rekla da bi mutirani oblik virusa mogao imati ozbiljne posljedice za cijeli svijet te da je odluka da se reducira populacija kanadskih kuna bila nužna. "Imamo veliku odgovornost prema vlastitom stanovništvu, a sada kada je mutacija otkrivena imamo i još veću odgovornost prema ostatku svijeta", rekla je premijerka Danske. "Mutirani oblik virusa koji je pronađen u kunama mogao bi predstavljati rizik za buduća cjepiva. Ako ne poduzmemo nešto, mogao bi se iz Danske proširiti u druge zemlje."
Prosvjed uzgajivača kanadskih kuna
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix/AFP
Uzgajivači kanadskih kuna u petak su prosvjedovali u gradu Holstebrou tako što su traktorima zakrčili prometnice. Danska je jedna od najvećih izvoznica krzna kanadskih kuna u svijetu te svake godine proizvede 17 milijuna jedinica krzna.
Gradonačelnik municipija Vesthimmerland u Sjevernom Jutlandu Per Back Laursen u četvrtak je rekao da tu regiju čekaju "mračna vremena". "Do prije nekoliko dana imali smo malo zaraženih, ali je situacija najednom izmakla kontroli. Bit će to mračno vrijeme."
Velika Britanija objavila je u petak da zbog pojave mutiranog oblika koronavirusa i prijenosa istog s kuna na ljude Dansku uklanja s popisa zemalja u koje se može sigurno putovati.
Znanstvenici kažu da su mutacije virusa uobičajene i najčešće bezazlene. Neki su stručnjaci svejedno pozvali svoje danske kolege da objave više informacija o ovom slučaju kako bi analiza moga biti temeljitija.
Henning Bagger/Ritzau Scanpix/AFP
Danske vlasti kažu da mutirani virus ne uzrokuje teži oblik Covida-19, ali da ga antitijela ne napadaju onom jačinom kojom napadaju normalnu inačicu.
Djelatnici u zdravstvu u Sjevernom Jutlandu vjeruju da oko pet posto stanovnika u sebi nosi mutirani oblika virusa.
Profesor epidemiologije na Sveučilištu Roskilde Viggo Andreasen kaže da postoji dobra šansa da će mutirani oblik virusa sam nestati ako se suzbije njegovo širenje.[/size]
Guest- Guest
Gnječ wrote:aben wrote:tesT na koronu je -besplatan-
zdrovlje nemo cijenu
nije.
opa, zdrovlje ipak imo cijenu:)
2014-04-16
MaximusDecimusMiridije wrote:
Pišam se na ovu jebenu usranu državu, pišam se na jebenog šupka od Plenkovića i sve ostale koje idu s njima u paketu uključujući one ćelave idiote koji ga savjetuju. Milu im mater svima jebem, prokleta bila i ova država dabogda nestala u pepelu i patnji u trenutku kad su financije pretpostavili životima. Sve skupa dabogda nestalo.
forging an libertarian:)
2014-04-16
Ktstrfa, stvarno mi nije jasno zaš mu je jaja pokazala žuti, kad je kroz par upise tezgar mogao dobiti izravni crveni... Na ovakvim cakama vidiš tko je učio čitati koristeći politikin zabavnik i pisati koristeći skandinavku... Na klonji...Gnječ wrote:kaya wrote:Vidi ero, ti pišeš o antigenskom testu, on se može pokazati pozitivnim u prvih 5 dana od pojave simptoma. Ako se pokaže negativan ne znači da si negativan nego moraš na pravi test. Koji košta 600 kuna.Eroo wrote:
Kajo, cijena je 14 €.
Inače, iz aktivno pozitivnih se regrutiraju oni koji se hospitaliziraju (njih cca 8-10%),
a na respirator cca 5-15% (prosjek 10%) od hospitaliziranih.
Iz toga slijedi da se mora smanjivati broj aktivnih, odnosno hospitaliziranih,
ili ih barem držati na za zdravstvo obvladljivom iznosu....
Kajo, nemaš druge: nosi masku (za forum ti ne treba! ) , peri ruke i drži distancu.
Ovo zadnje će ti teško pasti, ali nemaš boljeg izbora. Osim ako si u zajedničkom gospodinjstvu.
U prijevodu, 6 konobara ili 6 frizerki radi. Jedna ima koronu. Ostalih 5 nitko neće besplatno testirati. Ako plate test od sto kuna i on kaže da su negativni one neće ići na onaj od 600. Rade dalje, šire zarazu dalje. Do temperature 40.
Takvim načinom i mjerama nema kraja ovome.
zašto si mu rekla kako stvari funkcioniraju? trebala si pustit turčina da sam mozga pa turčin izbosne se hvali da je njegov haplotip iz ercegovne najinteligentniji u Svemiru.
2015-08-08
Al neće da ušuti.... Morat ćemo pripustiti Robija da ga zapraši... Tek onda možda nadođejasambrend wrote:Bakićev eugeničar, jebi ga...al obratija se sad navodno...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ti si kreten ko i ero, samo je tebe puno kasnije otpustilo sa pupčane vrpce, a što te duže čitam sve mi je jasnije da su ti se i mama i tata zajebali... U to vrijeme je već postojala pouzdana kontracepcije...AssadNaPodmornici wrote:ja sam zaključan u podrumu. ljeto kada sam bio zaražen koronom prema dijagnozi doktora mihe, uglavnom sam proveo na moru vozeći jahte i dižući i spuštajući jedra, sa gostima..obilazio uvale, restorane, kupanje.. i naravno par oluja što ti zgadi život ali jebiga.. i to hrpom šveđana i nešto talijana(koje mrzim jer cu cigani). ako sam zarazio talijane nije mi žao(nitko se nije žalio kasnije).
šveđani su bili super, sa nekima sam ostao u kontaktu, već me žele iduće godine da vodim cijelu grupu od nekoliko brodova, nitko mi se nije žalio da sam ih zarazio. :D
nakon toga sam se zaključao u poddrum i ne izlazim nigdje. i navijam da ima što više mrtvih i zaraženih i sa zebnjom pratim vijesti u svako jutro na indexu i molim boga da prebaci na 3000 zaraženih dnevno pa 4000, 5000,6000 kako ste vi svi predvidjeli - ja sam sada jedan od vas
2015-08-08
Kakogod,ovo sve ne ide na dobro..bed je u svaba,kako su naivni i sve vjeruju Regirungu..uzas..puni su nade
Guest- Guest
uzas kak oje danas grad bio pust a subota..svi se zapicili plješiti trgovacke centre van grada..inace,suncana subota,makar i hladno,grad je pun svabija
Guest- Guest
Moj šogor je hercegovac,... napravio je dvoje bagljavih, brat mu također dvoje bagljavih.... Ali ja bih ipak pretpostavio da nije do hercegovac nego konkretno do njih dvojice... Usput djeca su ok, samo su ih bolesni roditelji u glavu namjerno hodali po doktori a da izdramče neke pogodnosti na osnovu zdravstvenih deficita...mutava baštarda wrote:može... kad vam budu tribali muški za produžit racu odjebat ćemo vas. jebite se samiGnječ wrote:mutava baštarda wrote:sinko moj... nema tebi pomoći...Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:naše bolnice su bile preopterećene i otužne čak i prije ove situacije. falilo je doktora i sestara. ljudi bježe sa tih poslova u irsku, njemačku, britaniju, švedsku. dakle država milijune kuna u školovanje nekog doktora do njegovih kasnih dvadesetih, i onda taj as sa 29godina ode u švedsku, jer ga naši plaćaju 7000kn, a gore ima 40 000kn .
a istovremeno svaki HDZovac koji je na maloj jačoj poziciji doslovno zaposlio je desetke članova familije, rodbine, svojih suseljana na kancelarijske izmišljene poslove u državnim firmama koje gomilaju miljarde kuna gubitaka, u bolnicama u kancelarijama isto je gužva , a sa druge strane nemaju sustav da ti se mogu javiti na telefonski poziv, pa zaposleni po općinama koje nebi smjele postojati, županijama koje treba redom ukidati, ministarstva kojih imamo više od rusije koja ima 150milijuna stanovnika itd..
tu vam je problem.
to znamo a problem su i ljudi poput tebe koji znaju da su zaraženi virusom i idu svuda i šire virus.
tako kad sam u planini posadio intradu ušle ovce, veli meni čoban da popravim zid. čov'če božiji čuvaj ti svoje ovce da ne idu u moj vrtal...
... joda nije lud da okolo šeta s koronom niti je lud da sjedi u kući zdrav.
ne želiš da ti netko prenese virus, stoj kući i štiti se od virusa. nećeš biti prvi ni zadnji .
vrat'se ti u tvoj kamenolom u ercegovnu.
2015-08-08
Ti što umiru danas, neće morati sutra... Poučak druga baštarde a podrške druga ere, yodice i šejkera...MaximusDecimusMiridije wrote:AssadNaPodmornici wrote:naše bolnice su bile preopterećene i otužne čak i prije ove situacije. falilo je doktora i sestara. ljudi bježe sa tih poslova u irsku, njemačku, britaniju, švedsku. dakle država milijune kuna u školovanje nekog doktora do njegovih kasnih dvadesetih, i onda taj as sa 29godina ode u švedsku, jer ga naši plaćaju 7000kn, a gore ima 40 000kn .
tu vam je problem.
Apsolutno da će izdržati. Na dnevnoj bazi će umirati 30-50 ljudi. Nitko ionako nije ništa napravio da to spriječi.
Ali nemaš frke, dok god se može u kafiću piće popiti, i ponašati se svi kao sebična gamad jer ionako umiru oni koji ionako imaju umrijeti onda je to sve okej i onda je to sve u redu.
2015-08-08
znači socijalizam za one sa simptomima, a kapitalizam za asimptomatske...Gnječ wrote:aben wrote:tesT na koronu je -besplatan-
zdrovlje nemo cijenu
nije.
U bliskih kontakata osobe s potvrđenom bolesti COVID-19 koji nemaju nikakve znakove bolesti rutinski se ne provodi testiranje na novi koronavirus ni na početku ni tijekom karantene/samoizolacije.
mutava baštarda wrote:znači socijalizam za one sa simptomima, a kapitalizam za asimptomatske...Gnječ wrote:aben wrote:tesT na koronu je -besplatan-
zdrovlje nemo cijenu
nije.
asimpomati moraju na poso da bi izoliranim sociosimptomatima test bi muhte
2014-04-16
ja ercegovinu mogu vidit s vrha Kamešnice kad je vedro...michaellcmacha wrote:Moj šogor je hercegovac,... napravio je dvoje bagljavih, brat mu također dvoje bagljavih.... Ali ja bih ipak pretpostavio da nije do hercegovac nego konkretno do njih dvojice... Usput djeca su ok, samo su ih bolesni roditelji u glavu namjerno hodali po doktori a da izdramče neke pogodnosti na osnovu zdravstvenih deficita...mutava baštarda wrote:može... kad vam budu tribali muški za produžit racu odjebat ćemo vas. jebite se samiGnječ wrote:mutava baštarda wrote:sinko moj... nema tebi pomoći...Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:naše bolnice su bile preopterećene i otužne čak i prije ove situacije. falilo je doktora i sestara. ljudi bježe sa tih poslova u irsku, njemačku, britaniju, švedsku. dakle država milijune kuna u školovanje nekog doktora do njegovih kasnih dvadesetih, i onda taj as sa 29godina ode u švedsku, jer ga naši plaćaju 7000kn, a gore ima 40 000kn .
tu vam je problem.
to znamo a problem su i ljudi poput tebe koji znaju da su zaraženi virusom i idu svuda i šire virus.
tako kad sam u planini posadio intradu ušle ovce, veli meni čoban da popravim zid. čov'če božiji čuvaj ti svoje ovce da ne idu u moj vrtal...
... joda nije lud da okolo šeta s koronom niti je lud da sjedi u kući zdrav.
ne želiš da ti netko prenese virus, stoj kući i štiti se od virusa. nećeš biti prvi ni zadnji .
vrat'se ti u tvoj kamenolom u ercegovnu.
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50