ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 10 Empty Re: Da remiziramo...

Post by epikur37 Tue 3 Nov - 19:56

aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:ajaj...ne vjerujem dok ne probam

ako trumpika pobijedi sutra donesi bocu na višnjik

to još moro kuvati do božića,

a za večeras sun pripremi bocu antunovića ...i nis zno da i ti navijoš za kapitalistu, šok i nevjerica

Ja sam Donaldovu pobjedu slavio i prije 4 godine uz čašu vina u 5 ujutro :)

a, znoči kapitalizam, ali ne u tvoju butigu?

razmjerno :)

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by aben Tue 3 Nov - 20:00

debotoijusto wrote:
aben wrote:

a za večeras sun pripremi bocu antunovića ...i nis zno da i ti navijoš za kapitalistu, šok i nevjerica

sta je za veceru ?

Da remiziramo... - Page 10 Img_2032

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben Tue 3 Nov - 20:02

epikur37 wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:

Ja sam Donaldovu pobjedu slavio i prije 4 godine uz čašu vina u 5 ujutro :)

a, znoči kapitalizam, ali ne u tvoju butigu?

razmjerno :)

razmjerno javnom interesu, aka tvon takulinu.. sve znun...

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 3 Nov - 20:53

Dobro je i malo humora ubaciti u ovu sumornu temu.Relaksira... :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vili40 Tue 3 Nov - 20:58

‘IMAMO EKSPLOZIJU POTREBE ZA RESPIRATORIMA’: Čačić upozorava da je sustav mjera prelabav: ‘Moramo uvesti neka ograničenja kretanja’
Da remiziramo... - Page 10 PXL_180920_30186996

Radimir Čačić tvrdi da su u Varaždinskoj županiji počeli upotrebljavati dodatne respiratore: ‘Mi imamo eksploziju potrebe za respiratorima’

Varaždinski župan Radimir Čačić rekao je za N1 da situacija u njegovoj županiji još uvijek nije tako dramatična jer u odnosu na bazične kvalitetne respiratore, postoje i transportni respiratori te kako postoji još i cijeli niz sustava u operacijskim salama i na intenzivnoj njezi.
“Ono što se nažalost dogodilo jest da smo mi došli do kraja s respiratorima i da smo morali početi upotrebljavati dodatne respiratore. U Hrvatskoj se tvrdi da imamo 800 respiratora. To nije istina, ima ih eventualno 600. Mi smo 4 posto stanovništva u Hrvatskoj. Po nekom izračunu mi bi ih trebali imati 24, a imamo 12. Trinaesti pacijent je išao na pokretni respirator. Ministar je rekao da će poslati još dva dodatna respiratora. Uspjeli smo direktno dobiti najkvalitetnijih 5 respiratora. Tih pet smo odmah prebacili i mi ćemo tijekom dana imati 19 respiratora, a sutra 20. To radimo iz županijskih sredstava, ne državnih”, rekao je Čačić.
Dodao je da su i pismeno zatražili mobilizaciju resursa. “Respiratori su prva točka pucanja. Mi smo u ovom trenutku na 200 zaraženih dnevno. 10 posto završava u sobama s kisikom. 10 posto od ovih na kisiku završava na respiratoru. To su dva dnevno. Mi imamo eksploziju potrebe za respiratorima”, rekao je Čačić te istaknuo da sustav nije došao do točke kada se bira između života i smrti. “Mi sad imamo dvije trećine respirator više nego što ih je bilo. Vrlo lako moguće da ćemo za deset dana imati problem i s ovim brojem respiratora”, napominje.

Ograničenja u kasnijim satima

Čačić tvrdi kako se slaže s pokušajem Hrvatske da izbjegne zatvaranje države. “Ali neke vrste ograničenja kretanja u kasnijim satima sasvim sigurno. Zatvaranje ugostiteljskih objekata u ranijim satima sasvim sigurno, zabranja bilo kakvih masovnijih okupljanja sasvim sigurno. Idemo prema Stožeru i tražit ćemo da se idemo s tim mjerama u Varaždinskoj županiji. Varaždinska županija koja je 5 puta manja od Zagreba radi u svom Zavodu radi 600 testova”, kazao je Čačić.
Smatra da je trenutni sustav mjera prelabav dok ulazimo u hladnije vrijeme. “Mi smo potpuno ukinuli ovlasti nad kontrolom, ljudi više ne prijavljuju kontakte, nažalost. Sustav je prelabav i Vlada to dopušta”, naglašava Čačić. “Moja je poruka i bio bih sretan da nam se ovaj eksponencijalni rast zaustavi u idućih tjedan dva”, rekao je i dodao da u slučaju da se ne zaustavi moramo uvesti strože mjere.
Komentirao je i izjavu predsjednika Zorana Milanovića koji se protivi uvođenju policijskog sata. “Mi smo odlično surađivati prije nego što sam postao prvi potpredsjednik Vlade, a danas smo također dobri, ali ne znači da se u svemu slažemo”, rekao je.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 Tue 3 Nov - 21:01

vili40 wrote:‘IMAMO EKSPLOZIJU POTREBE ZA RESPIRATORIMA’: Čačić upozorava da je sustav mjera prelabav: ‘Moramo uvesti neka ograničenja kretanja’
Da remiziramo... - Page 10 PXL_180920_30186996

Radimir Čačić tvrdi da su u Varaždinskoj županiji počeli upotrebljavati dodatne respiratore: ‘Mi imamo eksploziju potrebe za respiratorima’

Varaždinski župan Radimir Čačić rekao je za N1 da situacija u njegovoj županiji još uvijek nije tako dramatična jer u odnosu na bazične kvalitetne respiratore, postoje i transportni respiratori te kako postoji još i cijeli niz sustava u operacijskim salama i na intenzivnoj njezi.
“Ono što se nažalost dogodilo jest da smo mi došli do kraja s respiratorima i da smo morali početi upotrebljavati dodatne respiratore. U Hrvatskoj se tvrdi da imamo 800 respiratora. To nije istina, ima ih eventualno 600. Mi smo 4 posto stanovništva u Hrvatskoj. Po nekom izračunu mi bi ih trebali imati 24, a imamo 12. Trinaesti pacijent je išao na pokretni respirator. Ministar je rekao da će poslati još dva dodatna respiratora. Uspjeli smo direktno dobiti najkvalitetnijih 5 respiratora. Tih pet smo odmah prebacili i mi ćemo tijekom dana imati 19 respiratora, a sutra 20. To radimo iz županijskih sredstava, ne državnih”, rekao je Čačić.
Dodao je da su i pismeno zatražili mobilizaciju resursa. “Respiratori su prva točka pucanja. Mi smo u ovom trenutku na 200 zaraženih dnevno. 10 posto završava u sobama s kisikom. 10 posto od ovih na kisiku završava na respiratoru. To su dva dnevno. Mi imamo eksploziju potrebe za respiratorima”, rekao je Čačić te istaknuo da sustav nije došao do točke kada se bira između života i smrti. “Mi sad imamo dvije trećine respirator više nego što ih je bilo. Vrlo lako moguće da ćemo za deset dana imati problem i s ovim brojem respiratora”, napominje.

Ograničenja u kasnijim satima

Čačić tvrdi kako se slaže s pokušajem Hrvatske da izbjegne zatvaranje države. “Ali neke vrste ograničenja kretanja u kasnijim satima sasvim sigurno. Zatvaranje ugostiteljskih objekata u ranijim satima sasvim sigurno, zabranja bilo kakvih masovnijih okupljanja sasvim sigurno. Idemo prema Stožeru i tražit ćemo da se idemo s tim mjerama u Varaždinskoj županiji. Varaždinska županija koja je 5 puta manja od Zagreba radi u svom Zavodu radi 600 testova”, kazao je Čačić.
Smatra da je trenutni sustav mjera prelabav dok ulazimo u hladnije vrijeme. “Mi smo potpuno ukinuli ovlasti nad kontrolom, ljudi više ne prijavljuju kontakte, nažalost. Sustav je prelabav i Vlada to dopušta”, naglašava Čačić. “Moja je poruka i bio bih sretan da nam se ovaj eksponencijalni rast zaustavi u idućih tjedan dva”, rekao je i dodao da u slučaju da se ne zaustavi moramo uvesti strože mjere.
Komentirao je i izjavu predsjednika Zorana Milanovića koji se protivi uvođenju policijskog sata. “Mi smo odlično surađivati prije nego što sam postao prvi potpredsjednik Vlade, a danas smo također dobri, ali ne znači da se u svemu slažemo”, rekao je.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 4 Nov - 10:30

u sloveniji opet preko 2000 zarazenih...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 4 Nov - 10:39

tocnije zarazenih 2025 od 6311 testiranih sto je 32,1%
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 4 Nov - 11:32

danas 2480 zarazenih i 26 umrlih
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by aben Wed 4 Nov - 11:37

zatvaraj skule!

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by T. Wed 4 Nov - 11:43

aben wrote:
debotoijusto wrote:
aben wrote:

sta je za veceru ?

jel i supruga večera ili je sve ovo samo za tebe?
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by aben Wed 4 Nov - 11:44

T. wrote:
aben wrote:
debotoijusto wrote:
aben wrote:

sta je za veceru ?

jel i supruga večera ili je sve ovo samo za tebe?

jo ne dilin hronu

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 4 Nov - 14:51

vili40 wrote:‘IMAMO EKSPLOZIJU POTREBE ZA RESPIRATORIMA’: Čačić upozorava da je sustav mjera prelabav: ‘Moramo uvesti neka ograničenja kretanja’
 Da remiziramo... - Page 10 1f602

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 4 Nov - 14:52

2.480 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 1.221 osoba

U protekla 24 sata zabilježeno je 2.480 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 14.843. Među njima je 1.221 pacijent na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 118 pacijenata. U protekla 24 sata testirano je 9.206 osoba.
04.11.2020. 11:35

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Wed 4 Nov - 15:21

Srbija dana 2412 novih...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 4 Nov - 15:27

Brat Brale wrote:Srbija dana 2412 novih...
...vele da ce te nagrabusit nakon proslave sv.petke u opijela rdovicu..tu nedgje za deset do petnaest dana...kada bi mogle brojke biti i duple,troduple
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 4 Nov - 15:37

aben wrote:zatvaraj skule!

Da su ih navrime zatvorili(prije 30.-ak godina) danas bi ovaj forum izgleda puno pametnije.
Sad je dobra prilika za selektivno otvaranje. Oli moradu svi bit pismeni?

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Wed 4 Nov - 16:25

vuksadinare wrote:
...vele da ce te nagrabusit nakon proslave sv.petke u opijela rdovicu..tu nedgje za deset do petnaest dana...kada bi mogle brojke biti i duple,troduple

Kakve veze ima ispraćaj Mitropolita sa Srbijom?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Wed 4 Nov - 16:41

Brat Brale wrote:
vuksadinare wrote:

nikakve, ko ni s SPC sa CG Basketball

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest Wed 4 Nov - 16:45

Noor wrote:
Brat Brale wrote:
vuksadinare wrote:

Zajebo se Vučko, pa ti došla da vadiš kestenje iz vatre... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Wed 4 Nov - 16:48

Brat Brale wrote:
Noor wrote:
Brat Brale wrote:
vuksadinare wrote:

Zajebo se Vučko, pa ti došla da vadiš kestenje iz vatre... Basketball
on je mislio na CG...ono lizanje će crnogorsko srblje koštati mnogo skupo
a sve starčad

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics