USA u iščekivanju postizbornih nereda...
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...
jasambrend wrote:n_razbojnik wrote:Nije gotovo, hoće rasiste ponovno brojanje u Viskonsinu...i ja bi, realno tu su se Srbi, rahmetli Amfilohije i Vučko zakleli Republikancima da će završit' pos'ojasambrend wrote:n_razbojnik wrote:nakon 2016. nisu bili spremni opet popušit'...Lovro as iz rukava, smislili mu aferu , izvukli ga iz partije i dovuklijasambrend wrote:n_razbojnik wrote:Lovre prati i piše natuknice, poslo CV većjasambrend wrote:n_razbojnik wrote:Tenkovima na Nevadu, dajmo Lovri da ovo pobroji, jedina šansa
Lovro ih i je broja, jebi ga...
Headhuntali su ga demokrati, nije im sigurno promakao takav kalibar...:)
neznam samo jel' i APIS odradio software-ski dio
Ovakav radikalan zaokret u završnici je jedino objašnjiv tim fenomenom...opet smo izvezli naš know how u svijet...:)
Ja sam mislija da su oni carevi i u Illinoisu koliko se hvale, kad ono, opet kurac...republikancima je ipak jedina šansa vrbovati Lovru, kad bi barem jednog republikanskog guvernera imali u ključnim državama, lako bi se dogovorili oko prenamjene zemljišta, ali nešto će se možda riješiti...:)
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Komedija. Iskrcali šlaper glasova. Kao onomad Rusi na referendumu za Krim.
Jbt dobio Floridu sa preko 3% i Ohio rasturio kao zadnji put. A onda odjedsnput prestaje brojane glasova u svim ostalim državama i krenu šlaperi i ova mumija vodi. A unatoč tome bijelci kako sam predvidio manje glasovali za Trumpa ovaj put. Jedva čekam da im Alexandria Cortez krene provoditi ekonomsku politiku, biti će jebeno veselo
Jbt dobio Floridu sa preko 3% i Ohio rasturio kao zadnji put. A onda odjedsnput prestaje brojane glasova u svim ostalim državama i krenu šlaperi i ova mumija vodi. A unatoč tome bijelci kako sam predvidio manje glasovali za Trumpa ovaj put. Jedva čekam da im Alexandria Cortez krene provoditi ekonomsku politiku, biti će jebeno veselo
Kakva ekonomska politika ? Dere ih korona a sad nakon ovih masovnih izbora budu masovne grobnice po Americi sutra.
Neće oni do kraja ovog mandata isplivat iz ovih sranja od korone.
Neće oni do kraja ovog mandata isplivat iz ovih sranja od korone.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobije li Joe moze zahvaliti samo jutarnjem.
Toliko su radili ove cetiri godine, zasluzuju kakvu medalju.
Toliko su radili ove cetiri godine, zasluzuju kakvu medalju.
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:Komedija. Iskrcali šlaper glasova. Kao onomad Rusi na referendumu za Krim.
Izgubio je neke starije bijele muškarce
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Trump ima značajnu prednost u Pennsylvaniji, ali...
Jutros oko sedam sati Donald Trump imao je 56.6 posto, a Joe Biden 42.2 posto. Tada je rečeno da je u državi koja nosi 20 elektora prebrojano 64 posto glasova.Više od devet sati kasnije u Pennsylvaniji je prebrojano 79 posto glasova, navodi CNN.
I u ovoj državi ima promjena, Biden smanjuje prednost. Prema AP-u je u 18 sati u ovoj državi sljedeće stanje: Trump je na 53.7 posto glasova, a Biden ima 45.1 posto. Trump je u nekoliko ažuriranja podataka pao za gotovo 3 posto, a za gotovo isto toliko narastao.
To znači da se u 15 posto obrađenih dogodila promjena od tri posto manje za Trumpa i tri posto više za Bidena, a preostaje još prebrojiti 21 posto glasova.
vili40-
2015-08-02
Biden osvojio više glasova nego bilo koji kandidat ikad
Biden je za sada osvojio 69.543.071 glas, što je rekord. Valja napomenuti i kako se glasovi i dalje broje.Do sada je rekord s najviše osvojenih glasova držao Barack Obama sa 69.498.516 glasova.
vili40-
2015-08-02
Nemoguće je osvojiti teksas, floridu, ohio i pensilvaniju a izgubit izbore...
To se nikada u povijesti nije desilo...
Velika prijevara je na djelu...
Baš mi je drago šta ćemo se uskoro riješit Trumpa.
2014-04-11
ukralo ?T. wrote:Nemoguće je osvojiti teksas, floridu, ohio i pensilvaniju a izgubit izbore...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Podržajem sve komentare gospodina galaktičkog generala s 5*,koje je napisao na ovoj temi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
veli jedan ugledan amerikanac,analitičar ili što ja znam da je Biden dobio mnogo tzv.protestnih glasova koje bi inače teško dobio,to je jedan od razloga što je i postotak toliki.Trumpika je mnogima dojadio.
vili40-
2015-08-02
Pa e. Naporan je. Ti živiš svoj život a on ti radi stres sa svojim upisima na Twiteru kako će on ovo ono. Ajde jepi mater. Radi ljudima stres. Ko da nemaju svojih problema još im on mora život učinit stresnijim. Ma goni ga lipo u tri pičke materine.vili40 wrote:veli jedan ugledan amerikanac,analitičar ili što ja znam da je Biden dobio mnogo tzv.protestnih glasova koje bi inače teško dobio,to je jedan od razloga što je i postotak toliki.Trumpika je mnogima dojadio.
2014-04-11
ima nekoliko naših političara i da ih gledam i slušam dulje od 3 minute teška glavobolja ni tablete poslije ne pomažu.Bahatost,prijetnje,laganje i muljanje...ma brzo daljinski i brišiRayMabus wrote:Pa e. Naporan je. Ti živiš svoj život a on ti radi stres sa svojim upisima na Twiteru kako će on ovo ono. Ajde jepi mater. Radi ljudima stres. Ko da nemaju svojih problema još im on mora život učinit stresnijim. Ma goni ga lipo u tri pičke materine.vili40 wrote:veli jedan ugledan amerikanac,analitičar ili što ja znam da je Biden dobio mnogo tzv.protestnih glasova koje bi inače teško dobio,to je jedan od razloga što je i postotak toliki.Trumpika je mnogima dojadio.
vili40-
2015-08-02
pa otprilike tako.T. wrote:Nemoguće je osvojiti teksas, floridu, ohio i pensilvaniju a izgubit izbore...
i to je floridu i ohio dobio sa huge margin, iznad svih jebenih očeivanja. mislim ja sam jedini stavlja ankete gdje Trump po tim anketama vodi na Floridi sa 3% i tako ispalo, imate na prvih par stranica teme, i te ankete su mu davale i prednost u svim Rust belt državama osim Winsconsina, u svim ostalima je imao dobru prednost, čak i službene MSM ankete su ga stavljale u "striking distance"..
i onda onako jebački odnese FLoridu, čim sam vidio Florida +3%, odmah znaš da čim jednu swing državu tako odnese , da i druge swing države slično funkcioniraju. Tako se dinamika izbora domah znala 2016, Trump se držao odlično u Floridi, i dobio Floridu, (sada još i tri puta bolje) i onda krene prema Ohiu svi gledali tada Ohio, jer zna se - kako krene Ohio tako kreću ostale Rust belt države. i nakon Ohia počeo kao i sada prelaziti u prednost u rust belt državama - -- i gotovo Trump pobjednik 2016-
i 2020 krenula istim smjerom, sinoć kladinoce mu davale 80% šanse kada je dobio u Floridi 3% i okrenuo Ohio...
i odjedanput - zaustavlja se brojanje glasova? i odjedanput +120 000 glasova za Bidena nakon par sati pauze? koji kurac. i to u svim ostalim zadnjim ključnim državama .
a zna se da se republikanci mjesecima prije bore da će biti prevara u Michinganu, i Pensilvaniji gdje su guverneri najgori boljševici, Tucker Carlson je ogromne minutaže posvećiva mogućim prevarama. Čekajte sada, neće to uspjeti biti sakriveno, isplivati će sve .
debotoijusto wrote:ukralo ?T. wrote:Nemoguće je osvojiti teksas, floridu, ohio i pensilvaniju a izgubit izbore...
lovro je amater spram ovih
Smor traži ponovno brojanje glasova , prekid ovo ono kurac palac
https://www.blic.rs/vesti/svet/izbori-u-americi-anketa-bajden-tramp-predsednik-amerike/1p093p5
Nema ništa. Izgubio si izbore , pokupi svoje stvari i tornjaj se iz Bela kuća.
https://www.blic.rs/vesti/svet/izbori-u-americi-anketa-bajden-tramp-predsednik-amerike/1p093p5
Nema ništa. Izgubio si izbore , pokupi svoje stvari i tornjaj se iz Bela kuća.
2014-04-11
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» USA u iščekivanju postizbornih nereda...
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
Page 46 of 50