USA u iščekivanju postizbornih nereda...
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...
ma neće , USA je toliko trula iz unutra.. pogotovo sada.. povjerenje u USA institucije je nula bodova.. država se grupira u klanove.. najgore od svega čak i rasa nije važna.. jer dio bijelaca je nepovratno otišao u smjeru degeneriranog marxizma, a hrpa manjian su postali republikanci... ta država kako je Tucker Carlson rekao, ima sve manje "ljepila" koje je drži na okupu.. Trump je i pokušao okrenuti taj trend..epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:to ono što je hektor stavio neke komentare, a i ja sam komentirao..epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a komedijamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Komedija. Iskrcali šlaper glasova. Kao onomad Rusi na referendumu za Krim.
Jbt dobio Floridu sa preko 3% i Ohio rasturio kao zadnji put. A onda odjedsnput prestaje brojane glasova u svim ostalim državama i krenu šlaperi i ova mumija vodi. A unatoč tome bijelci kako sam predvidio manje glasovali za Trumpa ovaj put. Jedva čekam da im Alexandria Cortez krene provoditi ekonomsku politiku, biti će jebeno veselo
Sad kažu da su se malo zajebali u izvješćivanju nije stiglo 150.000 glasova za bidena u michiganu nego 15.000
ajmo dalje
jebote ovako krast kako ih nije sramota
amerika kao treći svijet.
ono kao izbori u egiptu ili nekoj afričkoj kasabi, pa onda kradu glasove, mlate se na biralištima, rezultati dolaze danima kasnije.. a bog te jebo u što se ta država pretvara
ciganluk...
tako propada njihova demokracija i svjetska hegemonija
u vlastitom blatu
još da zapušketa...taman
USA se pretvara u Brazi.. inače ovo ne znači da će liberali/ljevica vladati zauvijek.. kako da ne.. u Brazilu i radikalna desnica dobija izbore.. pa onda radikalna ljevica.. samo će to biti drugo-razredna klošarska država, neće imati šanse protiv neke Kine, Kina je već sada 2020
a i to nije za radovati, jer Kinezi su bolesna mješavina isto tako politički-korektnog marxizma, kineskog rasizma, i nekog bolesnog kapitalizma. ne znam šta je gore, Bidenova Amerika sa jedne strane, Kina sa druge strane, degenerirana EU sa treće strane, ili Islamski svijet sa četvrte strane..
Biden će samo detonirati bombu na kojoj američka hegemonija leži, Trump je to eventualno mogao izbjeći.
Trump bi pokušao ovu tranziciju globalnog u nacionalno i regionalno izvesti bez sudara.
Biden će se sjuriti s američkom hegemonskom lokomotivom u zid i očekivati je rat a Europi mrka kapa, jer će ga tempirati an istoku i jugoistoku.
U Europi.
a izdali ga glupi stari bijeli boomeri, glasovali za Bidena.. koja glupa generacija klošara i debila
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Joe osvojio Viskonskin , to je 10 mandata.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/biden-korak-blize-pobjedi-osvojio-jos-jednu-drzavu-trump-sipa-teske-optuzbe-o-kradi-njegov-stozer-pokrenuo-pravnu-bitku-smjesta-prekinite-brojanje-u-michiganu-u-wisconsinu-krenite-ispocetka-15001146
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/biden-korak-blize-pobjedi-osvojio-jos-jednu-drzavu-trump-sipa-teske-optuzbe-o-kradi-njegov-stozer-pokrenuo-pravnu-bitku-smjesta-prekinite-brojanje-u-michiganu-u-wisconsinu-krenite-ispocetka-15001146
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:ma neće , USA je toliko trula iz unutra.. pogotovo sada.. povjerenje u USA institucije je nula bodova.. država se grupira u klanove.. najgore od svega čak i rasa nije važna.. jer dio bijelaca je nepovratno otišao u smjeru degeneriranog marxizma, a hrpa manjian su postali republikanci... ta država kako je Tucker Carlson rekao, ima sve manje "ljepila" koje je drži na okupu.. Trump je i pokušao okrenuti taj trend..epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:to ono što je hektor stavio neke komentare, a i ja sam komentirao..epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a komedijamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Komedija. Iskrcali šlaper glasova. Kao onomad Rusi na referendumu za Krim.
Jbt dobio Floridu sa preko 3% i Ohio rasturio kao zadnji put. A onda odjedsnput prestaje brojane glasova u svim ostalim državama i krenu šlaperi i ova mumija vodi. A unatoč tome bijelci kako sam predvidio manje glasovali za Trumpa ovaj put. Jedva čekam da im Alexandria Cortez krene provoditi ekonomsku politiku, biti će jebeno veselo
Sad kažu da su se malo zajebali u izvješćivanju nije stiglo 150.000 glasova za bidena u michiganu nego 15.000
ajmo dalje
jebote ovako krast kako ih nije sramota
amerika kao treći svijet.
ono kao izbori u egiptu ili nekoj afričkoj kasabi, pa onda kradu glasove, mlate se na biralištima, rezultati dolaze danima kasnije.. a bog te jebo u što se ta država pretvara
ciganluk...
tako propada njihova demokracija i svjetska hegemonija
u vlastitom blatu
još da zapušketa...taman
USA se pretvara u Brazi.. inače ovo ne znači da će liberali/ljevica vladati zauvijek.. kako da ne.. u Brazilu i radikalna desnica dobija izbore.. pa onda radikalna ljevica.. samo će to biti drugo-razredna klošarska država, neće imati šanse protiv neke Kine, Kina je već sada 2020
a i to nije za radovati, jer Kinezi su bolesna mješavina isto tako politički-korektnog marxizma, kineskog rasizma, i nekog bolesnog kapitalizma. ne znam šta je gore, Bidenova Amerika sa jedne strane, Kina sa druge strane, degenerirana EU sa treće strane, ili Islamski svijet sa četvrte strane..
Biden će samo detonirati bombu na kojoj američka hegemonija leži, Trump je to eventualno mogao izbjeći.
Trump bi pokušao ovu tranziciju globalnog u nacionalno i regionalno izvesti bez sudara.
Biden će se sjuriti s američkom hegemonskom lokomotivom u zid i očekivati je rat a Europi mrka kapa, jer će ga tempirati an istoku i jugoistoku.
U Europi.
a izdali ga glupi stari bijeli boomeri, glasovali za Bidena.. koja glupa generacija klošara i debila
Svaka imperija propada iznutra...
Drago mi je svjedočiti propasti i urušavanju njihove.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
https://www.kurir.rs/planeta/3561513/tramp-fotografijom-dokazuje-izbornu-prevaru-to-je-dovoljno-da-se-ide-na-sud-bajden-u-jednoj-drzavi-dobio-100-odsto-glasova
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ljude treba seksati, birači su tužni jer ih nitko ne jebe
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
najgori su ti boomeri od generacije.
barem kod mladih imaš jasnu podjelu. ili si degenrirani marxist, koji studira geneder studies, sociologiju, i član je Antife/BM/demokratske stranke/prati samo CNN, ili su normalna osoba.
a ovi klošari boommeri su najjača stvar. malo za trumpa, malo za obamu, malo za bidena, malo za hillary, malo su za otvorene granice, malo su za zid, sve kako im neka glupa propaganda stavi informaciju u uho.
na ove mlađe ne možeš utjecati. ili ih ne zanima politika, ili su ove prve dvije skupine.
a ovi boomeri, tko ima više para, taj im sprži više mozak
barem kod mladih imaš jasnu podjelu. ili si degenrirani marxist, koji studira geneder studies, sociologiju, i član je Antife/BM/demokratske stranke/prati samo CNN, ili su normalna osoba.
a ovi klošari boommeri su najjača stvar. malo za trumpa, malo za obamu, malo za bidena, malo za hillary, malo su za otvorene granice, malo su za zid, sve kako im neka glupa propaganda stavi informaciju u uho.
na ove mlađe ne možeš utjecati. ili ih ne zanima politika, ili su ove prve dvije skupine.
U životu treba imati i krasti. Tko nema taj krade, tko krade taj i ima. Tko ne krade, taj nema
2015-08-09
Ne razumijem što se ljutiš. Pola tih boomera se najviše od svega usralo korone. A žene srednje dobi su najosjetljivije na mamu i tatu. To u suštini značiAssadNaPodmornici wrote:najgori su ti boomeri od generacije.
2015-08-09
20:50 Bajden skuplja novac za pravnu bitku
Demokratski kandidat na predsedničkim izborima u SAD Džo Bajden pozvao je danas pristalice da daju finansijski doprinos akciji njegove kampanje za zaštitu izbora u slučaju moguće pravne bitke.
2014-08-25
U stvari žao mi ih je ali neću suzu pustiti.
Odrastao sam na američkoj kulturi i ideologiji: sloboda, filmovi, književnost, glazba...
Ali sve to je zlatno doba druge polovice XX stoljeća i tome je već odavno kraj.
Toga više već nema neko vrijeme.
Ideologija im je blijeda peverzija, filmove dobre više ne prave, napismeni su, o glazbi bolje da ne govorim.
Ta lampa se ugasila, ja ću je se sjećati i bit će mi draga ali više je nema.
Svjestan sam da ulazimo u sumrak i nelagodu.
Ali i to je neki početak.
Odrastao sam na američkoj kulturi i ideologiji: sloboda, filmovi, književnost, glazba...
Ali sve to je zlatno doba druge polovice XX stoljeća i tome je već odavno kraj.
Toga više već nema neko vrijeme.
Ideologija im je blijeda peverzija, filmove dobre više ne prave, napismeni su, o glazbi bolje da ne govorim.
Ta lampa se ugasila, ja ću je se sjećati i bit će mi draga ali više je nema.
Svjestan sam da ulazimo u sumrak i nelagodu.
Ali i to je neki početak.
2015-08-06
Ja se baš radujem šta će SAD postati socijalistička favela. Pa šta će njima taj kapitalizam ? To samo radiš a nikad ništa nemaš.
2014-04-11
Sef diplomatije EU, Žozep Borelj, naglasio je da je "američki narod rekao svoje".
"Dok čekamo rezultate, Evropska unija je spremna da nastavi snažno transatlantsko partnerstvo, koje se temelji na našim vrednostima i istoriji", rekao je Borelj.
"Dok čekamo rezultate, Evropska unija je spremna da nastavi snažno transatlantsko partnerstvo, koje se temelji na našim vrednostima i istoriji", rekao je Borelj.
2014-08-25
Gledajte, stvar je jednostavna: ne mogu mlađi muškarac u naponu snage, olinjali starac i srednjovječna žena razmišljati na jednaki način i na jednaki način percipirati politiku. Ovaj prvi će biti globalist libertinac i istodobno osjetljiv na globalno zatopljenje, ovog drugog boli kurac za sve osim da sačuva stečevine svog života i još malo uživa u životu koliko može, a ova treća razmišlja koliko košta vrtić, mjesečni špeceraj, da joj bolesna mater nema zdravstveno osiguranje a desni radikal puca s automatskom puškom po školi u koju idu njena djeca.
2015-08-09
RayMabus wrote:Ja se baš radujem šta će SAD postati socijalistička favela. Pa šta će njima taj kapitalizam ? To samo radiš a nikad ništa nemaš.
u osnovi da, trendovi se ne mogu zaustaviti
malo vamo malo namo...no nezajažljivo je utapanje svega toga tamo i slabljenje
2015-08-06
Bajdenov izborni štab spreman da se bori sa Trampom na sudu
Izborni štab američkog demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena naveo je da će se boriti protiv svih napora štaba predsednika Donalda Trampa da se ide u Vrhovni sud da bi se sprečilo dalje prebrojavanje glasova.
U saopštenju rano jutros šefica Bajdenovog izbornog štaba Džen O'Mali Dilon ocenila je Trampovu izjavu da "će ići u Vrhovni sud SAD" i da hoće "sve glasanje da stane" "skandaloznim, bez presedana i netačnom".
Ona je rekla da Bajdenov izborni štab ima spremne pravne timove da se odupru takvom potezu i dodala da će oni prevladati.
NE PROPUSTITE
IZBORNA TRKA SE SVELA NA OVE AMERIČKE DRŽAVE! Analiza BBC: Sve oči uprte su u njih! Ko će odneti pobedu?
OVAKO IZGLEDA IZBORNI FOTO-FINIŠ U AMERICI: Ako Tramp i Bajden budu izjednačeni, evo ko će da prelomi za pobedu
Fejsbuk označio poruke
Izborni štab američkog demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena naveo je da će se boriti protiv svih napora štaba predsednika Donalda Trampa da se ide u Vrhovni sud da bi se sprečilo dalje prebrojavanje glasova.
U saopštenju rano jutros šefica Bajdenovog izbornog štaba Džen O'Mali Dilon ocenila je Trampovu izjavu da "će ići u Vrhovni sud SAD" i da hoće "sve glasanje da stane" "skandaloznim, bez presedana i netačnom".
Ona je rekla da Bajdenov izborni štab ima spremne pravne timove da se odupru takvom potezu i dodala da će oni prevladati.
NE PROPUSTITE
IZBORNA TRKA SE SVELA NA OVE AMERIČKE DRŽAVE! Analiza BBC: Sve oči uprte su u njih! Ko će odneti pobedu?
OVAKO IZGLEDA IZBORNI FOTO-FINIŠ U AMERICI: Ako Tramp i Bajden budu izjednačeni, evo ko će da prelomi za pobedu
Fejsbuk označio poruke
2014-08-25
Pa bili su i Indijanci do jučer tamo pa su došli Englezi. Sad ćemo i te Engleze pomest. Takvi je ciklus.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja se baš radujem šta će SAD postati socijalistička favela. Pa šta će njima taj kapitalizam ? To samo radiš a nikad ništa nemaš.
2014-04-11
Da nije korone, Trump bi ladno dobio ove izbore. Ovako, zaredalo je protiv njega i korona i visoka nezaposlenost, strah od budućnosti i očekivanja ljudi da im država na bilo koji način pomogne svojim intervencionizmom. Prosječan Amer, ako uopće ima sreće da radi, nema vremena puno pratiti politiku, a ako je u nekim godinama, sigurno nije lud z Trumpovim tweetovima.melkior wrote:Gledajte, stvar je jednostavna: ne mogu mlađi muškarac u naponu snage, olinjali starac i srednjovječna žena razmišljati na jednaki način i na jednaki način percipirati politiku. Ovaj prvi će biti globalist libertinac i istodobno osjetljiv na globalno zatopljenje, ovog drugog boli kurac za sve osim da sačuva stečevine svog života i još malo uživa u životu koliko može, a ova treća razmišlja koliko košta vrtić, mjesečni špeceraj, da joj bolesna mater nema zdravstveno osiguranje a desni radikal puca s automatskom puškom po školi u koju idu njena djeca.
2015-08-09
UŽIVO
REZULTATI IZBORA U SAD Trampov štab podneo tužbu, traže prekid brojanja glasova!
AUTOR: Ekipa Alo.rs DATUM I VREME: 04.11.2020. 20:49 - 04.11.2020. 21:00
REZULTATI IZBORA U SAD Trampov štab podneo tužbu, traže prekid brojanja glasova!
2014-08-25
RayMabus wrote:Pa bili su i Indijanci do jučer tamo pa su došli Englezi. Sad ćemo i te Engleze pomest. Takvi je ciklus.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja se baš radujem šta će SAD postati socijalistička favela. Pa šta će njima taj kapitalizam ? To samo radiš a nikad ništa nemaš.
a to ti je tako
problem je što bi mi sve za svog života i svoje generacije to sve podcrtali
a stvari su dulje i preko nas...transgeneracijske...
i ne teba glavu gubiti oko toga, nama je kopati naš vrt za našeg života
a ovo samo pratiti i gledati daleko
2015-08-06
Realno, odvjetnici su mogli sjebati Trumpa loše napisanom tužbom. Samo da su htjeli. Možda i jesu. U suštini, može im popušit.Serbinho-3 wrote:UŽIVO
2015-08-09
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» USA u iščekivanju postizbornih nereda...
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
Page 48 of 50