USA u iščekivanju postizbornih nereda...
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...
..pa nije d aga bas boli ali hajde..svatko c emu biti potreban u obracunu sa kinom pa i mi kakvi god bili..e sad sve je do nas...ali bojim se kako kod nas vlada dugogodisnja praksa u vanjskoj politici 'ni mimo ni vrit' sve bu ostalo samo na rijecimamichaellcmacha wrote:što si ti naporan... boli kurac trumpa za hrvatsku i to o čemu ti brslaš... on ukoliko osvoji novi mandat sve svoje snage i snagu cijele amerike usmjerava u sraz sa Kinom... i treba mu cijeli zapadni svijet uključujući i nas pružiti podršku.... jer ukoliko je ne bude imao teško će ju sam izvrnuti na leđa... a tvrdim i tu nema dvojbi ako kina prevlada još mi živući ćemo se iz kuća seliti u kartonske i paletne kutije, a obroci nam budu na parove razbroj se, danas jedeš malo, a sutra pišeš spomenar o jučerašnjoj papici....vuksadinare wrote:mene sad zanima ako trump pobjedi na kakvoj cemo se mi rostiljadi naci...evidentno je da nas ovi trpaju u drugi tabor ili one koji nemaju svoje ja a ispod stola muljare...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
on mora osvojiti ili georgiu ili NC, ali skoro pa da sam siguran da je georgiu izgubio
2015-08-08
neam riječi kakve ti blebe blebaš.... pa mi ćemo njima uz bok i u vatru ako treba... ko i srbi uz turke... s tim da mi njih sigurno nećemo iznevjeriti čak i ako popuše.... popušit ćemo i mi s njima...vuksadinare wrote:..pa nije d aga bas boli ali hajde..svatko c emu biti potreban u obracunu sa kinom pa i mi kakvi god bili..e sad sve je do nas...ali bojim se kako kod nas vlada dugogodisnja praksa u vanjskoj politici 'ni mimo ni vrit' sve bu ostalo samo na rijecimamichaellcmacha wrote:što si ti naporan... boli kurac trumpa za hrvatsku i to o čemu ti brslaš... on ukoliko osvoji novi mandat sve svoje snage i snagu cijele amerike usmjerava u sraz sa Kinom... i treba mu cijeli zapadni svijet uključujući i nas pružiti podršku.... jer ukoliko je ne bude imao teško će ju sam izvrnuti na leđa... a tvrdim i tu nema dvojbi ako kina prevlada još mi živući ćemo se iz kuća seliti u kartonske i paletne kutije, a obroci nam budu na parove razbroj se, danas jedeš malo, a sutra pišeš spomenar o jučerašnjoj papici....vuksadinare wrote:mene sad zanima ako trump pobjedi na kakvoj cemo se mi rostiljadi naci...evidentno je da nas ovi trpaju u drugi tabor ili one koji nemaju svoje ja a ispod stola muljare...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ja sam uvjerenja da u ovom trenutku kakav god bio, jedini tko može zaustaviti Kinu u njenom osvajačkom pohodu je Trump... i mislim čak da mnogi amerikanci koliko god mi njih smatrali neukima osjećaju da je ovo kritična točka preokreta, nakon kojeg nema povratka... G.I. JOE nema teorije da iznese cijeli mandat, a ukoliko on postane predsjednik pa gecrkne i umjesto njega lider postane Kamila, amerika ode u 3 pičke materine a sa njom i cijeli zapadni svijet... to se sve urušava u deset godina kao kula od karata...kic wrote:michaellcmacha wrote:bio bi red, ako trump pobjedi da pospremi doma, ali brzo bez puno kompromisa... i onda da se ipak prihvati posla po pitanju resetiranja Kine na tvorničke postavke...
to baš asilovski govori
s Bidenom je Kini otvoren put
Kamila će ubrzo zamijenit ovog ispraznog starca, to je većini jasno
a ona je još gora, ona i ima neku ideologiju.
Mike Pence se čini kao najbolji izbor od svih 4.
bojim se da ovo ipak u završnici ide na stranu G.I.JOE-a... trump gubi georgiu tu više nema mogućnosti preokreta, a i NC je upitna tu je par glasova u pitanju...kic wrote:michaellcmacha wrote:ja sam uvjerenja da u ovom trenutku kakav god bio, jedini tko može zaustaviti Kinu u njenom osvajačkom pohodu je Trump... i mislim čak da mnogi amerikanci koliko god mi njih smatrali neukima osjećaju da je ovo kritična točka preokreta, nakon kojeg nema povratka... G.I. JOE nema teorije da iznese cijeli mandat, a ukoliko on postane predsjednik pa gecrkne i umjesto njega lider postane Kamila, amerika ode u 3 pičke materine a sa njom i cijeli zapadni svijet... to se sve urušava u deset godina kao kula od karata...kic wrote:michaellcmacha wrote:bio bi red, ako trump pobjedi da pospremi doma, ali brzo bez puno kompromisa... i onda da se ipak prihvati posla po pitanju resetiranja Kine na tvorničke postavke...
to baš asilovski govori
2015-08-08
Trumpa će Atlanta sjebati...
2015-08-08
Ali mislim da Trump vodi u Georgoji
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
fulton i de kalb su 100% otišle na stranu G.I.JOE-a, i tu je georgia izgubljena za Trumpa
2015-08-08
džaba mu kad ta dva okruga koja sam naveo nisu zatvorena a tu G.I.JOE-a vodi sa ogromnom prednosti...Ringo10 wrote:Ali mislim da Trump vodi u Georgoji
2015-08-08
u državi vodi sa 100 000 razlike a u ta dva otvorena okruga gubi sa preko 200 000 razlikemichaellcmacha wrote:džaba mu kad ta dva okruga koja sam naveo nisu zatvorena a tu G.I.JOE-a vodi sa ogromnom prednosti...Ringo10 wrote:Ali mislim da Trump vodi u Georgoji
2015-08-08
..mislis..michaellcmacha wrote:neam riječi kakve ti blebe blebaš.... pa mi ćemo njima uz bok i u vatru ako treba... ko i srbi uz turke... s tim da mi njih sigurno nećemo iznevjeriti čak i ako popuše.... popušit ćemo i mi s njima...vuksadinare wrote:..pa nije d aga bas boli ali hajde..svatko c emu biti potreban u obracunu sa kinom pa i mi kakvi god bili..e sad sve je do nas...ali bojim se kako kod nas vlada dugogodisnja praksa u vanjskoj politici 'ni mimo ni vrit' sve bu ostalo samo na rijecimamichaellcmacha wrote:što si ti naporan... boli kurac trumpa za hrvatsku i to o čemu ti brslaš... on ukoliko osvoji novi mandat sve svoje snage i snagu cijele amerike usmjerava u sraz sa Kinom... i treba mu cijeli zapadni svijet uključujući i nas pružiti podršku.... jer ukoliko je ne bude imao teško će ju sam izvrnuti na leđa... a tvrdim i tu nema dvojbi ako kina prevlada još mi živući ćemo se iz kuća seliti u kartonske i paletne kutije, a obroci nam budu na parove razbroj se, danas jedeš malo, a sutra pišeš spomenar o jučerašnjoj papici....vuksadinare wrote:mene sad zanima ako trump pobjedi na kakvoj cemo se mi rostiljadi naci...evidentno je da nas ovi trpaju u drugi tabor ili one koji nemaju svoje ja a ispod stola muljare...
2015-09-08
Meni taj njihov izborni sustav Izgleda nakaradan
Ali crkotina pobijedi Amerika ce otici u pizdu materinu
2015-09-24
michaellcmacha wrote:bojim se da ovo ipak u završnici ide na stranu G.I.JOE-a... trump gubi georgiu tu više nema mogućnosti preokreta, a i NC je upitna tu je par glasova u pitanju...kic wrote:michaellcmacha wrote:ja sam uvjerenja da u ovom trenutku kakav god bio, jedini tko može zaustaviti Kinu u njenom osvajačkom pohodu je Trump... i mislim čak da mnogi amerikanci koliko god mi njih smatrali neukima osjećaju da je ovo kritična točka preokreta, nakon kojeg nema povratka... G.I. JOE nema teorije da iznese cijeli mandat, a ukoliko on postane predsjednik pa gecrkne i umjesto njega lider postane Kamila, amerika ode u 3 pičke materine a sa njom i cijeli zapadni svijet... to se sve urušava u deset godina kao kula od karata...kic wrote:michaellcmacha wrote:bio bi red, ako trump pobjedi da pospremi doma, ali brzo bez puno kompromisa... i onda da se ipak prihvati posla po pitanju resetiranja Kine na tvorničke postavke...
to baš asilovski govori
kulturološka revolucija ide ionak dalje
jučer sam komentirao na fejsu M.Jergoviću, koji je hrabro ponovio tekst iz 2017. gdje piše o ruskoj konekciji Trumpa, da mu je tekst loše ostario
i dosta ljudi mi je to lajkalo, ali neki Mujadin iz Chicaga mi kaže da lažem, ja napišem: haha, a neka baba iz istog grada mi govori da sam troll
oni žive u čaroliji svojih medija i političkih opcija, 3. godine se gurala ta ruska konekcija i pala je u vodu kao što svi znamo, ništ nije dokazano
a oni i dalje vjeruju u to.
nema nade za idiokraciju ovako il onako
fascinantno je da trump ima nevjerpjatnu podršku u pensilvaniji gdje je bidena doslovno potukao do nogu, i onda kad pogledaš odmah u susjedstvu NY, DEL, NYs i MAR da tu ni u jednoj od te 4 države nije uspio dobiti.... jedino je objašnjenje da je mentalni sklop u kurcu...previše pedera, kretena i roma
2015-08-08
Ringo10 wrote:Meni taj njihov izborni sustav Izgleda nakaradan
Oduvijek je takav. Zbunjujuce skroz. Ovo u Maine i jos jedna drzava...jel Nebraska sad nisam 100%. Tamo cak i te elekorske dijele.
Guest- Guest
ako ipak nekim čudom uspije dobiti Trump, ne bojim se ja za njega, on bi u tom slučaju uistinu odlučio podvući refu i satrati to kancerogeno tkivo u americi i potom tron prepustiti MIKEU P. gle za to i postoji drugi mandat da učvrsti temelj za nasljednika... jebiga tad ili nikad, i kolko košta da košta...kic wrote:michaellcmacha wrote:bojim se da ovo ipak u završnici ide na stranu G.I.JOE-a... trump gubi georgiu tu više nema mogućnosti preokreta, a i NC je upitna tu je par glasova u pitanju...kic wrote:michaellcmacha wrote:ja sam uvjerenja da u ovom trenutku kakav god bio, jedini tko može zaustaviti Kinu u njenom osvajačkom pohodu je Trump... i mislim čak da mnogi amerikanci koliko god mi njih smatrali neukima osjećaju da je ovo kritična točka preokreta, nakon kojeg nema povratka... G.I. JOE nema teorije da iznese cijeli mandat, a ukoliko on postane predsjednik pa gecrkne i umjesto njega lider postane Kamila, amerika ode u 3 pičke materine a sa njom i cijeli zapadni svijet... to se sve urušava u deset godina kao kula od karata...kic wrote:michaellcmacha wrote:bio bi red, ako trump pobjedi da pospremi doma, ali brzo bez puno kompromisa... i onda da se ipak prihvati posla po pitanju resetiranja Kine na tvorničke postavke...
to baš asilovski govori
kulturološka revolucija ide ionak dalje
jučer sam komentirao na fejsu M.Jergoviću, koji je hrabro ponovio tekst iz 2017. gdje piše o ruskoj konekciji Trumpa, da mu je tekst loše ostario
i dosta ljudi mi je to lajkalo, ali neki Mujadin iz Chicaga mi kaže da lažem, ja napišem: haha, a neka baba iz istog grada mi govori da sam troll
oni žive u čaroliji svojih medija i političkih opcija, 3. godine se gurala ta ruska konekcija i pala je u vodu kao što svi znamo, ništ nije dokazano
a oni i dalje vjeruju u to.
nema nade za idiokraciju ovako il onako
2015-08-08
'nase' ntife i ljevicari likuju na mrezama...tipa..'tipican desnicar izgubi pa se hvali da je pobjedio'...
2015-09-08
Njuzfleš: Bidenu poštom stiglo 40.000 glasova. Od Lovre.
to je sve ukalkulirano... problem je u 2 okruga u georgiji i 3-4 u NC, ovo drugo je ajmo reći riješeno... a sustav je takav kakav je...MaximusDecimusMiridije wrote:Ringo10 wrote:Meni taj njihov izborni sustav Izgleda nakaradan
Oduvijek je takav. Zbunjujuce skroz. Ovo u Maine i jos jedna drzava...jel Nebraska sad nisam 100%. Tamo cak i te elekorske dijele.
2015-08-08
A sta ako bude 269:269...
2015-09-24
baca se glava pismoRingo10 wrote:A sta ako bude 269:269...
2015-09-08
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» USA u iščekivanju postizbornih nereda...
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
Page 24 of 50