USA u iščekivanju postizbornih nereda...
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...
inace nama bi trebalo biti svejedno ko pobjedi...ko trumpike nam akcije bas ne stoje dobro...za bidena ova plenkijeva garnitura ima vise simpatija...ali ovaj pak vise forca muslice...ali to je iznivelirano sto ne simpatizira srbe...tak da na koncu mi smo ni mimo ni vrit tko god pobjedi...plenki je jedini u okruzenju koji s enije izjasnio koga ce podrzati..sa takticke strane reklo bi se solidan potez ali narocito trump voli one koji se otvoreno izjasne za njega a i te ako pobjedi sigurno ce nagraditi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:inace nama bi trebalo biti svejedno ko pobjedi...ko trumpike nam akcije bas ne stoje dobro...za bidena ova plenkijeva garnitura ima vise simpatija...ali ovaj pak vise forca muslice...ali to je iznivelirano sto ne simpatizira srbe...tak da na koncu mi smo ni mimo ni vrit tko god pobjedi...plenki je jedini u okruzenju koji s enije izjasnio koga ce podrzati..sa takticke strane reklo bi se solidan potez ali narocito trump voli one koji se otvoreno izjasne za njega a i te ako pobjedi sigurno ce nagraditi
drz se ti informera
za drugo i nisi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ajd ne kaki..jebote...tebi je lako laprdati iz australije...prckov wrote:vuksadinare wrote:inace nama bi trebalo biti svejedno ko pobjedi...ko trumpike nam akcije bas ne stoje dobro...za bidena ova plenkijeva garnitura ima vise simpatija...ali ovaj pak vise forca muslice...ali to je iznivelirano sto ne simpatizira srbe...tak da na koncu mi smo ni mimo ni vrit tko god pobjedi...plenki je jedini u okruzenju koji s enije izjasnio koga ce podrzati..sa takticke strane reklo bi se solidan potez ali narocito trump voli one koji se otvoreno izjasne za njega a i te ako pobjedi sigurno ce nagraditi
drz se ti informera
za drugo i nisi
2015-09-08
njima je gore nego nama...vuksadinare wrote:ajd ne kaki..jebote...tebi je lako laprdati iz australije...prckov wrote:vuksadinare wrote:inace nama bi trebalo biti svejedno ko pobjedi...ko trumpike nam akcije bas ne stoje dobro...za bidena ova plenkijeva garnitura ima vise simpatija...ali ovaj pak vise forca muslice...ali to je iznivelirano sto ne simpatizira srbe...tak da na koncu mi smo ni mimo ni vrit tko god pobjedi...plenki je jedini u okruzenju koji s enije izjasnio koga ce podrzati..sa takticke strane reklo bi se solidan potez ali narocito trump voli one koji se otvoreno izjasne za njega a i te ako pobjedi sigurno ce nagraditi
drz se ti informera
za drugo i nisi
doli ljude hapse radi komenara na društvenim mrežama ili ako ih uhvate bez maske...
nisi baš informiran...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
uh nevolje..a ima zagarantiranu mirovinu i da nista ne radi...i to solidnuT. wrote:njima je gore nego nama...vuksadinare wrote:ajd ne kaki..jebote...tebi je lako laprdati iz australije...prckov wrote:vuksadinare wrote:inace nama bi trebalo biti svejedno ko pobjedi...ko trumpike nam akcije bas ne stoje dobro...za bidena ova plenkijeva garnitura ima vise simpatija...ali ovaj pak vise forca muslice...ali to je iznivelirano sto ne simpatizira srbe...tak da na koncu mi smo ni mimo ni vrit tko god pobjedi...plenki je jedini u okruzenju koji s enije izjasnio koga ce podrzati..sa takticke strane reklo bi se solidan potez ali narocito trump voli one koji se otvoreno izjasne za njega a i te ako pobjedi sigurno ce nagraditi
drz se ti informera
za drugo i nisi
doli ljude hapse radi komenara na društvenim mrežama ili ako ih uhvate bez maske...
nisi baš informiran...
2015-09-08
Nego hoce li biti nereda i po Zg ako Bidni ispusi, zna li se šta? Jel Maja Sever izdala fetvu?
2014-04-15
Zg je uvijek spavao pa ce i ovo prespavatin_razbojnik wrote:Nego hoce li biti nereda i po Zg ako Bidni ispusi, zna li se šta? Jel Maja Sever izdala fetvu?
2015-09-08
vuksadinare wrote:Zg je uvijek spavao pa ce i ovo prespavatin_razbojnik wrote:Nego hoce li biti nereda i po Zg ako Bidni ispusi, zna li se šta? Jel Maja Sever izdala fetvu?
:)
a točno tako
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa da...ako se tko ne uzrujava zbog icega(tu ne ubrajam samo domovinski rat i potres) je zagreb...po onoj 'ja sam štrumfe prodajem i ni'š me se drugo ne tiče'epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Zg je uvijek spavao pa ce i ovo prespavatin_razbojnik wrote:Nego hoce li biti nereda i po Zg ako Bidni ispusi, zna li se šta? Jel Maja Sever izdala fetvu?
:)
a točno tako
2015-09-08
vuksadinare wrote:ajd ne kaki..jebote...tebi je lako laprdati iz australije...prckov wrote:vuksadinare wrote:inace nama bi trebalo biti svejedno ko pobjedi...ko trumpike nam akcije bas ne stoje dobro...za bidena ova plenkijeva garnitura ima vise simpatija...ali ovaj pak vise forca muslice...ali to je iznivelirano sto ne simpatizira srbe...tak da na koncu mi smo ni mimo ni vrit tko god pobjedi...plenki je jedini u okruzenju koji s enije izjasnio koga ce podrzati..sa takticke strane reklo bi se solidan potez ali narocito trump voli one koji se otvoreno izjasne za njega a i te ako pobjedi sigurno ce nagraditi
drz se ti informera
za drugo i nisi
ajde ti na zidic medu svoje seljake pa se iserite do mile volje
nije ovo za tebe
2014-04-19
ajd ajd..samo nastaviprckov wrote:vuksadinare wrote:ajd ne kaki..jebote...tebi je lako laprdati iz australije...prckov wrote:vuksadinare wrote:inace nama bi trebalo biti svejedno ko pobjedi...ko trumpike nam akcije bas ne stoje dobro...za bidena ova plenkijeva garnitura ima vise simpatija...ali ovaj pak vise forca muslice...ali to je iznivelirano sto ne simpatizira srbe...tak da na koncu mi smo ni mimo ni vrit tko god pobjedi...plenki je jedini u okruzenju koji s enije izjasnio koga ce podrzati..sa takticke strane reklo bi se solidan potez ali narocito trump voli one koji se otvoreno izjasne za njega a i te ako pobjedi sigurno ce nagraditi
drz se ti informera
za drugo i nisi
nije ovo za tebe
2015-09-08
Globalne promjene se dogadaju a lokalna antifa ne reagiravuksadinare wrote:Zg je uvijek spavao pa ce i ovo prespavatin_razbojnik wrote:Nego hoce li biti nereda i po Zg ako Bidni ispusi, zna li se šta? Jel Maja Sever izdala fetvu?
2014-04-15
vuksadinare wrote:ajd ajd..samo nastaviprckov wrote:vuksadinare wrote:ajd ne kaki..jebote...tebi je lako laprdati iz australije...prckov wrote:vuksadinare wrote:inace nama bi trebalo biti svejedno ko pobjedi...ko trumpike nam akcije bas ne stoje dobro...za bidena ova plenkijeva garnitura ima vise simpatija...ali ovaj pak vise forca muslice...ali to je iznivelirano sto ne simpatizira srbe...tak da na koncu mi smo ni mimo ni vrit tko god pobjedi...plenki je jedini u okruzenju koji s enije izjasnio koga ce podrzati..sa takticke strane reklo bi se solidan potez ali narocito trump voli one koji se otvoreno izjasne za njega a i te ako pobjedi sigurno ce nagraditi
drz se ti informera
za drugo i nisi
nije ovo za tebe
jebiga kad nemas pojma a volis srat
2014-04-19
špica sezone je na..špicin_razbojnik wrote:Globalne promjene se dogadaju a lokalna antifa ne reagiravuksadinare wrote:Zg je uvijek spavao pa ce i ovo prespavatin_razbojnik wrote:Nego hoce li biti nereda i po Zg ako Bidni ispusi, zna li se šta? Jel Maja Sever izdala fetvu?
2015-09-08
decko ja se ne izlezavam kao ti..ja sam od cetri ujutro na nogama i do osam moram obaviti sve..a legnem u 24 sata takorec...eto nemam pojmaprckov wrote:vuksadinare wrote:ajd ajd..samo nastaviprckov wrote:vuksadinare wrote:ajd ne kaki..jebote...tebi je lako laprdati iz australije...prckov wrote:vuksadinare wrote:inace nama bi trebalo biti svejedno ko pobjedi...ko trumpike nam akcije bas ne stoje dobro...za bidena ova plenkijeva garnitura ima vise simpatija...ali ovaj pak vise forca muslice...ali to je iznivelirano sto ne simpatizira srbe...tak da na koncu mi smo ni mimo ni vrit tko god pobjedi...plenki je jedini u okruzenju koji s enije izjasnio koga ce podrzati..sa takticke strane reklo bi se solidan potez ali narocito trump voli one koji se otvoreno izjasne za njega a i te ako pobjedi sigurno ce nagraditi
drz se ti informera
za drugo i nisi
nije ovo za tebe
2015-09-08
n_razbojnik wrote:Globalne promjene se dogadaju a lokalna antifa ne reagiravuksadinare wrote:Zg je uvijek spavao pa ce i ovo prespavatin_razbojnik wrote:Nego hoce li biti nereda i po Zg ako Bidni ispusi, zna li se šta? Jel Maja Sever izdala fetvu?
morace nesto
sramota je da sute ko da nisu progresivni
2014-04-19
vuksadinare wrote:decko ja se ne izlezavam kao ti..ja sam od cetri ujutro na nogama i do osam moram obaviti sve..a legnem u 24 sata takorec...eto nemam pojmaprckov wrote:vuksadinare wrote:ajd ajd..samo nastaviprckov wrote:vuksadinare wrote:ajd ne kaki..jebote...tebi je lako laprdati iz australije...prckov wrote:vuksadinare wrote:inace nama bi trebalo biti svejedno ko pobjedi...ko trumpike nam akcije bas ne stoje dobro...za bidena ova plenkijeva garnitura ima vise simpatija...ali ovaj pak vise forca muslice...ali to je iznivelirano sto ne simpatizira srbe...tak da na koncu mi smo ni mimo ni vrit tko god pobjedi...plenki je jedini u okruzenju koji s enije izjasnio koga ce podrzati..sa takticke strane reklo bi se solidan potez ali narocito trump voli one koji se otvoreno izjasne za njega a i te ako pobjedi sigurno ce nagraditi
drz se ti informera
za drugo i nisi
nije ovo za tebe
pa lezi malo, stas navalio
nego, kakve ovo veze ima isacim
2014-04-19
epikur37 wrote:nu hajde pratimo
meni fora da i ti navijaš za trumpa i ja i general i yoda i serbinjo i T i crvenkasti i svi skupa.
Ja, Hrvat, za koga su Šiptari, za njega i ja.
Nek se Srbi grizu!
crvenkasti-
2014-04-17
2014-04-19
prckov wrote:
"amerikanci ne biraju samo ko ce postat presjednik amerike, oni glasaju za lidera slobodnog svijeta.
ne vidim ni jednog zapadnog lidera sa moralnom hrabroscu da ustane i pokaze sta antifa i blm zastupaju, a to je defundiranje policije, marksizam i podjelu u drustvu"
2014-04-19
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» USA u iščekivanju postizbornih nereda...
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
Page 3 of 50