USA u iščekivanju postizbornih nereda...
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...
ma ne boj se, neću imat razloga...vuksadinare wrote:ok....nemoj se ceniti poslije..namjestaljka,vi'd skupove a izgubio...T. wrote:ok...vuksadinare wrote:cujemo se nakon rezultata..moze?T. wrote:jel ti vjeruješ vlastitim očima ili nizozemskim novinama ?
ma meni je drago da ti tako prognoziraš...
a vjerujem i svim ostalim trumpovim pristašama...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
vuksadinare wrote:u nizozemskim medijima su 99% uvjereni u pobjedu bidena i to podkrepljuju cinjenicom da biden vodi u svim odlucujucim drzavama
imaju li i jedan neovisan medij u toj progresivnoj zemlji
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
vuksadinare wrote:cujemo se nakon rezultata..moze?T. wrote:jel ti vjeruješ vlastitim očima ili nizozemskim novinama ?
:D
super
ima li ijedna prognoza da si ti pogodio
nije više škoro sad je bidni precjednik
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne prognoziram..samo govorim o realnosti...trump okuplja odvjetnicku ekipu i nije to bez razloga...vec se pise zalba....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:cujemo se nakon rezultata..moze?T. wrote:jel ti vjeruješ vlastitim očima ili nizozemskim novinama ?
super
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ok....nemoj se ceniti poslije..namjestaljka,vi'd skupove a izgubio...T. wrote:ok...vuksadinare wrote:cujemo se nakon rezultata..moze?T. wrote:jel ti vjeruješ vlastitim očima ili nizozemskim novinama ?
ma meni je drago da ti tako prognoziraš...
a vjerujem i svim ostalim trumpovim pristašama...
ma nece kakva namjestaljka
demokrati, antife, feministice, komunjare i muslimansko bratstvo su posteni
2014-04-19
vuksadinare wrote:ne prognoziram..samo govorim o realnosti...trump okuplja odvjetnicku ekipu i nije to bez razloga...vec se pise zalba....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:cujemo se nakon rezultata..moze?T. wrote:jel ti vjeruješ vlastitim očima ili nizozemskim novinama ?
super
e ako govoris o realnosti onda si u pravu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nu hajde pratimo
meni fora da i ti navijaš za trumpa i ja i general i yoda i serbinjo i T i crvenkasti i svi skupa.
meni fora da i ti navijaš za trumpa i ja i general i yoda i serbinjo i T i crvenkasti i svi skupa.
2015-08-06
kakva je procedura ako trump izgubi i zali se...epikur37 wrote:nu hajde pratimo
2015-09-08
sora i debo nisu...epikur37 wrote:nu hajde pratimo
oni su progresivni...
2014-04-14
ako se žali bilo tko, nije gotovo...vuksadinare wrote:kakva je procedura ako trump izgubi i zali se...epikur37 wrote:nu hajde pratimo
vrhovni sud odlučuje...
2014-04-14
tu ima šanse...ubacio je svoje ljude na mjesto sudaca u vrhovnom sudu..mozda i najvise igra na tu kartuT. wrote:ako se žali bilo tko, nije gotovo...vuksadinare wrote:kakva je procedura ako trump izgubi i zali se...epikur37 wrote:nu hajde pratimo
vrhovni sud odlučuje...
2015-09-08
vuče, osvijesti se...vuksadinare wrote:tu ima šanse...ubacio je svoje ljude na mjesto sudaca u vrhovnom sudu..mozda i najvise igra na tu kartuT. wrote:ako se žali bilo tko, nije gotovo...vuksadinare wrote:kakva je procedura ako trump izgubi i zali se...epikur37 wrote:nu hajde pratimo
vrhovni sud odlučuje...
neće stvar ni doći do suda...
biće toliko uvjerljivo...
2014-04-14
ali da bi mu to proslo..ako mora izgubiti na izborima onda da izgubi sa sto manjom razlikom...negdje u vrh glave do 5%...iznad toga nema nekog smisla zaliti se...jer npr..7,8% ili 10% tesko da moze bas biti sumnjivo
2015-09-08
e moj T..tebe izgleda neka panika uhvatilaT. wrote:vuče, osvijesti se...vuksadinare wrote:tu ima šanse...ubacio je svoje ljude na mjesto sudaca u vrhovnom sudu..mozda i najvise igra na tu kartuT. wrote:ako se žali bilo tko, nije gotovo...vuksadinare wrote:kakva je procedura ako trump izgubi i zali se...epikur37 wrote:nu hajde pratimo
vrhovni sud odlučuje...
2015-09-08
naprotiv, uvjeren sam u uvjerljivu pobjedu...vuksadinare wrote:e moj T..tebe izgleda neka panika uhvatilaT. wrote:vuče, osvijesti se...vuksadinare wrote:tu ima šanse...ubacio je svoje ljude na mjesto sudaca u vrhovnom sudu..mozda i najvise igra na tu kartuT. wrote:ako se žali bilo tko, nije gotovo...vuksadinare wrote:kakva je procedura ako trump izgubi i zali se...epikur37 wrote:nu hajde pratimo
vrhovni sud odlučuje...
2014-04-14
ja sam ulozio novceke na Trumpiku, isplata ide za Treći
2014-04-15
n_razbojnik wrote:ja sam ulozio novceke na Trumpiku, isplata ide za Treći
danas je Treći
znači u prosincu tek.
2015-08-06
vuksadinare wrote:e moj T..tebe izgleda neka panika uhvatilaT. wrote:vuče, osvijesti se...vuksadinare wrote:tu ima šanse...ubacio je svoje ljude na mjesto sudaca u vrhovnom sudu..mozda i najvise igra na tu kartuT. wrote:ako se žali bilo tko, nije gotovo...vuksadinare wrote:kakva je procedura ako trump izgubi i zali se...epikur37 wrote:nu hajde pratimo
vrhovni sud odlučuje...
bice da je tebi jako stalo da tramp izgubi
taman mozes sa debom i sorom u kozaracko ako se to desi
2014-04-19
epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:ja sam ulozio novceke na Trumpiku, isplata ide za Treći
danas je Treći
znači u prosincu tek.
advent i to
2014-04-15
n_razbojnik wrote:epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:ja sam ulozio novceke na Trumpiku, isplata ide za Treći
danas je Treći
znači u prosincu tek.
advent i to
taman
2015-08-06
inace nama bi trebalo biti svejedno ko pobjedi...ko trumpike nam akcije bas ne stoje dobro...za bidena ova plenkijeva garnitura ima vise simpatija...ali ovaj pak vise forca muslice...ali to je iznivelirano sto ne simpatizira srbe...tak da na koncu mi smo ni mimo ni vrit tko god pobjedi...plenki je jedini u okruzenju koji s enije izjasnio koga ce podrzati..sa takticke strane reklo bi se solidan potez ali narocito trump voli one koji se otvoreno izjasne za njega a i te ako pobjedi sigurno ce nagraditi
2015-09-08
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» USA u iščekivanju postizbornih nereda...
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
Page 2 of 50