ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

USA u iščekivanju postizbornih nereda...

Page 26 of 50 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50  Next

Go down

USA u iščekivanju postizbornih nereda... - Page 26 Empty Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...

Post by vuksadinare 4/11/2020, 09:38

mozda svi previse ocekuju od trumpa i bidena i zato toliko razocaranje ako netko od njih popuši...ali amer je amer..koji god bio njemu je americki interes na prvom mjestu kakav god bio...to ne mozes promjeniti...to sto mi kod nas smo nesposobni ukloniti 'novo napredno' bilo koje boje...nije ni kriv ni trump ni biden...pa ocekujemo npr...da ce pobjedom trumpa...ovi nestati i ovdje preko noci..kako da ne...evo sve bjeze..oni koji favoriziraju trumpa ovdje glasaju za njegove ideoloske protivnike...jer moze morbidnije

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

USA u iščekivanju postizbornih nereda... - Page 26 Empty Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...

Post by prckov 4/11/2020, 09:42

michaellcmacha wrote:
prckov wrote:navodno su demokrati zatrazili zaustavljanje prebrojavanja i ide na sud
koliko sam ja skužio Trump ja zatražio da se zaustavi prebrojavanje

tramp u t6om klipu gore veli da su demokrati zaustavili prebrojavanje
a on onda zatrazio da se to prekine jer nece da su u po noci odjednom pojave neki listici niotkuda
tako da ce stvar na sud
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/11/2020, 09:43

izborna bosna u americi  :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 4/11/2020, 09:46

prckov wrote:
michaellcmacha wrote:
prckov wrote:navodno su demokrati zatrazili zaustavljanje prebrojavanja i ide na sud

a on onda zatrazio da se to prekine jer nece da su u po noci odjednom pojave neki listici niotkuda
tako da ce stvar na sud

Taman di trba i di je teren pripremljen

a ne kod štakorske madisjke žgadije
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by prckov 4/11/2020, 09:47

tramp je bio na putu pobjede i zato demokrati zatrazili timeout ne bi li se pojavili listici s neba

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2020, 09:47

vuksadinare wrote:mozda svi previse ocekuju od trumpa i bidena i zato toliko razocaranje ako netko od njih popuši...ali amer je amer..koji god bio njemu je americki interes na prvom mjestu kakav god bio...to ne mozes promjeniti...to sto mi kod nas smo nesposobni ukloniti 'novo napredno' bilo koje boje...nije ni kriv ni trump ni biden...pa ocekujemo npr...da ce pobjedom trumpa...ovi nestati i ovdje preko noci..kako da ne...evo sve bjeze..oni koji favoriziraju trumpa ovdje glasaju za njegove ideoloske protivnike...jer moze morbidnije

Ma ocekuju qrac. To se svelo na utakmicu gdje eventualne pozitivne strane pojedinca za kog neces glasati se ni ne spominju...nego odmah...crni vrag,nisza ne valja,...blago govoreci su zastranili. Eto im tamo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 4/11/2020, 09:50

epikur37 wrote:
prckov wrote:
michaellcmacha wrote:

tako da ce stvar na sud

to tamo u demokratskoj stranci je nakupina bande samo takve
ako prevara ne prode mislim da ce probat silom
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/11/2020, 09:51

https://www.24sata.hr/news/je-li-hrvatskoj-svejedno-sjedi-li-u-bijeloj-kuci-trump-ili-biden-726024
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 4/11/2020, 09:52

vuksadinare wrote:https://www.24sata.hr/news/je-li-hrvatskoj-svejedno-sjedi-li-u-bijeloj-kuci-trump-ili-biden-726024
hrvatima svakako više odgovara konzervativac i desničar

bidni je ok za mujage, šiptare, pedere i sl.

mozd vegetarijance isto
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 4/11/2020, 09:53

prckov wrote:
epikur37 wrote:
prckov wrote:
michaellcmacha wrote:

tako da ce stvar na sud

neka probaju, desnica je spremna :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/11/2020, 09:54

i dobit će po pički... nešto malo imaju militantnih, većina su drekavci.... dok trumpove pristalice diljem amerike igraju paintball sa pravim vrelim ampulama, i ok ako se uzjebu bit će koja tisuća mrtvih i ranjenih i potom mir i tišina... nije ovo doba sjevera i juga kad su i jedni i drugi znali pucati i ustrijeliti...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/11/2020, 09:55

epikur37 wrote:
prckov wrote:
epikur37 wrote:
prckov wrote:
michaellcmacha wrote:

tako da ce stvar na sud

neka probaju, desnica je spremna :)
kak bi ti ja sad zveknuo šljagu... jebo me pas brisao bi šmrklje sa pol leđa... :)), a doktorirao sam tampon iz lakta... ;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by abraham 4/11/2020, 09:56

Biden je za Istanbulsku. Biden je a Maracesh.  Pizda mu materina pokvarena i svima shta glasaju za istog. Muhahahahahaa

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/11/2020, 09:56

i pitao se koliko još kilometara imaš za istrčat, al u dubokom snu...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/11/2020, 09:57

MaximusDecimusMiridije wrote:
vuksadinare wrote:mozda svi previse ocekuju od trumpa i bidena i zato toliko razocaranje ako netko od njih popuši...ali amer je amer..koji god bio njemu je americki interes na prvom mjestu kakav god bio...to ne mozes promjeniti...to sto mi kod nas smo nesposobni ukloniti 'novo napredno' bilo koje boje...nije ni kriv ni trump ni biden...pa ocekujemo npr...da ce pobjedom trumpa...ovi nestati i ovdje preko noci..kako da ne...evo sve bjeze..oni koji favoriziraju trumpa ovdje glasaju za njegove ideoloske protivnike...jer moze morbidnije

Ma ocekuju qrac. To se svelo na utakmicu gdje eventualne pozitivne strane pojedinca za kog neces glasati se ni ne spominju...nego odmah...crni vrag,nisza ne valja,...blago govoreci su zastranili. Eto im tamo.
tocno...ali meni smjesno sto ovdje neki vide u trumpu ili bidenu 'spasitelje'...svijeta,covjecanstva,hrvata,hrvatske...znaci radi se o nekom ocaju...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by T. 4/11/2020, 09:57

USA u iščekivanju postizbornih nereda... - Page 26 AATXAJySOvE3Yy3XUN4mvVOAgMhZVWcr5hAMf8bx1C3zDw=s48-c-k-c0xffffffff-no-rj-mo
Cloggy010   prije 11 minuta
Trump won...every battle ground he was winning in they mysteriously stopped counting

USA u iščekivanju postizbornih nereda... - Page 26 AATXAJwKMN-rGY7CeioIhO8shY8FZzRoGf7-_wwQGhmf=s48-c-k-c0xffffffff-no-rj-mo
Tom Sudan   prije 33 minute
Trump leading in 5/7 states.   STOP counting. Start manufacturing

USA u iščekivanju postizbornih nereda... - Page 26 AATXAJydlJFgXtTiBh-oanNgiGaJ9ZjD02OxGs8D1qCChA=s48-c-k-c0xffffffff-no-rj-mo
The Love Family   prije 24 minute
TRUMP HAS WON!!!! Media is hiding the news ahahaha

USA u iščekivanju postizbornih nereda... - Page 26 AATXAJxZzBOf_lq7JiCCkG44xu69R9mIOyX_ahs_kg=s48-c-k-c0xffffffff-no-rj-mo
Janet Harrison   prije 31 minutu (uređeno)
Trump won....liberals please video yourself crying and screaming to make my day amusing tomorrow

USA u iščekivanju postizbornih nereda... - Page 26 AATXAJwt52jICGGzCcCpxvbbO5Zzl0dDpfwxg7Hm4m3m=s48-c-k-c0xffffffff-no-rj-mo
Augustus McRae   prije 29 minuta (uređeno)
Trump has won. US media just don't want to tell the american people because their pissed off.

USA u iščekivanju postizbornih nereda... - Page 26 AATXAJzQaYXIX781XA07hzGB5Z-3gKTEmhQmxcY7SWjrDA=s48-c-k-c0xffffffff-no-rj-mo
Pablo Jose   prije 23 minute
Just look at Arizona the AP called for Biden long ago. Trump has a greater percentage in Pennsylvania, Michigan, and close to the same in Wisconsin and Georgia 213 + 62 = 275 electoral college votes. BINGO! Trump is the winner.
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2020, 09:58

Eoga osobne prijetnje i vizualizacije sukoba sta bi tko komu napravio u jutro...to je ono sto svakp trazi u ovakvim temama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/11/2020, 09:59

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:https://www.24sata.hr/news/je-li-hrvatskoj-svejedno-sjedi-li-u-bijeloj-kuci-trump-ili-biden-726024
hrvatima svakako više odgovara konzervativac i desničar

bidni je ok za mujage, šiptare, pedere i sl.

mozd vegetarijance isto
pobrko si jedno...odgovara mozda vecini obicnih ljudi..ovima na vlasti od kojih je vecina politicki ideoloski puno bliza bidenu nego trumpu i ne
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by abraham 4/11/2020, 09:59

Inache kako ide??? Oche li nash pobijediti???

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/11/2020, 10:01

MaximusDecimusMiridije wrote:Eoga osobne prijetnje i vizualizacije sukoba sta bi tko komu napravio u jutro...to je ono sto svakp trazi u ovakvim temama.
pa kad jede govna... koju pičku materinu se on poziva na desnicu... šta ti nije jasno.... naravno da bih mu pukao šaMarčinu i nabio onaj pištolj što ima ileGalno u šupak... konjina bosančeroska bez srama i karaktera...

Last edited by michaellcmacha on 4/11/2020, 10:02; edited 1 time in total
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by prckov 4/11/2020, 10:01

ocekuju se neredi
ovi nazovi mediji kod mene to prognoziraju takode

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 26 of 50 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics