USA u iščekivanju postizbornih nereda...
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...
mozda svi previse ocekuju od trumpa i bidena i zato toliko razocaranje ako netko od njih popuši...ali amer je amer..koji god bio njemu je americki interes na prvom mjestu kakav god bio...to ne mozes promjeniti...to sto mi kod nas smo nesposobni ukloniti 'novo napredno' bilo koje boje...nije ni kriv ni trump ni biden...pa ocekujemo npr...da ce pobjedom trumpa...ovi nestati i ovdje preko noci..kako da ne...evo sve bjeze..oni koji favoriziraju trumpa ovdje glasaju za njegove ideoloske protivnike...jer moze morbidnije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:koliko sam ja skužio Trump ja zatražio da se zaustavi prebrojavanjeprckov wrote:navodno su demokrati zatrazili zaustavljanje prebrojavanja i ide na sud
tramp u t6om klipu gore veli da su demokrati zaustavili prebrojavanje
a on onda zatrazio da se to prekine jer nece da su u po noci odjednom pojave neki listici niotkuda
tako da ce stvar na sud
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
izborna bosna u americi
2015-09-08
prckov wrote:michaellcmacha wrote:koliko sam ja skužio Trump ja zatražio da se zaustavi prebrojavanjeprckov wrote:navodno su demokrati zatrazili zaustavljanje prebrojavanja i ide na sud
a on onda zatrazio da se to prekine jer nece da su u po noci odjednom pojave neki listici niotkuda
tako da ce stvar na sud
Taman di trba i di je teren pripremljen
a ne kod štakorske madisjke žgadije
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tramp je bio na putu pobjede i zato demokrati zatrazili timeout ne bi li se pojavili listici s neba
2014-04-19
vuksadinare wrote:mozda svi previse ocekuju od trumpa i bidena i zato toliko razocaranje ako netko od njih popuši...ali amer je amer..koji god bio njemu je americki interes na prvom mjestu kakav god bio...to ne mozes promjeniti...to sto mi kod nas smo nesposobni ukloniti 'novo napredno' bilo koje boje...nije ni kriv ni trump ni biden...pa ocekujemo npr...da ce pobjedom trumpa...ovi nestati i ovdje preko noci..kako da ne...evo sve bjeze..oni koji favoriziraju trumpa ovdje glasaju za njegove ideoloske protivnike...jer moze morbidnije
Ma ocekuju qrac. To se svelo na utakmicu gdje eventualne pozitivne strane pojedinca za kog neces glasati se ni ne spominju...nego odmah...crni vrag,nisza ne valja,...blago govoreci su zastranili. Eto im tamo.
Guest- Guest
epikur37 wrote:prckov wrote:michaellcmacha wrote:koliko sam ja skužio Trump ja zatražio da se zaustavi prebrojavanjeprckov wrote:navodno su demokrati zatrazili zaustavljanje prebrojavanja i ide na sud
tako da ce stvar na sud
to tamo u demokratskoj stranci je nakupina bande samo takve
ako prevara ne prode mislim da ce probat silom
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
https://www.24sata.hr/news/je-li-hrvatskoj-svejedno-sjedi-li-u-bijeloj-kuci-trump-ili-biden-726024
2015-09-08
hrvatima svakako više odgovara konzervativac i desničarvuksadinare wrote:https://www.24sata.hr/news/je-li-hrvatskoj-svejedno-sjedi-li-u-bijeloj-kuci-trump-ili-biden-726024
bidni je ok za mujage, šiptare, pedere i sl.
mozd vegetarijance isto
2015-08-06
prckov wrote:epikur37 wrote:prckov wrote:michaellcmacha wrote:koliko sam ja skužio Trump ja zatražio da se zaustavi prebrojavanjeprckov wrote:navodno su demokrati zatrazili zaustavljanje prebrojavanja i ide na sud
tako da ce stvar na sud
neka probaju, desnica je spremna :)
2015-08-06
i dobit će po pički... nešto malo imaju militantnih, većina su drekavci.... dok trumpove pristalice diljem amerike igraju paintball sa pravim vrelim ampulama, i ok ako se uzjebu bit će koja tisuća mrtvih i ranjenih i potom mir i tišina... nije ovo doba sjevera i juga kad su i jedni i drugi znali pucati i ustrijeliti...
2015-08-08
kak bi ti ja sad zveknuo šljagu... jebo me pas brisao bi šmrklje sa pol leđa... :)), a doktorirao sam tampon iz lakta... ;)epikur37 wrote:prckov wrote:epikur37 wrote:prckov wrote:michaellcmacha wrote:koliko sam ja skužio Trump ja zatražio da se zaustavi prebrojavanjeprckov wrote:navodno su demokrati zatrazili zaustavljanje prebrojavanja i ide na sud
tako da ce stvar na sud
neka probaju, desnica je spremna :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Biden je za Istanbulsku. Biden je a Maracesh. Pizda mu materina pokvarena i svima shta glasaju za istog. Muhahahahahaa
2014-04-14
i pitao se koliko još kilometara imaš za istrčat, al u dubokom snu...
2015-08-08
tocno...ali meni smjesno sto ovdje neki vide u trumpu ili bidenu 'spasitelje'...svijeta,covjecanstva,hrvata,hrvatske...znaci radi se o nekom ocaju...MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:mozda svi previse ocekuju od trumpa i bidena i zato toliko razocaranje ako netko od njih popuši...ali amer je amer..koji god bio njemu je americki interes na prvom mjestu kakav god bio...to ne mozes promjeniti...to sto mi kod nas smo nesposobni ukloniti 'novo napredno' bilo koje boje...nije ni kriv ni trump ni biden...pa ocekujemo npr...da ce pobjedom trumpa...ovi nestati i ovdje preko noci..kako da ne...evo sve bjeze..oni koji favoriziraju trumpa ovdje glasaju za njegove ideoloske protivnike...jer moze morbidnije
Ma ocekuju qrac. To se svelo na utakmicu gdje eventualne pozitivne strane pojedinca za kog neces glasati se ni ne spominju...nego odmah...crni vrag,nisza ne valja,...blago govoreci su zastranili. Eto im tamo.
2015-09-08
Cloggy010 prije 11 minuta
Trump won...every battle ground he was winning in they mysteriously stopped counting
Tom Sudan prije 33 minute
Trump leading in 5/7 states. STOP counting. Start manufacturing
The Love Family prije 24 minute
TRUMP HAS WON!!!! Media is hiding the news ahahaha
Janet Harrison prije 31 minutu (uređeno)
Trump won....liberals please video yourself crying and screaming to make my day amusing tomorrow
Augustus McRae prije 29 minuta (uređeno)
Trump has won. US media just don't want to tell the american people because their pissed off.
Pablo Jose prije 23 minute
Just look at Arizona the AP called for Biden long ago. Trump has a greater percentage in Pennsylvania, Michigan, and close to the same in Wisconsin and Georgia 213 + 62 = 275 electoral college votes. BINGO! Trump is the winner.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Eoga osobne prijetnje i vizualizacije sukoba sta bi tko komu napravio u jutro...to je ono sto svakp trazi u ovakvim temama.
Guest- Guest
pobrko si jedno...odgovara mozda vecini obicnih ljudi..ovima na vlasti od kojih je vecina politicki ideoloski puno bliza bidenu nego trumpu i neepikur37 wrote:hrvatima svakako više odgovara konzervativac i desničarvuksadinare wrote:https://www.24sata.hr/news/je-li-hrvatskoj-svejedno-sjedi-li-u-bijeloj-kuci-trump-ili-biden-726024
bidni je ok za mujage, šiptare, pedere i sl.
mozd vegetarijance isto
2015-09-08
Inache kako ide??? Oche li nash pobijediti???
2014-04-14
pa kad jede govna... koju pičku materinu se on poziva na desnicu... šta ti nije jasno.... naravno da bih mu pukao šaMarčinu i nabio onaj pištolj što ima ileGalno u šupak... konjina bosančeroska bez srama i karaktera...MaximusDecimusMiridije wrote:Eoga osobne prijetnje i vizualizacije sukoba sta bi tko komu napravio u jutro...to je ono sto svakp trazi u ovakvim temama.
Last edited by michaellcmacha on 4/11/2020, 10:02; edited 1 time in total
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ocekuju se neredi
ovi nazovi mediji kod mene to prognoziraju takode
ovi nazovi mediji kod mene to prognoziraju takode
2014-04-19
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» USA u iščekivanju postizbornih nereda...
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
Page 26 of 50