Caffe Venus :P
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Atlana wrote:Bas sam zvala sada...
Bit ce ovo teski porod...
Svaki je težak.. kao da sjediš s guzicom na vrućem šporetu i razmišljaš kako da se samokatapultiraš na plafon, otprilike
Guest- Guest
Atlana wrote:Isuse al si opisala to fino :D
hahhah zezam se malo, naše tijelo je zapravo savršeno, kad je spremno za rađanje onda i žena jedva čeka rodit..
Guest- Guest
Da...
Ja sam po didi primjetila neke stvari... On se sprema za odlazak. I njegov mozak se pomirio s time. I on je miran. Zna da je vrijeme otkucalo i dolazi pocinak...
90 godina ima...
Ja sam po didi primjetila neke stvari... On se sprema za odlazak. I njegov mozak se pomirio s time. I on je miran. Zna da je vrijeme otkucalo i dolazi pocinak...
90 godina ima...
Guest- Guest
Atlana wrote:Da...
90 godina ima...
Divno da je pomiren sa svime, divno <3
To je ionako samo prijelaz u drugu dimenziju
Guest- Guest
Da.
Uzasno mi je bilo prije kojih desetak dana. Hitna je bila tamo...
Ali jednostavno vidim da je i on tako odlucio. I to je to. Mislim da bi sve ostalo bilo samo mucenje.
Prozivio je, nadzivio mnoge svoje prijatelje, ostvario topli dom, dijete koje su on i baka toliko zeljeli, kopao vrt i sadio povrce do prije dvije godine, zavrsio dobru skolu (koju je bas htio), ozenio zenu u koju je bio zaljubljen od osnovne skole :)
Uzasno mi je bilo prije kojih desetak dana. Hitna je bila tamo...
Ali jednostavno vidim da je i on tako odlucio. I to je to. Mislim da bi sve ostalo bilo samo mucenje.
Prozivio je, nadzivio mnoge svoje prijatelje, ostvario topli dom, dijete koje su on i baka toliko zeljeli, kopao vrt i sadio povrce do prije dvije godine, zavrsio dobru skolu (koju je bas htio), ozenio zenu u koju je bio zaljubljen od osnovne skole :)
Guest- Guest
Ostvario je sve ono sto je on prizeljkivao...
Ne znam koliko vjerujem u raj, pakao, dimenzije, andjele... Ali ponekad imam osjecaj da kada ljudi umru iznenada i ne ispune neke svoje zelje, da ostanu medu nama neko vrijeme... Mozda da pobrinu da ssu drugi oko njih ok...
Ako postoji ista "izmedu" prije konacnog prelaska, mislim da ce on mirno i spokojno otici na ono mjesto koje mu je namijenjeno... Direktno, u miru i bez zadrzavanja.
Ne znam koliko vjerujem u raj, pakao, dimenzije, andjele... Ali ponekad imam osjecaj da kada ljudi umru iznenada i ne ispune neke svoje zelje, da ostanu medu nama neko vrijeme... Mozda da pobrinu da ssu drugi oko njih ok...
Ako postoji ista "izmedu" prije konacnog prelaska, mislim da ce on mirno i spokojno otici na ono mjesto koje mu je namijenjeno... Direktno, u miru i bez zadrzavanja.
Guest- Guest
Tvoj dida spada u sretniji ljude a ovoj planeti...
Postiga je šta je tija u životu i sad miran može ic ca...
<3
Postiga je šta je tija u životu i sad miran može ic ca...
<3
Guest- Guest
Prvo?Atlana wrote:Prenijela dosta
Ima iznad 40
Ludog li foruma.. u vip bolje nekad ni ne ući da se čovjek od sabajle ne nasrče tuđe toksičnosti i manjka životne radosti. Zato me nasmijala tema na nogometu..hahah
Eo kafe..one prave
Eo kafe..one prave
Guest- Guest
jmmmmmmmvenus wrote:Ludog li foruma.. u vip bolje nekad ni ne ući da se čovjek od sabajle ne nasrče tuđe toksičnosti i manjka životne radosti. Zato me nasmijala tema na nogometu..hahah
Eo kafe..one prave
Jutrooo :)
Ima li nesa? Tu kerozinsku puru ne pijem desetljecima ;-D
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50