Preminuo mitropolit Amfilohije
Page 18 of 32
Page 18 of 32 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 32
Re: Preminuo mitropolit Amfilohije
marcellus wrote:najbolje što oni misle da će im Srbi pomoći da ostvare neke svoje planove, a ne kuže da je obratno. U biti se ponavlja priča s jugoslavenima, štrosmajer i te priče, ilirci. Svi su oni mislili da će im srbadija pomoć da se oslobode beča i da će onda Hrvati doć na svoje. Samo su zaboravili da Srbi ionako već imaju svoju državu i vojsku i sve, neovisno što su bili nepismeni i tulavi. No kvaka je da su hrvatski nacionalisti 19. stoljeća s vremenom zbog te ideje o bratskom srpskom narodu i zajedničkoj borbi protiv beča evoluirali prvo u orjunaše, a kasnije u punokrvne i prave četnike.
A sad ovi naši misle da će im srbadija pomoć da dobiju treći i oslobode se muja. I uz pomoć srba dobiju neku svoju neovisnost ili nešto. Kvaka je da srbi već imaju entitet, vojsku i sve ostalo, a Hrvati imaju kurac. I toga su Srbi svjesni, a Epi i General nisu. Drugim riječima, Srbi vas mogu samo zajebat, uvalit vam kitu, i ostavit vas da pjevate borbene, ili vi možete s vremenom evoluirat u četnike. Treći, nema trećeg.
Pa Srbi su nam i pomogli da se oslobodimo Beča.
Da nas poslije I svj. rata nisu primili u ono što se zvalo Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca, nikada ne bi kasnije ni došlo do stvaranja NDH.
A NDH koja je temelj na kojem smo izborili državu u Domovinskom ratu.
crvenkasti- Posts : 29683
2014-04-17
a francuzi srbima da se oslobode turaka... sami bi se i dan danas oslobađali... tj bi kurac već bi svi bili islamdžije....
2015-08-08
marcellus wrote: Treći, nema trećeg.
važno da je tebi mujaga lučonoša hrvatske pravice
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zajebite se još koji putcrvenkasti wrote:marcellus wrote:najbolje što oni misle da će im Srbi pomoći da ostvare neke svoje planove, a ne kuže da je obratno. U biti se ponavlja priča s jugoslavenima, štrosmajer i te priče, ilirci. Svi su oni mislili da će im srbadija pomoć da se oslobode beča i da će onda Hrvati doć na svoje. Samo su zaboravili da Srbi ionako već imaju svoju državu i vojsku i sve, neovisno što su bili nepismeni i tulavi. No kvaka je da su hrvatski nacionalisti 19. stoljeća s vremenom zbog te ideje o bratskom srpskom narodu i zajedničkoj borbi protiv beča evoluirali prvo u orjunaše, a kasnije u punokrvne i prave četnike.
A sad ovi naši misle da će im srbadija pomoć da dobiju treći i oslobode se muja. I uz pomoć srba dobiju neku svoju neovisnost ili nešto. Kvaka je da srbi već imaju entitet, vojsku i sve ostalo, a Hrvati imaju kurac. I toga su Srbi svjesni, a Epi i General nisu. Drugim riječima, Srbi vas mogu samo zajebat, uvalit vam kitu, i ostavit vas da pjevate borbene, ili vi možete s vremenom evoluirat u četnike. Treći, nema trećeg.
Da nas poslije I svj. rata nisu primili u ono što se zvalo Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca, nikada ne bi kasnije ni došlo do stvaranja NDH.
AssadNaPodmornici wrote:zajebite se još koji putcrvenkasti wrote:marcellus wrote:najbolje što oni misle da će im Srbi pomoći da ostvare neke svoje planove, a ne kuže da je obratno. U biti se ponavlja priča s jugoslavenima, štrosmajer i te priče, ilirci. Svi su oni mislili da će im srbadija pomoć da se oslobode beča i da će onda Hrvati doć na svoje. Samo su zaboravili da Srbi ionako već imaju svoju državu i vojsku i sve, neovisno što su bili nepismeni i tulavi. No kvaka je da su hrvatski nacionalisti 19. stoljeća s vremenom zbog te ideje o bratskom srpskom narodu i zajedničkoj borbi protiv beča evoluirali prvo u orjunaše, a kasnije u punokrvne i prave četnike.
Srbi su naivni. Opet ćemo ih iskoristiti i nasamariti.
crvenkasti-
2014-04-17
Znači lik koji A.Izetbegovića glorificira a Tuđmana naziva crkotinom...vodi našu desnu opciju, ma divotica.
i onda s tih pozicija se kritizira hrvatsko srpska suradnja u beha
a ono, pljuk, bljuv
i onda s tih pozicija se kritizira hrvatsko srpska suradnja u beha
a ono, pljuk, bljuv
2015-08-06
U konačnici Dodika je primio i pantovčak i banski dvori, znači cjelokupna hrvatska politika je pomjerila timun.
E da, Škoro precjednik nije...a i nema veze, kmečite naredne 4 godine i pripremite se za izbore.
E da, Škoro precjednik nije...a i nema veze, kmečite naredne 4 godine i pripremite se za izbore.
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote: Treći, nema trećeg.
nisi shvatio što sam rekao.
imate dvije opcije - dat da vas srbi zajebu, odvedu srpsku iz bih ali tako da vi ispadnete krivi za raspad BIH i da se mujage iskale na hrvatima (što je uostalom repriza onog što se desilo u zadnjem ratu - srbi su dobili srpsku, muje znaju da ne mogu vratiti izgubljeno od srba, ali mogu oteti hrvatima da kompenziraju).
i drugu, da postanete full blooded četnici.
nema trećeg, i nema trećeg. Ni kao opcije, ni kao entiteta.
znači dvije su mogućnosti. Treći nije opcija, jer ga nitko u MZ ne bi podržao. Nema države na svijetu koja bi podržala "treći", uključujući Srbiju i Hrvatsku.
dakle ta vaša priča o "trećem" je priča "dogodine u kninu" i "srpsko kosovo". Doslovce.
To je gotova stvar, prošlo svršeno vrijeme, i više nije na stolu kao opcija.
marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote: Treći, nema trećeg.
nisi shvatio što sam rekao.
imate dvije opcije - dat da vas srbi zajebu, odvedu srpsku iz bih ali tako da vi ispadnete krivi za raspad BIH i da se mujage iskale na hrvatima (što je uostalom repriza onog što se desilo u zadnjem ratu - srbi su dobili srpsku, muje znaju da ne mogu vratiti izgubljeno od srba, ali mogu oteti hrvatima da kompenziraju).
i drugu, da postanete full blooded četnici.
nema trećeg, i nema trećeg. Ni kao opcije, ni kao entiteta.
znači dvije su mogućnosti. Treći nije opcija, jer ga nitko u MZ ne bi podržao. Nema države na svijetu koja bi podržala "treći", uključujući Srbiju i Hrvatsku.
kolega vi ste postali full blooded mujaga, što i nije problem obzirom na politiku koju protežirate.
Hrvati i Hrvatska se neće odreći svog dijela i svog naroda...koliko god vi živjeli u nekim drugim oblacima.
2015-08-06
marcellus wrote:dakle ta vaša priča o "trećem" je priča "dogodine u kninu" i "srpsko kosovo". Doslovce.
Ali jeste, na tvoju žalost :)
2015-08-06
men se čini da bi ti mogao kmečati... kako se to sve bude odigravalo eto tebe "nemojte mene, ja se bojim, nisam ja za rov, ja bi slao druge u rov"... zapamti što ti se reče.... da te ne iznenadi... ;)epikur37 wrote:U konačnici Dodika je primio i pantovčak i banski dvori, znači cjelokupna hrvatska politika je pomjerila timun.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
U ostalom budućnost je pred nama.
Podržavam politiku koja će jačati hercegbosanske Hrvate.
U takvom provizoriju dokle traje osnažiti našu poziciju a sutra kad se bude dijelilo, zapasati naš teritorij.
I to je to.
Problem vas pravaša je što ne vodite prohrvatsku nego antisrpsku politiku, vi bi radije ukinuli RS nego uspostavili HRHB.
To je Tuđman znao, zna i HDZ.
U takvom provizoriju dokle traje osnažiti našu poziciju a sutra kad se bude dijelilo, zapasati naš teritorij.
I to je to.
Problem vas pravaša je što ne vodite prohrvatsku nego antisrpsku politiku, vi bi radije ukinuli RS nego uspostavili HRHB.
2015-08-06
michaellcmacha wrote:men se čini da bi ti mogao kmečati... kako se to sve bude odigravalo eto tebe "nemojte mene, ja se bojim, nisam ja za rov, ja bi slao druge u rov"... zapamti što ti se reče.... da te ne iznenadi... ;)epikur37 wrote:U konačnici Dodika je primio i pantovčak i banski dvori, znači cjelokupna hrvatska politika je pomjerila timun.
gle drotine :)
ajde nađi nekog drugog koga možeš cimati svojim glupim forama ;)
2015-08-06
Kolege, samo transparentno :)
Gore i spod mihinih budalaština sam stavio svoj post i politiku, da vidim tko je protiv!
Gore i spod mihinih budalaština sam stavio svoj post i politiku, da vidim tko je protiv!
2015-08-06
marcellus wrote:dakle ta vaša priča o "trećem" je priča "dogodine u kninu" i "srpsko kosovo". Doslovce.
Nikad ništa nije završeno i ništa nije za sva vremena.
I Asad je bio prošlo svršeno vrijeme.
Njemački Reich je treba trajati 1000 godina.
I Turskoj vladavini je nakon 500 godina došao kraj.
I Rimsko carstvo je bilo jedino i nepobjedivo.
I Babilon je bio najjači.
crvenkasti-
2014-04-17
nisu to fore... to ti je usud, mladiću... što se ljutiš recenzija ko recenzija... moraju ljudi znat da kradeš vodu i da ju njima naplaćuješ... jebiga...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:men se čini da bi ti mogao kmečati... kako se to sve bude odigravalo eto tebe "nemojte mene, ja se bojim, nisam ja za rov, ja bi slao druge u rov"... zapamti što ti se reče.... da te ne iznenadi... ;)epikur37 wrote:U konačnici Dodika je primio i pantovčak i banski dvori, znači cjelokupna hrvatska politika je pomjerila timun.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha wrote:nisu to fore... to ti je usud, mladiću... što se ljutiš recenzija ko recenzija... moraju ljudi znat da kradeš vodu i da ju njima naplaćuješ... jebiga...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:men se čini da bi ti mogao kmečati... kako se to sve bude odigravalo eto tebe "nemojte mene, ja se bojim, nisam ja za rov, ja bi slao druge u rov"... zapamti što ti se reče.... da te ne iznenadi... ;)epikur37 wrote:U konačnici Dodika je primio i pantovčak i banski dvori, znači cjelokupna hrvatska politika je pomjerila timun.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jel voda iz vodovoda ili je iskopa sebi bunar na parceli :D
epikur37 wrote:U ostalom budućnost je pred nama.
I to je to.
Jasno, i zato se Tuđman s tom ekipicom jako brzo razračunao i smjestio je na svoje mjesto.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 18 of 32 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 32
Similar topics
» Preminuo Mitropolit Amfilohije
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» GRČKI MITROPOLIT ŠOKIRAO JAVNOST:
» vuchić, amfilohije i joanikije
» Zagrebacki mitropolit Porfirije novi patrijarh SPC
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» GRČKI MITROPOLIT ŠOKIRAO JAVNOST:
» vuchić, amfilohije i joanikije
» Zagrebacki mitropolit Porfirije novi patrijarh SPC
Page 18 of 32