Preminuo mitropolit Amfilohije
Page 25 of 32
Page 25 of 32 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32
Re: Preminuo mitropolit Amfilohije
A na drugu stranu? Stavite vi HB, nećete pogrišiti.Gnječ wrote:znači možemo mi ovdje u Istri početi polirati rapalske kunfine? ne treba ništa graditi svi objekti su još netaknuti svuda po rapalskoj granici ništa nije maknuto jedino moramo isklesati na granične kamene monolite nov naziv za vašu stranu granice umjesto KJ kraljevina jugoslavija stavljamo RH ili NDH?
Eroo- Posts : 78896
2016-07-22
Ali isto tako kažem da si pičketina i ober lažov, draže mi je reći ono što jesi nego ono što nisi.Legendovich wrote:Tre kaze da ja nisam bio borac...mogu reci,kad vidim tko jest,drago mi je...
epikur37 wrote:Gnjeco ne kmeci
A jasambrend ga lajka naravno :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Vucko je bio desnica i konzervativac kad vas 99% nije bilo ili nije smjelo...dok si ti nosio stafetu kao titov pionir po tuzli vucko je gulio u 29 novembar sa 17 godina jer je u begesu napisao grafit HOP i zaradio tri prijave..godina 1989epikur37 wrote:obala razuma wrote:ko od pobrojani nije socijalistaepikur37 wrote:Ovdje izuzimam sovaka, abrahama, isto i trea i sl. Čak s abrahamom se i često pošaketam ali je lik ok.
Nije li znak patologije da se desnica, koja bi trebala biti nacionalna, odriče vlastitog naroda, pače kumuje procesima koji anihiliraju isto.
U meni se nije slomilo kad sam pratio esdepenjare koji su protiv Hrvata HercegBosne, nije me razočarao naš debo jer od njega nit ne očekujem podršku.
No kad sam vidio hrvatsku desnicu, redom: vučka, mihu, marcela koji pljuju na svoj anrod i puštaju ga niz vodu.
E onda sam ubrao da nešto dubinski ne štima s tom desnicom.
ja sam socijalist odmah da ti kažem
kapitalistička ekonomija da
ali država s razmjernom socijalnom ulogom
e sad poimence:
debo je umjereni socijalist kao i ja s tim da je on liberal a ja konzervativac
abraham nije socijalist
marcel isto nije socijalist
tre je kao i ja i debo s tim da je isto kao i ja konzervativac
miha je isto kao i ja i potonji
vucko to ne kuzi i potpisat će se di mu kazemo ;)
vucko sori, malo sam se morao zezazi :)
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
vuksadinare wrote:Vucko je bio desnica i konzervativac kad vas 99% nije bilo ili nije smjelo...dok si ti nosio stafetu kao titov pionir po tuzli vucko je gulio u 29 novembar sa 17 godina jer je u begesu napisao grafit HOP i zaradio tri prijave..godina 1989
Kakva desnica i konzervativac, to ti je samo zavičajni folklor :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Gnjeco ne kmeci
Esco je zakon.
darth_vader-
2014-04-17
Noor likes this post
jasambrend wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Gnjeco ne kmeci
Esco je zakon.
ista ste sorta :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma ti bio druker dokazanoHektorović wrote:vuksadinare wrote:Vucko je bio desnica i konzervativac kad vas 99% nije bilo ili nije smjelo...dok si ti nosio stafetu kao titov pionir po tuzli vucko je gulio u 29 novembar sa 17 godina jer je u begesu napisao grafit HOP i zaradio tri prijave..godina 1989
2015-09-08
Krunica obješena u autu, velik grb zalijepljen na autu ozada, a iz auta grmi Otvor ženo kapiju, man'se očenaša...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Vucko je bio desnica i konzervativac kad vas 99% nije bilo ili nije smjelo...dok si ti nosio stafetu kao titov pionir po tuzli vucko je gulio u 29 novembar sa 17 godina jer je u begesu napisao grafit HOP i zaradio tri prijave..godina 1989
Gnječ wrote:znači možemo mi ovdje u Istri početi polirati rapalske kunfine? ne treba ništa graditi svi objekti su još netaknuti svuda po rapalskoj granici ništa nije maknuto jedino moramo isklesati na granične kamene monolite nov naziv za vašu stranu granice umjesto KJ kraljevina jugoslavija stavljamo RH ili NDH?
Vi naravno ne možete ništa, to malo šiptarije i srbadije je ipak manjina.
Ima hrvatski da se krstite i to vam je to.
2015-08-06
Oće platit račun za foibe, to ti je...epikur37 wrote:Gnječ wrote:znači možemo mi ovdje u Istri početi polirati rapalske kunfine? ne treba ništa graditi svi objekti su još netaknuti svuda po rapalskoj granici ništa nije maknuto jedino moramo isklesati na granične kamene monolite nov naziv za vašu stranu granice umjesto KJ kraljevina jugoslavija stavljamo RH ili NDH?
Eroo wrote:Oće platit račun za foibe, to ti je...epikur37 wrote:Gnječ wrote:znači možemo mi ovdje u Istri početi polirati rapalske kunfine? ne treba ništa graditi svi objekti su još netaknuti svuda po rapalskoj granici ništa nije maknuto jedino moramo isklesati na granične kamene monolite nov naziv za vašu stranu granice umjesto KJ kraljevina jugoslavija stavljamo RH ili NDH?
ma budaletina, premda se kuži malo u elektriku
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Gnjeco ne kmeci
Esco je zakon.
Čast mi je pa makar i suprotan predznak bio...
darth_vader-
2014-04-17
zadovoljstvo je zajedničko :)jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Gnjeco ne kmeci
Esco je zakon.
Čast mi je pa makar i suprotan predznak bio...
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ wrote:znači možemo mi ovdje u Istri početi polirati rapalske kunfine? ne treba ništa graditi svi objekti su još netaknuti svuda po rapalskoj granici ništa nije maknuto jedino moramo isklesati na granične kamene monolite nov naziv za vašu stranu granice umjesto KJ kraljevina jugoslavija stavljamo RH ili NDH?
mi možemo šta hoćemo samo vi hrvati izbosne počnite kopati sranja...sad kad ste u ovih 30 godina uspjeli na sve pozicije moći i vlasti u RH stavit vaše izbosne i kad ste se namlatili para od pljačkanja i sjebavanja svega što ne paše vašem osmanlijskom mentalitetu sad ste se okuražili...hajde u pičku materinu.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:znači možemo mi ovdje u Istri početi polirati rapalske kunfine? ne treba ništa graditi svi objekti su još netaknuti svuda po rapalskoj granici ništa nije maknuto jedino moramo isklesati na granične kamene monolite nov naziv za vašu stranu granice umjesto KJ kraljevina jugoslavija stavljamo RH ili NDH?
mi možemo šta hoćemo samo vi hrvati izbosne počnite kopati sranja...sad kad ste u ovih 30 godina uspjeli na sve pozicije moći i vlasti u RH stavit vaše izbosne i kad ste se namlatili para od pljačkanja i sjebavanja svega što ne paše vašem osmanlijskom mentalitetu sad ste se okuražili...hajde u pičku materinu.
Zanemari nas i pusti da živimo.
Poljubi šahovnicu i prekriži se, sve 5.
2015-08-06
doista te ne kuzim??Ako imas argumente,cemu zvakanje vlastite džigere i neprimjereno izrazavanje..TO samo potvrdjuje da ne baratas autenticnim informacijama.. nadalje je samo lajanje zavidnog i impotentnog "muzjaka",koji gleda impresionirati forumske strace i "diskreditirati Konkurenciju"...tre wrote:Ali isto tako kažem da si pičketina i ober lažov, draže mi je reći ono što jesi nego ono što nisi.Legendovich wrote:Tre kaze da ja nisam bio borac...mogu reci,kad vidim tko jest,drago mi je...
Za mene si samo patetika i čemerni jad..eto,bez nekih "velikih" rijeci..
Guest- Guest
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:znači možemo mi ovdje u Istri početi polirati rapalske kunfine? ne treba ništa graditi svi objekti su još netaknuti svuda po rapalskoj granici ništa nije maknuto jedino moramo isklesati na granične kamene monolite nov naziv za vašu stranu granice umjesto KJ kraljevina jugoslavija stavljamo RH ili NDH?
vodokradico, poklopi se ušima i odi ubosnu u pećinu na majevicu. ako tamo nema pećina iskopaj ašovom rupu, baci se unutra pokrij se ćebetom i detoniraj par ručnih granata.
Guest- Guest
https://direktno.hr/eu-i-svijet/jesu-li-normalni-crnogorska-lijecnica-o-pokopu-amfilohija-molim-vas-zatvorite-lijes-recite-im-da-ga-ne-ljube-sirit-ce-se-zaraza-212583/
2015-09-08
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:znači možemo mi ovdje u Istri početi polirati rapalske kunfine? ne treba ništa graditi svi objekti su još netaknuti svuda po rapalskoj granici ništa nije maknuto jedino moramo isklesati na granične kamene monolite nov naziv za vašu stranu granice umjesto KJ kraljevina jugoslavija stavljamo RH ili NDH?
vodokradico, poklopi se ušima i odi ubosnu u pećinu na majevicu. ako tamo nema pećina iskopaj ašovom rupu, baci se unutra pokrij se ćebetom i detoniraj par ručnih granata.
kakav luzer...knjeh
no ašov si ispravno napisao, recimo da bi ti dobro došao po glupoj glavurdi :)
2015-08-06
Ono stvarno si u konkurenciji za glupana godine i to ne samo na VIPu, lažovčina već jesi i tu ti nema premcaLegendovich wrote:doista te ne kuzim??Ako imas argumente,cemu zvakanje vlastite džigere i neprimjereno izrazavanje..TO samo potvrdjuje da ne baratas autenticnim informacijama.. nadalje je samo lajanje zavidnog i impotentnog "muzjaka",koji gleda impresionirati forumske strace i "diskreditirati Konkurenciju"...tre wrote:Ali isto tako kažem da si pičketina i ober lažov, draže mi je reći ono što jesi nego ono što nisi.Legendovich wrote:Tre kaze da ja nisam bio borac...mogu reci,kad vidim tko jest,drago mi je...
Za mene si samo patetika i čemerni jad..eto,bez nekih "velikih" rijeci..
Page 25 of 32 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32
Similar topics
» Preminuo Mitropolit Amfilohije
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» GRČKI MITROPOLIT ŠOKIRAO JAVNOST:
» vuchić, amfilohije i joanikije
» Zagrebacki mitropolit Porfirije novi patrijarh SPC
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» GRČKI MITROPOLIT ŠOKIRAO JAVNOST:
» vuchić, amfilohije i joanikije
» Zagrebacki mitropolit Porfirije novi patrijarh SPC
Page 25 of 32