Preminuo mitropolit Amfilohije
Page 10 of 32
Page 10 of 32 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 32
Re: Preminuo mitropolit Amfilohije
Mozda pokatoliceni Srbi. Paroski nije tu domace prezime. To nije autohtono prezime tu.vuksadinare wrote:hrvatavuksadinare wrote:..imaš i paroški u rijeci...provjeri ako ti se dajastreb wrote:Paroski ne moze biti porijeklom iz Rijeke.vuksadinare wrote:Onaj luđak Milan Paroški poznat poonom govoru u jagodnjaku uz šešelja 1991 kad je rekao da svakog hrvata treba ubiti kao kerova uz tarabu...je po ocu hrvat...naime otac mu je porjeklom iz okolice rijeke ali otisao zivjet u Backu di s ei ovaj rodio pa se srbizirao do ibera
To je vojvođansko pravosl.prezime.
I samo prezime vuce na pravoslavlje. Paroški covjek iz parohije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Đoković popušijo na atp u Beču danas
https://www.klix.ba/sport/tenis/na-sokantan-poraz-djokovica-utjecala-i-smrti-amfilohija-tuzan-dan-nije-mi-se-igralo/201030142
Kaže utučen zbog smrti Amfilohija.
https://www.klix.ba/sport/tenis/na-sokantan-poraz-djokovica-utjecala-i-smrti-amfilohija-tuzan-dan-nije-mi-se-igralo/201030142
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
argumenti su ti spali na grafite polusvijetamarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:šešelj, Adem Vuchiqi, ratko mladić, pupovac, epi i general (hektorović) u žalosti. I pol hadezea.
Ja sam svoj stav kao i uvijek jasno iznio.
Osudu s naše strane i analizu prihvaćanja lika kod srba.
A ti i hdz imate nekih svojih probljema.
HDZ definitivno ima problem,
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Smijeh. Nešto mu se nije igralo , Amfilohije ovo ono.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/tenis/tenis-mix/senzacija-godine-goran-nije-mogao-vjerovati-dokovic-dozivio-jedan-od-najtezih-poraza-u-karijeri-15028904
https://sportske.jutarnji.hr/sn/tenis/tenis-mix/senzacija-godine-goran-nije-mogao-vjerovati-dokovic-dozivio-jedan-od-najtezih-poraza-u-karijeri-15028904
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
epikur37 wrote:argumenti su ti spali na grafite polusvijetamarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:šešelj, Adem Vuchiqi, ratko mladić, pupovac, epi i general (hektorović) u žalosti. I pol hadezea.
to nisu argumenti, nego zoran prikaz što ljudi misle o HDZ-u (oni koji nisu u talu s njima)
marcellus wrote:epikur37 wrote:argumenti su ti spali na grafite polusvijetamarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:šešelj, Adem Vuchiqi, ratko mladić, pupovac, epi i general (hektorović) u žalosti. I pol hadezea.
to nisu argumenti, nego zoran prikaz što ljudi misle o HDZ-u (oni koji nisu u talu s njima)
misli neki lik iz polusvijeta
to su oni isti koji na zidu crtaju kurac ili jebem mater svima ili u javnom wc nazovi 099 878 777 za pušenje kurca
polusvijet
2015-08-06
Hrvatskoj treba desnija opcija od HDZ-a koja će uhvatiti trendove s europskim strujanjima, međutim sve naše desnice su manje više pravaški pobačaji.
Dok se ne pojavi netko tko će osmisliti desnu nacionalnu politiku za 21. a ne za 20. li čak 19. stoljeće...nema tu nikakve šanse.
Dok se ne pojavi netko tko će osmisliti desnu nacionalnu politiku za 21. a ne za 20. li čak 19. stoljeće...nema tu nikakve šanse.
2015-08-06
epikur37 wrote:argumenti su ti spali na grafite polusvijetamarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:šešelj, Adem Vuchiqi, ratko mladić, pupovac, epi i general (hektorović) u žalosti. I pol hadezea.
Koji u svojoj gluposti i uništavanju javnih ili privatnih površina katkad piknu točno u srž.
Katkad velim.
Moja sućut tebi, Hektoroviću, Braletu, Tetrijebu, Piratu, Lotki .... ma zajebavam se.
Drek je krepal, pustiti vodu i nek ide tamo kamo pripada.
U kloaku.
Guest- Guest
Potpuno nevazan stvor i za Hrvate i za DNRH. Inache vas ne razumijem. Naime kolege iz srbije i srbi vas bombarduju sa temama iz srbije i vi se pecate kao ludi. Ne raspravljate shto se zbiva u Moldaviji ili Turkmenistanu ali raspravljate o srbiji. Boli me kurac za njih i sto im se dogadja i kako im je. Niti chitam niti sudjelujem u tim sovinistichkim fazonima. Pecate se tu ko somina. Tststststs Kila mozga?????
2014-04-14
RayMabus wrote:Đoković popušijo na atp u Beču danas
Jebeš tog debila.
Kaj veli Zec?
I on se pridružil!??
Ili šuti kak pička ... jebem mu bivšu i sadašnju.
Guest- Guest
Sovak wrote:epikur37 wrote:argumenti su ti spali na grafite polusvijetamarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:šešelj, Adem Vuchiqi, ratko mladić, pupovac, epi i general (hektorović) u žalosti. I pol hadezea.
Koji u svojoj gluposti i uništavanju javnih ili privatnih površina katkad piknu točno u srž.
Katkad velim.
Moja sućut tebi, Hektoroviću, Braletu, Tetrijebu, Piratu, Lotki .... ma zajebavam se.
U kloaku.
Kaj se mene tiče....nek ide.
Last edited by epikur37 on 30/10/2020, 21:40; edited 1 time in total
2015-08-06
abraham wrote:Potpuno nevazan stvor i za Hrvate i za DNRH. Inache vas ne razumijem. Naime kolege iz srbije i srbi vas bombarduju sa temama iz srbije i vi se pecate kao ludi. Ne raspravljate shto se zbiva u Moldaviji ili Turkmenistanu ali raspravljate o srbiji. Boli me kurac za njih i sto im se dogadja i kako im je. Niti chitam niti sudjelujem u tim sovinistichkim fazonima. Pecate se tu ko somina. Tststststs Kila mozga?????
Dobro, valjda je to normalno....di su i tko su nama moldavij il turkmenistan?
2015-08-06
ti bi da budeš svitski čovik ,, a samo do mrginja viidišepikur37 wrote:abraham wrote:Potpuno nevazan stvor i za Hrvate i za DNRH. Inache vas ne razumijem. Naime kolege iz srbije i srbi vas bombarduju sa temama iz srbije i vi se pecate kao ludi. Ne raspravljate shto se zbiva u Moldaviji ili Turkmenistanu ali raspravljate o srbiji. Boli me kurac za njih i sto im se dogadja i kako im je. Niti chitam niti sudjelujem u tim sovinistichkim fazonima. Pecate se tu ko somina. Tststststs Kila mozga?????
Dobro, valjda je to normalno....di su i tko su nama moldavij il turkmenistan?
Guest- Guest
epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:argumenti su ti spali na grafite polusvijetamarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:šešelj, Adem Vuchiqi, ratko mladić, pupovac, epi i general (hektorović) u žalosti. I pol hadezea.
Katkad velim.
U kloaku.
Čuj njega ... "kaj"!
Guest- Guest
Sovak wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:argumenti su ti spali na grafite polusvijetamarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:šešelj, Adem Vuchiqi, ratko mladić, pupovac, epi i general (hektorović) u žalosti. I pol hadezea.
Katkad velim.
U kloaku.
Čuj njega ... "kaj"!
Kaj mi je stran kao i hladetina, nikad nisam kušao. Ali je moj način sprdanja s malograđanskom zegej ekipom :)
Svatko ima svoje načine pa tako i ja.
Kaj se tiče Amfilohija, kao što rekoh, među Srbima će imati status ali kod nas je agitator i radikal.
Jednako vrijedi i za Bošnajke, Cerić im je pojam islamske zajednice ali za nas je inspirator islamističke hegemonije.
2015-08-06
kaya wrote:tre wrote:ja bi da ga nose kroz cijelu srbiju i da mu svi ljube rukukaya wrote:Izložili ga na cetinju pa ljube koronu vernici...
Bože sačuvaj, rekoh ja da je bolje u vreću pa u more...
marcellus wrote:epikur37 wrote:argumenti su ti spali na grafite polusvijetamarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:šešelj, Adem Vuchiqi, ratko mladić, pupovac, epi i general (hektorović) u žalosti. I pol hadezea.
Što ljudi misle na kraju balade se pokaže na izborima i tu sva priča staje.
Guest- Guest
Đoković: Tužan dan, jednostavno mi se nije igralo
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, posle poraza od Lorenca Sonega istakao je kako ovo jako tužan dan zbog smrti Mitropolita Amfilohija.
IZVOR: B92 PETAK, 30.10.2020. | 20:53
Srpski teniser izgubio je ubedljivo od Italijana i nakon susreta je istakao "kako je odradio ono zbog čega je došao".
"Jako tužan dan. Poštovani Amfilohije je bio veliki borac za pravoslavlje i neko ko je služio kao neka vrsta zvezde vodilje za srpski pravoslavni narod i Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori. Imao sam čast i radost da ga upoznam, provedem neko vreme blizu njega i osetim predivnu energiju koju je on posedovao. Iako fizički više nije živ, njegov duh će, siguran sam, biti prisutan dugi niz godina“, rekao je Đoković i dodao:
"Mislim da mu toliko dugujemo da barem treba da se sećamo njega i da sa osmehom budemo zahvalni za sve ono što je uradio, pogotovo u poslednje vreme, koje je bilo jako turbulentno vreme u Crnoj Gori; naravno iz političkih razloga. Dosta velikih stvari se odlučivalo, pogotovo kada je crkva u pitanju. On je bio odvažan i hrabar i pokazao je narodu pravi primer kako treba da se čuva kulturno nasleđe i naša duhovna baština. Na tome mu veliko hvala".
Najbolji teniser sveta kaže da mu se jednostavno nije igralo.
"I nije mi se igralo, da budem iskren. Nije toliko uticala tužna vest; jeste uticala, ali nije u tolikoj meri da zbog toga baš i ne mogu da igram. Ali, generalno mi se jednostavno nije igralo. Odradio sam ono što sam hteo da odradim i zbog čega sam došao. Jako čudan dan. Tako je kako je. Nastavljam dalje, okrećem novu stranicu. Sada ću malo biti sa porodicom, vraćam se u Srbiju i radujem se tome. Onda ću se dobro spremiti za London i pokušaću tamo da završim snažno i na najbolji mogući način".
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, posle poraza od Lorenca Sonega istakao je kako ovo jako tužan dan zbog smrti Mitropolita Amfilohija.
IZVOR: B92 PETAK, 30.10.2020. | 20:53
Srpski teniser izgubio je ubedljivo od Italijana i nakon susreta je istakao "kako je odradio ono zbog čega je došao".
"Jako tužan dan. Poštovani Amfilohije je bio veliki borac za pravoslavlje i neko ko je služio kao neka vrsta zvezde vodilje za srpski pravoslavni narod i Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori. Imao sam čast i radost da ga upoznam, provedem neko vreme blizu njega i osetim predivnu energiju koju je on posedovao. Iako fizički više nije živ, njegov duh će, siguran sam, biti prisutan dugi niz godina“, rekao je Đoković i dodao:
"Mislim da mu toliko dugujemo da barem treba da se sećamo njega i da sa osmehom budemo zahvalni za sve ono što je uradio, pogotovo u poslednje vreme, koje je bilo jako turbulentno vreme u Crnoj Gori; naravno iz političkih razloga. Dosta velikih stvari se odlučivalo, pogotovo kada je crkva u pitanju. On je bio odvažan i hrabar i pokazao je narodu pravi primer kako treba da se čuva kulturno nasleđe i naša duhovna baština. Na tome mu veliko hvala".
Najbolji teniser sveta kaže da mu se jednostavno nije igralo.
"I nije mi se igralo, da budem iskren. Nije toliko uticala tužna vest; jeste uticala, ali nije u tolikoj meri da zbog toga baš i ne mogu da igram. Ali, generalno mi se jednostavno nije igralo. Odradio sam ono što sam hteo da odradim i zbog čega sam došao. Jako čudan dan. Tako je kako je. Nastavljam dalje, okrećem novu stranicu. Sada ću malo biti sa porodicom, vraćam se u Srbiju i radujem se tome. Onda ću se dobro spremiti za London i pokušaću tamo da završim snažno i na najbolji mogući način".
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:argumenti su ti spali na grafite polusvijetamarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:šešelj, Adem Vuchiqi, ratko mladić, pupovac, epi i general (hektorović) u žalosti. I pol hadezea.
Katkad velim.
U kloaku.
Čuj njega ... "kaj"!
Kaj mi je stran kao i hladetina, nikad nisam kušao. Ali je moj način sprdanja s malograđanskom zegej ekipom :)
Svatko ima svoje načine pa tako i ja.
Kaj se tiče Amfilohija, kao što rekoh, među Srbima će imati status ali kod nas je agitator i radikal.
Jednako vrijedi i za Bošnajke, Cerić im je pojam islamske zajednice ali za nas je inspirator islamističke hegemonije.
Da ... "kaj" je malograđanski, a "što" je uzvišen i narodan.
Svakakvog dreka sam se nagledal kaj "kajkaju", ali govna kaj "štokaju" su brojnija.
Matematika obična.
Guest- Guest
Usput ... nakon srceparajućeg oproštaja Novaka od Amfilohija .... vi "Hrvati" koji navijate za tog idiota, jeste li sad shvatili koje je govno taj debil Novak Đoković?
Ili bute se i dalje pravili blesavi glede "vrijednosti" koje on dijeli s četništvom i kak je on dobar dečko?
Koje budale ... ma pivo i kokice.
Ili bute se i dalje pravili blesavi glede "vrijednosti" koje on dijeli s četništvom i kak je on dobar dečko?
Koje budale ... ma pivo i kokice.
Guest- Guest
Page 10 of 32 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 32
Similar topics
» Preminuo Mitropolit Amfilohije
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» GRČKI MITROPOLIT ŠOKIRAO JAVNOST:
» vuchić, amfilohije i joanikije
» Zagrebacki mitropolit Porfirije novi patrijarh SPC
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» GRČKI MITROPOLIT ŠOKIRAO JAVNOST:
» vuchić, amfilohije i joanikije
» Zagrebacki mitropolit Porfirije novi patrijarh SPC
Page 10 of 32