Da remiziramo...
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Da remiziramo...
Stvaraju se nove, s istom memorijom.Gnječ wrote:Eroo wrote:abraham wrote:New research claims that the antibodies in those who recovered from covid-19 decreased among Britons after the shutdown rules were eased during the summer, writes Sky News.
The study was conducted at Imperial College London with 365,000 participants who were tested in three rounds from June to September.
Instead of building up the immunity of the people who had antibodies during the time that the researchers had hoped for, it dropped instead, writes Sky News.
When the UK eased its shutdown in late June and early July, 6 per cent of the study had antibodies.
When the so-called second wave of the virus began in September, that figure dropped to 4.4 percent.
This indicates that herd immunity cannot be achieved, according to one of the researchers who conducted the study.
- It is not something you can use as a strategy to gain control over the infection in the population, says Professor Helen Ward.
Kolega, ostalo mi je u sjećanju jednna primjedba prof. Primorca u svezi s time.
Reče u jednoj TV emisiji da nisu samo antitjela zaštita od virusa.
Za slučaj SARS je naveo podatak da se ćelije preboljelog i nakon 17 godina
"sjećaju" virusa. Dakle, memorija ćelije je veoma bitna kod stvaranja imuniteta.
Tako kaže profesor, a ja sam samo laik koji ponavljam njegovu tvrdnju.
ćelije ne žive i nakon 17 godina. ćelije umiru svaki dan i stvaraju se od matičnih ćelija nove ćelije. jebala te ćelija tebe i primorca.
Uostalom i čovjek nastane samo iz jedne ćelije. Ćelije umiru, da, ali si se ti razvio iz novih u to što jesi.
Možda si u pravu i možda su kod tebe usput i izgubile memoriju.Da, vjerojatno je u to u pitanju kod tebe.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Tankštela.Noor wrote:Pumpa?T. wrote:Crpka...Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Mi Hrvati kažemo "stanica".
postaja
Noor likes this post
I uozbiljite se!
Veći vam je dnevni priliv novozaraženih, od ukupnog broja u 1. valu.
Eroo wrote:Stvaraju se nove, s istom memorijom.Gnječ wrote:Eroo wrote:abraham wrote:New research claims that the antibodies in those who recovered from covid-19 decreased among Britons after the shutdown rules were eased during the summer, writes Sky News.
The study was conducted at Imperial College London with 365,000 participants who were tested in three rounds from June to September.
Instead of building up the immunity of the people who had antibodies during the time that the researchers had hoped for, it dropped instead, writes Sky News.
When the UK eased its shutdown in late June and early July, 6 per cent of the study had antibodies.
When the so-called second wave of the virus began in September, that figure dropped to 4.4 percent.
This indicates that herd immunity cannot be achieved, according to one of the researchers who conducted the study.
- It is not something you can use as a strategy to gain control over the infection in the population, says Professor Helen Ward.
Kolega, ostalo mi je u sjećanju jednna primjedba prof. Primorca u svezi s time.
Reče u jednoj TV emisiji da nisu samo antitjela zaštita od virusa.
Za slučaj SARS je naveo podatak da se ćelije preboljelog i nakon 17 godina
"sjećaju" virusa. Dakle, memorija ćelije je veoma bitna kod stvaranja imuniteta.
Tako kaže profesor, a ja sam samo laik koji ponavljam njegovu tvrdnju.
ćelije ne žive i nakon 17 godina. ćelije umiru svaki dan i stvaraju se od matičnih ćelija nove ćelije. jebala te ćelija tebe i primorca.
Uostalom i čovjek nastane samo iz jedne ćelije. Ćelije umiru, da, ali si se ti razvio iz novih u to što jesi.
Možda si u pravu i možda su kod tebe usput i izgubile memoriju.Da, vjerojatno je u to u pitanju kod tebe.
hej Številka, ne zajebavaj se z mano !!!
Guest- Guest
Eroo wrote:Tankštela.Noor wrote:Pumpa?T. wrote:Crpka...Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Mi Hrvati kažemo "stanica".
postaja
črpalka
Guest- Guest
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Eroo wrote:I uozbiljite se!
seveda. Številka daj še en grafikon...
Guest- Guest
Mi smo ozbiljni .Eroo wrote:I uozbiljite se!
Al moramo imati švedske mjere jer nemamo love !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Meni,meni..a glup te napravio,jerbo nisi vjerovao da ce do toga doci,no ja sam najavio prilicno davno..štoš kad ne vjerujes..AlfaOmega wrote:Tebi? Ali glup si ti da bu neko za tebe radija, davno josh to rekoh...
P.S.. najmi je kad se vi balkanjerosi prosipate pameću,a josh je jedino albanija nesh nize..ali ne zadugo..
Guest- Guest
ja kolko znam, i ti si balkanjerosLegendovich wrote:Meni,meni..a glup te napravio,jerbo nisi vjerovao da ce do toga doci,no ja sam najavio prilicno davno..štoš kad ne vjerujes..AlfaOmega wrote:Tebi? Ali glup si ti da bu neko za tebe radija, davno josh to rekoh...
P.S.. najmi je kad se vi balkanjerosi prosipate pameću,a josh je jedino albanija nesh nize..ali ne zadugo..
Pliz..dont...(nekad je bolje šutati)Noor wrote:ja kolko znam, i ti si balkanjerosLegendovich wrote:Meni,meni..a glup te napravio,jerbo nisi vjerovao da ce do toga doci,no ja sam najavio prilicno davno..štoš kad ne vjerujes..AlfaOmega wrote:Tebi? Ali glup si ti da bu neko za tebe radija, davno josh to rekoh...
Guest- Guest
Do čega ćeš ti doći, pa ni pisati ne znaš..Legendovich wrote:Pliz..dont...(nekad je bolje šutati)Noor wrote:ja kolko znam, i ti si balkanjerosLegendovich wrote:Meni,meni..a glup te napravio,jerbo nisi vjerovao da ce do toga doci,no ja sam najavio prilicno davno..štoš kad ne vjerujes..AlfaOmega wrote:Tebi? Ali glup si ti da bu neko za tebe radija, davno josh to rekoh...
Da šutati...ccc
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Stisni pedalu za noćno sviranje k....Gnječ wrote:Eroo wrote:I uozbiljite se!
Eroo wrote:Stisni pedalu za noćno sviranje k....Gnječ wrote:Eroo wrote:I uozbiljite se!
Številka, dok zbrajaš i oduzimaš številke evo ti malo Istrski čips pa poskusi. nije krompir nego panceta.
Guest- Guest
to on po slavonski...kaya wrote:Do čega ćeš ti doći, pa ni pisati ne znaš..Legendovich wrote:Pliz..dont...(nekad je bolje šutati)Noor wrote:ja kolko znam, i ti si balkanjerosLegendovich wrote:Meni,meni..a glup te napravio,jerbo nisi vjerovao da ce do toga doci,no ja sam najavio prilicno davno..štoš kad ne vjerujes..AlfaOmega wrote:Tebi? Ali glup si ti da bu neko za tebe radija, davno josh to rekoh...
Da šutati...ccc
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:"Dragi prijatelji, kao što znate u samoizolaciji sam od 16. listopada, jer sam bio u kontaktu s članom Odbora za nacionalnu sigurnost Frankom Vidovićem, koji je bio pozitivan na Covid 19. U međuvremenu je ovaj virus potvrđen i kod mene. Razvio sam blage simptome, pridržavam se liječničkih uputa i očekujem brz oporavak. Hvala svima na brizi, voli vas vaš Miro", poručio je šef Domovinskog pokreta na Facebooku.
dajte ban debotu samo trola temu.
Izjutra me odmah bija nasekira...latentni kradezeovac i još ponešto, a neće prizna...
darth_vader-
2014-04-17
misliš pederčina i pizda 2u1jasambrend wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:"Dragi prijatelji, kao što znate u samoizolaciji sam od 16. listopada, jer sam bio u kontaktu s članom Odbora za nacionalnu sigurnost Frankom Vidovićem, koji je bio pozitivan na Covid 19. U međuvremenu je ovaj virus potvrđen i kod mene. Razvio sam blage simptome, pridržavam se liječničkih uputa i očekujem brz oporavak. Hvala svima na brizi, voli vas vaš Miro", poručio je šef Domovinskog pokreta na Facebooku.
dajte ban debotu samo trola temu.
Izjutra me odmah bija nasekira...latentni kradezeovac i još ponešto, a neće prizna...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
po bosanski, oni gutaju slova. Recimo za, mobitel oni kažu mobtel, pčela je čela, pšenica je šenica a katkad i šenca, djevojka je pička ili pičoka...michaellcmacha wrote:to on po slavonski...kaya wrote:Do čega ćeš ti doći, pa ni pisati ne znaš..Legendovich wrote:Pliz..dont...(nekad je bolje šutati)Noor wrote:ja kolko znam, i ti si balkanjerosLegendovich wrote:Meni,meni..a glup te napravio,jerbo nisi vjerovao da ce do toga doci,no ja sam najavio prilicno davno..štoš kad ne vjerujes..AlfaOmega wrote:Tebi? Ali glup si ti da bu neko za tebe radija, davno josh to rekoh...
Da šutati...ccc
šutati?Legendovich wrote:Pliz..dont...(nekad je bolje šutati)Noor wrote:ja kolko znam, i ti si balkanjerosLegendovich wrote:Meni,meni..a glup te napravio,jerbo nisi vjerovao da ce do toga doci,no ja sam najavio prilicno davno..štoš kad ne vjerujes..AlfaOmega wrote:Tebi? Ali glup si ti da bu neko za tebe radija, davno josh to rekoh...
Ok, kako želiš
evo, još malo
ti to tjelovježbu radiš u rane jutarnje sate a?Noor wrote:šutati?Legendovich wrote:Pliz..dont...(nekad je bolje šutati)Noor wrote:ja kolko znam, i ti si balkanjerosLegendovich wrote:Meni,meni..a glup te napravio,jerbo nisi vjerovao da ce do toga doci,no ja sam najavio prilicno davno..štoš kad ne vjerujes..AlfaOmega wrote:Tebi? Ali glup si ti da bu neko za tebe radija, davno josh to rekoh...
Ok, kako želiš
evo, još malo
lajkam
;)tre wrote:ti to tjelovježbu radiš u rane jutarnje sate a?Noor wrote:šutati?Legendovich wrote:Pliz..dont...(nekad je bolje šutati)Noor wrote:ja kolko znam, i ti si balkanjerosLegendovich wrote:Meni,meni..a glup te napravio,jerbo nisi vjerovao da ce do toga doci,no ja sam najavio prilicno davno..štoš kad ne vjerujes..AlfaOmega wrote:Tebi? Ali glup si ti da bu neko za tebe radija, davno josh to rekoh...
Ok, kako želiš
evo, još malo
lajkam
nemaš goreg nego dok te poslovni problemi probude, a dok njihov kreator mirno spava, ti budan čekaš svitanje
dosadno, pa reko...aj da lika malo šutnem
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50