Da remiziramo...
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Da remiziramo...
cura je zbog svoje bolesti izuzeta od obveze nošenja maske.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:kod nas su respiratori trenutno na 6% kod njih su bili 100%, a 90% onih na respiratoru u prvom valu im je umrlo. njemački liječnik (ima video, čudio se njihovoj terapiji )...Eroo wrote:Sve se da jednostavno objasniti na primjeru "Bergamo". Tamo su prošli kroz sve faze.MaximusDecimusMiridije wrote:Doc ce to samo od sebe. Bolnice mogu do neke mjere i onda se radi cisto o opstanku zdravstva generalno i sto sve jos ne.
Ne treba izmišljati toplu vodu ako je sve već poznato.
a što se tičtiče nesretne cure iz St koja je preminula, javila se sestra: [size=44]"Željela sam reći da moja sestra nije umrla od korone i da prestanete širiti lažne tvrdnje i informacije. Istina je da je bila pozitivna, no umrla je od hipoksije odnosno njen mozak je predugo bio bez kisika i nastupila je moždana smrt" [/size]
[size=44]pitanje. da li je maska uzrok smrti? [/size]
maska nije uzrok smrti. cura je već imala covid-19 a kod mnogih koji su zaraženi pojavi se anomalija koja se zove "tiha hipoksija" ili " silent hypoxia " to je stanje drastičnog smanjenja kisika u organizmu a bez ikakvih vidljivih simptoma normalno dišeš i odjednom se srušiš. i to je to. ako te zanima više google ti je prijatelj.
što se tiče tihe hipoksije google kaže da je uzrokuje smanjen nivo kisika. e sad, ako ti kažeš druže gnječ da maska ne utječe na smanjen udio kisika tko sam ja da priupitujem.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
popravlja se stanje u zagrebu duplo manje zarazenih nego jucer a jednak broj testiranih...veli šoštar kojem nije jasno kako..pa veli da su s eljudi poclei zadnjih desetak dana ozbiljnije pridrzavati mjera...odnosno ozbiljnije su shvatili situaciju...moguce...jer u nekim drzavama se također pocela stabilizirati situacija nakon uvedenih mjera i vise odgovornosti ljudi...ostaje vidjeti kakva je situacija u onim djelovima hrvatske gdje su inace ljudi vise nedicipliniraniji odnosno ne shvacaju jos ozbiljno situaciju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
predviđanja su da bi sljedecih dana hrvatska mogla imati oko tisucu oboljelih ako se shvate ozbiljno mjere te sami ljudi konacno do kraja shvate kakva je korona...problem su jos uvijek mladi za kje se smatra da su danas najveci rasadnik sirenja korone...sto bi za razliku od proslog tjedna bio veliki napredak
2015-09-08
Bakić Lauc(ja sam ih se odreka) su baš govorili da će brzo doći do pada jer preko 100 000 ljudi u ZGu je zaraženo i da virus uskoro neće imati gdje se širiti, jer većina Zagreba ali i ostatka države će uskoro biti zarazena virusom. Te stožer odluke tipa da se alkohol ne prodaje iza ponoć, oni tvrde da realno nema efektavuksadinare wrote:popravlja se stanje u zagrebu duplo manje zarazenih nego jucer a jednak broj testiranih...veli šoštar kojem nije jasno kako..pa veli da su s eljudi poclei zadnjih desetak dana ozbiljnije pridrzavati mjera...odnosno ozbiljnije su shvatili situaciju...moguce...jer u nekim drzavama se također pocela stabilizirati situacija nakon uvedenih mjera i vise odgovornosti ljudi...ostaje vidjeti kakva je situacija u onim djelovima hrvatske gdje su inace ljudi vise nedicipliniraniji odnosno ne shvacaju jos ozbiljno situaciju
Ako bude ovakav pad idućih par dana onda znači da su oni opet u pravu
AssadNaPodmornici- Posts : 22271
2018-06-14
primjetio sam da zadnjih desetak dana a pogotovo zadnjih dana veci broj ljudi s eponasa disciplinirano bar u zagrebu..ima jos osta ohih kojine..narocito mlađi...ali pricekajmo...bar sedam dana u nizu ako bude padala brojka..no poznavajuci nas..kad nesto nabolje krene odmah raspasoj...tulumi,puni kafiic,jebes maskuAssadNaPodmornici wrote:Bakić Lauc(ja sam ih se odreka) su baš govorili da će brzo doći do pada jer preko 100 000 ljudi u ZGu je zaraženo i da virus uskoro neće imati gdje se širiti, jer većina Zagreba ali i ostatka države će uskoro biti zarazena virusom. Te stožer odluke tipa da se alkohol ne prodaje iza ponoć, oni tvrde da realno nema efektavuksadinare wrote:popravlja se stanje u zagrebu duplo manje zarazenih nego jucer a jednak broj testiranih...veli šoštar kojem nije jasno kako..pa veli da su s eljudi poclei zadnjih desetak dana ozbiljnije pridrzavati mjera...odnosno ozbiljnije su shvatili situaciju...moguce...jer u nekim drzavama se također pocela stabilizirati situacija nakon uvedenih mjera i vise odgovornosti ljudi...ostaje vidjeti kakva je situacija u onim djelovima hrvatske gdje su inace ljudi vise nedicipliniraniji odnosno ne shvacaju jos ozbiljno situaciju
2015-09-08
danas ce biti oko 1400 slucajeva...kako pise index..problematicno u dalmaciji i slavoniji..klasika...te dijelom u primorju
2015-09-08
ovi u istri 46..a do nekidan prija kljucanja produzene sezone 0 ili jedan...
2015-09-08
Ti si sad kao nešto skužio po toj snimci?Legendovich wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
No kako god, danas je smanjen broj zaraženih, jer je testirano samo 1300 ljudi .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa nije bilo puno vise testiranih proskih dana..ono kad je nekidan bilo 800 zarazenih testirano je oko 1700kaya wrote:No kako god, danas je smanjen broj zaraženih, jer je testirano samo 1300 ljudi .
2015-09-08
ima jedan vic...zasto su sad veliki redovi za testiranje na koronu u zagrebu?...da ljudi dobiju ispricnicu za bolovanje
2015-09-08
teta aj napisi u nalaz da imam koronu da idem na bolovanje...ne da mi se radit gazda me tjera...evo ubacit cu ti 200 kuna u pađo
2015-09-08
oopet nisi u pravu... ovaj pad je zbog toga što se korona prepala policijskog sata koji se najavljuje.AssadNaPodmornici wrote:Bakić Lauc(ja sam ih se odreka) su baš govorili da će brzo doći do pada jer preko 100 000 ljudi u ZGu je zaraženo i da virus uskoro neće imati gdje se širiti, jer većina Zagreba ali i ostatka države će uskoro biti zarazena virusom. Te stožer odluke tipa da se alkohol ne prodaje iza ponoć, oni tvrde da realno nema efektavuksadinare wrote:popravlja se stanje u zagrebu duplo manje zarazenih nego jucer a jednak broj testiranih...veli šoštar kojem nije jasno kako..pa veli da su s eljudi poclei zadnjih desetak dana ozbiljnije pridrzavati mjera...odnosno ozbiljnije su shvatili situaciju...moguce...jer u nekim drzavama se također pocela stabilizirati situacija nakon uvedenih mjera i vise odgovornosti ljudi...ostaje vidjeti kakva je situacija u onim djelovima hrvatske gdje su inace ljudi vise nedicipliniraniji odnosno ne shvacaju jos ozbiljno situaciju
no ne treba se opuštati jer vanjski i unutrašnji neprijatelji podrivaju tekovine naše revolucije.
i meni se mota po glavi. bar da me stave u samoizolaciju...vuksadinare wrote:teta aj napisi u nalaz da imam koronu da idem na bolovanje...ne da mi se radit gazda me tjera...evo ubacit cu ti 200 kuna u pađo
iman neke rađe kod kuće...
slušaju Radmanove preporukekaya wrote:No kako god, danas je smanjen broj zaraženih, jer je testirano samo 1300 ljudi .
mislis da nema gro takvih koji razmisljaju o tome..sto ih kosta..uvale koju pinku onim koji testiraju ove boli kurac napisu pozitivan i imaju bar za cevape..tko ce ih provjeravatmutava baštarda wrote:i meni se mota po glavi. bar da me stave u samoizolaciju...vuksadinare wrote:teta aj napisi u nalaz da imam koronu da idem na bolovanje...ne da mi se radit gazda me tjera...evo ubacit cu ti 200 kuna u pađo
2015-09-08
dobis 30 dana bolovanja dok si keks rekao..onda gladis jaja ili picu doma gledas tv jedes kokice ili onaj ko ima posla doma fino sve stigne napraviti..ko ce ga provjeravati u toj situaciji..ima coe'k koronu bjez od njega sto dalje
2015-09-08
kakva pinka. samo onom tko je prehlađen kažeš da je bio s tobom u kontaktu. bralevuksadinare wrote:mislis da nema gro takvih koji razmisljaju o tome..sto ih kosta..uvale koju pinku onim koji testiraju ove boli kurac napisu pozitivan i imaju bar za cevape..tko ce ih provjeravatmutava baštarda wrote:i meni se mota po glavi. bar da me stave u samoizolaciju...vuksadinare wrote:teta aj napisi u nalaz da imam koronu da idem na bolovanje...ne da mi se radit gazda me tjera...evo ubacit cu ti 200 kuna u pađo
imam kolegu koji već drugi put guli samoizolaciju, a ja pošten i jeben.
znam ih ja...neki od njih balotaju bez problema i smijulje se...znam jednu susjedu to iskoristila za polaganje vozackog...ma bje'z ko nas ne zna...iskoristi svaku priliku koja ti se pruza tko zna kad ces opet imat jemutava baštarda wrote:kakva pinka. samo onom tko je prehlađen kažeš da je bio s tobom u kontaktu. bralevuksadinare wrote:mislis da nema gro takvih koji razmisljaju o tome..sto ih kosta..uvale koju pinku onim koji testiraju ove boli kurac napisu pozitivan i imaju bar za cevape..tko ce ih provjeravatmutava baštarda wrote:i meni se mota po glavi. bar da me stave u samoizolaciju...vuksadinare wrote:teta aj napisi u nalaz da imam koronu da idem na bolovanje...ne da mi se radit gazda me tjera...evo ubacit cu ti 200 kuna u pađo
2015-09-08
uglavnom ne bi bio iznenađen da je bar 50% ovih zarazenih sa sumnjom na simptome korone mulja
2015-09-08
kolega je na pošten način zaradio dvi samoizolacije.vuksadinare wrote:znam ih ja...neki od njih balotaju bez problema i smijulje se...znam jednu susjedu to iskoristila za polaganje vozackog...ma bje'z ko nas ne zna...iskoristi svaku priliku koja ti se pruza tko zna kad ces opet imat jemutava baštarda wrote:kakva pinka. samo onom tko je prehlađen kažeš da je bio s tobom u kontaktu. bralevuksadinare wrote:mislis da nema gro takvih koji razmisljaju o tome..sto ih kosta..uvale koju pinku onim koji testiraju ove boli kurac napisu pozitivan i imaju bar za cevape..tko ce ih provjeravatmutava baštarda wrote:i meni se mota po glavi. bar da me stave u samoizolaciju...vuksadinare wrote:teta aj napisi u nalaz da imam koronu da idem na bolovanje...ne da mi se radit gazda me tjera...evo ubacit cu ti 200 kuna u pađo
samo razmišljam o mogućnostima.
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50