Plenki zaprojetio Zokiju batinams institucionalno ili vaninstitucionalno:'Ovako vise ne ide ja cu...'
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenki zaprojetio Zokiju batinams institucionalno ili vaninstitucionalno:'Ovako vise ne ide ja cu...'
vuksadinare wrote:znam ja sto ti mislis..znam to ima deset godina i vise...ni an jedno pitanje ne odgovoris vec se izvlacis,zaobilazis...klasicna agenturska skola....izvlcis s ena nekakve skole...a neces reci koju si stvarno 'školu' prosao...no ni ne trebas...nisi sposoban to ni adekvatno prikriti...procitan si ko knjiga ne samo od meneEroo wrote:Da si prošao 3. razred gimnazije razumio bi o čemu pišem.vuksadinare wrote:tako ti je to kad agentura zasjedne na vlast...a upozoravalo se na tu mogucnost davno...ali nije se slusalo...dapace optuzivalo se zbog toga da u hrvtskoj vrslja brdo stranih agentura koje pruzaju svoje pipke svugdje...danas su tu vladari koji su lazno optuzivali dapace besramno dok se jos nije ni ohladio u grobu tuđmana da ga je htio ubiti...osoba koja i je smislila operaciju 'regionsko udruzivanje'..zatim druga osoba koju tuđman nije bas volio vidjeti u blizini i za koju je je glavas rekao da stoji iza njegovog progona odnosno osoba koja je gotovini porucila 'uhititi,transferirati,locirati'...tak je kak je..sami pali sami se ubiliEroo wrote:Nebi se štel mešat jer toliko ne poznajem vaše lokalne razmirice, niti baš nešto pratim.abraham wrote:Bobuljichvi je u pravu shta se tiche ministarke. Pogledao dio i bilo mi je loshe. Otuzhno je to sve. Nakda se pitam imaju li ti ljudi obitelj, djecu, brachog druga ili brata , sestru , nekoga da im rekne, chuj ovo je bilo jadno, ne sramoti se, ne treba ti to i sl. Isgleda da je i obitelj isti mentalni sklop. Da, bobuljichavi je to malo nakitio i proshirio ali u biti je bio u pravu. Ljigavo, jadno i ukratko bljak. Kila mozga....
Jadno je i bijedno ako najodgovorniji ne uspijevaju poredati prioritete od vrha prema dolje.
Moja generacija se o tome učila (psihologija) u trećem razredu gimnazije.
Prioriteti svakog čovjeka ponaosob su predstavljeni jednom piramidom (poznati trokut).
Na dnu piramide je zadovoljavanje tijela hranom, vodom i kisikom. Tu smo sad.
ljudi prije strijeljanja požele popiti čašu vode ili popušit cigaretu i tada ne razmišljaju o metku....
Prije 3 dana...OSIRIS REx uzima uzorke sa asteroida Bennu i u početku 2022. ga donosi na Zemlju.
Ovo mi je puno važnije od tvojih fikcija i od tvoga trabunjanja.
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
Re: Plenki zaprojetio Zokiju batinams institucionalno ili vaninstitucionalno:'Ovako vise ne ide ja cu...'
Ma 'ajte molin vas...
jedina dobra stvar u svemu ovome je sto se agentura danas zeli međusobno potopiti...tj hvataju svoje mjesto pod suncem..neki zele pobjeci od agenturskog statusa iz razloga jer uviđa da je štap sve blizi a ne zeli dobit po leđima..obicno su to agenti 2,3 klase...koji nisu toliko zasticeni jer njihova agenturska centrala nema cvrste temelje te su žbirskog karaktera i zadaci im nisu bas znacajni niti imaju neke velike koristi...a sad ih zele utopiti kao nezeljene svjedoke i stetne po njih same agenti iz prve klase koji zele i dalje voditi operativne poslove iz udobnih fotelja podpomognuti izdasnim financijama svoje međunarodne agenturske centrale...za njih kokosarsko agentursko djelovanje izlazi iz mode i valja se rjesiti onih koji su obavljali prljave poslove...za njih...agenti prve klase su tesko dodirljivi bas zbog te zastite iz međunarodnih voda...koji upravljaju svijetom...agenti iz te sluzbe vjecno moraju biti u nekoj fotelji ili uz svaku vlast,moraju iza zavjese saptati i savjetovati premijere,predsjednike ali drzati ih i na lancu pa pustati taj lanac ili stezati ovisno o situaciji..tu ulogu danas ima mate granic...koji je upravo zaduzen za to..i zatoje on danas glavni agent i operativac...kojeg ni šeks ne smije dodirnuti..ali mora surađivati...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
U Zagrebu danas +580 novozaraženih. Koliko je onih s karijesom nije objavljeno.vuksadinare wrote:jedina dobra stvar u svemu ovome je sto se agentura danas zeli međusobno potopiti...tj hvataju svoje mjesto pod suncem..neki zele pobjeci od agenturskog statusa iz razloga jer uviđa da je štap sve blizi a ne zeli dobit po leđima..obicno su to agenti 2,3 klase...koji nisu toliko zasticeni jer njihova agenturska centrala nema cvrste temelje te su žbirskog karaktera i zadaci im nisu bas znacajni niti imaju neke velike koristi...a sad ih zele utopiti kao nezeljene svjedoke i stetne po njih same agenti iz prve klase koji zele i dalje voditi operativne poslove iz udobnih fotelja podpomognuti izdasnim financijama svoje međunarodne agenturske centrale...za njih kokosarsko agentursko djelovanje izlazi iz mode i valja se rjesiti onih koji su obavljali prljave poslove...za njih...agenti prve klase su tesko dodirljivi bas zbog te zastite iz međunarodnih voda...koji upravljaju svijetom...agenti iz te sluzbe vjecno moraju biti u nekoj fotelji ili uz svaku vlast,moraju iza zavjese saptati i savjetovati premijere,predsjednike ali drzati ih i na lancu pa pustati taj lanac ili stezati ovisno o situaciji..tu ulogu danas ima mate granic...koji je upravo zaduzen za to..i zatoje on danas glavni agent i operativac...kojeg ni šeks ne smije dodirnuti..ali mora surađivati...
https://direktno.hr/direkt/separovic-za-direktno-ocenasek-granic-je-sve-ali-nije-naivan-savjetnik-takav-covjek-ne-smije-sjediti-na-pantovcaku-105380/
2015-09-08
udba efendija, ne?vuksadinare wrote:jedini ero koji se zaustavio u ljubljani...ne u zagrebu ne u studgarttu,minhenu pa cak ni u sarajevu nego bas u ljubljani koja je bila glavna sekcija yu obavjestajnih sluzbi...
sitting_bull-
2015-09-28
Sa 18 godina sam bio jako perspektivan kadar, seveda.sitting_bull wrote:udba efendija, ne?vuksadinare wrote:jedini ero koji se zaustavio u ljubljani...ne u zagrebu ne u studgarttu,minhenu pa cak ni u sarajevu nego bas u ljubljani koja je bila glavna sekcija yu obavjestajnih sluzbi...
kakve veze imaju godinu...špija je špija imao 18 ili 88..dapace mladi su uvijek bili najsumnjiviji i shodno koga ces ubaciti među mlade..onog sa 18 ili 48 godinaEroo wrote:Sa 18 godina sam bio jako perspektivan kadar, seveda.sitting_bull wrote:udba efendija, ne?vuksadinare wrote:jedini ero koji se zaustavio u ljubljani...ne u zagrebu ne u studgarttu,minhenu pa cak ni u sarajevu nego bas u ljubljani koja je bila glavna sekcija yu obavjestajnih sluzbi...
2015-09-08
Eroo wrote:
idiot Kenwood Kenon uistinu misli, obzirom da je sa 17,6% glasova ukupnog biračkog tijela hdz pobijedio, da su i onih 82,4% građana idioti.
ne bih se začudio da netko od tih idiota prekine njegov bahatluk i umišljenost.
idiote anemični, kad si na badnjak cijelu naciju lagao kako hrvatska ide u otkup ine od mađara, ti si bio iskren?
marš, stoko anemična nazad u lekarku!
idiote anemični, kad si na badnjak cijelu naciju lagao kako hrvatska ide u otkup ine od mađara, ti si bio iskren?
sitting_bull-
2015-09-28
Iskreno,ovo s njima dvojicom meni osobno je trenutno najzabavniji sitcom.Njih dva trolaju javnost gore nego što Longi trola po forumu.
Ništa,pratimo dalje.
Ništa,pratimo dalje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Iskreno,ovo s njima dvojicom meni osobno je trenutno najzabavniji sitcom.Njih dva trolaju javnost gore nego što Longi trola po forumu.
Ništa,pratimo dalje.
mislim da je ovo bezveze i da bi trebali stati na loptu...
sramote državu svojim adolescentnim nadjebavanjima
a sposoban su i jedan i drugi
trebaju se uhvatiit posla a ne ovako cirkusirati
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Meni je to zabavno,ponašaju se neozbiljno kao recimo ja po internetu.epikur37 wrote:סמאל wrote:Iskreno,ovo s njima dvojicom meni osobno je trenutno najzabavniji sitcom.Njih dva trolaju javnost gore nego što Longi trola po forumu.
Ništa,pratimo dalje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Seveda, sevede, nego šta.vuksadinare wrote:kakve veze imaju godinu...špija je špija imao 18 ili 88..dapace mladi su uvijek bili najsumnjiviji i shodno koga ces ubaciti među mlade..onog sa 18 ili 48 godinaEroo wrote:Sa 18 godina sam bio jako perspektivan kadar, seveda.sitting_bull wrote:udba efendija, ne?vuksadinare wrote:jedini ero koji se zaustavio u ljubljani...ne u zagrebu ne u studgarttu,minhenu pa cak ni u sarajevu nego bas u ljubljani koja je bila glavna sekcija yu obavjestajnih sluzbi...
Nego, samo u naslovu si napravio 4 ili 5 grešaka.Ni za udbu ti ne bi bio.
marcellus wrote:Zajebo i Fidel Castra duljinom govora, puko ko kokica, nesuvislo i nabacano
pogodio ga našmrkani u živac
Si videl ... budu se još pošorali.
Guest- Guest
sitting_bull wrote:idiot Kenwood Kenon uistinu misli, obzirom da je sa 17,6% glasova ukupnog biračkog tijela hdz pobijedio, da su i onih 82,4% građana idioti.
epikur37 wrote:סמאל wrote:Iskreno,ovo s njima dvojicom meni osobno je trenutno najzabavniji sitcom.Njih dva trolaju javnost gore nego što Longi trola po forumu.
Ništa,pratimo dalje.
Kaj te boli kurac?
Ti si ionak rekel da spadaš u herceg-srpsko političko tijelo.
A to su inozemni poslovi.
Sad se špila domaća liga.
Čekajte svoj red.
Guest- Guest
sitting_bull wrote:idiot Kenwood Kenon uistinu misli, obzirom da je sa 17,6% glasova ukupnog biračkog tijela hdz pobijedio, da su i onih 82,4% građana idioti.
Si odselil ili si tu?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:kakve veze imaju godinu...špija je špija imao 18 ili 88..dapace mladi su uvijek bili najsumnjiviji i shodno koga ces ubaciti među mlade..onog sa 18 ili 48 godinaEroo wrote:Sa 18 godina sam bio jako perspektivan kadar, seveda.sitting_bull wrote:udba efendija, ne?vuksadinare wrote:jedini ero koji se zaustavio u ljubljani...ne u zagrebu ne u studgarttu,minhenu pa cak ni u sarajevu nego bas u ljubljani koja je bila glavna sekcija yu obavjestajnih sluzbi...
Čuj stari, mojne se ljutiti, ali fakat bi trebal malo paziti kad tipkaš naslov teme.
Velim samo.
Guest- Guest
Krivo si razumio,Sovak wrote:epikur37 wrote:סמאל wrote:Iskreno,ovo s njima dvojicom meni osobno je trenutno najzabavniji sitcom.Njih dva trolaju javnost gore nego što Longi trola po forumu.
Ništa,pratimo dalje.
Kaj te boli kurac?
Ti si ionak rekel da spadaš u herceg-srpsko političko tijelo.
A to su inozemni poslovi.
Sad se špila domaća liga.
Čekajte svoj red.
kao Hrvat i građanin RH porijeklom iz HercegBosne
od posebne važnosti držim to pitanje i naglašavam ga u ukupnoj nacionalnoj politici. Kao i kolege Raspudić, Knezović, Šušnjar i sl.
Što je posve prirodno i rekao bih jedino normalno.
No to samo naglašavam, dok se bavim ukupnom politikom, svatko u ostalom ima svoj naglasak negdje ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
anemičar će sad namjerno napadati milanovića kako se ne bi pričalo o njemu i njegovoj nesposobnosti da išta korisno napravi.
agrokor je sjebao.
inu je prepustio orbanu.
kroz janaf pogoduje orbanu.
eu fondovi neiskorišteni.
u zdravstvu dug 10 milijardi kuna.
vanjski dug veći nego što je bio prije 5 godina.
sve je to za kurac.
ajmo o milanoviću!
agrokor je sjebao.
inu je prepustio orbanu.
kroz janaf pogoduje orbanu.
eu fondovi neiskorišteni.
u zdravstvu dug 10 milijardi kuna.
vanjski dug veći nego što je bio prije 5 godina.
sve je to za kurac.
ajmo o milanoviću!
sitting_bull-
2015-09-28
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Plenkiju puno vise smeta majica HOS-a nego Zokiju
» Hajdaš Dončić poručio Piculi:'Manje se upucavaj Briselu a više Zokiju'
» Trogrlic:'Dosta je bilo.Neka Zoki i Plenki sjednu za stol.Ovako izgledamo kao Srbija kojoj smo se rugali
» Ovako zvuči staroslavenski jezik kojim su govorili svi Slaveni prije više od 1000 godina
» Plenki ispunjava naredbu Trumpa:'Više love za vojsku'
» Hajdaš Dončić poručio Piculi:'Manje se upucavaj Briselu a više Zokiju'
» Trogrlic:'Dosta je bilo.Neka Zoki i Plenki sjednu za stol.Ovako izgledamo kao Srbija kojoj smo se rugali
» Ovako zvuči staroslavenski jezik kojim su govorili svi Slaveni prije više od 1000 godina
» Plenki ispunjava naredbu Trumpa:'Više love za vojsku'
Page 3 of 4