Plenki zaprojetio Zokiju batinams institucionalno ili vaninstitucionalno:'Ovako vise ne ide ja cu...'
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenki zaprojetio Zokiju batinams institucionalno ili vaninstitucionalno:'Ovako vise ne ide ja cu...'
ja sam svoje odratovao, meni je tragikomična ova politička scena u RH i jedino u slučaj vanjske ugroze tre ide na branik domovine kao nekada. Vama političarima i seronjama svih vrsta prepuštam vatanje za guše u borbi za vlast pa tko jači nek tlači.obala razuma wrote:ZATO ZVIZDE CVATU U RIJECItre wrote:e da je škoro na vlasti, ruže bi nam cvjetale a ti bi sve u superlativu pisao :)vuksadinare wrote:ako bude sljedecih izbora i tko ih doceka..tu mislim na totalni kolaps..i urusavanje svegaEroo wrote:Nered bi vam kao jedino odgovarao ili što?vuksadinare wrote:Sto da radimo sa tom dvojicom 50-godisnjih pubertetlija koji pod starije dane nasli da se 'junace' ko pivci..ovo
Neće ga biti, a što o vama misli narod vidjet ćete na sljedećim izborima.
zato kalašnjikovi cvatu ,,,kriv je škoro ,,,,naravno,,,al usporedbe radi da je škoro na vlasti bili ti bio kalašnjikov kamikaza ,,
I da kriv je škoro jer je glup, sa 15 mandata mogo je u vladi čuda napraviti ali on oće svoju vladu. Eto mu je sad, nek mu otrovna pupavka gaće kroji
Šandor Winnetou- Posts : 19787
2017-12-31
Re: Plenki zaprojetio Zokiju batinams institucionalno ili vaninstitucionalno:'Ovako vise ne ide ja cu...'
plenki je namjesnik ovdje..sto bi on radio i bilo ga briga..njegovo je da posalje izvjesce u brisel i iscica neku lovu da raju od trenutka do trenutka ucini malo zadovoljnijimsitting_bull wrote:šarlatan nastoji od milanovića napraviti i unutarnjeg i vanjskog neprijatelja kako bi milanovića označio kao državni problem.
to što anemični šarlatan uopće ne radi posao predsjednika vlade i što se država urušava - nikome ništa.
zapravo, anemični šarlatan i šalabajzer očajnički pokušava da ishodi ovlasti za neku njegovu diktaturu i političku i ine represije, jer samo na taj način može izbjeći polaganje računa za svoj nerad.
u bhegovom mandatu je dug bolnicama i veledrpgerijama narastao sa dvije na osam milijardi kuna i sad je za sve kriva korona.
idiot bahati pokušava sav svoj nerad u pet godina mandata opravdati koronom koja traje pola godine.
ne bu išlo, anemični idiote!
proglasio pobjedu nad koronom (ova vlada je pobijedila koronu!), a kaj je ovo sad?
mrtva i pobijeđena korona dominira!
dete mamino kmeči.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
eh da je tu škoro ili ustaša grbin, ma jebali bi njima majku briselsku bez fendera u lisnici, držali bi oni gaće na sam spomen jednog od njih dvojice!!vuksadinare wrote:plenki je namjesnik ovdje..sto bi on radio i bilo ga briga..njegovo je da posalje izvjesce u brisel i iscica neku lovu da raju od trenutka do trenutka ucini malo zadovoljnijimsitting_bull wrote:šarlatan nastoji od milanovića napraviti i unutarnjeg i vanjskog neprijatelja kako bi milanovića označio kao državni problem.
to što anemični šarlatan uopće ne radi posao predsjednika vlade i što se država urušava - nikome ništa.
zapravo, anemični šarlatan i šalabajzer očajnički pokušava da ishodi ovlasti za neku njegovu diktaturu i političku i ine represije, jer samo na taj način može izbjeći polaganje računa za svoj nerad.
u bhegovom mandatu je dug bolnicama i veledrpgerijama narastao sa dvije na osam milijardi kuna i sad je za sve kriva korona.
idiot bahati pokušava sav svoj nerad u pet godina mandata opravdati koronom koja traje pola godine.
proglasio pobjedu nad koronom (ova vlada je pobijedila koronu!), a kaj je ovo sad?
dete mamino kmeči.
nije bitan skoro ili grba..ili plenki...ima tko moze i hoce van te trojke..ali ne dobijaju sansu u prvom redu u medijimatre wrote:eh da je tu škoro ili ustaša grbin, ma jebali bi njima majku briselsku bez fendera u lisnici, držali bi oni gaće na sam spomen jednog od njih dvojice!!vuksadinare wrote:plenki je namjesnik ovdje..sto bi on radio i bilo ga briga..njegovo je da posalje izvjesce u brisel i iscica neku lovu da raju od trenutka do trenutka ucini malo zadovoljnijimsitting_bull wrote:šarlatan nastoji od milanovića napraviti i unutarnjeg i vanjskog neprijatelja kako bi milanovića označio kao državni problem.
dete mamino kmeči.
2015-09-08
anemični šarlatan opet uspijeva ključne teme skinuti s naslovnica u medijima: ne priča se o janaf-u, agrokor je gotovo zaboravljen, ina se više ne spominje, iseljavanje i nezaposlenost su u drugom planu...
ključna tema u rh je zoran milanović jer cijela hdz ergela svakodnevno medije bombardira napadima na predsjednika države.
dakle, po anemičnom idiotu, ako se opozove zoran milanović onda će tek on imati uvjete za rad, jer ne pomaže ako zokija tuži mami lekarki, a i zoka ubada bolnije od stršljena. najgore od svega po anemičnog šalabajzera je što je on sam svjestan kako predsjednik republike nije ni blizu kraja sa svojim objavama.
kad izvučeš mlakonju ispod zaštite maminog zvona onda dobiješ kmečavca a la anemični šarlatan
ključna tema u rh je zoran milanović jer cijela hdz ergela svakodnevno medije bombardira napadima na predsjednika države.
dakle, po anemičnom idiotu, ako se opozove zoran milanović onda će tek on imati uvjete za rad, jer ne pomaže ako zokija tuži mami lekarki, a i zoka ubada bolnije od stršljena. najgore od svega po anemičnog šalabajzera je što je on sam svjestan kako predsjednik republike nije ni blizu kraja sa svojim objavama.
kad izvučeš mlakonju ispod zaštite maminog zvona onda dobiješ kmečavca a la anemični šarlatan
sitting_bull-
2015-09-28
darth_vader likes this post
sitting_bull wrote:anemični šarlatan opet uspijeva ključne teme skinuti s naslovnica u medijima: ne priča se o janaf-u, agrokor je gotovo zaboravljen, ina se više ne spominje, iseljavanje i nezaposlenost su u drugom planu...
Još si tu pičkec?
Nisi se iselil iz Hrvatske?
Tvoja riječ kak toalet papir.
Obrisati guzicu i pustiti niz vodu.
Guest- Guest
tre wrote:eh da je tu škoro ili ustaša grbin, ma jebali bi njima majku briselsku bez fendera u lisnici, držali bi oni gaće na sam spomen jednog od njih dvojice!!vuksadinare wrote:plenki je namjesnik ovdje..sto bi on radio i bilo ga briga..njegovo je da posalje izvjesce u brisel i iscica neku lovu da raju od trenutka do trenutka ucini malo zadovoljnijimsitting_bull wrote:šarlatan nastoji od milanovića napraviti i unutarnjeg i vanjskog neprijatelja kako bi milanovića označio kao državni problem.
dete mamino kmeči.
Kaj sad ti?
Pa Peđa baš lepo popeva.
Grdo ga je za čuti istini za volju
Guest- Guest
vidi kak se uhljebljeni domoljubni zgubidan brine je l' bu neko iselil, ili ne bu.Sovak wrote:sitting_bull wrote:anemični šarlatan opet uspijeva ključne teme skinuti s naslovnica u medijima: ne priča se o janaf-u, agrokor je gotovo zaboravljen, ina se više ne spominje, iseljavanje i nezaposlenost su u drugom planu...
Još si tu pičkec?
Nisi se iselil iz Hrvatske?
Tvoja riječ kak toalet papir.
Obrisati guzicu i pustiti niz vodu.
je, bum se iselil, sam kaj je korona sve usporila.
ak' bog da i krava do konca leta buš žvakal vlastiti toaletni papir.
ti buš ostal tu na braniku anemičnog šarlatana, ne?
ne brini, anemični šarlatan bu već nekog pičil dovoljno jako da bu taj uzvratil. treći newtonov zakon.
onda buju mediji opet pričali o terorizmu.
sitting_bull-
2015-09-28
Na Mljet?Tajna, kaj ne?sitting_bull wrote:
je, bum se iselil, sam kaj je korona sve usporila.
Pokrenul buš tamo biznis po starodubrovačkom običaju.
Bobuljichvi je u pravu shta se tiche ministarke. Pogledao dio i bilo mi je loshe. Otuzhno je to sve. Nakda se pitam imaju li ti ljudi obitelj, djecu, brachog druga ili brata , sestru , nekoga da im rekne, chuj ovo je bilo jadno, ne sramoti se, ne treba ti to i sl. Isgleda da je i obitelj isti mentalni sklop. Da, bobuljichavi je to malo nakitio i proshirio ali u biti je bio u pravu. Ljigavo, jadno i ukratko bljak. Kila mozga....
2014-04-14
darth_vader likes this post
borba za jos preostala mjesta u gnjezdu pa ko koga izbaci taj je najebo...abraham wrote:Bobuljichvi je u pravu shta se tiche ministarke. Pogledao dio i bilo mi je loshe. Otuzhno je to sve. Nakda se pitam imaju li ti ljudi obitelj, djecu, brachog druga ili brata , sestru , nekoga da im rekne, chuj ovo je bilo jadno, ne sramoti se, ne treba ti to i sl. Isgleda da je i obitelj isti mentalni sklop. Da, bobuljichavi je to malo nakitio i proshirio ali u biti je bio u pravu. Ljigavo, jadno i ukratko bljak. Kila mozga....
2015-09-08
Nebi se štel mešat jer toliko ne poznajem vaše lokalne razmirice, niti baš nešto pratim.abraham wrote:Bobuljichvi je u pravu shta se tiche ministarke. Pogledao dio i bilo mi je loshe. Otuzhno je to sve. Nakda se pitam imaju li ti ljudi obitelj, djecu, brachog druga ili brata , sestru , nekoga da im rekne, chuj ovo je bilo jadno, ne sramoti se, ne treba ti to i sl. Isgleda da je i obitelj isti mentalni sklop. Da, bobuljichavi je to malo nakitio i proshirio ali u biti je bio u pravu. Ljigavo, jadno i ukratko bljak. Kila mozga....
Jadno je i bijedno ako najodgovorniji ne uspijevaju poredati prioritete od vrha prema dolje.
Moja generacija se o tome učila (psihologija) u trećem razredu gimnazije.
Prioriteti svakog čovjeka ponaosob su predstavljeni jednom piramidom (poznati trokut).
Na dnu piramide je zadovoljavanje tijela hranom, vodom i kisikom. Tu smo sad.
ljudi prije strijeljanja požele popiti čašu vode ili popušit cigaretu i tada ne razmišljaju o metku....
tako ti je to kad agentura zasjedne na vlast...a upozoravalo se na tu mogucnost davno...ali nije se slusalo...dapace optuzivalo se zbog toga da u hrvtskoj vrslja brdo stranih agentura koje pruzaju svoje pipke svugdje...danas su tu vladari koji su lazno optuzivali dapace besramno dok se jos nije ni ohladio u grobu tuđmana da ga je htio ubiti...osoba koja i je smislila operaciju 'regionsko udruzivanje'..zatim druga osoba koju tuđman nije bas volio vidjeti u blizini i za koju je je glavas rekao da stoji iza njegovog progona odnosno osoba koja je gotovini porucila 'uhititi,transferirati,locirati'...tak je kak je..sami pali sami se ubiliEroo wrote:Nebi se štel mešat jer toliko ne poznajem vaše lokalne razmirice, niti baš nešto pratim.abraham wrote:Bobuljichvi je u pravu shta se tiche ministarke. Pogledao dio i bilo mi je loshe. Otuzhno je to sve. Nakda se pitam imaju li ti ljudi obitelj, djecu, brachog druga ili brata , sestru , nekoga da im rekne, chuj ovo je bilo jadno, ne sramoti se, ne treba ti to i sl. Isgleda da je i obitelj isti mentalni sklop. Da, bobuljichavi je to malo nakitio i proshirio ali u biti je bio u pravu. Ljigavo, jadno i ukratko bljak. Kila mozga....
Jadno je i bijedno ako najodgovorniji ne uspijevaju poredati prioritete od vrha prema dolje.
Prioriteti svakog čovjeka ponaosob su predstavljeni jednom piramidom (poznati trokut).
ljudi prije strijeljanja požele popiti čašu vode ili popušit cigaretu i tada ne razmišljaju o metku....
2015-09-08
ipak si ti socijalistička gardaEroo wrote:Nebi se štel mešat jer toliko ne poznajem vaše lokalne razmirice, niti baš nešto pratim.abraham wrote:Bobuljichvi je u pravu shta se tiche ministarke. Pogledao dio i bilo mi je loshe. Otuzhno je to sve. Nakda se pitam imaju li ti ljudi obitelj, djecu, brachog druga ili brata , sestru , nekoga da im rekne, chuj ovo je bilo jadno, ne sramoti se, ne treba ti to i sl. Isgleda da je i obitelj isti mentalni sklop. Da, bobuljichavi je to malo nakitio i proshirio ali u biti je bio u pravu. Ljigavo, jadno i ukratko bljak. Kila mozga....
sve šta imaš. znaš. osijećaš.
sve je socijalizam
nemožeš ga prepoznat ,,,a vide ga drugi
druže socijalisto
ZA SMRT
Guest- Guest
Da si prošao 3. razred gimnazije razumio bi o čemu pišem.vuksadinare wrote:tako ti je to kad agentura zasjedne na vlast...a upozoravalo se na tu mogucnost davno...ali nije se slusalo...dapace optuzivalo se zbog toga da u hrvtskoj vrslja brdo stranih agentura koje pruzaju svoje pipke svugdje...danas su tu vladari koji su lazno optuzivali dapace besramno dok se jos nije ni ohladio u grobu tuđmana da ga je htio ubiti...osoba koja i je smislila operaciju 'regionsko udruzivanje'..zatim druga osoba koju tuđman nije bas volio vidjeti u blizini i za koju je je glavas rekao da stoji iza njegovog progona odnosno osoba koja je gotovini porucila 'uhititi,transferirati,locirati'...tak je kak je..sami pali sami se ubiliEroo wrote:Nebi se štel mešat jer toliko ne poznajem vaše lokalne razmirice, niti baš nešto pratim.abraham wrote:Bobuljichvi je u pravu shta se tiche ministarke. Pogledao dio i bilo mi je loshe. Otuzhno je to sve. Nakda se pitam imaju li ti ljudi obitelj, djecu, brachog druga ili brata , sestru , nekoga da im rekne, chuj ovo je bilo jadno, ne sramoti se, ne treba ti to i sl. Isgleda da je i obitelj isti mentalni sklop. Da, bobuljichavi je to malo nakitio i proshirio ali u biti je bio u pravu. Ljigavo, jadno i ukratko bljak. Kila mozga....
...uglavnom...svi koji smo na to upozoravili ispadosmo ustase,fasisti,klerofasiti,zadri,misli 19 stoljeca,orbanovci sada po novom škoristi,raspudicevci...i slicno...da se bar nije znalo za agenturu...pa hajd..a agentura uopce ne skiva svoju agentursku misiju vise..isto ko onaj agent na celu vatikana..
2015-09-08
znam ja sto ti mislis..znam to ima deset godina i vise...ni an jedno pitanje ne odgovoris vec se izvlacis,zaobilazis...klasicna agenturska skola....izvlcis s ena nekakve skole...a neces reci koju si stvarno 'školu' prosao...no ni ne trebas...nisi sposoban to ni adekvatno prikriti...procitan si ko knjiga ne samo od meneEroo wrote:Da si prošao 3. razred gimnazije razumio bi o čemu pišem.vuksadinare wrote:tako ti je to kad agentura zasjedne na vlast...a upozoravalo se na tu mogucnost davno...ali nije se slusalo...dapace optuzivalo se zbog toga da u hrvtskoj vrslja brdo stranih agentura koje pruzaju svoje pipke svugdje...danas su tu vladari koji su lazno optuzivali dapace besramno dok se jos nije ni ohladio u grobu tuđmana da ga je htio ubiti...osoba koja i je smislila operaciju 'regionsko udruzivanje'..zatim druga osoba koju tuđman nije bas volio vidjeti u blizini i za koju je je glavas rekao da stoji iza njegovog progona odnosno osoba koja je gotovini porucila 'uhititi,transferirati,locirati'...tak je kak je..sami pali sami se ubiliEroo wrote:Nebi se štel mešat jer toliko ne poznajem vaše lokalne razmirice, niti baš nešto pratim.abraham wrote:Bobuljichvi je u pravu shta se tiche ministarke. Pogledao dio i bilo mi je loshe. Otuzhno je to sve. Nakda se pitam imaju li ti ljudi obitelj, djecu, brachog druga ili brata , sestru , nekoga da im rekne, chuj ovo je bilo jadno, ne sramoti se, ne treba ti to i sl. Isgleda da je i obitelj isti mentalni sklop. Da, bobuljichavi je to malo nakitio i proshirio ali u biti je bio u pravu. Ljigavo, jadno i ukratko bljak. Kila mozga....
2015-09-08
jedini ero koji se zaustavio u ljubljani...ne u zagrebu ne u studgarttu,minhenu pa cak ni u sarajevu nego bas u ljubljani koja je bila glavna sekcija yu obavjestajnih sluzbi...
2015-09-08
Budala si ako si ikad pomislio da će vam netko dati "službu" na izvol'te.vuksadinare wrote:...uglavnom...svi koji smo na to upozoravili ispadosmo ustase,fasisti,klerofasiti,zadri,misli 19 stoljeca,orbanovci sada po novom škoristi,raspudicevci...i slicno...da se bar nije znalo za agenturu...pa hajd..a agentura uopce ne skiva svoju agentursku misiju vise..isto ko onaj agent na celu vatikana..
Uostalom kome bi je prepustili? Imam usporedbu sa nekadašnjim "šumarima",
a di su nas doveli danas znaš. Bez školovanja i treninga nemreš sjest i vozit f-16.
Mislim, možeš...
evo kolumba...imali smo mi dobre sluzbe ali su ih razjebale agenture iz iste fele kao ti...šeks,granic,mesic,jaca,josipovic,plenki,zoki i ostala agentura i bratija...vidim da se agent šeks ovih dana cupa na sve nacine da opravda nije on agent..ali bez uspjeha...tragovi uvijek postoje i ne mogu s edo kraja izbrisati...koliko se trudio..negdje si uvijek zapisan...granic je mudriji od šeksa...jer je zasticeniji za razliku od njega...posto je granic agent visih međunarodnih sfera...i naređeno mu je da ne iskace pred rudo nego da kao svaki agent ostane u sjeni i djeluje...kao sto rekoh kad vec ero kokodaces o skolovanju...pa eto granic je skolovani agent dok je šeks agent kokosar...koji kao svaki kokosar nije mogao zavrsiti u elitnom agenturskom drustvuEroo wrote:Budala si ako si ikad pomislio da će vam netko dati "službu" na izvol'te.vuksadinare wrote:...uglavnom...svi koji smo na to upozoravili ispadosmo ustase,fasisti,klerofasiti,zadri,misli 19 stoljeca,orbanovci sada po novom škoristi,raspudicevci...i slicno...da se bar nije znalo za agenturu...pa hajd..a agentura uopce ne skiva svoju agentursku misiju vise..isto ko onaj agent na celu vatikana..
Uostalom kome bi je prepustili? Imam usporedbu sa nekadašnjim "šumarima",
a di su nas doveli danas znaš. Bez školovanja i treninga nemreš sjest i vozit f-16.
Mislim, možeš...
2015-09-08
vuksadinare wrote:znam ja sto ti mislis..znam to ima deset godina i vise...ni an jedno pitanje ne odgovoris vec se izvlacis,zaobilazis...klasicna agenturska skola....izvlcis s ena nekakve skole...a neces reci koju si stvarno 'školu' prosao...no ni ne trebas...nisi sposoban to ni adekvatno prikriti...procitan si ko knjiga ne samo od meneEroo wrote:Da si prošao 3. razred gimnazije razumio bi o čemu pišem.vuksadinare wrote:tako ti je to kad agentura zasjedne na vlast...a upozoravalo se na tu mogucnost davno...ali nije se slusalo...dapace optuzivalo se zbog toga da u hrvtskoj vrslja brdo stranih agentura koje pruzaju svoje pipke svugdje...danas su tu vladari koji su lazno optuzivali dapace besramno dok se jos nije ni ohladio u grobu tuđmana da ga je htio ubiti...osoba koja i je smislila operaciju 'regionsko udruzivanje'..zatim druga osoba koju tuđman nije bas volio vidjeti u blizini i za koju je je glavas rekao da stoji iza njegovog progona odnosno osoba koja je gotovini porucila 'uhititi,transferirati,locirati'...tak je kak je..sami pali sami se ubiliEroo wrote:Nebi se štel mešat jer toliko ne poznajem vaše lokalne razmirice, niti baš nešto pratim.abraham wrote:Bobuljichvi je u pravu shta se tiche ministarke. Pogledao dio i bilo mi je loshe. Otuzhno je to sve. Nakda se pitam imaju li ti ljudi obitelj, djecu, brachog druga ili brata , sestru , nekoga da im rekne, chuj ovo je bilo jadno, ne sramoti se, ne treba ti to i sl. Isgleda da je i obitelj isti mentalni sklop. Da, bobuljichavi je to malo nakitio i proshirio ali u biti je bio u pravu. Ljigavo, jadno i ukratko bljak. Kila mozga....
Prije 3 dana...OSIRIS REx uzima uzorke sa asteroida Bennu i u početku 2022. ga donosi na Zemlju.
Ovo mi je puno važnije od tvojih fikcija i od tvoga trabunjanja.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Plenkiju puno vise smeta majica HOS-a nego Zokiju
» Hajdaš Dončić poručio Piculi:'Manje se upucavaj Briselu a više Zokiju'
» Trogrlic:'Dosta je bilo.Neka Zoki i Plenki sjednu za stol.Ovako izgledamo kao Srbija kojoj smo se rugali
» Ovako zvuči staroslavenski jezik kojim su govorili svi Slaveni prije više od 1000 godina
» Plenki ispunjava naredbu Trumpa:'Više love za vojsku'
» Hajdaš Dončić poručio Piculi:'Manje se upucavaj Briselu a više Zokiju'
» Trogrlic:'Dosta je bilo.Neka Zoki i Plenki sjednu za stol.Ovako izgledamo kao Srbija kojoj smo se rugali
» Ovako zvuči staroslavenski jezik kojim su govorili svi Slaveni prije više od 1000 godina
» Plenki ispunjava naredbu Trumpa:'Više love za vojsku'
Page 2 of 4