Plenki zaprojetio Zokiju batinams institucionalno ili vaninstitucionalno:'Ovako vise ne ide ja cu...'
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Plenki zaprojetio Zokiju batinams institucionalno ili vaninstitucionalno:'Ovako vise ne ide ja cu...'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/on-je-nasilnik-ovo-vise-ovako-ne-ide-sad-cemo-podvuci-crtu-i-politicki-se-usprotiviti-15027144
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Re: Plenki zaprojetio Zokiju batinams institucionalno ili vaninstitucionalno:'Ovako vise ne ide ja cu...'
Ovo mi najjace...'sad cu se ja njemu politicki usprotiviti'
2015-09-08
Re: Plenki zaprojetio Zokiju batinams institucionalno ili vaninstitucionalno:'Ovako vise ne ide ja cu...'
Ne "prevodi" Vučino. Ima nas koji smo odlušali presicu.
Ružno je lagati i izmišljati, ne priliči normalnom čovjeku.
Ružno je lagati i izmišljati, ne priliči normalnom čovjeku.
Sto da radimo sa tom dvojicom 50-godisnjih pubertetlija koji pod starije dane nasli da se 'junace' ko pivci..ovo
2015-09-08
Nered bi vam kao jedino odgovarao ili što?vuksadinare wrote:Sto da radimo sa tom dvojicom 50-godisnjih pubertetlija koji pod starije dane nasli da se 'junace' ko pivci..ovo
Neće ga biti, a što o vama misli narod vidjet ćete na sljedećim izborima.
ero najebo si ko zuti..agentura nam je na piku i judeEroo wrote:Nered bi vam kao jedino odgovarao ili što?vuksadinare wrote:Sto da radimo sa tom dvojicom 50-godisnjih pubertetlija koji pod starije dane nasli da se 'junace' ko pivci..ovo
2015-09-08
ako bude sljedecih izbora i tko ih doceka..tu mislim na totalni kolaps..i urusavanje svegaEroo wrote:Nered bi vam kao jedino odgovarao ili što?vuksadinare wrote:Sto da radimo sa tom dvojicom 50-godisnjih pubertetlija koji pod starije dane nasli da se 'junace' ko pivci..ovo
2015-09-08
Urušit će se jedino DP.vuksadinare wrote:ako bude sljedecih izbora i tko ih doceka..tu mislim na totalni kolaps..i urusavanje svegaEroo wrote:Nered bi vam kao jedino odgovarao ili što?vuksadinare wrote:Sto da radimo sa tom dvojicom 50-godisnjih pubertetlija koji pod starije dane nasli da se 'junace' ko pivci..ovo
Pali su već na matematici na prste.
obojica tim svojim beskrajnim prepucavanjima dosadili i bogu i vragu
vili40-
2015-08-02
Dopuni rečenicu!
Škoro....... :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zajebo i Fidel Castra duljinom govora, puko ko kokica, nesuvislo i nabacano
pogodio ga našmrkani u živac
pogodio ga našmrkani u živac
ovaj plenki će biti povjesno veće političko smeće od broza
Guest- Guest
radi li se ovde o podršci škorinom kumuepikur37 wrote:Dopuni rečenicu!
e da znaš ćavoglave mu je udba napisala ,,u onom momentu kad je likvidirala barešića
Guest- Guest
šarlatan nastoji od milanovića napraviti i unutarnjeg i vanjskog neprijatelja kako bi milanovića označio kao državni problem.
to što anemični šarlatan uopće ne radi posao predsjednika vlade i što se država urušava - nikome ništa.
zapravo, anemični šarlatan i šalabajzer očajnički pokušava da ishodi ovlasti za neku njegovu diktaturu i političku i ine represije, jer samo na taj način može izbjeći polaganje računa za svoj nerad.
u bhegovom mandatu je dug bolnicama i veledrpgerijama narastao sa dvije na osam milijardi kuna i sad je za sve kriva korona.
idiot bahati pokušava sav svoj nerad u pet godina mandata opravdati koronom koja traje pola godine.
ne bu išlo, anemični idiote!
proglasio pobjedu nad koronom (ova vlada je pobijedila koronu!), a kaj je ovo sad?
mrtva i pobijeđena korona dominira!
dete mamino kmeči.
to što anemični šarlatan uopće ne radi posao predsjednika vlade i što se država urušava - nikome ništa.
zapravo, anemični šarlatan i šalabajzer očajnički pokušava da ishodi ovlasti za neku njegovu diktaturu i političku i ine represije, jer samo na taj način može izbjeći polaganje računa za svoj nerad.
u bhegovom mandatu je dug bolnicama i veledrpgerijama narastao sa dvije na osam milijardi kuna i sad je za sve kriva korona.
idiot bahati pokušava sav svoj nerad u pet godina mandata opravdati koronom koja traje pola godine.
ne bu išlo, anemični idiote!
proglasio pobjedu nad koronom (ova vlada je pobijedila koronu!), a kaj je ovo sad?
mrtva i pobijeđena korona dominira!
dete mamino kmeči.
sitting_bull-
2015-09-28
e da je škoro na vlasti, ruže bi nam cvjetale a ti bi sve u superlativu pisao :)vuksadinare wrote:ako bude sljedecih izbora i tko ih doceka..tu mislim na totalni kolaps..i urusavanje svegaEroo wrote:Nered bi vam kao jedino odgovarao ili što?vuksadinare wrote:Sto da radimo sa tom dvojicom 50-godisnjih pubertetlija koji pod starije dane nasli da se 'junace' ko pivci..ovo
Koja nemoć, Zoki je penicilin za Anemiju, ne može ga ae pretrolati.
ZATO ZVIZDE CVATU U RIJECItre wrote:e da je škoro na vlasti, ruže bi nam cvjetale a ti bi sve u superlativu pisao :)vuksadinare wrote:ako bude sljedecih izbora i tko ih doceka..tu mislim na totalni kolaps..i urusavanje svegaEroo wrote:Nered bi vam kao jedino odgovarao ili što?vuksadinare wrote:Sto da radimo sa tom dvojicom 50-godisnjih pubertetlija koji pod starije dane nasli da se 'junace' ko pivci..ovo
zato kalašnjikovi cvatu ,,,kriv je škoro ,,,,naravno,,,al usporedbe radi da je škoro na vlasti bili ti bio kalašnjikov kamikaza ,,
Guest- Guest
triba ovo poslušat više puta ,,,, ovaj novinar krešič je najveći socijalistički rasista u evropi
ovu sjevernokorejsku presicu ,,,
pa boktejebo
HRVATI ----MI SMO SITNOZUBA STOKA ,,,,
PA KOJA JE OVO PIZDARIJA UPIČKUMATERINU
ovu sjevernokorejsku presicu ,,,
pa boktejebo
HRVATI ----MI SMO SITNOZUBA STOKA ,,,,
PA KOJA JE OVO PIZDARIJA UPIČKUMATERINU
Guest- Guest
ja sam svoje odratovao, meni je tragikomična ova politička scena u RH i jedino u slučaj vanjske ugroze tre ide na branik domovine kao nekada. Vama političarima i seronjama svih vrsta prepuštam vatanje za guše u borbi za vlast pa tko jači nek tlači.obala razuma wrote:ZATO ZVIZDE CVATU U RIJECItre wrote:e da je škoro na vlasti, ruže bi nam cvjetale a ti bi sve u superlativu pisao :)vuksadinare wrote:ako bude sljedecih izbora i tko ih doceka..tu mislim na totalni kolaps..i urusavanje svegaEroo wrote:Nered bi vam kao jedino odgovarao ili što?vuksadinare wrote:Sto da radimo sa tom dvojicom 50-godisnjih pubertetlija koji pod starije dane nasli da se 'junace' ko pivci..ovo
zato kalašnjikovi cvatu ,,,kriv je škoro ,,,,naravno,,,al usporedbe radi da je škoro na vlasti bili ti bio kalašnjikov kamikaza ,,
I da kriv je škoro jer je glup, sa 15 mandata mogo je u vladi čuda napraviti ali on oće svoju vladu. Eto mu je sad, nek mu otrovna pupavka gaće kroji
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Plenkiju puno vise smeta majica HOS-a nego Zokiju
» Hajdaš Dončić poručio Piculi:'Manje se upucavaj Briselu a više Zokiju'
» Trogrlic:'Dosta je bilo.Neka Zoki i Plenki sjednu za stol.Ovako izgledamo kao Srbija kojoj smo se rugali
» Ovako zvuči staroslavenski jezik kojim su govorili svi Slaveni prije više od 1000 godina
» Plenki ispunjava naredbu Trumpa:'Više love za vojsku'
» Hajdaš Dončić poručio Piculi:'Manje se upucavaj Briselu a više Zokiju'
» Trogrlic:'Dosta je bilo.Neka Zoki i Plenki sjednu za stol.Ovako izgledamo kao Srbija kojoj smo se rugali
» Ovako zvuči staroslavenski jezik kojim su govorili svi Slaveni prije više od 1000 godina
» Plenki ispunjava naredbu Trumpa:'Više love za vojsku'
Page 1 of 4