Hajdaš Dončić poručio Piculi:'Manje se upucavaj Briselu a više Zokiju'
Page 1 of 1
Hajdaš Dončić poručio Piculi:'Manje se upucavaj Briselu a više Zokiju'
Predsjednik SDP-a HAJDAŠ DONČIĆ izjavio je za Hrvatski radio2, na upit novina kako komentira izjave uglednog člana SDP-a i dugogodišnjeg europarlamentarca Tonine Picule, gdje kritizira međunarodnu politiku Zorana Milanovića ali i vodstva SDP-a prema Ukrajini ali i NATO-u odgovorio je kratko u bijegu:
'Nemam komentara. Pitajte njega.'
'Nemam komentara. Pitajte njega.'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hajdaš Dončić poručio Piculi:'Manje se upucavaj Briselu a više Zokiju'
Kakva pičkica i odron.. boji se zokija ko vrag tamjana.. ali sto ocekivat od covjeka sa dva prezimena
2015-09-08
nije pobjegao ... caca mu se gusi doma
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Hoholo Mudovski likes this post
Tonino Picula nije iznenađenje. Iznenađenje mi je Možemo kako nisu krenuli putem Njemačke zelene ljevice kojoj vjera zabranjuje izračunati koliki ugljični otisak ostavlja rat u Ukrajini...
Ti doista vjerujes da je mozemo nekakva zelena agenda.. onda si visibaba..Hoholo Mudovski wrote:Tonino Picula nije iznenađenje. Iznenađenje mi je Možemo kako nisu krenuli putem Njemačke zelene ljevice kojoj vjera zabranjuje izračunati koliki ugljični otisak ostavlja rat u Ukrajini...
2015-09-08
Ok, jesam visibaba.vuksadinare wrote:Ti doista vjerujes da je mozemo nekakva zelena agenda.. onda si visibaba..Hoholo Mudovski wrote:Tonino Picula nije iznenađenje. Iznenađenje mi je Možemo kako nisu krenuli putem Njemačke zelene ljevice kojoj vjera zabranjuje izračunati koliki ugljični otisak ostavlja rat u Ukrajini...
» Hajdaš Dončić ne može zaspat noću zbog SDP-a
» Orban poručio Mađarima ‘više Balatona, manje Jadrana‘, pa otišao na ljetovanje u - Hrvatsku!
» Capak vise ne vjeruje Briselu
» Plenkiju puno vise smeta majica HOS-a nego Zokiju
» Plenki zaprojetio Zokiju batinams institucionalno ili vaninstitucionalno:'Ovako vise ne ide ja cu...'
» Orban poručio Mađarima ‘više Balatona, manje Jadrana‘, pa otišao na ljetovanje u - Hrvatsku!
» Capak vise ne vjeruje Briselu
» Plenkiju puno vise smeta majica HOS-a nego Zokiju
» Plenki zaprojetio Zokiju batinams institucionalno ili vaninstitucionalno:'Ovako vise ne ide ja cu...'
Page 1 of 1