Pariz: Odsekao glavu uz Alah Akber
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pariz: Odsekao glavu uz Alah Akber
jel ovaj sa odsječenom glavom imao koronu pa da mu pripišu da je umro od korone?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
multikulti, liberal, global...opleti, trpaj!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
opet će socijalisti punit i jasenovce i križne puteepikur37 wrote:multikulti, liberal, global...opleti, trpaj!
pa jadniče stavio si soci rasizam iznad roda svoga
Guest- Guest
nemoj tako, to je plenkijeva rajaepikur37 wrote:multikulti, liberal, global...opleti, trpaj!
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
dijagram wrote:nemoj tako, to je plenkijeva rajaepikur37 wrote:multikulti, liberal, global...opleti, trpaj!
pa nije a sve manje je i europska..
mi s tim nemamo problema, nu bilo bi dobro i krajnje je vrijeme da europa nešto poduzme
2015-08-06
obala razuma wrote:opet će socijalisti punit i jasenovce i križne puteepikur37 wrote:multikulti, liberal, global...opleti, trpaj!
pa jadniče stavio si soci rasizam iznad roda svoga
ništa to
samo lijepo i demokratski
2015-08-06
ah nije, valjda je moja, dasta da je njegova rajaepikur37 wrote:dijagram wrote:nemoj tako, to je plenkijeva rajaepikur37 wrote:multikulti, liberal, global...opleti, trpaj!
mi s tim nemamo problema, nu bilo bi dobro i krajnje je vrijeme da europa nešto poduzme
a poduzet ce europa to da ih natrpa i nama na silu, a plenki ce naravno biti avangarda takve trpacine
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ah nije, valjda je moja, dasta da je njegova rajaepikur37 wrote:dijagram wrote:nemoj tako, to je plenkijeva rajaepikur37 wrote:multikulti, liberal, global...opleti, trpaj!
a poduzet ce europa to da ih natrpa i nama na silu, a plenki ce naravno biti avangarda takve trpacine
Neće, niti će Europa to dugo trpiti.
Mi smo dobro uglavljeni u EU, nismo ugroženi ovim cirkusom a imamo vrlo dobre benefite od članstva..isto tako na srednji rok nam je u interesu okretanje EU prema rigoroznijim i konzervatvnijim politikama.
To nije pitanje plenkija, nego EU.
Kenwood Kenon ni HDZ nisu idealni da se razumijemo, niti su preslika mojih političkih i ideoloških želja...ali toga neće biti nikad, nešto što će posve ispuniti moje političke i ideološke želje.
No kad je u pitanju politika, sposobnost, sitiuacija i ideologija..da to je HDZ i Kenwood Kenon. Za sada.
Ova radikalna alterantiva s desnice svakako to nije.
2015-08-06
sve ce te vi istrpit, sto eu nalozi, bespogovorno kako se vec cini
k tome si sami i aplaudirate:)
radikalnu desnicu kod nas vide samo idioti i kukavice tipa ovih liberala kojima plenki kako rekoh i pripada
radikalnu desnicu kod nas vide samo idioti i kukavice tipa ovih liberala kojima plenki kako rekoh i pripada
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:sve ce te vi istrpit, sto eu nalozi, bespogovorno kako se vec cini
stvar gledanja
2015-08-06
nije, samo proste cinjeniceepikur37 wrote:dijagram wrote:sve ce te vi istrpit, sto eu nalozi, bespogovorno kako se vec cini
stvar gledanja
dijagram-
2015-08-09
Ljudska vrsta je spremna za reset. I da, to se trenutno događa.סמאל wrote:S ovim zlom se treba obračunati što prije,dok nam svima glave nisu otišle.
red wolf-
2016-02-10
Da je do mene,smanjio bih je za 85 %red wolf wrote:Ljudska vrsta je spremna za reset. I da, to se trenutno događa.סמאל wrote:S ovim zlom se treba obračunati što prije,dok nam svima glave nisu otišle.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Mjesto rođenja : Moskva.
https://www.blic.rs/vesti/svet/tinejdzer-odrubio-glavu-nastavniku-za-monstruozno-ubistvo-kod-pariza-osumnjicen/zze5q60
18-godišnji Čečenac.
https://www.blic.rs/vesti/svet/tinejdzer-odrubio-glavu-nastavniku-za-monstruozno-ubistvo-kod-pariza-osumnjicen/zze5q60
18-godišnji Čečenac.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Čečeni,cista brutala..pocetkom 90tih i raspadom bloka istocnoga,Čečenske mafije su preplavile Madjarsku i potpuno zatukle svu drugu mafiju,madjarsku,albansku i balkansku..tek ih je policija uz pomoc vojske uspjela iskorijeniti..
Guest- Guest
Jbg. navikli na brutalnost pod sovjetskom čizmom...Legendovich wrote:Čečeni,cista brutala..pocetkom 90tih i raspadom bloka istocnoga,Čečenske mafije su preplavile Madjarsku i potpuno zatukle svu drugu mafiju,madjarsku,albansku i balkansku..tek ih je policija uz pomoc vojske uspjela iskorijeniti..
Nagon za preživljavanjem...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Niti blizu..da si rekao Poljaci,Cesi,Madjari,pa oke..T. wrote:Jbg. navikli na brutalnost pod sovjetskom čizmom...Legendovich wrote:Čečeni,cista brutala..pocetkom 90tih i raspadom bloka istocnoga,Čečenske mafije su preplavile Madjarsku i potpuno zatukle svu drugu mafiju,madjarsku,albansku i balkansku..tek ih je policija uz pomoc vojske uspjela iskorijeniti..
Čečeni su nek vrst islamskih cigana..to je krvolocno u pičku materinu..i sami Rusi se izbjegavaju kao gradjani konfrontirati sa ovima..
Guest- Guest
Moguće...Legendovich wrote:Niti blizu..da si rekao Poljaci,Cesi,Madjari,pa oke..T. wrote:Jbg. navikli na brutalnost pod sovjetskom čizmom...Legendovich wrote:Čečeni,cista brutala..pocetkom 90tih i raspadom bloka istocnoga,Čečenske mafije su preplavile Madjarsku i potpuno zatukle svu drugu mafiju,madjarsku,albansku i balkansku..tek ih je policija uz pomoc vojske uspjela iskorijeniti..
Čečeni su nek vrst islamskih cigana..to je krvolocno u pičku materinu..i sami Rusi se izbjegavaju kao gradjani konfrontirati sa ovima..
Nisam kategorički ustvrdio...
Samo nagađam...
Za potrebe forumske raspre, dovoljno...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ceceni u Parisu..
https://twitter.com/i/status/1271749800443199489
https://twitter.com/i/status/1271749800443199489
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» VIDEO: 'ALAH AKBAR! ALAH AKBAR! ALAH... AKBAR?' ISIS pogodio sirijski helikopter raketom, no rezultat ih je u potpunosti šokirao
» Alah ekber u Touluzu
» EDO VAHEBIJA ---vip-alah dočeka vatrenih
» Vijesti iz Germanistana:'Crkve u Njemačkoj se pretvaraju u đamije a u Hamburgu skinuli križ i stavili natpis Alah.'
» Moj komentar na pariz
» Alah ekber u Touluzu
» EDO VAHEBIJA ---vip-alah dočeka vatrenih
» Vijesti iz Germanistana:'Crkve u Njemačkoj se pretvaraju u đamije a u Hamburgu skinuli križ i stavili natpis Alah.'
» Moj komentar na pariz
Page 2 of 7