Plenky:Škoro i Bujica su možda potaknuli mladog čovjeka na onakav napad
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenky:Škoro i Bujica su možda potaknuli mladog čovjeka na onakav napad
tvoja bratija soci-rasističkamarcellus wrote:uglavnom, ludi zoki posto novi tuđman a briselski andrej posto novi tito...
vidno si ponosan
Guest- Guest
hrvati veličaju planetarnog terorisuסמאל wrote:Poznato je da vi desničari volite glorificirat teroriste,poput Bušića ili atentatora na Rolovića.vuksadinare wrote:Njih ima tisuće...nevjerojatna je njihova organizacija...dignu li se oni Nice Tesla jebada...a kako vidividim danijel je kod njih dignut u status heroja...obozavanjajastreb wrote:Navijačke grupe su očajnici. Koliko sam čuo čak se i klubovi žele otarasiti istih,ali ne znaju kako.vuksadinare wrote:a sta ce biti kad se dignu najopasniji koji su strah i trepet navijaci...bbb,torca,armada..ovaj kaj je puco je bbbovac..onaj sto je ustrojio onu trojicu u splitu..je torcidas...a to je tek izvidnica..drug tetrijeb uvijek optuzuje navijacke grupe da su srusili jugu...nisam to htio jos napisati...ali me povuklo...to ce tek biti belaj...to je tek vojska..okrutna,nabrijana i naoruzana a 90% su desnicari...סמאל wrote:Sjeme beznađa i mržnje je posijano.Prvo mladić upitnih socijalnih i psiholoških osobnosti počini bezumni čin i rani policajca,potom dva odvojena verbalna napada na novinare,te članove stožera(Markotić i Beroš,koji je uz to i član vlade).
Plenkovich je jasno i na vrijeme uvidio problem i od kuda se napajajuju i podgrijavaju suludim teorijam zavjere.Isto tako festival demokracije zagovaraju isti oni koji su protiv demokracije,te mislim da u tom smjeru treba djelovati.
Svi ti bezumni antivakseri,ravnozemljaši i ostali teoretičari zavjere imaju jednu dodirnu točku a to je Domovinski Pokret.
Grupe im samo prave nevolje.
Najgora od navedenih skupina je Rmada koja je upala u nacionalističke vode,a pod raznim optužbama da su komunjare,da su Srbi itd,pa se sad hoće dokazivati.
imao je najkriminalniju instituciju u evoluciji NESVRSTANE
kakose zove taj gad,,,,gadimi se i pisat ime stoke rasističke
Guest- Guest
krik ukrajinskog naroda za demokratizacijom i preuzimanjem europskih standarda... Ovako je Kenwood Kenon opisivao stanje prilikom državnog udara na Majdanu.
Ja osobno nisam nikada bio niti cu biti da bilo tko rijeshava stvari oruzjem.Ali poznavajuci hrvatski mentalitet odredjenih ljudi sa odredjenih geografskih podruchja...znam i uvjeren sam da ce se upravo oruzjem rijeshavati opet problemi u Cro..Samo je pitanje vremena..a onda kako sam davno na osnovu toga mentaliteta predvidio bit ce to krvavije nego devedesetih...jer je i hrvatima i srbima (jebesh im mater kad je to isti gen} urodjeni mentalni sklop kada se tuku protiv "svoga"onda se najkrvolochnije tuku..Zashto...e o tome necu ..jer svako malo pametniji zna odakle korijen vuche mrznju prema svemu shto ih okruzuje.
Što kazati?mutava baštarda wrote:[size=52]krik ukrajinskog naroda za demokratizacijom i preuzimanjem europskih standarda... Ovako je Kenwood Kenon opisivao stanje prilikom državnog udara na Majdanu.[/size]
[size=52]
[/size]
[size=52]
[/size]
[size=52]
[/size]
Lik je stavio metu na čelo škori, vidović-krišto i bujancu...
Da ih zapjenjeni drugovi ustrijele k'o kera pored tarabe...
To će onda vjerojatno biti 'čin pojedinca'...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
T. wrote:Što kazati?mutava baštarda wrote:[size=52]krik ukrajinskog naroda za demokratizacijom i preuzimanjem europskih standarda... Ovako je Kenwood Kenon opisivao stanje prilikom državnog udara na Majdanu.[/size]
[size=52]
[/size]
[size=52]
[/size]
[size=52]
[/size]
Griješiš, nema zapjenjenih drugova.
Nitko s ove strane nije zapjenjen, niti bi itko posezao za sredstvima koja su instruirana od strane Bujanca i ekipe s te strane.
Stvar je opće komunikacije u kojoj nije primjereno pozivati na linč, oružanu pobunu protiv države i podrivanje sigurnosti građana.
A te stavri nisu došle iz HDZ-a nego iz opskurnih medija koji na ovaj ili onaj način jesu u afilijaciji s pravaškim krugovima DP-a.
Prema tome, narodski rečeno, vaša alternativna desna opcija, odnosno njeni medijski protagonisti, morat će ustuknuti u svom govoru i vratiti se u ustavni okvir.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mobiu$ wrote:Svakako su pomogli stvoriti ozračje u kojem je prevladalo mišljenje da je naći korisnu budalu koja će opaliti rafal po Banskim dvorima i trojici redarstvenika “legitiman izraz bunta” i način djelovanja, kad seka nije postala ministrica poljoprivrede.
Po onoj “ako mogu Srbi Đinđića, pa možemo i mi...”.
Nažalost, u demokraciji koja nije Popperova utopija i demokratura, to se tolerira, ali granica je prijeđena. Taj rafal je promijenio sve, i nakon njega, više ništa neće biti isto.
Tko je rekel da je to legitiman čin bunta?
Govno lažljivo.
Guest- Guest
epikur37 wrote:T. wrote:Što kazati?mutava baštarda wrote:[size=62]krik ukrajinskog naroda za demokratizacijom i preuzimanjem europskih standarda... Ovako je Kenwood Kenon opisivao stanje prilikom državnog udara na Majdanu.[/size]
[size=62]
[/size]
[size=62]
[/size]
[size=62]
[/size]
Griješiš, nema zapjenjenih drugova.
Nitko s ove strane nije zapjenjen, niti bi itko posezao za sredstvima koja su instruirana od strane Bujanca i ekipe s te strane.
Stvar je opće komunikacije u kojoj nije primjereno pozivati na linč, oružanu pobunu protiv države i podrivanje sigurnosti građana.
A te stavri nisu došle iz HDZ-a nego iz opskurnih medija koji na ovaj ili onaj način jesu u afilijaciji s pravaškim krugovima DP-a.
Prema tome, narodski rečeno, vaša alternativna desna opcija, odnosno njeni medijski protagonisti, morat će ustuknuti u svom govoru i vratiti se u ustavni okvir.
Zapjenili ste se do jaja ... od ovog foruma do izjava u medijima.
I kaj ti znači taj ustavni okvir?
Tko je prekršil ustavni okvir?
DP? Most?
Tko od njih - "rigidne desnice" poziva na rušenje ustavnog poretka?
Bez obzira kaj potez tog mladca držim idiotizmom bez presedana, ovo vaše strvinjarenje je degutantno da degutantnije ne može biti.
Dno dna.
Guest- Guest
Ja mislim da je potpao pod utjecaj CUH-a.סמאל wrote:Da si pravi novinar,onda bi bar jednom u svojoj karijeri napisao tekst žaljenja i isprike zbog Jasenovca.marcellus wrote:abraham wrote:Bilten adz tj pupovcheve novine su vas stavile na listu za odstrel Daklem izljubite djecu sta ceshche mozete, zenu ..... sta cesche mozete i ranac sa onim gore potrepshtinama neka je kraj ulaznih vrata.
i to radi teksta o jasenovcu... kojeg doduše nisam ni napisao ni potpisao ja, napisao ga je i potpisao Tvrtko Dolić, ja u životu nisam napisao ništa o Jasenovcu ali evo Pupovac me ne voli pa je podmetnuo, nitko to ionako ne provjerava, na crnoj sam listi za sve države svijeta...
NKVD je bio goli kurac za Plenki - Pupi ekipu, oni pederi u crnim kožnim uniformama od Huga Bossa isto...
Piše protiv skog. Ja sam mislio da je plaćen od HDZ-a,ali ne. Počeo je pisat protiv njih ,ali još nikad nije napisao ni jednu riječ protiv CUH-a. Čak ni dobronamjernu kritiku,pa ja mislim da je on kaptolski igrač.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tvrtko Dolić je izgleda nekakav ekstrem,a koji je zasigurno na nekoj većoj funkciji,ili možda čak i neki visokopozicionirani svećenik,pa bi bilo nezgodno eksponirati se na onaj način,pa je izmislio pseudonim.marcellus wrote:jastreb wrote:Tvrtko Dolić uopće ne postoji.marcellus wrote:
i to radi teksta o jasenovcu... kojeg doduše nisam ni napisao ni potpisao ja, napisao ga je i potpisao Tvrtko Dolić,
ne znam da li postoji, ali ja svakako postojim i nisam napisao taj tekst.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Projekt Škoro je pred gašenjem. Možda je, zapravo, već i ugašen
» Plenky: Vodit ćemo oštru borbu protiv onih koji su huškači i siju netoleranciju u društvu. Škoro je neuvjerljivi klaun
» Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
» Žužulima je nakon osam godina vraćeno skoro 18 milijuna kuna, možda će tužiti i državu!?
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Plenky: Vodit ćemo oštru borbu protiv onih koji su huškači i siju netoleranciju u društvu. Škoro je neuvjerljivi klaun
» Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
» Žužulima je nakon osam godina vraćeno skoro 18 milijuna kuna, možda će tužiti i državu!?
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
Page 4 of 4