Plenky:Škoro i Bujica su možda potaknuli mladog čovjeka na onakav napad
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenky:Škoro i Bujica su možda potaknuli mladog čovjeka na onakav napad
Plenki je format briselske radionice
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-14
n_razbojnik wrote:Plenki je format briselske radionice
kim na aparatima... "recite mi kako to Andreju uspijeva!"
Nego kolega dajte si truda te u jedan ruksak malo krekera, par dugih gacha, par toplijih majica, par vunenih charapa i neka vam zena na svake usije ime, prezime i to jer i te zatvore che drzati adznjare a oni nose sta ochi vide. Lajali ste i mi to nismo zaboravili. Bilten adz tj pupovcheve novine su vas stavile na listu za odstrel Daklem izljubite djecu sta ceshche mozete, zenu ..... sta cesche mozete i ranac sa onim gore potrepshtinama neka je kraj ulaznih vrata. Znate da su stricheki u mantilima efikasni. Muhahahahahahahaa Kila mozga..... Sada se vidi koliko sam u pravu sa DNRH...... Muhahahahahaaamarcellus wrote:Od sad evo nećemo širiti mržnju nego samo mir, dobrotu, bratstvo i jedinstvo. Predlažem da se u školski kurikulum stavi da djeca moraju bar jednom godišnje poslati pismo Plenkoviću i objasniti zašto ga vole, kao što smo mi nekad morali pisati drugu Titu, kako se djecu više ne bi trovalo mržnjom prema vlastima.
2014-04-14
n_razbojnik and darth_vader like this post
abraham wrote:Bilten adz tj pupovcheve novine su vas stavile na listu za odstrel Daklem izljubite djecu sta ceshche mozete, zenu ..... sta cesche mozete i ranac sa onim gore potrepshtinama neka je kraj ulaznih vrata.
i to radi teksta o jasenovcu... kojeg doduše nisam ni napisao ni potpisao ja, napisao ga je i potpisao Tvrtko Dolić, ja u životu nisam napisao ništa o Jasenovcu ali evo Pupovac me ne voli pa je podmetnuo, nitko to ionako ne provjerava, na crnoj sam listi za sve države svijeta...
NKVD je bio goli kurac za Plenki - Pupi ekipu, oni pederi u crnim kožnim uniformama od Huga Bossa isto...
Ako nije bilo u centralnom dnevniku nije se dogodilo,marc jos imas vremena isprati grijehe
2014-04-14
n_razbojnik wrote:Ako nije bilo u centralnom dnevniku nije se dogodilo,marc jos imas vremena isprati grijehe
svi moraju voljeti velikog vođu i nema niko da ga kritikuje, razumeš bre...
marcellus wrote:סמאל wrote:Ne trebate ga voljet.Dovoljno je da ga cijenite i poštujete kao premijera,koji je državu izvukao iz balkanskog blata,te je pozicionirao u krug srednjoeuropske kulture,gdje oduvijek pripadamo.marcellus wrote:Od sad evo nećemo širiti mržnju nego samo mir, dobrotu, bratstvo i jedinstvo. Predlažem da se u školski kurikulum stavi da djeca moraju bar jednom godišnje poslati pismo Plenkoviću i objasniti zašto ga vole, kao što smo mi nekad morali pisati drugu Titu, kako se djecu više ne bi trovalo mržnjom prema vlastima.
više nas je pozicionirao u sjevernu koreju... mitteleuropa su "ekstremisti", orban, duda, tak...
Pa plenki je prilično dobar s orbanom
Nije reagirao ni kad je orban prisvpjio komad hrvatske
To marcelko vidi što hoće
Cccc
Nista novo u DNRH. Sve je isto samo njega nema. Nesluzbeno....... Ovako nesht chuti u jednoj EU zemlji anno domini 2020. Nego gdje drustvo novinara da zashtiti Bujanca???+ Gdje je Maja??? Gdje je chelavi???? Zovko, Gong, Zelich..... Gdje su BABE, zabe, Pusich, Puovski, Goldstaini... gdje su svi ti likovi????? Pravobranitelj?????? Tstststs Koja pishurija od zemlje. Moji MENA otpadi su mila majka za vas tu.Kila mozga.....marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Ako nije bilo u centralnom dnevniku nije se dogodilo,marc jos imas vremena isprati grijehe
2014-04-14
od neovisna sudstva, policije , dorha i novinarstva...ostade samo ovisno
2014-04-14
abraham wrote:Nista novo u DNRH. Sve je isto samo njega nema. Nesluzbeno....... Ovako nesht chuti u jednoj EU zemlji anno domini 2020. Nego gdje drustvo novinara da zashtiti Bujanca???+ Gdje je Maja??? Gdje je chelavi???? Zovko, Gong, Zelich..... Gdje su BABE, zabe, Pusich, Puovski, Goldstaini... gdje su svi ti likovi????? Pravobranitelj?????? Tstststs Koja pishurija od zemlje. Moji MENA otpadi su mila majka za vas tu.Kila mozga.....marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Ako nije bilo u centralnom dnevniku nije se dogodilo,marc jos imas vremena isprati grijehe
evo sad smo i "liberalniji" od švecke, nema niko da zine
Navijačke grupe su očajnici. Koliko sam čuo čak se i klubovi žele otarasiti istih,ali ne znaju kako.vuksadinare wrote:a sta ce biti kad se dignu najopasniji koji su strah i trepet navijaci...bbb,torca,armada..ovaj kaj je puco je bbbovac..onaj sto je ustrojio onu trojicu u splitu..je torcidas...a to je tek izvidnica..drug tetrijeb uvijek optuzuje navijacke grupe da su srusili jugu...nisam to htio jos napisati...ali me povuklo...to ce tek biti belaj...to je tek vojska..okrutna,nabrijana i naoruzana a 90% su desnicari...סמאל wrote:Sjeme beznađa i mržnje je posijano.Prvo mladić upitnih socijalnih i psiholoških osobnosti počini bezumni čin i rani policajca,potom dva odvojena verbalna napada na novinare,te članove stožera(Markotić i Beroš,koji je uz to i član vlade).
Plenkovich je jasno i na vrijeme uvidio problem i od kuda se napajajuju i podgrijavaju suludim teorijam zavjere.Isto tako festival demokracije zagovaraju isti oni koji su protiv demokracije,te mislim da u tom smjeru treba djelovati.
Svi ti bezumni antivakseri,ravnozemljaši i ostali teoretičari zavjere imaju jednu dodirnu točku a to je Domovinski Pokret.
Grupe im samo prave nevolje.
Najgora od navedenih skupina je Rmada koja je upala u nacionalističke vode,a pod raznim optužbama da su komunjare,da su Srbi itd,pa se sad hoće dokazivati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dakle sada da podvuchemo.Voda zmuchena, afere zaboravljene, pishem jedan dva pamtim. Koje Yanaf???? Koja tri ministra, premijer, vojni vrh, sudski...... Ne pishem nula tri pamtim. Shkoro i Bujanec su krivi. Majku im ........ Sada treba odmah pustiti onog nasheg sta je pokrao dokazni materijal iz svog ureda i bijelo i par stotina tisucha eura.... cekaj kako pustiti??? Pa na slobodi je.... Shkoro ga pustio..... Muhahahaha Kila mozga....
2014-04-14
darth_vader likes this post
Tvrtko Dolić uopće ne postoji.marcellus wrote:
i to radi teksta o jasenovcu... kojeg doduše nisam ni napisao ni potpisao ja, napisao ga je i potpisao Tvrtko Dolić,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Njih ima tisuće...nevjerojatna je njihova organizacija...dignu li se oni Nice Tesla jebada...a kako vidividim danijel je kod njih dignut u status heroja...obozavanjajastreb wrote:Navijačke grupe su očajnici. Koliko sam čuo čak se i klubovi žele otarasiti istih,ali ne znaju kako.vuksadinare wrote:a sta ce biti kad se dignu najopasniji koji su strah i trepet navijaci...bbb,torca,armada..ovaj kaj je puco je bbbovac..onaj sto je ustrojio onu trojicu u splitu..je torcidas...a to je tek izvidnica..drug tetrijeb uvijek optuzuje navijacke grupe da su srusili jugu...nisam to htio jos napisati...ali me povuklo...to ce tek biti belaj...to je tek vojska..okrutna,nabrijana i naoruzana a 90% su desnicari...סמאל wrote:Sjeme beznađa i mržnje je posijano.Prvo mladić upitnih socijalnih i psiholoških osobnosti počini bezumni čin i rani policajca,potom dva odvojena verbalna napada na novinare,te članove stožera(Markotić i Beroš,koji je uz to i član vlade).
Plenkovich je jasno i na vrijeme uvidio problem i od kuda se napajajuju i podgrijavaju suludim teorijam zavjere.Isto tako festival demokracije zagovaraju isti oni koji su protiv demokracije,te mislim da u tom smjeru treba djelovati.
Svi ti bezumni antivakseri,ravnozemljaši i ostali teoretičari zavjere imaju jednu dodirnu točku a to je Domovinski Pokret.
Najgora od navedenih skupina je Rmada koja je upala u nacionalističke vode,a pod raznim optužbama da su komunjare,da su Srbi itd,pa se sad hoće dokazivati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da si pravi novinar,onda bi bar jednom u svojoj karijeri napisao tekst žaljenja i isprike zbog Jasenovca.marcellus wrote:abraham wrote:Bilten adz tj pupovcheve novine su vas stavile na listu za odstrel Daklem izljubite djecu sta ceshche mozete, zenu ..... sta cesche mozete i ranac sa onim gore potrepshtinama neka je kraj ulaznih vrata.
i to radi teksta o jasenovcu... kojeg doduše nisam ni napisao ni potpisao ja, napisao ga je i potpisao Tvrtko Dolić, ja u životu nisam napisao ništa o Jasenovcu ali evo Pupovac me ne voli pa je podmetnuo, nitko to ionako ne provjerava, na crnoj sam listi za sve države svijeta...
NKVD je bio goli kurac za Plenki - Pupi ekipu, oni pederi u crnim kožnim uniformama od Huga Bossa isto...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Poznato je da vi desničari volite glorificirat teroriste,poput Bušića ili atentatora na Rolovića.vuksadinare wrote:Njih ima tisuće...nevjerojatna je njihova organizacija...dignu li se oni Nice Tesla jebada...a kako vidividim danijel je kod njih dignut u status heroja...obozavanjajastreb wrote:Navijačke grupe su očajnici. Koliko sam čuo čak se i klubovi žele otarasiti istih,ali ne znaju kako.vuksadinare wrote:a sta ce biti kad se dignu najopasniji koji su strah i trepet navijaci...bbb,torca,armada..ovaj kaj je puco je bbbovac..onaj sto je ustrojio onu trojicu u splitu..je torcidas...a to je tek izvidnica..drug tetrijeb uvijek optuzuje navijacke grupe da su srusili jugu...nisam to htio jos napisati...ali me povuklo...to ce tek biti belaj...to je tek vojska..okrutna,nabrijana i naoruzana a 90% su desnicari...סמאל wrote:Sjeme beznađa i mržnje je posijano.Prvo mladić upitnih socijalnih i psiholoških osobnosti počini bezumni čin i rani policajca,potom dva odvojena verbalna napada na novinare,te članove stožera(Markotić i Beroš,koji je uz to i član vlade).
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Bice frkeסמאל wrote:Poznato je da vi desničari volite glorificirat teroriste,poput Bušića ili atentatora na Rolovića.vuksadinare wrote:Njih ima tisuće...nevjerojatna je njihova organizacija...dignu li se oni Nice Tesla jebada...a kako vidividim danijel je kod njih dignut u status heroja...obozavanjajastreb wrote:Navijačke grupe su očajnici. Koliko sam čuo čak se i klubovi žele otarasiti istih,ali ne znaju kako.vuksadinare wrote:a sta ce biti kad se dignu najopasniji koji su strah i trepet navijaci...bbb,torca,armada..ovaj kaj je puco je bbbovac..onaj sto je ustrojio onu trojicu u splitu..je torcidas...a to je tek izvidnica..drug tetrijeb uvijek optuzuje navijacke grupe da su srusili jugu...nisam to htio jos napisati...ali me povuklo...to ce tek biti belaj...to je tek vojska..okrutna,nabrijana i naoruzana a 90% su desnicari...סמאל wrote:Sjeme beznađa i mržnje je posijano.Prvo mladić upitnih socijalnih i psiholoških osobnosti počini bezumni čin i rani policajca,potom dva odvojena verbalna napada na novinare,te članove stožera(Markotić i Beroš,koji je uz to i član vlade).
2015-09-08
Sto ce bit u vukovaru ne znam.,.to je sad penavin i zokijev teren
2015-09-08
jastreb wrote:Tvrtko Dolić uopće ne postoji.marcellus wrote:
i to radi teksta o jasenovcu... kojeg doduše nisam ni napisao ni potpisao ja, napisao ga je i potpisao Tvrtko Dolić,
ne znam da li postoji, ali ja svakako postojim i nisam napisao taj tekst.
uglavnom, ludi zoki posto novi tuđman a briselski andrej posto novi tito...
tvoja bratija soci-rasističkamarcellus wrote:uglavnom, ludi zoki posto novi tuđman a briselski andrej posto novi tito...
vidno si ponosan
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Projekt Škoro je pred gašenjem. Možda je, zapravo, već i ugašen
» Plenky: Vodit ćemo oštru borbu protiv onih koji su huškači i siju netoleranciju u društvu. Škoro je neuvjerljivi klaun
» Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
» Žužulima je nakon osam godina vraćeno skoro 18 milijuna kuna, možda će tužiti i državu!?
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Plenky: Vodit ćemo oštru borbu protiv onih koji su huškači i siju netoleranciju u društvu. Škoro je neuvjerljivi klaun
» Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
» Žužulima je nakon osam godina vraćeno skoro 18 milijuna kuna, možda će tužiti i državu!?
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
Page 3 of 4