Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
http://www.maxportal.hr/vijest/skoro-plenkovicu-ja-mozda-jesam-klaun-a-vi-ste-narcisoidni-briselski-manipulator/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2015-09-08
Re: Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
voleji zokija,penave i škore plenkiju su pod njegove raslje...neobranjivi
2015-09-08
Re: Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
plenki sam ti slusaj agenturu seksa i granica...mogao si i bez njih...pa njih tuđman nije htio u svojoj blizini...
2015-09-08
Možda budu morali odgovarati za umrle i njihovom krivicom.vuksadinare wrote:voleji zokija,penave i škore plenkiju su pod njegove raslje...neobranjivi
Ovo nije vrijeme za blebetanje i politiziranje, ozbiljna su vremena.
Odgovornost je i na medijima koji im ustupaju prostor.
koje umrle..likovi su odgovorili na plenkijevo lazno okrivljavanje bez dokaza i sto su od njega proglaseni teroristima i sijacima ekstremizma...tu je skoro u pravu kad je rekao da s eplenki o svemu oglasio dva dana nakon događaja..a prije toga njegov mentor šeks je izrekao optuznice prema pobrojanima...dakle ne moze ni prdnuti dok se šeks prije ne javi i nekog optuzi uz granica...tu se vidi tko vodi kolo u ovoj drzavi iz sjene...plenki je samo obicna lutka na koncu...koji je shvatio da je u gabuli i da ce se preko njegovih leđa sve slomit..dok ce mudrci iz sjene granic i šeks opet izvuci....uvaljujuci ga u jos vece probleme koje ovaj nikako da shvatiEroo wrote:Možda budu morali odgovarati za umrle i njihovom krivicom.vuksadinare wrote:voleji zokija,penave i škore plenkiju su pod njegove raslje...neobranjivi
Ovo nije vrijeme za blebetanje i politiziranje, ozbiljna su vremena.
Odgovornost je i na medijima koji im ustupaju prostor.
2015-09-08
..odavno je poznato da odlaskom karamarka šeks vuce sve konce u hdz-u...vaso mu nije dorastao pa ga je elimnirao kao konkurenciju koji je pokusao izgurati šeksa...a mate granic je 'savjetnik nad savjetnicima'...koji vjecno ostaje u sedlu i blizu kolaca...samo mjenja savjetnicke fotelje i uvijek je interesantno glavni savjetnik...u biti briselska i sarajevska agentura kojem nitko nista ne moze....on i šeks o svakom znaju u nokat...i imaju svoje 'crne knjizice'...zato ce se rjesiti i plenkija kad osjete da je ovom izmaknuta stolica a sve cine upravo oni da mu je izmaknu...nije to tesko dokazati..nisu na celo hdz-a ustolicili samo plenkija..vec i sanadera,jacu pa i zokija u sdp svojevremeno..oni su najjaca agneturska mreza u hrvatskoj
2015-09-08
svi su oni mentalna kopilad soci-rasističkog sustava jugonacizma a sad u službi jedinstvenog
SOCIJALISTIČKOG RASIZMA hrvatoslavije
oni jadni tog nisu ni svijesni
a tek vi dragi hrvatoslavi ,,, vi već imate socijalizam u genima ,,,imunost na racionalnost
SOCIJALISTIČKOG RASIZMA hrvatoslavije
oni jadni tog nisu ni svijesni
a tek vi dragi hrvatoslavi ,,, vi već imate socijalizam u genima ,,,imunost na racionalnost
Guest- Guest
..plenki je smao jos jedan lutak na koncu..a od 2000-te u hrvatskoj vecinom vuku kombinacija granic-šeks..oni su ustolicili i mesica za predsjednika..uostalom šeks to nije ni skrivao kao ni granic...i kako rekh i sanadera i jacu pa i josipovica i plenkija i zokija...bez plca gore ovog agenturskog dvojca ne moze nitko zasjesti na celo drzave
2015-09-08
sto mislite tko iznosi i daje prljavstine o drugima u medije koji im nisu po volji?..ne plenki ne zoki ne hdz ne sdp...vec šeks i granic koji imaju svoje crne knjizice...znate zasto horvatincic se ovako ponasa..zato sto ga stiti njegov obiteljski prijatelj-šeks...glavaš je sam rekao prije desetak i vise godina da iza njegovog progona ne stoji sanader kao sanader vec šeks...kao iza svih progona i afera...a zoki je to nedavno potvrdio
2015-09-08
kramarko je platio bulu zbog šeksa..on je jedini imao hrabrost da ga izgura a ovaj mu se osvetio...
2015-09-08
tko koci politiku da hrvatska otvoreno pa i djelima stane na stranu hrvata u bh-a?..mate granic sarajevski agent..dokaza koliko hoces...osim zokija koji nakon tuđmana jedini ima muda otvoreno progovarati o problemima hrvata u bh-a...iz razloga sto je odjebo i šeksa i granica...i sad mu i granic i šeks pokusavaju bulu namjestiti..ali zoki nema dlake na jeziku i nece se ponasati samo diplomatski pa žeže po ovoj dvojci...šeksu verbalno a granicu kontra politikom...tko je pozvbao bakira u zagreb...plenki formalno stvarno granic...
2015-09-08
Šta se to desilo od onako simpatičnog čovjeka?
Politika je posebna umjetnost, ni malo slična sviranju na bisernici.
Izgleda da Škoro još nije to shvatio. Ne samo to, nego i puno toga.
Jebote, ponaša se kao da je s Marsa pao.
zasto pupovcu nitko ne smije nista?...opet ne zbog plenkija kao lutka...vec zbog mate granica...zasto?...zato jer su mate granic i pupovac gle obiteljski prijatelji...bas cudno...onima kojima nista doslovno ne mozes..horvatincic-pupovac...su obiteljski prijatelji sa šeksom i granicem
2015-09-08
..dobro jutro kolumbo....naveo sam ti primjere zasto je tako...škoro ne kuzi da bez dizanja prstiju najjacih agenata u hrvatskoj ne mozes prismrditi na vlast...Eroo wrote:Šta se to desilo od onako simpatičnog čovjeka?
2015-09-08
..pogotovo ne ako im se zamjeris..pohgledaj pod raznorazne primjere...karamarko,vaso,glavas,hebrang,budiša,boris mikšić
2015-09-08
A htio je biti premijer prije nego što su se glasovi i prebrojali?vuksadinare wrote:..dobro jutro kolumbo....naveo sam ti primjere zasto je tako...škoro ne kuzi da bez dizanja prstiju najjacih agenata u hrvatskoj ne mozes prismrditi na vlast...Eroo wrote:Šta se to desilo od onako simpatičnog čovjeka?
Je li si ga možeš zamislitb kao premijera?
mogu zasto ne...bilo je i gorih od njega za premijera,predsjednika,gradonacelnika..problem škore i ne samo škore...da jedino na vlast mozes ako razbijes ukornjenu agentursku mrezu u hrvatskoj..ispostave brisela,sarajeva,beograda,vasingtona...pa je'l ti dovoljno sumnjivo da u medijima se provodi operacija vracanja 'ugleda' budi loncaru u zadnjih mjesec dana vise clanaka o budi nego o covidu...Eroo wrote:A htio je biti premijer prije nego što su se glasovi i prebrojali?vuksadinare wrote:..dobro jutro kolumbo....naveo sam ti primjere zasto je tako...škoro ne kuzi da bez dizanja prstiju najjacih agenata u hrvatskoj ne mozes prismrditi na vlast...Eroo wrote:Šta se to desilo od onako simpatičnog čovjeka?
Je li si ga možeš zamislitb kao premijera?
2015-09-08
danas pogibija legendarnog heroja obrane vukovara blage zadre ali o njemu ne mozes procitati nista u medijma pod nadzorom agenture osim u 24 sata,narod.hr i branitelsjkim portalima...dotle je doslo..
2015-09-08
suljini mediji na naslovnicama citav dan posvete onom luđaku majoru milanu tepicu a nasi ovo 'nasi' pod navodnike medija ne mogu posvetiti ni dvije recenice godisnjici pogibiji legendarnog blage zadre..pljuc...daj vamo bazuku..
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Plenky: Vodit ćemo oštru borbu protiv onih koji su huškači i siju netoleranciju u društvu. Škoro je neuvjerljivi klaun
» JOŠKO VLAŠIĆ ODGOVORIO TOMIĆU 'Pokušavate pojednostaviti Blankin odnos s Bogom i raskrinkati ga pred ljudima'
» Skoro u stilu odgovorio Koli na njeno prozivanje
» Projekt Škoro je pred gašenjem. Možda je, zapravo, već i ugašen
» Plenky: Vodit ćemo oštru borbu protiv onih koji su huškači i siju netoleranciju u društvu. Škoro je neuvjerljivi klaun
» JOŠKO VLAŠIĆ ODGOVORIO TOMIĆU 'Pokušavate pojednostaviti Blankin odnos s Bogom i raskrinkati ga pred ljudima'
» Skoro u stilu odgovorio Koli na njeno prozivanje
» Projekt Škoro je pred gašenjem. Možda je, zapravo, već i ugašen
Page 1 of 2