ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenky:Škoro i Bujica su možda potaknuli mladog čovjeka na onakav napad

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Plenky:Škoro i Bujica su možda potaknuli mladog čovjeka na onakav napad - Page 2 Empty Re: Plenky:Škoro i Bujica su možda potaknuli mladog čovjeka na onakav napad

Post by crvenkasti 15/10/2020, 16:28

jasambrend wrote:Obojica su besprizorni narcisoidni šupci koji podržavaju kriminal u svojim redovima... to im je prvenstveno zajedničko. Pa vi mantrajte i idite u pičku materinu više svi koji ih podržavate. Eto, toliko.

U kriminalu je najveća lova.
Ja bih volio biti kriminalac, ali sam pizda, pa se bojim.

Zato uvijek glasujem za onoga tko mi se čini najgori kriminalac.
Ako ja već nisam, onda bar nek budu političari koji vode državu.
Kad je država bogatija, onda je i meni bolje.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Plenky:Škoro i Bujica su možda potaknuli mladog čovjeka na onakav napad - Page 2 Empty Re: Plenky:Škoro i Bujica su možda potaknuli mladog čovjeka na onakav napad

Post by abraham 15/10/2020, 16:31

Nadam se da che netko shvatiti opasnosti ovkovih izjava i mogucheg djelovanja. Srbizacija iliti Vuchizacija se nastavlja. Koliko sam primjetio i AV stalno drvi po nekom Djilasu. Mozda cak i Lukusenkovizcija. Jako opasna igranka ali poshto je narod u DNRH , hm, onakov kakov je.... Kila mozga. Mi,ponavljam mi, znamo tko jé protiv rada stozhera i pratimo ih. Vech tada je trebalo zvoniti svono na uzbunu. Ovako, DNRH dvadeset i prvo stoljeche. Chestitam, ponavljam Chestitam.

abraham

Male
2014-04-14

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2020, 16:32

Dakle, izgubiti na izborima nije nikakva sramota. Kako se ponašaš nakon toga, to je mjera čovjeka.

Nakon izbora, i s lijeva i s desna je krenula kmečaona i pokolj za saborske fotelje koje im pripadaju.

Pozove ih se, ne u nekakve zadimljene podrume i katakombe, nego eto Banske dvore, ne da koaliraju, nego da uspostave najnormalniji dijalog između vlasti i oporbe, oni nemaju snage sebi priznati da su oporba.

Boris Milošević, sin hrvatskog branitelja (10.000 Srba je branilo Hrvatsku) i potpredsjednik Vlade je - četnik. Čovjek se ispričao za zločine.

Eto, konačno, nakon 20 godina počinje konkretnija istraga, ljudi konačno daju podatke koji bi nas mogli dovesti do posmrtnih ostataka s Ovčare. Tko je najkiselije reagirao?

Ne Pupovac, nego oni koji su na tim skrivenim kostima i predugo politički lešinarili, kad hrvatskim građanima nisu mogli ponuditi rješenje na ama baš nijedan problem koji ih tišti.

S rješavanjem ovakvih slučajeva gubi se i smisao njihovog postojanja i broj ušiju koji ih sluša.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 15/10/2020, 16:34

Nisam mislio da je anemija  minor ovakovi tip. Ono kao shtreber, uciteljice znam ja, znam ja, i onaj shta nikada, ne nikada nije on shtipao djevochice do Lukashenka......

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by IL Risorto 15/10/2020, 16:40

Sjeme beznađa i mržnje je posijano.Prvo mladić upitnih socijalnih i psiholoških osobnosti počini bezumni čin i rani policajca,potom dva odvojena verbalna napada na novinare,te članove stožera(Markotić i Beroš,koji je uz to i član vlade).
Plenkovich je jasno i na vrijeme uvidio problem i od kuda se napajajuju i podgrijavaju suludim teorijam zavjere.Isto tako festival demokracije zagovaraju isti oni koji su protiv demokracije,te mislim da u tom  smjeru treba djelovati.
Svi ti bezumni antivakseri,ravnozemljaši i ostali teoretičari zavjere imaju jednu dodirnu točku a to je Domovinski Pokret.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by darth_vader 15/10/2020, 16:44

crvenkasti wrote:
jasambrend wrote:Obojica su besprizorni narcisoidni šupci koji podržavaju kriminal u svojim redovima... to im je prvenstveno zajedničko. Pa vi mantrajte i idite u pičku materinu više svi koji ih podržavate. Eto, toliko.

U kriminalu je najveća lova.
Ja bih volio biti kriminalac, ali sam pizda, pa se bojim.

Zato uvijek glasujem za onoga tko mi se čini najgori kriminalac.
Ako ja već nisam, onda bar nek budu političari koji vode državu.
Kad je država bogatija, onda je i meni bolje.

Znaš i sam da je na usranom balkanu, a kojem po mentalitetu itekako pripadamo, bogatsvo vladajućih kasta uvijek obrnuto proporcionalno onima na dnu... mi smo jednostavno kastinska društva. A barem da znaju softificiranije krasti, nego kradu ko zadnji krkani...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/10/2020, 17:00

סמאל wrote:Sjeme beznađa i mržnje je posijano.Prvo mladić upitnih socijalnih i psiholoških osobnosti počini bezumni čin i rani policajca,potom dva odvojena verbalna napada na novinare,te članove stožera(Markotić i Beroš,koji je uz to i član vlade).
Plenkovich je jasno i na vrijeme uvidio problem i od kuda se napajajuju i podgrijavaju suludim teorijam zavjere.Isto tako festival demokracije zagovaraju isti oni koji su protiv demokracije,te mislim da u tom  smjeru treba djelovati.
Svi ti bezumni antivakseri,ravnozemljaši i ostali teoretičari zavjere imaju jednu dodirnu točku a to je Domovinski Pokret.
a sta ce biti kad se dignu najopasniji koji su strah i trepet navijaci...bbb,torca,armada..ovaj kaj je puco je bbbovac..onaj sto je ustrojio onu trojicu u splitu..je torcidas...a to je tek izvidnica..drug tetrijeb uvijek optuzuje navijacke grupe da su srusili jugu...nisam to htio jos napisati...ali me povuklo...to ce tek biti belaj...to je tek vojska..okrutna,nabrijana i naoruzana a 90% su desnicari... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by T. 15/10/2020, 17:01

abraham wrote:Nadam se da che netko shvatiti opasnosti ovkovih izjava i mogucheg djelovanja. Srbizacija iliti Vuchizacija se nastavlja. Koliko sam primjetio i AV stalno drvi po nekom Djilasu. Mozda cak i Lukusenkovizcija. Jako opasna igranka ali poshto je narod u DNRH , hm, onakov kakov je.... Kila mozga. Mi,ponavljam mi, znamo tko jé protiv rada stozhera i pratimo ih. Vech tada je trebalo zvoniti svono na uzbunu. Ovako, DNRH dvadeset i prvo stoljeche. Chestitam, ponavljam Chestitam.
Katastrofa...
Pogle samo likove po forumu...
'Crta je prijeđena', 'Više nikad ništa neće biti isto'...
Da jedan predsjednik vlade lupa ovakve gluposti bez ikakvog dokaza i pokrića, a vojnici partije sladostrasno plješću u ekstazi...
Ma ide to ispod marke...
T.
T.

2014-04-14

n_razbojnik and darth_vader like this post

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 15/10/2020, 17:08

abraham wrote:Nisam mislio da je anemija  minor ovakovi tip. Ono kao shtreber, uciteljice znam ja, znam ja, i onaj shta nikada, ne nikada nije on shtipao djevochice do Lukashenka......
Pedofili iz Brisela se lože na opasne dečke

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by T. 15/10/2020, 17:13

Tješi nas pomisao na činjenicu da će ga današnji uguzi i pobočnici popljuvati kao i sve njegove prethodnike...
Ako nas povijest ičemu uči, to je da je HDZ u tome dosljedan...

2014-04-14

n_razbojnik and darth_vader like this post

Back to top Go down

Post by marcellus 15/10/2020, 17:16

Od sad evo nećemo širiti mržnju nego samo mir, dobrotu, bratstvo i jedinstvo. Predlažem da se u školski kurikulum stavi da djeca moraju bar jednom godišnje poslati pismo Plenkoviću i objasniti zašto ga vole, kao što smo mi nekad morali pisati drugu Titu, kako se djecu više ne bi trovalo mržnjom prema vlastima.

2014-04-16

abraham and darth_vader like this post

Back to top Go down

Post by marcellus 15/10/2020, 17:17

doduše ne znam ni kolko bi odraslih moglo napisat zašto ga vole, bez da priznaju da su se uhljebili preko zločinačke

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 15/10/2020, 17:20

Možda bi djeci ove godine poklone na Božić trebao dijelit Sveti Andrej iz svoje kočije (može poslužiti i Mercedes sa šestorim vratima) i da onda djeca sjedaju Svetom Andreju u krilo i fotografiraju se s njim, a on im onda priča kako je doputovao iz Laponije u Europskoj Uniji gdje su mu vilenjak Njonjo i mudri stari majstor Sova zvan i gospodar lutaka izradili sve te poklone u svojoj radionici

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2020, 17:27

vuksadinare wrote:
סמאל wrote:Sjeme beznađa i mržnje je posijano.Prvo mladić upitnih socijalnih i psiholoških osobnosti počini bezumni čin i rani policajca,potom dva odvojena verbalna napada na novinare,te članove stožera(Markotić i Beroš,koji je uz to i član vlade).
a sta ce biti kad se dignu najopasniji koji su strah i trepet navijaci...bbb,torca,armada..ovaj kaj je puco je bbbovac..onaj sto je ustrojio onu trojicu u splitu..je torcidas...a to je tek izvidnica..drug tetrijeb uvijek optuzuje navijacke grupe da su srusili jugu...nisam to htio jos napisati...ali me povuklo...to ce tek biti belaj...to je tek vojska..okrutna,nabrijana i naoruzana a 90% su desnicari... :)

...koja na mig Ranka Ostojića kemijski tretira travnjak na Poljudu, pa ispadne svastika, kako klerofašisti nogometaši ne bi igrali na EP 2016...

...gdje su, tijekom utakmice s Češkom, također htjeli napraviti nerede, ali “okrutnu, nabrijanu i naoružanu vojsku” su navijači iz UV premlatili tako da policija i nije imala posla...

...pa im je onda izvjestan poduzetnik iznajmio čarter do Kijeva kako bi prekinuli utakmicu s Ukrajinom, o kojoj su nam visile kvalifikacije da uopće odemo na SP 2018. u Rusiju, pa se “vojska” srećom urokala s kokainom u zrakoplovu...

...i konačno, jednom kad su nam reprezentativci zaigrali u Rusiji i napravili nam reklamu kakvu nikada više nećemo doživjeti, ni prije ni poslije, “desničari” su branili da se gledaju prijenosi utakmica i vješali transparente “Izgubili sve dabogda” i degutantne poruke Luki Modriću.

Navijači nisu srušili Jugoslaviju, samo su indicirali koliko je slaba. Navijači su i ovdje i svugdje pijani i našmrkani klinci koji ne mogu nabrojati početni sastav ekipe za koju “navijaju”.

Nekad su se znali barem pošteno potući, dok smo imali tvorničke radnike u gradovima. Danas se samo urokaju, osim kad ih Ostojić negdje ne pošalje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2020, 17:38

marcellus wrote:doduše ne znam ni kolko bi odraslih moglo napisat zašto ga vole, bez da priznaju da su se uhljebili preko zločinačke

Nitko ga ne treba voljeti, osim njegove obitelji i prijatelja, on drugo ni ne traži.

Dosta je da biraju dovoljno saborskih zastupnika koji mu pružaju podršku kao premijeru a da nisu iz Reškart koalicije, leftarda iz Pametno/Stranka s Imenom i Prezimenom, fanatika iz Možemo!/RF, destruktivaca iz MOST-a, i ljudskog i političkog, a tragikomičnog šljama iz Imovinskog pokreta.

Stišćite se u oporbi, a kmečati i lelekati uvijek možete. Za nekoliko godina čuditi ćete se sami sebi zašto ste kukali, a bili ste izabrani u Sabor, desilo se sada i nikada više.

Birači baš i ne vole rupe od metaka na Banskim dvorima i metke u tijelu čovjeka koji zarađuje 5.400,00 kn plaću.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2020, 17:41

Mislim, možete se ljutiti na mene koliko hoćete, to vam je samo vaš odraz u zrcalu što vam pokazujem.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 15/10/2020, 18:25

marcellus wrote:Od sad evo nećemo širiti mržnju nego samo mir, dobrotu, bratstvo i jedinstvo. Predlažem da se u školski kurikulum stavi da djeca moraju bar jednom godišnje poslati pismo Plenkoviću i objasniti zašto ga vole, kao što smo mi nekad morali pisati drugu Titu, kako se djecu više ne bi trovalo mržnjom prema vlastima.
Ne trebate ga voljet.Dovoljno je da ga cijenite i poštujete kao premijera,koji je državu izvukao iz balkanskog blata,te je pozicionirao u krug srednjoeuropske kulture,gdje oduvijek pripadamo.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 15/10/2020, 18:30

vuksadinare wrote:
I toj se bagri stane u kraj,samo novčano kaznit vinovnike,pa buš vidil kak bu kuš.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by marcellus 15/10/2020, 18:32

סמאל wrote:
marcellus wrote:Od sad evo nećemo širiti mržnju nego samo mir, dobrotu, bratstvo i jedinstvo. Predlažem da se u školski kurikulum stavi da djeca moraju bar jednom godišnje poslati pismo Plenkoviću i objasniti zašto ga vole, kao što smo mi nekad morali pisati drugu Titu, kako se djecu više ne bi trovalo mržnjom prema vlastima.
Ne trebate ga voljet.Dovoljno je da ga cijenite i poštujete kao premijera,koji je državu izvukao iz balkanskog blata,te je pozicionirao u krug srednjoeuropske kulture,gdje oduvijek pripadamo.

više nas je pozicionirao u sjevernu koreju... mitteleuropa su "ekstremisti", orban, duda, tak...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by IL Risorto 15/10/2020, 19:00

marcellus wrote:
סמאל wrote:

više nas je pozicionirao u sjevernu koreju... mitteleuropa su "ekstremisti", orban, duda, tak...
Dobro,moja greška.Plenky je format civiliziranog i proeuropskog političara zapadnoeuropskog tipa,tak da trebamo težiti svrstavanju uz progresivnu Europu a ne postboljševičku.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 15/10/2020, 19:01

Plenki je format briselske radionice

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics