Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Hajduk Split
Stanić se vadi kako klub nema love pa eto on nije mogao racunati na pojacanja koja je zelio...e bosanskog konja...onda dovedes 'pojacanja' odpadke koje nitko nije htio...pa konjusino ako nemas love za kvalitetna pojacanja ne dovodi nikog nego guraj i ubacuj igrace iz svoje stale em ne'š lovu potrositi em ces imati domacu atmosferu...kaze morali smjeniti burica bez obzira na drugo mjesto jer je bila losa atmosfera u klubu i navijaci su trazili napadacku igru...e ovo je za veliki shit stoljeca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..i sad se stanic cupa ko on nije bas znao u sto dolazi..pa eto nakon sto je spoznao trazio je 2,3 godine vremena ...a bas je bosanski kokuz..il su ga mentori jebeno sjebali laznim pricama i hvalospjevima...ili je teza budala..jer kad netko dolazi u nesto logika je da se raspitas...e sad ako ti prodaju zrendu onda si teza naivcina...i shodno tome uhvati se komentiranja utakmica ili pisi kolumne..za klupski posao nisi
2015-09-08
Naporan si
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Udbasu odjebivuksadinare wrote:ajd seljacino odjebFRANK wrote:Naporan si
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ha,ha...koji lik...prava 'zrtva' svih sistema..FRANK wrote:Udbasu odjebivuksadinare wrote:ajd seljacino odjebFRANK wrote:Naporan si
2015-09-08
Miruj cetnice
2015-09-13
narkomanfridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Naporan si
2015-09-08
Zasto se drogiras..nije ti to potrebno u tvojim godinama..da budes hasoman..fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Naporan si
2015-09-08
fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Naporan si
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Naporan si
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Naporan si
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50