Da remiziramo...
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Da remiziramo...
otkrivanje osobnih podataka, kic mu spičio ban za to 3 dana(tako piše na infu)Noor wrote:Levi je u kondi samo takvoj...kad lovi čukundeda, uzme pod svaku ruku po 4 vrece cementa i trči uzbrdo :)kaya wrote:Pa jest i to što kažeš
Nego, što je Robi baniran?
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Od ožujka do lipnja u EU je umrlo 168 tisuća više ljudi nego prošlih godina
GOTOVO 170 tisuća ljudi više umrlo je u 26 država Europske unije tijekom prvog vala koronavirusa nego u prosjeku protekle četiri godine, pokazuju službeni podaci.
Eurostat, statistički ured Europske unije, objavio je da je od početka ožujka do kraja lipnja u 26 država EU zabilježeno 168 tisuća umrlih više.
"Ti podaci uključuju sve smrtne slučajeve, nevezano za njihove uzroke, no mogu biti korisni za procjenu izravnog i neizravnog utjecaja pandemije covida-19 na europsko stanovništvo”, priopćio je Eurostat.
Ta institucija izračunala je da je vrhunac broja umrlih zabilježen u tjednu na kraju ožujka i na početku travnja, kad je bilo 36 tisuća smrtnih slučajeva više.
U ožujku su više umirali muškarci nego žene, a žene su češće umirale u travnju i početkom svibnja.
Prve države koje su u Europi pogođene koronavirusom bile su Italija i Španjolska, a te dvije države bilježe i najveći rast broja mrtvih: Španjolska 48 tisuća, a Italija 46 tisuća više.
Sredinom lipnja brojevi su manje alarmantni u odnosu na prošle četiri godine i bilježe se 22 tisuće manje umrlih, priopćio je Eurostat.
GOTOVO 170 tisuća ljudi više umrlo je u 26 država Europske unije tijekom prvog vala koronavirusa nego u prosjeku protekle četiri godine, pokazuju službeni podaci.
Eurostat, statistički ured Europske unije, objavio je da je od početka ožujka do kraja lipnja u 26 država EU zabilježeno 168 tisuća umrlih više.
"Ti podaci uključuju sve smrtne slučajeve, nevezano za njihove uzroke, no mogu biti korisni za procjenu izravnog i neizravnog utjecaja pandemije covida-19 na europsko stanovništvo”, priopćio je Eurostat.
Najveći rast broja mrtvih u Italiji i Španjolskoj
Irska nije uključena u izračun jer još uvijek nisu dobiveni podaci za tu državu, kazala je glasnogovornica Eurostata Anna-Maria Marola.Ta institucija izračunala je da je vrhunac broja umrlih zabilježen u tjednu na kraju ožujka i na početku travnja, kad je bilo 36 tisuća smrtnih slučajeva više.
U ožujku su više umirali muškarci nego žene, a žene su češće umirale u travnju i početkom svibnja.
Prve države koje su u Europi pogođene koronavirusom bile su Italija i Španjolska, a te dvije države bilježe i najveći rast broja mrtvih: Španjolska 48 tisuća, a Italija 46 tisuća više.
Sredinom lipnja brojevi su manje alarmantni u odnosu na prošle četiri godine i bilježe se 22 tisuće manje umrlih, priopćio je Eurostat.
vili40-
2015-08-02
tre wrote:otkrivanje osobnih podataka, kic mu spičio ban za to 3 dana(tako piše na infu)Noor wrote:Levi je u kondi samo takvoj...kad lovi čukundeda, uzme pod svaku ruku po 4 vrece cementa i trči uzbrdo :)kaya wrote:Pa jest i to što kažeš
Nego, što je Robi baniran?
vidla sam kasnije :)
https://www.thehindu.com/sci-tech/health/no-fresh-lockdowns-recommended-at-local-level-government-appointed-panel-on-covid-19/article32886373.ece
Indijsko ministarstvo zdravlja
vrhunac koronavirusa prošao, očekujemo pad - koronom je bilo zaraženo - pazi ovo skoro pola milijarde Indijaca(400milijuna točnije) prema njihovim procjenama, modelima i serološkim rezultatima.
Fatality rate u Indiji za ovaj virus je procjenjen na 0.03% što je cca 3puta manje nego kod nas (moje objašnjenje, što indijci su sirotinja žive u blatu i nemaju debelih ljudi baš toliko, dakle imaju jači imunitet i mršaviji su, drugo mlađa populacija , treće imaju dosta topliju i vlažniju klimu
Indijsko ministarstvo zdravlja
vrhunac koronavirusa prošao, očekujemo pad - koronom je bilo zaraženo - pazi ovo skoro pola milijarde Indijaca(400milijuna točnije) prema njihovim procjenama, modelima i serološkim rezultatima.
Fatality rate u Indiji za ovaj virus je procjenjen na 0.03% što je cca 3puta manje nego kod nas (moje objašnjenje, što indijci su sirotinja žive u blatu i nemaju debelih ljudi baš toliko, dakle imaju jači imunitet i mršaviji su, drugo mlađa populacija , treće imaju dosta topliju i vlažniju klimu
[ltr]AssadNaPodmornici wrote:(moje objašnjenje, što indijci su sirotinja žive u blatu i nemaju debelih ljudi baš toliko, dakle imaju jači imunitet i mršaviji su, drugo mlađa populacija , treće imaju dosta topliju i vlažniju klimu
[size=14]Obesity in India has reached epidemic proportions in the 21st century, with morbid obesity affecting 5% of the country's population.[sup][1] India is following a trend of other developing countries that are steadily becoming more obese. Unhealthy, processed food has become much more accessible following India's continued integration in global food markets. This, combined with rising middle class incomes, is increasing the average caloric intake per individual among middle class and high income households. Obesity is a major risk factor for cardiovascular disease, and NGOs such as the Indian Heart Association have been raising awareness about this issue.
[/sup]
New Delhi....22 miliona ljudi, 45.5% muškaraca i 49.8% žena ima ozbiljnih problema s prekomjernom težinom.
Ima tablica za sve gradove inače :) [/ltr][/size]
Guest- Guest
Ako covid-19 postane kao gripa,ovom nikad neće biti kraja,s tim da za razliku od gripe,moguće su eventualne posljedice koje će se razviti kasnije,čak i kod onih koji su prebolili bez nekih većih problema.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
možda, koliki je to postotak za cijelu indiju?MaximusDecimusMiridije wrote:AssadNaPodmornici wrote:(moje objašnjenje, što indijci su sirotinja žive u blatu i nemaju debelih ljudi baš toliko, dakle imaju jači imunitet i mršaviji su, drugo mlađa populacija , treće imaju dosta topliju i vlažniju klimu
[ltr]
[size=14]Obesity in India has reached epidemic proportions in the 21st century, with morbid obesity affecting 5% of the country's population.[sup][1] India is following a trend of other developing countries that are steadily becoming more obese. Unhealthy, processed food has become much more accessible following India's continued integration in global food markets. This, combined with rising middle class incomes, is increasing the average caloric intake per individual among middle class and high income households. Obesity is a major risk factor for cardiovascular disease, and NGOs such as the Indian Heart Association have been raising awareness about this issue.
[/sup]
New Delhi....22 miliona ljudi, 45.5% muškaraca i 49.8% žena ima ozbiljnih problema s prekomjernom težinom.
Ima tablica za sve gradove inače :) [/ltr][/size]
delhi je tek promil stanovnika u odnosu na cijelu državu vjerojatno je dosta bogatiji od ostatka države
evo piše ti gore, 5% populacije ima problema sa debiljnom.. na zapadu je to nekoliko desetaka %, dakle tvrdnja stoji
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
5% ima morbid obesity yoda. To ti je ono...Michael Schumacher debljine. Dakle ekstremna debljina.
Guest- Guest
yoda tera po svom i nema odstupanja.... usput ako je 400 milijuna do sada zaraženo imaju još lufta za bar toliko znači ukupno 900 milijuna da bi prokuženost dosegla onu krajnje gornju točku...MaximusDecimusMiridije wrote:5% ima morbid obesity yoda. To ti je ono...Michael Schumacher debljine. Dakle ekstremna debljina.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
yoda tera po svom i nema odstupanja....
Točno. Kao i ti uostalom.
S tim da se on pozvao na znanstveni članak.
Na što si se ti pozvao?
Na matematički model po metodi brojanja na prste?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:
...proljetos je podrzavalo skoro 80% vladu a danas obrnuta situacija...to je drastican promjene raspolozenja podrske...
Proljetos je bio skoro pa totalni lockdown.
Danas je obrnuta situacija.
Po tome ispada da stanovništvo podržava vladu kada uvodi skoro pa totalni lockdown, a uskraćuje podršku vladi kada vlada odbija po drugi puta učiniti isto sa sada već dobro poznatim gospodarskim i inim posljedicama.
Po tome ispada da stanovništvo RH ima IQ na razini sobne temperature ili ima autodestruktivne sklonosti do razine snažnim sklonostima ka ritualnom kolektivnom samoubojstvu.
Kako god, ja svakako ne bih želio biti član vlade u državi sa takvim stanovništvom. Pogotovo ne prvi ministar.
Podršku od strane takvog stanovništva bih smatrao najvećom mogućom osobnom uvredom.
Guest- Guest
Eroo wrote:
Matematika je neumoljiva.
Pa jest. Neumoljivo je istinita. Kada se matematički modeli temelje na činjenicama.
Kada se temelje na zabludama, netočnim podacima, pogrešnim opažanjima, lošem uzimanju uzoraka, neistinama ili lažima, onda je neumoljivo netočna.
Kako god okreneš ispada da je neumoljiva.
Tu si zapravo u pravu, a da toga izgleda niti sam nisi svjestan.
Guest- Guest
Ja bolje brojim na prste nego ti sa 2 fakulteta...Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
yoda tera po svom i nema odstupanja....
Točno. Kao i ti uostalom.
S tim da se on pozvao na znanstveni članak.
Na što si se ti pozvao?
Na matematički model po metodi brojanja na prste?
2015-08-08
Pozvao se je on na kurac kao što se i ti pozivaš sve ovo vrijeme praveći se pametan a glup si ko šlapa.. Izvodiš maloumne manevre i akrobacije a vrlo je jednostavna priča... Što sam rekao ja, a što si rekao ti... Do sada sve što sam ja rekao se obistinilo i što se tiče razvoja situacije i što sr tiče progresa u rastu broja zaraženih, a sve što si ti rekao je bilo krivo i pogrešno... I sad ću te na vrlo pristojan način upozoriti da pripaziš na rječnik, ako imaš što za reći kontra onog što sam ja ustvrdio ok, iznijeti neke druge brojeve u odnosu na moje ok, ali budeš li ponovo vrijeđao bez da išta prije tog konkretno izneseš... Stavit ću te na ignor... A ti to shvati kak te volja...
2015-08-08
Reče i ode sjest u zadnji red.Speare Shaker wrote:Eroo wrote:
Pa jest. Neumoljivo je istinita. Kada se matematički modeli temelje na činjenicama.
Kada se temelje na zabludama, netočnim podacima, pogrešnim opažanjima, lošem uzimanju uzoraka, neistinama ili lažima, onda je neumoljivo netočna.
Ma ide on .... umjesto da šuti i da se poklopi blatobranima, on i dalje glumi pametnjakovića ko i ovaj dibidus yoda koji više ne zna što bi blebnuo u cilju prikazivanja ovog virusa kao potpuno bezopasne bolesti za populaciju izuzev onih koji su rođeni u vrijeme atentata u Marseilleu i "par" komorbiditetnih koji ionako u skupu samo troše njegov zrak...Eroo wrote:Reče i ode sjest u zadnji red.Speare Shaker wrote:Eroo wrote:
2015-08-08
Nekoliko zanimljivih zapažanja.
Navest ću po 3 države: postotak zaraženih u odnosu na ukupni broj stanovnika i u zagradi postotak umrlih u odnosu na ukupan broj zaraženih do danas.
Francuska 1.39% (3.70%)
UK.......... 1.09% (8.64%)
Švedska... 1.02% (5.73%)
Austrija.... 0.73% (1.37%)
Hrvatska... 0.63% (1.44%)
Slovenija... 0.66% (1.39%)
Navest ću po 3 države: postotak zaraženih u odnosu na ukupni broj stanovnika i u zagradi postotak umrlih u odnosu na ukupan broj zaraženih do danas.
Francuska 1.39% (3.70%)
UK.......... 1.09% (8.64%)
Švedska... 1.02% (5.73%)
Austrija.... 0.73% (1.37%)
Hrvatska... 0.63% (1.44%)
Slovenija... 0.66% (1.39%)
Još jedno zapažanje u Italiji, koje sam već negdje spomenuo prije nekoliko dana.
Jučer su u Italiji imali povećanje broja zaraženih u odnosu na ukupni broj potvrđenih:
Italija:..... +2.2%
Bergamo: +0.1%
Neke južne regije koje su izbjegle stupanj zaraženosti kao sjeverne:
Firenze: +5.3%
Salermo:+6.4%
Palermo:+4.5%
Rim:..... +3.8%
Bari: +3.5%
Postotak povećanja novozaraženih u Bergamu je manji 22x od prosječnog u Italiji, a od nekih južnih regija čak35-64x manji.
Nemam bolji zaključak do da se najvjerojatnije ipak radi o "imunitetu krda", jer se virus poprilično vremena u Bergamo širio nesmetano.
Jučer su u Italiji imali povećanje broja zaraženih u odnosu na ukupni broj potvrđenih:
Postotak povećanja novozaraženih u Bergamu je manji 22x od prosječnog u Italiji, a od nekih južnih regija čak35-64x manji.
Nemam bolji zaključak do da se najvjerojatnije ipak radi o "imunitetu krda", jer se virus poprilično vremena u Bergamo širio nesmetano.
AssadNaPodmornici likes this post
što misliš što je ovoEroo wrote:Još jedno zapažanje u Italiji, koje sam već negdje spomenuo prije nekoliko dana.
2015-08-08
ili ovomichaellcmacha wrote:što misliš što je ovoEroo wrote:Još jedno zapažanje u Italiji, koje sam već negdje spomenuo prije nekoliko dana.
sa aktualnih 36000 u slijedećih 120 dana projiciraju da će se broj smrtnih ishoda udvostručiti...
2015-08-08
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50