Da remiziramo...
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Da remiziramo...
nije mi baš jasno zbog čega koristiš robijev modus u komunikaci... tipa vi, vas, vama... čiji si tiEroo wrote:Ako nastavite s politikom ubacivanjem klipa vladi i stožeru onda 20.01.2021 imate smrtnost 70/dan, a 20.veljače 120/dan.michaellcmacha wrote:vjeruj sobodno... u siječnju smo na koljenima, mislim da će se mnogi koji su imali otklon od Boga, oko 3 Kralja počet nalazit na tragu Puta, Istine i Života...Eroo wrote:Možda samo bolje poznaš svoj narod od mene.michaellcmacha wrote:jes se ti to dokopao pristupa mom laptopu... ;)Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Ovo je stalno na snazi.Eroo wrote:@Mutavi-i-Yoda, pogodite o kojoj državi je riječ? Nije Hrvatska.
Uvode lockdownove na regionalnoj razini?
Javna okupljanja s više od 50 ljudi trenutno su zabranjena. To se odnosi na koncerte, predstave i prosvjede, ali ne i na radna mjesta, trgovačke centre ili privatne događaje. Međutim, čak i u okolnostima u kojima se ovaj zakon ne primjenjuje, očekuje se izbjegavanje okupljanja u velikim skupinama. Agencija za javno zdravstvo traži od svih da izbjegavaju događaje s puno ljudi, uključujući zabave, vjenčanja i sprovode.
Vlasti žele uvesti lokalne lockdownove kako bi se zaustavilo brzo širenje virusa. Ovaj potez označava novi pristup u postupanju s virusom, jer su jedini u ožujku imali otvorene barove i restorane dok je ostatak Europe bio u lockdownu.
Vjeruje se da će nova pravila stupiti na snagu sutra i omogućiti regionalnim zdravstvenim vlastima da zabrane ljudima okupljanja na javnim mjestima poput trgovačkih centara, koncerata i bazena. Ljudima će vjerojatno reći i da izbjegavaju javni prijevoz i posjete staračkim domovima.
Agencija za javno zdravstvo traži od svih da izbjegnu javni prijevoz ako je to moguće - da pješače, idu biciklom ili privatnim autom. Ako baš moraju koristiti javni prijevoz, preporučuje se da izbjegavaju "prometnu špicu" i drže razmak, kako u sredstvima javnog prijevoza tako i na stanicama.
U restoranima, barovima i noćnim klubovima vrijede druga pravila. Iako je dopušteno više od 50 ljudi, ta mjesta trebala bi imati druge mjere kako bi se ograničila gužva, samo s uslugom stolova i razmakom između njih. Nisu samo objekti odgovorni da to osiguraju već i pojedinci, a vlast traži da ljudi ne idu na mjesta gdje ih se može puno okupiti.
A kad članak napišu s " će vjerojatno"
Ne piše Ero ništa o maskama? Moraju li ih nositi???
Iz početka su bili na "fri", pa su se malo poslije prilagodili opće poznatim mjerama zaštite u ostatku Europe.
Sačekaj malo, nosit će oni i maske, revnije nego vi.
Tekuća istraživanja kažu da vas trenutno maske nosi samo 18% i da ste sa socijalnom distancom na nuli.
Pazi, sljedeću subortu imate preko 2,000 novozaraženih.
I još nešto, pod istim uvjetima ćete za mjesec dana imati cca 30 smrtnih slučajeva na dan, a za Božić preko 40.
Naravno, tada tebe neće biti na ovoj temi da nam objasniš zašto se to događa.
Ja to nisam mogao uzeti u obzir, jebiga...Ponešto sam već naučio na ovom forumu.
Inače, ima i još jedna varijanta nju ne anvodim, jer znači "raspad sistema", a u to kao mogućnost ipak ne želim vjerovati.
Već sada vam ide po ovom modelu. Matematika je neumoljiva.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ja sam u lageru na drugoj crti obrane, tak da se mene ove tvoje špekulacije o podrivanju suvereniteta, integriteta i borbene spreme ne dotiču... :))Eroo wrote:Ako nastavite s politikom ubacivanjem klipa vladi i stožeru onda 20.01.2021 imate smrtnost 70/dan, a 20.veljače 120/dan.michaellcmacha wrote:vjeruj sobodno... u siječnju smo na koljenima, mislim da će se mnogi koji su imali otklon od Boga, oko 3 Kralja počet nalazit na tragu Puta, Istine i Života...Eroo wrote:Možda samo bolje poznaš svoj narod od mene.michaellcmacha wrote:jes se ti to dokopao pristupa mom laptopu... ;)Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Ovo je stalno na snazi.Eroo wrote:@Mutavi-i-Yoda, pogodite o kojoj državi je riječ? Nije Hrvatska.
Uvode lockdownove na regionalnoj razini?
Javna okupljanja s više od 50 ljudi trenutno su zabranjena. To se odnosi na koncerte, predstave i prosvjede, ali ne i na radna mjesta, trgovačke centre ili privatne događaje. Međutim, čak i u okolnostima u kojima se ovaj zakon ne primjenjuje, očekuje se izbjegavanje okupljanja u velikim skupinama. Agencija za javno zdravstvo traži od svih da izbjegavaju događaje s puno ljudi, uključujući zabave, vjenčanja i sprovode.
Vlasti žele uvesti lokalne lockdownove kako bi se zaustavilo brzo širenje virusa. Ovaj potez označava novi pristup u postupanju s virusom, jer su jedini u ožujku imali otvorene barove i restorane dok je ostatak Europe bio u lockdownu.
Vjeruje se da će nova pravila stupiti na snagu sutra i omogućiti regionalnim zdravstvenim vlastima da zabrane ljudima okupljanja na javnim mjestima poput trgovačkih centara, koncerata i bazena. Ljudima će vjerojatno reći i da izbjegavaju javni prijevoz i posjete staračkim domovima.
Agencija za javno zdravstvo traži od svih da izbjegnu javni prijevoz ako je to moguće - da pješače, idu biciklom ili privatnim autom. Ako baš moraju koristiti javni prijevoz, preporučuje se da izbjegavaju "prometnu špicu" i drže razmak, kako u sredstvima javnog prijevoza tako i na stanicama.
U restoranima, barovima i noćnim klubovima vrijede druga pravila. Iako je dopušteno više od 50 ljudi, ta mjesta trebala bi imati druge mjere kako bi se ograničila gužva, samo s uslugom stolova i razmakom između njih. Nisu samo objekti odgovorni da to osiguraju već i pojedinci, a vlast traži da ljudi ne idu na mjesta gdje ih se može puno okupiti.
A kad članak napišu s " će vjerojatno"
Ne piše Ero ništa o maskama? Moraju li ih nositi???
Iz početka su bili na "fri", pa su se malo poslije prilagodili opće poznatim mjerama zaštite u ostatku Europe.
Sačekaj malo, nosit će oni i maske, revnije nego vi.
Tekuća istraživanja kažu da vas trenutno maske nosi samo 18% i da ste sa socijalnom distancom na nuli.
Pazi, sljedeću subortu imate preko 2,000 novozaraženih.
I još nešto, pod istim uvjetima ćete za mjesec dana imati cca 30 smrtnih slučajeva na dan, a za Božić preko 40.
Naravno, tada tebe neće biti na ovoj temi da nam objasniš zašto se to događa.
Ja to nisam mogao uzeti u obzir, jebiga...Ponešto sam već naučio na ovom forumu.
Inače, ima i još jedna varijanta nju ne anvodim, jer znači "raspad sistema", a u to kao mogućnost ipak ne želim vjerovati.
Već sada vam ide po ovom modelu. Matematika je neumoljiva.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:mi ćemo imati najtaman....mutava baštarda wrote:Onda tko će imati više smrti za mjesec dana, mi ili švedska?
U Srbiji su na isti način bilježili smrtnost kao Švedska, ali su to niki dan ispravili i povećali za 3x.
Njihov "glavni" (Kon), kad je na grešku prije nekoliko mjeseci bio upozoren, odgovorio je protupitanjem:
- A kud da zapišemo nekoga tko nastrada u prometu, pa se utvrdi da je bio pozitivan?
taj Kon je bio Yodin student... :))))Eroo wrote:michaellcmacha wrote:mi ćemo imati najtaman....mutava baštarda wrote:Onda tko će imati više smrti za mjesec dana, mi ili švedska?
U Srbiji su na isti način bilježili smrtnost kao Švedska, ali su to niki dan ispravili i povećali za 3x.
Njihov "glavni" (Kon), kad je na grešku prije nekoliko mjeseci bio upozoren, odgovorio je protupitanjem:
- A kud da zapišemo nekoga tko nastrada u prometu, pa se utvrdi da je bio pozitivan?
2015-08-08
tradicionalno mi nedjeljom ne radimo, prava kršćanska država... u utorak kad budemo spominjali ponedjeljak bit će samo u zegeju 500+
2015-08-08
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Toliko lažeš da mi neugodno čitati..Leviathan2 wrote:
al pluca nisu prihvatala udahnuti zrak, plitko disanje , tj takozvano disanje na skrge, spavao sam par dana sjedeci na stolici jer sam se u lezecem polozaju gusio
prva dva dana temperatura nest iznad 37 i jak kasalja, poslije nisam mogao ni kasljat jer sam imao osjecaj da ce mi pluca izletit van
4 dana muke i 4 dana oporavka
sveukupno s pocenim simptomima 10 dana
i nakon par dana sam uspio vratit i kondiciju
tak, ne serentajte,
kad vidim oboljele od korone
Da si ti stari u svojim godinama dobio takvu upalu pluću i to još od korone digao bi se za 4 dana ali jedino do pokretnog kreveta da te odvezu u intezivnu na respirator.
A ovo s kondicijom mi je još smješnije
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
S obzirom da je robi u pitanju ovo je još i dobro kako taj zna lagatikaya wrote:Toliko lažeš da mi neugodno čitati..Leviathan2 wrote:
al pluca nisu prihvatala udahnuti zrak, plitko disanje , tj takozvano disanje na skrge, spavao sam par dana sjedeci na stolici jer sam se u lezecem polozaju gusio
prva dva dana temperatura nest iznad 37 i jak kasalja, poslije nisam mogao ni kasljat jer sam imao osjecaj da ce mi pluca izletit van
tak, ne serentajte,
Da si ti stari u svojim godinama dobio takvu upalu pluću i to još od korone digao bi se za 4 dana ali jedino do pokretnog kreveta da te odvezu u intezivnu na respirator.
393 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 571 osoba
U protekla 24 sata zabilježena su 393 nova slučaja pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 5.070. Među njima je 571 pacijent na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 35 pacijenata. U protekla 24 sata testirano je 3.636 osoba.
19.10.2020. 10:00
Tako sam i mislio. Nema smisla u nedogled testirati, jer je nebitno.
Treba se samo pobrinuti o onima koji su obolili.
sve ovisi...ako je organizam brutalno jak,mozda je ovo istina..ovo sto je Levi opisao,cuo sam na vise strana,a i ja sam sam dozivio nesh slicno,ali bitno blaze,uglavnom,imao sam osjecaj zapusenih pluca,a kad sam iskasljavao,van su letjeli neki komadi meke ljepljive svjetlozelenkaste mase,koje normalnim puhanjem nosa ili hrakanjem nisam mogao izjuriti van..jednostavno si nekoliko dana morao izdrzati,a o spavanju,kako je Levi rekao,niej bilo pomena..ako sam i zaspao imao sam filing da se gusimn,pa sam tako vise na boku dudio i jedva cekao jutro..nisam uzimao standardne medikamente,nego stvari koje sam vec tu nabrajao,i olaksalo mi je ..nakon 3-4 dana sam dosao u normalu..prvotno je krenula neka cudna glavobolja,potom temperatura,a onda ono sa plucima..kaya wrote:Toliko lažeš da mi neugodno čitati..Leviathan2 wrote:
tak, ne serentajte,
e sad jel se viruz ugnjezdio genetski,ili kakvu je stetu napravio,nesh ne osjecam posebno..i prije korone sam primjenjivao neke dodatke,cisto radi prezivljenog pocetka upale pluca prije nesh godina,a isto tako i brutalnu akutnu upalu bronhija sam iskusio...i nadalje medikamente ne uzimam samo ove svoje pizdarije,a izgleda da pomazu kod nastanka i sanacije stete,ali i proboja virusa u pluca..
Guest- Guest
nekidan sam i to napisao..Eroo wrote:393 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 571 osoba
U protekla 24 sata zabilježena su 393 nova slučaja pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 5.070. Među njima je 571 pacijent na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 35 pacijenata. U protekla 24 sata testirano je 3.636 osoba.
19.10.2020. 10:00
Tako sam i mislio. Nema smisla u nedogled testirati, jer je nebitno.
Treba se samo pobrinuti o onima koji su obolili.
Guest- Guest
ma ako je tko pobornik pripravaka i biljnih nadomjestaka umjesto lijekova onda sam to ja... ali u ovom slučaju nisam baš uvjeren da to ima nekog znašajnog povoljnog učinka...ovdje je najvažnije da se sa što manjom količinom virusa inficiraš... to je mislim najvažnije u cijeloj priči... i zbog tog bi bilo pametno u ovom razdoblju ako je moguće ne koristiti sredstva javnog prijevoza, izbjegavati javne zatvorene prostore, prati ruke i tako to... pomolit se koji put...
2015-08-08
lijeka protiv viruza nema..moze se jedino čeličiti organizam i davati mu ekstra porcije,vitamina,minerala,uzimati preparate,koji opcenito umanjuju stetu od standardnih posasti..kad osjecas snagu u organizmu,onda ce i posast imati vecih prepreka pri osvajanju istoga,kao i stete koju ce nanijeti..
bio sam par puta u bolnici,i kako kaya opisuje,frend joj izasao kao mrtvac mrsav,..i ja isto..ne mogu pojmiti,zasto dijeta opcenita,ili slaba hrana,kad je covjek bolestan?'osim ako ima probleme sa digestivnim traktom..pa organizmu treba hrane i snage..ja kad sam poceo ozbiljno kalirati,odnio vrag salu,ja par brojeva nazvao i svera hrane krenula..jeboti bolnicku dijetu...
bio sam par puta u bolnici,i kako kaya opisuje,frend joj izasao kao mrtvac mrsav,..i ja isto..ne mogu pojmiti,zasto dijeta opcenita,ili slaba hrana,kad je covjek bolestan?'osim ako ima probleme sa digestivnim traktom..pa organizmu treba hrane i snage..ja kad sam poceo ozbiljno kalirati,odnio vrag salu,ja par brojeva nazvao i svera hrane krenula..jeboti bolnicku dijetu...
Guest- Guest
On i robi su mrtva trka u laganju, ne zna se koji više. Dobro da nam nije objasnio da su on i njegove 4 žene dobile velike boginje 1972 i prištić na čelu a drugi dan su ozdravili.tre wrote:S obzirom da je robi u pitanju ovo je još i dobro kako taj zna lagatikaya wrote:Toliko lažeš da mi neugodno čitati..Leviathan2 wrote:
tak, ne serentajte,
2015-08-15
Zadnja 3 dana: aktivno pozitivni ; hospitalizirani ; na respiratoru
5,070 ; 571 ; 35
5,164 ; 548 ; 32
4,844 ; 530 ; 28
Broj hospitaliziranih se dnevno povećava za 30, a na respiratoru za 4 , bez obzira
na s testom utvrđeni broj inficiranih. Tako to sad izgleda.
Jest da je bila nedjelja...ali ipak.
5,070 ; 571 ; 35
5,164 ; 548 ; 32
4,844 ; 530 ; 28
Broj hospitaliziranih se dnevno povećava za 30, a na respiratoru za 4 , bez obzira
na s testom utvrđeni broj inficiranih. Tako to sad izgleda.
Jest da je bila nedjelja...ali ipak.
Last edited by Eroo on Mon 19 Oct - 10:54; edited 1 time in total
[quote="Legendovich"][quote="kaya"]
I nisam ni sumnjala da si ti isto prebolio koronu
Onda ga je tek najebo, jer tu pluća uništava jaka obrana ...ili citoksinska oluja kako oni kažuLeviathan2 wrote:
sve ovisi...ako je organizam brutalno jak,mozda je ovo istina..ovo sto je Levi opisao
2015-08-15
nadam se da nisam,da je bila samo jaka akutna upla bronhija...NISAM izrijekom Koronu niti spomenuo,ali posto ti lazes i podmeces,tako ispada..kaya wrote:Legendovich wrote:kaya wrote:Onda ga je tek najebo, jer tu pluća uništava jaka obrana ...ili citoksinska oluja kako oni kažuLeviathan2 wrote:
sve ovisi...ako je organizam brutalno jak,mozda je ovo istina..ovo sto je Levi opisao
Guest- Guest
bozinovic razocaran...jer 72% građana ne podrzava vladu u borbi protiv korone...nevjerojatno visok postotak...ako ovo nije uzbuna da se nesto promjeni onda ne znam sto je...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Izgleda da opet želiš trajni ban, nema problema
Drugo o kakvom imuniteti vas dvojica pričate, imate 60 godina najmanje. Pokrijte se dekom i spavajte bog vas ubio, kakav kurčev imunitet sa 6 banki
Drugo o kakvom imuniteti vas dvojica pričate, imate 60 godina najmanje. Pokrijte se dekom i spavajte bog vas ubio, kakav kurčev imunitet sa 6 banki
2015-08-15
svabi josh i u visem postotku,no postivaju mjere,jer u protivnom osobne bilance budu izlozene udaru kaznivuksadinare wrote:bozinovic razocaran...jer 72% građana ne podrzava vladu u borbi protiv korone...nevjerojatno visok postotak...ako ovo nije uzbuna da se nesto promjeni onda ne znam sto je...
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50