Grbin na čelu SDPa
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Grbin na čelu SDPa
Zašto?...Ovdje sam @Noor rekao nakon parlamentarnih izbora da ćemo tu gubitničku grupaciju demolirati. Nije mi vjerovala. Ja do riječi držim. Ovo sve što se dogodilo stranci, nažalost, moralo se dogoditi. Bili smo spremni i na gore, no, ubrzali smo proces demoliranja.Sovak wrote:red wolf wrote:Demoliranje grupacije koja je umalo uništila SDP je završeno.
Koji si ti seronja, to je čudo jedno.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Sovak wrote:
Si ti iz njegovog kraja ... tam oko Pule?
Yup.
Uglavnom, mislim da je HDZ miran još koju godinu. IDS isto.
catabbath-
2015-08-22
Ništa se nece promijeniti wolfi, Peđa nema karizmu vođe, baš kao ni Berored wolf wrote:Zašto?...Ovdje sam @Noor rekao nakon parlamentarnih izbora da ćemo tu gubitničku grupaciju demolirati. Nije mi vjerovala. Ja do riječi držim. Ovo sve što se dogodilo stranci, nažalost, moralo se dogoditi. Bili smo spremni i na gore, no, ubrzali smo proces demoliranja.Sovak wrote:red wolf wrote:Demoliranje grupacije koja je umalo uništila SDP je završeno.
Već se promijenilo, ali ne još uvijek vidljivo vama van stranke...Noor wrote:Ništa se nece promijeniti wolfi, Peđa nema karizmu vođe, baš kao ni Berored wolf wrote:Zašto?...Ovdje sam @Noor rekao nakon parlamentarnih izbora da ćemo tu gubitničku grupaciju demolirati. Nije mi vjerovala. Ja do riječi držim. Ovo sve što se dogodilo stranci, nažalost, moralo se dogoditi. Bili smo spremni i na gore, no, ubrzali smo proces demoliranja.Sovak wrote:red wolf wrote:Demoliranje grupacije koja je umalo uništila SDP je završeno.
red wolf-
2016-02-10
A ok, vrijeme ce pokazati :)red wolf wrote:Već se promijenilo, ali ne još uvijek vidljivo vama van stranke...Noor wrote:Ništa se nece promijeniti wolfi, Peđa nema karizmu vođe, baš kao ni Berored wolf wrote:Zašto?...Ovdje sam @Noor rekao nakon parlamentarnih izbora da ćemo tu gubitničku grupaciju demolirati. Nije mi vjerovala. Ja do riječi držim. Ovo sve što se dogodilo stranci, nažalost, moralo se dogoditi. Bili smo spremni i na gore, no, ubrzali smo proces demoliranja.Sovak wrote:red wolf wrote:Demoliranje grupacije koja je umalo uništila SDP je završeno.
oće li sad s MPT zapjevati u areni? Barem skrivečki kao nekadred wolf wrote:Već se promijenilo, ali ne još uvijek vidljivo vama van stranke...Noor wrote:Ništa se nece promijeniti wolfi, Peđa nema karizmu vođe, baš kao ni Berored wolf wrote:Zašto?...Ovdje sam @Noor rekao nakon parlamentarnih izbora da ćemo tu gubitničku grupaciju demolirati. Nije mi vjerovala. Ja do riječi držim. Ovo sve što se dogodilo stranci, nažalost, moralo se dogoditi. Bili smo spremni i na gore, no, ubrzali smo proces demoliranja.Sovak wrote:red wolf wrote:Demoliranje grupacije koja je umalo uništila SDP je završeno.
da te pitam nekaj. jel bmw kod tebe ili sam ga pozabio kod bivše?tre wrote:oće li sad s MPT zapjevati u areni? Barem skrivečki kao nekadred wolf wrote:Već se promijenilo, ali ne još uvijek vidljivo vama van stranke...Noor wrote:Ništa se nece promijeniti wolfi, Peđa nema karizmu vođe, baš kao ni Berored wolf wrote:Zašto?...Ovdje sam @Noor rekao nakon parlamentarnih izbora da ćemo tu gubitničku grupaciju demolirati. Nije mi vjerovala. Ja do riječi držim. Ovo sve što se dogodilo stranci, nažalost, moralo se dogoditi. Bili smo spremni i na gore, no, ubrzali smo proces demoliranja.Sovak wrote:red wolf wrote:Demoliranje grupacije koja je umalo uništila SDP je završeno.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Šandor Winnetou likes this post
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednica mladeži SDPa
» Peđa objavio kandidaturu za šefa SDPa
» Trenutno se dešava pljačka u 5,5milijuna kn u RH od strane SDPa..
» Može li se scenarij SDPa i Možemo ponoviti na desnici
» Pedja Grbin
» Peđa objavio kandidaturu za šefa SDPa
» Trenutno se dešava pljačka u 5,5milijuna kn u RH od strane SDPa..
» Može li se scenarij SDPa i Možemo ponoviti na desnici
» Pedja Grbin
Page 3 of 3