Može li se scenarij SDPa i Možemo ponoviti na desnici
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Može li se scenarij SDPa i Možemo ponoviti na desnici
Može li DP i/ili Most ugroziti HDZ a ako ne zašto ne
https://m.vecernji.hr/vijesti/moze-li-se-scenarij-sdp-a-i-mozemo-ponoviti-na-desnici-analiticari-dp-i-most-jos-ne-ugrozavaju-hdz-1493261
https://m.vecernji.hr/vijesti/moze-li-se-scenarij-sdp-a-i-mozemo-ponoviti-na-desnici-analiticari-dp-i-most-jos-ne-ugrozavaju-hdz-1493261
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Može li se scenarij SDPa i Možemo ponoviti na desnici
Hrvatska desnica nema prođu dokle god se bude bavila glupostima i slizavala se sa CUH-om.
Sve dotle će gro desnih glasova odnositi HDZ.
U stvari tipovi poput Batarela,Markićke,Zekanovića ili Bujanca odbijaju ljude od desnice.
U stvari tipovi poput Batarela,Markićke,Zekanovića ili Bujanca odbijaju ljude od desnice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
O tome pisah, puste želje a nadam se da će se i Sdp rekuperati od ove pošasti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neće. Ovo ( zeleno lijeva koalicija ) je globalni projekt.epikur37 wrote:O tome pisah, puste želje a nadam se da će se i Sdp rekuperati od ove pošasti.
2014-04-11
Zeleno lijeva kolaicija je globalni projekt dok su Most , Živi zid i slično nastale na lokalnoj razini tj državnoj radi promjena u društvu a DP je nastao radi promjena u HDZ.
Most i ne pokušava promjeniti HDZ. Shvatili su da je to nemoguće.
Most i ne pokušava promjeniti HDZ. Shvatili su da je to nemoguće.
2014-04-11
Ta zeleno lijeva koalicija melje sve. Na ovim lokalnim izborima prožvakali su i ispljunili Radničku frontu iz političkog života Hrvatske.
U Puli su osvojili više nego Sdp Peđe Grbina. Jurišaju i na IdS u Istri.
To je buldožer koji melje ostale stranke na ljevici.
U Puli su osvojili više nego Sdp Peđe Grbina. Jurišaju i na IdS u Istri.
To je buldožer koji melje ostale stranke na ljevici.
2014-04-11
Možemo je ovako jako isplivalo isključivo zbog smrti i kraja Bandićeve ere.
To je tako prazna i bezvezna opcija koja inače ne bi u normalnim uvjetima prebacila 10%
To je tako prazna i bezvezna opcija koja inače ne bi u normalnim uvjetima prebacila 10%
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
21 stoljeće , borba protiv klimatskih promjena , urbana ljevica
SDP ako misli da je ovo prolazna pojava e onda su se grdno zajebali.
SDP ako se ne trgne i ne vidi na vrijeme s čime ima posla , ovi će ih progutat , prožvakat i ispljunit.
SDP ako misli da je ovo prolazna pojava e onda su se grdno zajebali.
SDP ako se ne trgne i ne vidi na vrijeme s čime ima posla , ovi će ih progutat , prožvakat i ispljunit.
2014-04-11
Točno al njih je to samo ubrzalo ovdje. Šta misliš sad idući izbori za četiri godine , smjena generacija , SDP i dalje gubi svoje biračko tijelo a ovo su mlade generacije koje dolaze i svaki novi izborni ciklus ih je sve više.epikur37 wrote:Možemo je ovako jako isplivalo isključivo zbog smrti i kraja Bandićeve ere.
2014-04-11
Kazu debili koji su glasali za mozemo da je zagreb bio bankomat drugima..a zaboravili su kako je zagrebu godunama obala bila bankomat..nije bezveze godinama bio onaj grafit zg=bg..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nabrojani tipovi su ekstremistijastreb wrote:Hrvatska desnica nema prođu dokle god se bude bavila glupostima i slizavala se sa CUH-om.
I jos nesto na Isti ali ne smem kazati
Vi ste svi ovdje potpuno neinformirani.Nemate pojma kakvo ushićenje vlada na ljevo liberalnoj sceni.epikur37 wrote:Možemo je ovako jako isplivalo isključivo zbog smrti i kraja Bandićeve ere.
Mnogi su razočarani SDPom,svi smatraju kako je postao mlak,te da je dva put imao priliku nešto napravit a nije,te kad su bili na vlasti,kako su se i oni dodvoravali crkvi i desnici,zato je ovo s Možemo puno važnije nego što vi mislite.
Prvavite grešku kad podcjenjujete Možemo,a mogao bi se na razini države dogoditi,,Zagreb''
Kad sam Red Wolfu prije par mjeseci rekao da će Možemo pregaziti njegov voljeni SDP,samo se cerekao,pitam se,gdje je sad da se cereka.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pod rizikom veberovih optužbi kako pričam sam sa sobom moram te nešto pitat,što znači da sam sebi postavljam pitanja i dajem sam sebi odgovore na njih.jastreb wrote:Hrvatska desnica nema prođu dokle god se bude bavila glupostima i slizavala se sa CUH-om.
Sjećaš li se ti mojih elaborata o pravaškoj sceni ?
2015-07-23
Da. Vrlo dobro.IL Risorto wrote:Pod rizikom veberovih optužbi kako pričam sam sa sobom moram te nešto pitat,što znači da sam sebi postavljam pitanja i dajem sam sebi odgovore na njih.jastreb wrote:Hrvatska desnica nema prođu dokle god se bude bavila glupostima i slizavala se sa CUH-om.
2014-04-22
Sora wrote:nabrojani tipovi su ekstremistijastreb wrote:Hrvatska desnica nema prođu dokle god se bude bavila glupostima i slizavala se sa CUH-om.
I jos nesto na Isti ali ne smem kazati
Oni jesu ekstremno daleko od tebe, ali samo zato kaj si ti ekstremno daleko od normalnog ... ku'iš baba?
Guest- Guest
I koliko su po tebi bile objektivne i točne,te jesam li dobro predvidio što će im se dogoditi ?jastreb wrote:Da. Vrlo dobro.IL Risorto wrote:Pod rizikom veberovih optužbi kako pričam sam sa sobom moram te nešto pitat,što znači da sam sebi postavljam pitanja i dajem sam sebi odgovore na njih.jastreb wrote:Hrvatska desnica nema prođu dokle god se bude bavila glupostima i slizavala se sa CUH-om.
2015-07-23
Da,a posebno si dobro elaborirao odnos prema njima od strane modernih europskih desnih stranaka,koji iste i nisu držali za desnicu vec za nekakvu vatikansku filijalu.IL Risorto wrote:I koliko su po tebi bile objektivne i točne,te jesam li dobro predvidio što će im se dogoditi ?jastreb wrote:Da. Vrlo dobro.IL Risorto wrote:Pod rizikom veberovih optužbi kako pričam sam sa sobom moram te nešto pitat,što znači da sam sebi postavljam pitanja i dajem sam sebi odgovore na njih.jastreb wrote:Hrvatska desnica nema prođu dokle god se bude bavila glupostima i slizavala se sa CUH-om.
Po necemu bi Veber opet zakljucio da si moj alter,a to je po tome sto mislim da su hrvatsku desnicu koju du u pocetku cinili antiklerikalci i aklerikalci poput Parage,unistili klerikalci poput Markicke,Batarela,Zekanovica,Ilcica ili pokreta poput Hoda ili Opusa.
2014-04-22
Nino Đula se iskenjao po Grbinu i SDPu općenito
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/culi-su-poruke-svojih-biraca-ali-kojih-pa-95-ljudi-u-10-najvecih-gradova-nije-zaokruzilo-sdp-15074100
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/culi-su-poruke-svojih-biraca-ali-kojih-pa-95-ljudi-u-10-najvecih-gradova-nije-zaokruzilo-sdp-15074100
2014-04-11
Tko je na kraju čiji alter ja tvoj ili ti moj ?jastreb wrote:Da,a posebno si dobro elaborirao odnos prema njima od strane modernih europskih desnih stranaka,koji iste i nisu držali za desnicu vec za nekakvu vatikansku filijalu.IL Risorto wrote:I koliko su po tebi bile objektivne i točne,te jesam li dobro predvidio što će im se dogoditi ?jastreb wrote:Da. Vrlo dobro.IL Risorto wrote:Pod rizikom veberovih optužbi kako pričam sam sa sobom moram te nešto pitat,što znači da sam sebi postavljam pitanja i dajem sam sebi odgovore na njih.jastreb wrote:Hrvatska desnica nema prođu dokle god se bude bavila glupostima i slizavala se sa CUH-om.
Po necemu bi Veber opet zakljucio da si moj alter,a to je po tome sto mislim da su hrvatsku desnicu koju du u pocetku cinili antiklerikalci i aklerikalci poput Parage,unistili klerikalci poput Markicke,Batarela,Zekanovica,Ilcica ili pokreta poput Hoda ili Opusa.
Ili ono,kad prijeti za IP adresu,pa jebo te,zar nikad nije čuo za VPN.
No,vratimo se ozbiljnim temama.Dakle,kao što se dosta mojih pretpostavki oko pravaša,uglavnom obistinilo,prvenstveno jer sam jako obro poznavao tu scenu(sada više nisam u toku) isto tako danas,vjerujem kako će neke moje pretpostavke obistinit i oko ljevo-liberalno-zelene političke platforme.
Samim tim za Tomaševića i ove lokalne gdje je Možemo čak i u Istri solidno zagrabio,već se ostvarila prva pretpostavka.
Nakon parlamentarnih,Ezekiel se cerekao kao i obično,kad sam mu rekao da su u SDPu politički penzioneri,da je u Možemo budućnost progresivnog i građanskog spektra.
2015-07-23
Ja ne bih otpisovao tako brzo SDP jer bez obzira na pad podrške ipak se bez njih nigdje ne može sastavit lijeva koalicija.
Zagreb je recimo najočitiji primjer. Dakle njihovi ljudi i dalje vladaju i nedodirljivi su.
Tko bude otpisivao SDP grdno će se zeznuti.
Zagreb je recimo najočitiji primjer. Dakle njihovi ljudi i dalje vladaju i nedodirljivi su.
Tko bude otpisivao SDP grdno će se zeznuti.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Može li DP i MOST ugroziti Plenkovica na desnici ?
» Alarm u Kijevu: Prijeti im scenarij koji može dokrajčiti sve ratne planove! ‘Sat otkucava...‘
» OGOLJENI !Mozemo,za sada ne moze
» Vucic se samohvali:'Bas sam stalozen.Mi mozemo govoroti o BiH ali BiH ne moze o nama'
» Može li DP i MOST ugroziti Plenkovica na desnici ?
» Alarm u Kijevu: Prijeti im scenarij koji može dokrajčiti sve ratne planove! ‘Sat otkucava...‘
» OGOLJENI !Mozemo,za sada ne moze
» Vucic se samohvali:'Bas sam stalozen.Mi mozemo govoroti o BiH ali BiH ne moze o nama'
Page 1 of 2