Peđa objavio kandidaturu za šefa SDPa
Page 1 of 1
Peđa objavio kandidaturu za šefa SDPa
Ha ha ha riješili se Pernara i sad ovi
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/grbin-potvrdio-da-zeli-biti-novi-sef-sdp-a-nasa-stranka-je-zapustena-i-mnogi-su-njome-razocarani-15007161
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/grbin-potvrdio-da-zeli-biti-novi-sef-sdp-a-nasa-stranka-je-zapustena-i-mnogi-su-njome-razocarani-15007161
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Peđa objavio kandidaturu za šefa SDPa
ako ovaj dođe za presjednika na sljedecim izborima...maximum maximuma 15 mandata
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A bar ćemo se nasmijat. Pogubili se. Ne znaju di in je guzica a di glava. Mislili su da če dobit mandate na izvolte a kad ono prc Milojka.
2014-04-11
pa poanta je ova...ako nece piti peđa predsjednik...bice im maras..ako nece maras...bice im fred matic....ko nece biti fred matic...bit cem im hajdas doncic..ako pak nece biti ovaj bice im kreso beljak...zapravo jednostavno ni nemaju neki izbor...osim da zamole zokija da abdicira....ove sto vrijede...je zoki znogirao i stari su....kog go izaberu...nije im svjetla buducnostRayMabus wrote:A bar ćemo se nasmijat. Pogubili se. Ne znaju di in je guzica a di glava. Mislili su da če dobit mandate na izvolte a kad ono prc Milojka.
2015-09-08
Smiješni su. Ceo svet im se smije. Ako žele povratiti dio biračkog tijela onda jedino šta dolazi u obzir je žena na čelu SDP jer jedino to može parirati Plenkovicu da na centru vrati dio birača prema ljevici centra.
Sve ostalo je promašaj jer nit jedan muški trenutno ne može ugrozit Plenkovica na centru.
Sve ostalo je promašaj jer nit jedan muški trenutno ne može ugrozit Plenkovica na centru.
2014-04-11
Nema baš nekog izbora. Jedino bi bila fora da je šef SDPa iz Pule kao i šef IDSa a baš se ne vole :). I riječki SDP je pušiona.
catabbath-
2015-08-22
peđa da bude predsjednik sdp-a jedino bi bio upamcen sto bi bio najvisi predsjednik
2015-09-08
Peđa ima + na račun glazbenih preferencija kad se utoči za šankom.
Najbolji kandidat bi bio Hajduković. Šef SDP-a mora biti naviknut na batine od partnera i guženje od političke konkurencije, a Hajduković tu ima jake reference.
Ako ne uspije na unutarstranačkim u SDP-u, uvijek mu ostaje DP...
Najbolji kandidat bi bio Hajduković. Šef SDP-a mora biti naviknut na batine od partnera i guženje od političke konkurencije, a Hajduković tu ima jake reference.
Ako ne uspije na unutarstranačkim u SDP-u, uvijek mu ostaje DP...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:peđa da bude predsjednik sdp-a jedino bi bio upamcen sto bi bio najvisi predsjednik
Jedanputa je bio na Korzu dok sam prolazio, pa ogroman je.
Podsjetio me na jednog kečera kad sam bio mali, užasno sam ga se bojao.
Guest- Guest
...j sam ga vidio u zagrebu..opisoa bi ga kao veliko dijetemobiu$ wrote:vuksadinare wrote:peđa da bude predsjednik sdp-a jedino bi bio upamcen sto bi bio najvisi predsjednik
2015-09-08
Oglasio se i Linić.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/sdp-bi-dogodine-mogao-izgubiti-i-rijeku-slavko-linic-bivsi-ministar-progovorio-o-stanju-u-stranci-iz-koje-je-izbacen-prije-sest-godina-1031356
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/sdp-bi-dogodine-mogao-izgubiti-i-rijeku-slavko-linic-bivsi-ministar-progovorio-o-stanju-u-stranci-iz-koje-je-izbacen-prije-sest-godina-1031356
2014-04-11
vuksadinare wrote:ako ovaj dođe za presjednika na sljedecim izborima...maximum maximuma 15 mandata
Što baš je simpa lik.
Kakobirekao....daleko od toga da će preokrenuti stvari za tu stranku ali opet teško da i mogu niže pasti
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
jebote zivot kad nam plenki ispade najbolji politicar....koji je 2000-te kuhao kavu mati granicu i lupao pecate
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebote zivot kad nam plenki ispade najbolji politicar....koji je 2000-te kuhao kavu mati granicu i lupao pecate
kad su alternativa Bernardić i Škoro.....Plenki ti dođe Cincinnatus
Guest- Guest
...da je bandic mlađi i u najboljim politickim godinama pomeo bi ove sve..i da je ostao u sdp-uMaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:jebote zivot kad nam plenki ispade najbolji politicar....koji je 2000-te kuhao kavu mati granicu i lupao pecate
kad su alternativa Bernardić i Škoro.....Plenki ti dođe Cincinnatus
2015-09-08
eto na sto nam je politika spala...da moramo zazivati arlovice,racana,budišu i slicne....
2015-09-08
mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:peđa da bude predsjednik sdp-a jedino bi bio upamcen sto bi bio najvisi predsjednik
Mda ali je bezopasan u tom smislu.
catabbath-
2015-08-22
dijete u tijelu međedacatabbath wrote:mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:peđa da bude predsjednik sdp-a jedino bi bio upamcen sto bi bio najvisi predsjednik
Mda ali je bezopasan u tom smislu.
2015-09-08
Similar topics
» HDZ objavio tko je skupio potpise za kandidaturu
» Joe Biden objavio kandidaturu za predsjedničke izbore
» Vlaho Orepić objavio kandidaturu za predsjednika
» Milan Bandić objavio predsjedničku kandidaturu
» Otkazana dvorana u kojoj je Karamarko trebao najaviti kandidaturu za šefa HDZ-a
» Joe Biden objavio kandidaturu za predsjedničke izbore
» Vlaho Orepić objavio kandidaturu za predsjednika
» Milan Bandić objavio predsjedničku kandidaturu
» Otkazana dvorana u kojoj je Karamarko trebao najaviti kandidaturu za šefa HDZ-a
Page 1 of 1