Grbin na čelu SDPa
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Grbin na čelu SDPa
sdp postaje čista srpska stranka a hdz paralalno socijalistička stranka hrvataEroo wrote:Baš se im neda. Mislim da dobar dio SDP-ovaca traži varijantu da se uguraju u HDZ.
Možda je i prilika da se na hrvatskom nebu pojavi nekoliko strančica sa nazivom SDP.XYZ.
Guest- Guest
kako nemamutava baštarda wrote:Nit smrdi nit miriše... Malo mi u emociji koju izražava samo za koji ton niže baca na anemičnog koji je postao premijer zato šta ima vojsku iza sebe. Ovaj nema ništa...
koliko imamo danas pretvorba firmi u hrvatskoj , pola je njiovo a pola hdz
Guest- Guest
ti imaš fiksaiju sisamamarcellus wrote:debotoijusto wrote:grbin je OK lik , kakve org. vjestine posjeduje budemo vidjeli
u svakom slučaju ima veće sise od svoje cure
lik zaboravio biele čarape navuć.
ko da sam na ktoberfestu u minklenu.
2014-12-30
Demoliranje grupacije koja je umalo uništila SDP je završeno.
red wolf-
2016-02-10
grba je odrtina...vec na pocetku skroz kriva taktika...umjesto da birace trazi tamo gdje ih je najvise izgubio on ulazi u dvoriste agenture 'mozemo'. ...a to je tek kojih par postotaka...ak nisu mogli po pameti izabrati ajd da su bar nekog da na nesto fizicki lici vec ovog medvjeda,jetijadebotoijusto wrote:grbin je OK lik , kakve org. vjestine posjeduje budemo vidjeli
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....ovi su fakat propali...aj bar su obavili zadatak NA VISINI
2015-09-08
...to sam i upravo ustvrdiovuksadinare wrote:....ovi su fakat propali...aj bar su obavili zadatak NA VISINI
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2219002
2015-09-08
ti si zbilja lud čovjekRayMabus wrote:Sve je bolje od Bernardića.
bernardić je najveći hrvat poslje tuđmana
nitko se nije suprostavio srbijanskom aždaji u SDP osim njega
nijedan hrvatski političar nije socijaldemokrata osim njeg ,,,,ne socijalista ,,, ti i neznaš za razliku u tom
al hrvat ima pandemiju socijalističkog karcinoma razuma pa me ne čude tvoje nebuloze , i neznam šta mi bi da ti napišem
izvini
Guest- Guest
Nisam glasač SDPa. Gledam to sa strane s obzirom na ponuđene kandidte. Ionako je SDP u oporbi a sad idu na lokalne izbore i planiraju osvojit Zagreb. Planiraju šta ne znači i da oće.
Malo si dosadan s tim socijalsmom. Jučer sam te stavio na ignore.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ti si uistinu budalaRayMabus wrote:Nisam glasač SDPa. Gledam to sa strane s obzirom na ponuđene kandidte. Ionako je SDP u oporbi a sad idu na lokalne izbore i planiraju osvojit Zagreb. Planiraju šta ne znači i da oće.
onako u povjerenju
Guest- Guest
loša im je situacija,ako nemaju boljeg onda su sad definitivno osuđeni na odumiranje
vili40-
2015-08-02
pa barem je svima jasno da je pljuvanje ludog zokija na SRBOkraciju koja je okupirala SDP posljedica asimilacije socijalista u HDZvili40 wrote:loša im je situacija,ako nemaju boljeg onda su sad definitivno osuđeni na odumiranje
komunisti nemogu podnijeti činjenicu da im socijalisti odlaze u nacional-socijalistiČki HDZ
gospodo
hrvatska kompletna politička scena je spržena SOCIJALISTIČKIM RASIZMOM i kleptomanijom koja je naravna posljedica obrazovanih socijalističkih kadrova
u hrvatskoj diplomu i sve ostalo mogu steći samo socijalistički prikladni
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Nit smrdi nit miriše... Malo mi u emociji koju izražava samo za koji ton niže baca na anemičnog koji je postao premijer zato šta ima vojsku iza sebe. Ovaj nema ništa...
Lik se u vlastitim mjesnon odboru grada 3x kandidirao i nije prošao. Toliko o osobnosti. Do ove pozicije je dogurao drugim vrlinama.
catabbath-
2015-08-22
Za ovog Kolara nitko do jučer nije čuo...Peđa Grbin je ajmo reći, nekakav lijevocentristički umjerenjak i s obzirom na ono što se nudilo, vjerojatno najracionalniji izbor za predsjednika. Nisam član SDP-a, ne glasam za SDP, ali izjave i dojam koji je ostavljao u javnosti ipak pokazuju da se radi o ozbiljnijem i odgovornijem političaru novog kova mainstream struje koji nema vizionarske sposobnosti, a vjerojatno ni liderske osobine, ali je u odnosu na sve ostalo što se nudi u SDP-u (osim donekle možda Mirele Ahmetović jer je dotična ipak žena, a one imaju veća muda nego muškarci), donekle probavljivo, prihvatljivo i pristojno lice. Ajmo reći, bio bi ugodan susjed. Peđa Grbin dakle, SDP-u nudi sidro, stabilnost i sigurnost, ne čekaj malo, zar nisu to riječi i namjere predsjednika HDZ-a, Andreja Plenkovića, tzv. dedramatizacija i stabilnost?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
šta je tebi hrvatoslavski socijalizam učinio od razuma ,,,majketisusovemelkior wrote:Za ovog Kolara nitko do jučer nije čuo...Peđa Grbin je ajmo reći, nekakav lijevocentristički umjerenjak i s obzirom na ono što se nudilo, vjerojatno najracionalniji izbor za predsjednika. Nisam član SDP-a, ne glasam za SDP, ali izjave i dojam koji je ostavljao u javnosti ipak pokazuju da se radi o ozbiljnijem i odgovornijem političaru novog kova mainstream struje koji nema vizionarske sposobnosti, a vjerojatno ni liderske osobine, ali je u odnosu na sve ostalo što se nudi u SDP-u (osim donekle možda Mirele Ahmetović jer je dotična ipak žena, a one imaju veća muda nego muškarci), donekle probavljivo, prihvatljivo i pristojno lice. Ajmo reći, bio bi ugodan susjed. Peđa Grbin dakle, SDP-u nudi sidro, stabilnost i sigurnost, ne čekaj malo, zar nisu to riječi i namjere predsjednika HDZ-a, Andreja Plenkovića, tzv. dedramatizacija i stabilnost?
Guest- Guest
catabbath wrote:mutava baštarda wrote:Nit smrdi nit miriše... Malo mi u emociji koju izražava samo za koji ton niže baca na anemičnog koji je postao premijer zato šta ima vojsku iza sebe. Ovaj nema ništa...
Lik se u vlastitim mjesnon odboru grada 3x kandidirao i nije prošao. Toliko o osobnosti. Do ove pozicije je dogurao drugim vrlinama.
Si ti iz njegovog kraja ... tam oko Pule?
Guest- Guest
red wolf wrote:Demoliranje grupacije koja je umalo uništila SDP je završeno.
Koji si ti seronja, to je čudo jedno.
Guest- Guest
Logicno.
Pedja je najveci medju esdepenjarama.
Pedja je najveci medju esdepenjarama.
dijagram-
2015-08-09
Zašto?...Ovdje sam @Noor rekao nakon parlamentarnih izbora da ćemo tu gubitničku grupaciju demolirati. Nije mi vjerovala. Ja do riječi držim. Ovo sve što se dogodilo stranci, nažalost, moralo se dogoditi. Bili smo spremni i na gore, no, ubrzali smo proces demoliranja.Sovak wrote:red wolf wrote:Demoliranje grupacije koja je umalo uništila SDP je završeno.
Koji si ti seronja, to je čudo jedno.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednica mladeži SDPa
» Peđa objavio kandidaturu za šefa SDPa
» Trenutno se dešava pljačka u 5,5milijuna kn u RH od strane SDPa..
» Može li se scenarij SDPa i Možemo ponoviti na desnici
» Pedja Grbin
» Peđa objavio kandidaturu za šefa SDPa
» Trenutno se dešava pljačka u 5,5milijuna kn u RH od strane SDPa..
» Može li se scenarij SDPa i Možemo ponoviti na desnici
» Pedja Grbin
Page 2 of 3