'' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
Page 11 of 18
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Re: '' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
nevjestin_razbojnik wrote:koji je to članak Ustava?darla wrote:
Ne moze po Ustavu, jos par mjeseci, predsjednica mislim, tako da je to sve bacanje prasine u oci ... i da mi je vidjeti tu prijelaznu vladu u kojoj po Ustavu ne smije biti niti jedan clan bilo koje stranke . koga ce staviti, Todorica & co?
Nebi znala, bio je prekjucer neki profesor na TV-ju i lijepo sve razlozio
darla- Admin
2015-10-22
Re: '' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
Članci 110., 111. i 112. Ustava Republike Hrvatske.nevjestin_razbojnik wrote:koji je to članak Ustava?darla wrote:
Ne moze po Ustavu, jos par mjeseci, predsjednica mislim, tako da je to sve bacanje prasine u oci ... i da mi je vidjeti tu prijelaznu vladu u kojoj po Ustavu ne smije biti niti jedan clan bilo koje stranke . koga ce staviti, Todorica & co?
Guest- Guest
kad se samo sjetim kako je započelo prije 4 godine sa Zokijem,odmah faca ko u musolinija pa se počeli tjerati ko mačori u veljači koji će više toga uzeti pod svoje. :D:I to trajalo pola godine,pa onda onaj gazi po mađarskoj pa godinu dana opet jurnjava i nadmudrivanje,pa onda Zoki skače na glavu sa transportera,pa mu pukla cijev itd.itd.Sad su napokon spremni za prave reforme.
vili40-
2015-08-02
može itekako može, pitanje je samo da li će se usuditi tako nešto napraviti... a isto tako i tehnička vlada na čelu sa Mad Zoxom ima pravo odreći joj ovlast po tom pitanju kao što ima pravo u tom slučaju posegnuti za represivnim aparatom u obrani svoje pozicije.... ja osobno priželjkujem takav scenarij, a rasplet neka bude kakav god bio... naravno ukoliko se ne uspije konstituirati sabor.... i sastaviti vlada na temelju saborske većine... jer eto ne sviđa mi se opcija da Mad Zox bude tehnički premijer još 4 godine....darla wrote:michaellcmacha wrote:
pa ček malo da li se ti slažeš da bi ova vlast trebala upotrijebiti silu ukoliko predsjednica pokuša istu razvlastiti makar i u tehničkom smislu i nametnuti prijelaznu vlast koju ona odabere... ja sam za to da ova vlast pod svaku cijenu pokuša sačuvati vlast makar to značilo i upotrebu represivnog aparata....
2015-08-08
112. točnije, hvala Sokratered wolf wrote:Članci 110., 111. i 112. Ustava Republike Hrvatske.nevjestin_razbojnik wrote:koji je to članak Ustava?darla wrote:
2014-04-15
Samo promatraj pozitivne trendove koji sada dolaze...Onda se sjeti toga nakon što budu vladali tvoj MOST i HDZ...Niste ni zaslužili bolje...vili40 wrote:kad se samo sjetim kako je započelo prije 4 godine sa Zokijem,odmah faca ko u musolinija pa se počeli tjerati ko mačori u veljači koji će više toga uzeti pod svoje. :D:I to trajalo pola godine,pa onda onaj gazi po mađarskoj pa godinu dana opet jurnjava i nadmudrivanje,pa onda Zoki skače na glavu sa transportera,pa mu pukla cijev itd.itd.Sad su napokon spremni za prave reforme.
Guest- Guest
Ne, vidiš da si limitiran...Svi članci...S razlogom ide članak 110., pa iza njega članak 111. i na kraju 112...Ne muči se s time...nevjestin_razbojnik wrote:112. točnije, hvala Sokratered wolf wrote:Članci 110., 111. i 112. Ustava Republike Hrvatske.nevjestin_razbojnik wrote:koji je to članak Ustava?darla wrote:
Guest- Guest
ne mogu suditi o tome što će biti,ali znam što je bilored wolf wrote:Samo promatraj pozitivne trendove koji sada dolaze...Onda se sjeti toga nakon što budu vladali tvoj MOST i HDZ...Niste ni zaslužili bolje...vili40 wrote:kad se samo sjetim kako je započelo prije 4 godine sa Zokijem,odmah faca ko u musolinija pa se počeli tjerati ko mačori u veljači koji će više toga uzeti pod svoje. :D:I to trajalo pola godine,pa onda onaj gazi po mađarskoj pa godinu dana opet jurnjava i nadmudrivanje,pa onda Zoki skače na glavu sa transportera,pa mu pukla cijev itd.itd.Sad su napokon spremni za prave reforme.
vili40-
2015-08-02
nevjestin_razbojnik wrote:Eto nisu, a planovi i želje MOSTa su u 90% slučajeva rezovi, što od državne uprave, lokalne samouprave, poreza i nameta...sve što je suprotno u radu tvoje stranke i njenu programu...i kakvo je to kohabitacijsko raspoloženje??
most nije imao nikakav plan, samo želje.
kad bi rezovi bili reforme onda bi bilo dostatno svima odrezati 20% i sve troškove države smanjiti za tih 20% čime bi automatski i kupovna moć građana bila smanjena za 20% pa bi se prestalo kupovati, trebalo bi manje proizvoditi, smanjena proizvodnja srušila bi bdp zaustavila razvoj itd.
reformama u istom sustavu možeš povećati efikasnost i smanjiti troškove, povećati proizvodnju i kompetitivnost na tržištu i uz ukidanja parafiskalnih nameta povećati kupovnu moć te dati zamah procesu u kojem onda veća potrošnja generira daljnji razvoj.
rezovi su kao mljevenje sjemenske pšenice u brašno, a reforme su sadnja sjemenske pšenice i potrebna briga za posijano kako bi dobio novu pšenicu iz koje bi onda imao novu sjemensku pšenicu za novu veću sadnju i višak koji onda možeš mljeti u brašno bez da ugrožavaš vlastiti razvoj i egzistenciju.
ako nisi shvatio, onda ili ne želiš, ili nisi u stanju shvatiti...
sitting_bull-
2015-09-28
ne, vidiš ne znaš što sma ja pitao, samo taj detalj o nestranačkoj prijelaznoj Vladi mi nije bio poznat...čovjek uči dok je živred wolf wrote:Ne, vidiš da si limitiran...Svi članci...S razlogom ide članak 110., pa iza njega članak 111. i na kraju 112...Ne muči se s time...nevjestin_razbojnik wrote:112. točnije, hvala Sokratered wolf wrote:Članci 110., 111. i 112. Ustava Republike Hrvatske.nevjestin_razbojnik wrote:koji je to članak Ustava?darla wrote:
2014-04-15
pa ne baš...ne odaješ takav dojam...vili40 wrote:ali znam što je bilo
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:može itekako može, pitanje je samo da li će se usuditi tako nešto napraviti... a isto tako i tehnička vlada na čelu sa Mad Zoxom ima pravo odreći joj ovlast po tom pitanju kao što ima pravo u tom slučaju posegnuti za represivnim aparatom u obrani svoje pozicije.... ja osobno priželjkujem takav scenarij, a rasplet neka bude kakav god bio... naravno ukoliko se ne uspije konstituirati sabor.... i sastaviti vlada na temelju saborske većine... jer eto ne sviđa mi se opcija da Mad Zox bude tehnički premijer još 4 godine....darla wrote:michaellcmacha wrote:
pa ček malo da li se ti slažeš da bi ova vlast trebala upotrijebiti silu ukoliko predsjednica pokuša istu razvlastiti makar i u tehničkom smislu i nametnuti prijelaznu vlast koju ona odabere... ja sam za to da ova vlast pod svaku cijenu pokuša sačuvati vlast makar to značilo i upotrebu represivnog aparata....
Nisam pravnik, ali taj profesor je to drugacije objasnio, svaki mandatar dva puta ima pravo pokusati sastaviti vladu, ako ne uspije, predsjednica imenuje privremenu vladu koja se mora sastojati od strucnih ljudi, ali koji ne smiju biti niti iz jedne opcije, ponovio je to dva puta i tamo su samo dok se ne raspisu novi izbori i imenuje legitimno izabrana vlada. Tako da joj to pravo po Ustavu nitko ne moze osporiti, barem po strucnjaku za Ustavno pravo.
darla- Admin
2015-10-22
Ne, ne razumiješ sve ovo, zato i baljezgaš ovoliko jer si limitiran...Članci Ustava idu jedan za drugim s razlogom...nevjestin_razbojnik wrote:
ne, vidiš ne znaš što sma ja pitao, samo taj detalj o nestranačkoj prijelaznoj Vladi mi nije bio poznat...čovjek uči dok je živ
Guest- Guest
i ja se sjetim da si ti tada zagovarao promjenu vlasti i tvrdio da ne može biti gore neg je bilo.... ;) naravno ona bjelokosa kuja je u svakom slučaju bila pošast kojoj nije ni bilo mjesto tamo gdje se zatekla, ali ekipa koja je došla iza nje je kao što sam onda i predvidio je nemjerljivo štetočinska i bila i jeste i biti će dok ju se ne skine sa vlasti... samo što ste onu proleterku skinuli sa par bačenih kamenčića u prozor, a ovog lika koji već ima jasno utvđen plan kako da nam svima krvavo zagorča život ukoliko bilo kom padne na pamet da ga pokuša skinuti s vlasti....vili40 wrote:kad se samo sjetim kako je započelo prije 4 godine sa Zokijem,odmah faca ko u musolinija pa se počeli tjerati ko mačori u veljači koji će više toga uzeti pod svoje. :D:I to trajalo pola godine,pa onda onaj gazi po mađarskoj pa godinu dana opet jurnjava i nadmudrivanje,pa onda Zoki skače na glavu sa transportera,pa mu pukla cijev itd.itd.Sad su napokon spremni za prave reforme.
2015-08-08
Dobro si razumijela.darla wrote:
Nisam pravnik, ali taj profesor je to drugacije objasnio, svaki mandatar dva puta ima pravo pokusati sastaviti vladu, ako ne uspije, predsjednica imenuje privremenu vladu koja se mora sastojati od strucnih ljudi, ali koji ne smiju biti niti iz jedne opcije, ponovio je to dva puta i tamo su samo dok se ne raspisu novi izbori i imenuje legitimno izabrana vlada. Tako da joj to pravo po Ustavu nitko ne moze osporiti, barem po strucnjaku za Ustavno pravo.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote: a na pitanje si odgovorio ali uvijeno, znači znaš koje je pa mi se ne da ponavljati.... ;)
čemu onda predstava kad si dobio odgovor?
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:most nije imao nikakav plan, samo želje.
nešto kao ultrakul, superostvariv Plan 21...
I gdje je zapelo, to ste sad sklepali nakon 4 godine i neuspjele obrane valsti? :)) Znači može se ali je ipak lakše dizati poreze i namete i izmišljati nove, što je otprilike plan za novi dan i ovaj putasitting_bull wrote:reformama u istom sustavu možeš povećati efikasnost i smanjiti troškove, povećati proizvodnju i kompetitivnost na tržištu i uz ukidanja parafiskalnih nameta povećati kupovnu moć te dati zamah procesu u kojem onda veća potrošnja generira daljnji razvoj.
sitting_bull wrote:rezovi su kao mljevenje sjemenske pšenice u brašno, a reforme su sadnja sjemenske pšenice i potrebna briga za posijano kako bi dobio novu pšenicu iz koje bi onda imao novu sjemensku pšenicu za novu veću sadnju i višak koji onda možeš mljeti u brašno bez da ugrožavaš vlastiti razvoj i egzistenciju.
kako poetično, zbilja radilo su u kabinetu i na osopobljavanju za prodavanje magle i relativitaciju tematike na najjače
2014-04-15
Zato imam tebe ovako progresivnog i pametnog da me uputišred wolf wrote:Ne, ne razumiješ sve ovo, zato i baljezgaš ovoliko jer si limitiran...Članci Ustava idu jedan za drugim s razlogom...nevjestin_razbojnik wrote:
ne, vidiš ne znaš što sma ja pitao, samo taj detalj o nestranačkoj prijelaznoj Vladi mi nije bio poznat...čovjek uči dok je živ
n_razbojnik-
2014-04-15
Pa budi sretan zbog toga...Zamisli da nas nema kamo bi dospjela tvoja ljudska civilizacija dosada?nevjestin_razbojnik wrote:Zato imam tebe ovako progresivnog i pametnog da me uputišred wolf wrote:Ne, ne razumiješ sve ovo, zato i baljezgaš ovoliko jer si limitiran...Članci Ustava idu jedan za drugim s razlogom...nevjestin_razbojnik wrote:
Guest- Guest
koliko je to vas? :D Sokrat i Zoka ili čak trojica?red wolf wrote:Pa budi sretan zbog toga...Zamisli da nas nema kamo bi dospjela tvoja ljudska civilizacija dosada?nevjestin_razbojnik wrote:Zato imam tebe ovako progresivnog i pametnog da me uputišred wolf wrote:Ne, ne razumiješ sve ovo, zato i baljezgaš ovoliko jer si limitiran...Članci Ustava idu jedan za drugim s razlogom...nevjestin_razbojnik wrote:
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Similar topics
» Konačno i to: Komšić vodi islamsko-graDžanski blok, nešto kao drveno željezo
» Petrov : Razgovaramo sa Škorom , objavit ćemo detalje kad sve dogovorimo
» ''VIRUS UZIMA SVE VIŠE ŽRTAVA, PREMIJER KONAČNO POPUSTIO: ‘Vrijeme je da svi prekinu nepotrebne kontakte s drugima…’''
» '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
» Karamarko za 76 potpisa spreman i ne biti u Vladi?
» Petrov : Razgovaramo sa Škorom , objavit ćemo detalje kad sve dogovorimo
» ''VIRUS UZIMA SVE VIŠE ŽRTAVA, PREMIJER KONAČNO POPUSTIO: ‘Vrijeme je da svi prekinu nepotrebne kontakte s drugima…’''
» '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
» Karamarko za 76 potpisa spreman i ne biti u Vladi?
Page 11 of 18