'' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
Page 14 of 18
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: '' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
Svi koju su se kandidirali moraju po defoltu biti protiv SDPa koji vodi ovu državu u pm zadnje 4 godine inače da su njihovog mišljenja što se uopće trebaju kandidirati samnostalno a ne u njihovoj kolaciji? Ista stvar je da je bilo ko drugi na vlasti. No to ne znači da su svi i isti koji su kontra vladajućih kako ti to pokušavaš podmetnuti MOSTu ili nekom drugom da je prirepak HDZa. Ti tvoji spinovi su na razini 6 razreda OŠ i red bi bio da te neko iz tvoje partije smjeni zbog nebuloza koje stalno pokušavaš plasirati.sitting_bull wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Ali nije nebitno, spinovanje , što po ovome forumu, što u medijima o nekakvoj podršci SDPu nema veze s logikom...jedino eto zato što je tu pečat i što su hdz nacisti nema približavanja ka prirodnom partneru...e da i utjecaju mračnih sila iz vatikana i kaptola
onda je božo petrov odmah trebao reći da je to tako, a ne se deklarirati kao treći put koji će podržati onoga tko pristane na reforme.
čemu skrivanje iza reformi ako je isti kao hdz???
Guest- Guest
Re: '' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
Đez'ba, antifašistko, š'a ima?Sora wrote:Ajde ? Diktatura i diktator mora Imat Brčiće i dinaroidnu lubanju
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Nemaš medije za tu varijantu.red wolf wrote:Nema vraćanja na staro...Novi izbori i nek narod odluči.vili40 wrote:je li?Gube se živci?Vratili bi sve na staro?E pa neće ići tako lako,nije tu problem MOST nego vam sve više ljudi okreče leđa,dosta im je lažnih obećanja,nerada i nepoštenja.Novi izbori pa kako bude,valjda će i neki od "nedodirljivih"sada od toga nešto naučiti a ako neće,još i bolje.red wolf wrote:http://www.jutarnji.hr/sdp--oni-ucjenjuju-citavu-hrvatsku-hdz--sad-se-vidi-da-zele-fotelje-/1472421/
Vrijeme je da SDP i HDZ otpile ovaj MOST.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Malo sam proučavao ideologije koje su među Hrvatima obilježile 20.stoljeće,pa sam to usporedio sa današnjim rezultatima izbora,strankama,političarima.
Nigdje veze ni sa čime.
A,evo i ideja koje su u 20.st.obilježile hrvatski politički život:
-Pravaštvo
-Radićevština
-Anarhističke ideje
-Hrvatsko-srpska koalicija
-antimonarhizam-vilsonizam
-Ideje Svetozara Pribićevića
-Jugoslavenstvo
-Ustaštvo
-Komunizam
-Liberalizam
-Antifašizam
-Samoupravljanje
-Neomarksizam
-Nacionalizam
-Pravovjerni marksisti
-Tuđmanizam.
Što je ideja koja danas vodi Hrvate? Postoji li uopće?
Nigdje veze ni sa čime.
-Pravaštvo
-Radićevština
-Anarhističke ideje
-Jugoslavenstvo
-Ustaštvo
-Komunizam
-Liberalizam
-Antifašizam
-Samoupravljanje
-Neomarksizam
-Nacionalizam
-Pravovjerni marksisti
-Tuđmanizam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ero,zašto su Slovenci uvijek više naklonjeniji Srbima no Hrvatima?Ero wrote:Nemaš medije za tu varijantu.red wolf wrote:Nema vraćanja na staro...Novi izbori i nek narod odluči.vili40 wrote:je li?Gube se živci?Vratili bi sve na staro?E pa neće ići tako lako,nije tu problem MOST nego vam sve više ljudi okreče leđa,dosta im je lažnih obećanja,nerada i nepoštenja.Novi izbori pa kako bude,valjda će i neki od "nedodirljivih"sada od toga nešto naučiti a ako neće,još i bolje.red wolf wrote:http://www.jutarnji.hr/sdp--oni-ucjenjuju-citavu-hrvatsku-hdz--sad-se-vidi-da-zele-fotelje-/1472421/
Vrijeme je da SDP i HDZ otpile ovaj MOST.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zoranizam.jastreb wrote:Malo sam proučavao ideologije koje su među Hrvatima obilježile 20.stoljeće,pa sam to usporedio sa današnjim rezultatima izbora,strankama,političarima.
Nigdje veze ni sa čime.
-Pravaštvo
-Radićevština
-Anarhističke ideje
-Jugoslavenstvo
-Ustaštvo
-Komunizam
-Liberalizam
-Antifašizam
-Samoupravljanje
-Neomarksizam
-Nacionalizam
-Pravovjerni marksisti
-Tuđmanizam.
n_razbojnik-
2014-04-15
Je je kao desetci zakona koji su bili na snazi niako je dignuta ustavna tužba i dano na ocjenu ustavnosti a koje je ustavni sud srušio ovim nesposobnjakovićima iz kukulele koalicije. Nisi ti pokvareni bezobrazni licemjer, ti se samo tako češljaš.sitting_bull wrote:michaellcmacha wrote:pa ček malo da li se ti slažeš da bi ova vlast trebala upotrijebiti silu ukoliko predsjednica pokuša istu razvlastiti makar i u tehničkom smislu i nametnuti prijelaznu vlast koju ona odabere... ja sam za to da ova vlast pod svaku cijenu pokuša sačuvati vlast makar to značilo i upotrebu represivnog aparata....
predsjednica mora djelovati u okvirima ustava. protuustavno djelovanje, posebice kad se podigne ustavna tužba, suspendira se dok ustavni sud ne donese pravorijek.
odbijanje izvršenja protuustavnih odluka predsjednice nije primjena sile, nego poštivanje ustava...
Guest- Guest
znam,ali spustit će ga netko ili nešto kad tad i bit će to jako bolno,cvilit će ko zeleni damijanko.tre911 wrote:Vili to je čista naiva od tog bahatog, arogantnog licemjera i svađalice očekivativili40 wrote:da,ali će se i Milanović morati spustiti na zemlju kao i svoj ego.A većina?Momčad neke ekipe može imati posjed lopte i 80% ali ako ne zabiju gol ništa od pobjede.Izborna pravila su jasna.r_nevjesta wrote:da, i? glasači mosta nisu većina, daleko su od većine i mogu htjeti što god hoće, ali će to teško dobitivili40 wrote:glasači mosta tako ne razmišljaju,ne žele za premijera ni njega ni karamarka.
vili40-
2015-08-02
vili40-
2015-08-02
jebiga to on govori no mad il zox kaže da on može 4 godine voditi tehničku vladu i da mu to niko ne može oduzeti.darla wrote:michaellcmacha wrote:može itekako može, pitanje je samo da li će se usuditi tako nešto napraviti... a isto tako i tehnička vlada na čelu sa Mad Zoxom ima pravo odreći joj ovlast po tom pitanju kao što ima pravo u tom slučaju posegnuti za represivnim aparatom u obrani svoje pozicije.... ja osobno priželjkujem takav scenarij, a rasplet neka bude kakav god bio... naravno ukoliko se ne uspije konstituirati sabor.... i sastaviti vlada na temelju saborske većine... jer eto ne sviđa mi se opcija da Mad Zox bude tehnički premijer još 4 godine....darla wrote:michaellcmacha wrote:
pa ček malo da li se ti slažeš da bi ova vlast trebala upotrijebiti silu ukoliko predsjednica pokuša istu razvlastiti makar i u tehničkom smislu i nametnuti prijelaznu vlast koju ona odabere... ja sam za to da ova vlast pod svaku cijenu pokuša sačuvati vlast makar to značilo i upotrebu represivnog aparata....
Ne moze po Ustavu, jos par mjeseci, predsjednica mislim, tako da je to sve bacanje prasine u oci ... i da mi je vidjeti tu prijelaznu vladu u kojoj po Ustavu ne smije biti niti jedan clan bilo koje stranke . koga ce staviti, Todorica & co?
Nisam pravnik, ali taj profesor je to drugacije objasnio, svaki mandatar dva puta ima pravo pokusati sastaviti vladu, ako ne uspije, predsjednica imenuje privremenu vladu koja se mora sastojati od strucnih ljudi, ali koji ne smiju biti niti iz jedne opcije, ponovio je to dva puta i tamo su samo dok se ne raspisu novi izbori i imenuje legitimno izabrana vlada. Tako da joj to pravo po Ustavu nitko ne moze osporiti, barem po strucnjaku za Ustavno pravo.
Guest- Guest
Ne znam što od tog mutavca išta dobro možeš čuti i vaša je sreća što su tu spodobu izbacili iz mosta.vili40 wrote:danas je u nedjeljom u 2 gost Stipe Petrina pa da čujemo iz prve ruke.
Guest- Guest
Imam osjećaj da će se taj ubiti kada ga smjene u SDPu, kada ga njegovi dotuku usranim štapovima.vili40 wrote:znam,ali spustit će ga netko ili nešto kad tad i bit će to jako bolno,cvilit će ko zeleni damijanko.tre911 wrote:Vili to je čista naiva od tog bahatog, arogantnog licemjera i svađalice očekivativili40 wrote:da,ali će se i Milanović morati spustiti na zemlju kao i svoj ego.A većina?Momčad neke ekipe može imati posjed lopte i 80% ali ako ne zabiju gol ništa od pobjede.Izborna pravila su jasna.r_nevjesta wrote:da, i? glasači mosta nisu većina, daleko su od većine i mogu htjeti što god hoće, ali će to teško dobitivili40 wrote:glasači mosta tako ne razmišljaju,ne žele za premijera ni njega ni karamarka.
Guest- Guest
Za mutavce s foruma Petrina je Einstein . Bogte , da NETKO od vas njega razumije, ja bi odma pala u histericno- paraformativni smjeh To je ono. Kad ti je smješno samo izvana. U sebi si tužantre911 wrote:Ne znam što od tog mutavca išta dobro možeš čuti i vaša je sreća što su tu spodobu izbacili iz mosta.vili40 wrote:danas je u nedjeljom u 2 gost Stipe Petrina pa da čujemo iz prve ruke.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
tre911 wrote:Je je kao desetci zakona koji su bili na snazi niako je dignuta ustavna tužba i dano na ocjenu ustavnosti a koje je ustavni sud srušio ovim nesposobnjakovićima iz kukulele koalicije. Nisi ti pokvareni bezobrazni licemjer, ti se samo tako češljaš.
zakone donosi najviše zakonodavno tijelo - sabor. samo ustavni sud može saboru naložiti da se zakon promijeni i uskladi s ustavom ako usvoji ustavnu tužbu. dok ustavni sud ne presudi zakoni su na snazi.
predsjednica države je element izvršne vlasti i ne postoji obveza ostalih elemenata izvršne vlasti bespogovorno izvršavati nezakonite naredbe, ili odluke kad se podigne ustavna tužba. tu ne postoji automatizam obveznog izvršavanja naredbe/odluke ukoliko se čeka pravorijek ustavnog suda.
nisi niti ti prisilno pristao na srpski mentalni sklop, nego se taj dna nekako našao u tebi...
sitting_bull-
2015-09-28
tre911 wrote:...pokušavaš podmetnuti MOSTu ili nekom drugom da je prirepak HDZa. Ti tvoji spinovi su na razini 6 razreda OŠ i red bi bio da te neko iz tvoje partije smjeni zbog nebuloza koje stalno pokušavaš plasirati.
eno ti petrina u par rečenica pojasnio kako petrov manipulira, laže i obmanjuje i za koga to radi.
neposredno iskustvo ne možeš demantirati samo zato jer ti se ne uklapa u šalabahter.
da, pozdravi vasu...
sitting_bull-
2015-09-28
A budaletine u pm, dobro ti je ekipa rekla, idi po kocku šećera kod zorangutana i zajedno sa njim tumači ustav onako kako ga i on tumači.sitting_bull wrote:tre911 wrote:Je je kao desetci zakona koji su bili na snazi niako je dignuta ustavna tužba i dano na ocjenu ustavnosti a koje je ustavni sud srušio ovim nesposobnjakovićima iz kukulele koalicije. Nisi ti pokvareni bezobrazni licemjer, ti se samo tako češljaš.
zakone donosi najviše zakonodavno tijelo - sabor. samo ustavni sud može saboru naložiti da se zakon promijeni i uskladi s ustavom ako usvoji ustavnu tužbu. dok ustavni sud ne presudi zakoni su na snazi.
predsjednica države je element izvršne vlasti i ne postoji obveza ostalih elemenata izvršne vlasti bespogovorno izvršavati nezakonite naredbe, ili odluke kad se podigne ustavna tužba. tu ne postoji automatizam obveznog izvršavanja naredbe/odluke ukoliko se čeka pravorijek ustavnog suda.
nisi niti ti prisilno pristao na srpski mentalni sklop, nego se taj dna nekako našao u tebi...
Guest- Guest
Jel to ovaj petrina što ne zna ni gdje je bio???sitting_bull wrote:tre911 wrote:...pokušavaš podmetnuti MOSTu ili nekom drugom da je prirepak HDZa. Ti tvoji spinovi su na razini 6 razreda OŠ i red bi bio da te neko iz tvoje partije smjeni zbog nebuloza koje stalno pokušavaš plasirati.
eno ti petrina u par rečenica pojasnio kako petrov manipulira, laže i obmanjuje i za koga to radi.
neposredno iskustvo ne možeš demantirati samo zato jer ti se ne uklapa u šalabahter.
da, pozdravi vasu...
Ratni put
O danima Domovinskoga rata Petrina nije htio detaljno govoriti. Izjavio je da JNA nije služio jer je imao oštećenje ramena, a u rat je išao iz ideala.
“U rat sam otišao iz ideala, obitelj sam ostavio s jako malo novca. Bio sam zapovjednik 1. voda dragovoljačke satnije 2. bojne 113 brigade. Neka o mojem ratnom putu pričaju oni kojima sam ja zapovjedao i oni koji su meni zapovijedali.
‘Život treba sačuvati, a ako treba, teritorij prepustiti’ – istina je, to sam govorio vojnicima i to je moj najveći uspjeh tada. Jer, svaki dan smo sve jači, svaki dan koji preživimo. Važno je bilo sačuvati one s čistim motivima, čistim idealima. Neka svatko prikaže ono što ima, ja se ne bojim istine. Ako nešto radite iz ideala, iz dobre volje, nema potrebe da se priča, dovoljno znaju oni koji su tamo bili!”, rekao je o svojem ratnom putu”, izjavio je Petrina koji je istaknuo da će pravaš od davnih dana.
“Ja sam član HSP-a, ja sam pravaš od 1991., moja je članska iskaznica javna. Da, ja sam bio član HOS-a. Postoje ljudi koji su me došli razoružat kao HOS-ovca, iako nisu imali zašto, npr. Duško Krnić, ja o tim imenima mogu javno govoriti.
Dakle bio je zapovjednik voda u drugoj bojni 113 brigade HVa a bio i član HOSa...led te hebo kad takvom liku povjeruješ i jednu jedinu riječ
Guest- Guest
tre911 wrote:A budaletine u pm, dobro ti je ekipa rekla, idi po kocku šećera kod zorangutana i zajedno sa njim tumači ustav onako kako ga i on tumači.
proći će te dio tih muka kad raspakirate i vratite šator.
nije tebi lako kad nakon više od 400 dana dočekaš da budeš odbačen kao potrošeni higijenski uložak i kad shvatiš kako si samo potrošna roba kao što je to svojedobno bio i mirko čondić.
podsjećaš me na scenu iz filma "ta divna stvorenja" u kojoj jedan od likova diže kamen ispod kojeg je zmija pa uredno pada u nesvijest svaki put kad ponovi operaciju.
tragedija je kad vidiš kako sad glumac đuro pokazuje razumijevanje za svoje poslodavce uprkos tome što se novcem potrošenim za političko čergarenje zasigurno moglo pomoći većem broju članova udruge za koju kao đuro vodi brigu.
sitting_bull-
2015-09-28
A što da ti kažem osim da si kretenčuga trolerska bez časti i morala a usto si lažljivac kakav se rijetko rađa.sitting_bull wrote:tre911 wrote:A budaletine u pm, dobro ti je ekipa rekla, idi po kocku šećera kod zorangutana i zajedno sa njim tumači ustav onako kako ga i on tumači.
proći će te dio tih muka kad raspakirate i vratite šator.
nije tebi lako kad nakon više od 400 dana dočekaš da budeš odbačen kao potrošeni higijenski uložak i kad shvatiš kako si samo potrošna roba kao što je to svojedobno bio i mirko čondić.
podsjećaš me na scenu iz filma "ta divna stvorenja" u kojoj jedan od likova diže kamen ispod kojeg je zmija pa uredno pada u nesvijest svaki put kad ponovi operaciju.
tragedija je kad vidiš kako sad glumac đuro pokazuje razumijevanje za svoje poslodavce uprkos tome što se novcem potrošenim za političko čergarenje zasigurno moglo pomoći većem broju članova udruge za koju kao đuro vodi brigu.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ako nešto radite iz ideala, iz dobre volje, nema potrebe da se priča, dovoljno znaju oni koji su tamo bili!”, rekao je o svojem ratnom putu”, izjavio je Petrina koji je istaknuo da će pravaš od davnih dana.Dakle bio je zapovjednik voda u drugoj bojni 113 brigade HVa a bio i član HOSa...led te hebo kad takvom liku povjeruješ i jednu jedinu riječ
ti niti ne moraš vjerovati. tko si ti da bi to petrini bilo bitno.
kako reče sam petrina:
"nema potrebe da se priča. dovoljno znaju oni koji su bili tamo"
nisi, međutim, reagirao kad karamarko proziva milanovića za ratni put, a ostaje činjenica kako sam nije sudjelovao u borbama, ali kao pripadniku policijskih snaga braniteljski staž računa mu se u borbenom sektoru za cijelo vrijeme obnašanja mandata na rukovodnoj poziciji u mup-u.
za petrinu moraš reagirati jer se nekim slučajem našao na vasinom šalabahteru, a što vaso pošalje svojim, nazovimo vas logističarima, mora se objaviti ako se ne želi izgubiti status nazovimo to logističara.
sitting_bull-
2015-09-28
tre911 wrote:A što da ti kažem osim da si kretenčuga trolerska bez časti i morala a usto si lažljivac kakav se rijetko rađa.
naravno. važno je što si ti častan i moralan pa etiketiraš koga želiš i kako ti vaso napiše.
također si jedan od onih koji uvijek govori istinu, samo istinu i sve drugo osim istine.
kaj ti je hebrang u rodu?
sitting_bull-
2015-09-28
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Konačno i to: Komšić vodi islamsko-graDžanski blok, nešto kao drveno željezo
» Petrov : Razgovaramo sa Škorom , objavit ćemo detalje kad sve dogovorimo
» ''VIRUS UZIMA SVE VIŠE ŽRTAVA, PREMIJER KONAČNO POPUSTIO: ‘Vrijeme je da svi prekinu nepotrebne kontakte s drugima…’''
» '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
» Karamarko za 76 potpisa spreman i ne biti u Vladi?
» Petrov : Razgovaramo sa Škorom , objavit ćemo detalje kad sve dogovorimo
» ''VIRUS UZIMA SVE VIŠE ŽRTAVA, PREMIJER KONAČNO POPUSTIO: ‘Vrijeme je da svi prekinu nepotrebne kontakte s drugima…’''
» '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
» Karamarko za 76 potpisa spreman i ne biti u Vladi?
Page 14 of 18