''VIRUS UZIMA SVE VIŠE ŽRTAVA, PREMIJER KONAČNO POPUSTIO: ‘Vrijeme je da svi prekinu nepotrebne kontakte s drugima…’''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''VIRUS UZIMA SVE VIŠE ŽRTAVA, PREMIJER KONAČNO POPUSTIO: ‘Vrijeme je da svi prekinu nepotrebne kontakte s drugima…’''
VIRUS UZIMA SVE VIŠE ŽRTAVA, PREMIJER KONAČNO POPUSTIO: ‘Vrijeme je da svi prekinu nepotrebne kontakte s drugima…’
Došlo mu odozdo u glavu...
Došlo mu odozdo u glavu...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''VIRUS UZIMA SVE VIŠE ŽRTAVA, PREMIJER KONAČNO POPUSTIO: ‘Vrijeme je da svi prekinu nepotrebne kontakte s drugima…’''
To je problem s gravitacijom...da je dubio na glavi, a ne stajao s obje noge na zemlji, do tog zaključka bi došao još prije 2-3 tjedna...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: ''VIRUS UZIMA SVE VIŠE ŽRTAVA, PREMIJER KONAČNO POPUSTIO: ‘Vrijeme je da svi prekinu nepotrebne kontakte s drugima…’''
On je desničar...Pola mu se oprašta...melkior wrote:To je problem s gravitacijom...da je dubio na glavi, a ne stajao s obje noge na zemlji, do tog zaključka bi došao još prije 2-3 tjedna...
red wolf-
2016-02-10
Pa baš su desničari obično za čvršće i nepropusne granice, no dobro, ne treba brkati nacionalističku s globalističkom desnicom, iako je to na primjeru Britanije kao bivše imperijalne sile teško precizno razlučiti...red wolf wrote:On je desničar...Pola mu se oprašta...melkior wrote:To je problem s gravitacijom...da je dubio na glavi, a ne stajao s obje noge na zemlji, do tog zaključka bi došao još prije 2-3 tjedna...
2015-08-09
Desno i razum?...melkior wrote:Pa baš su desničari obično za čvršće i nepropusne granice, no dobro, ne treba brkati nacionalističku s globalističkom desnicom, iako je to na primjeru Britanije kao bivše imperijalne sile teško precizno razlučiti...red wolf wrote:On je desničar...Pola mu se oprašta...melkior wrote:To je problem s gravitacijom...da je dubio na glavi, a ne stajao s obje noge na zemlji, do tog zaključka bi došao još prije 2-3 tjedna...
red wolf-
2016-02-10
Razum je filozofska kategorija...desničaru je ipak najvažniji njegov novčanik, a za ostalo ga boli ona stvar.red wolf wrote:Desno i razum?...melkior wrote:Pa baš su desničari obično za čvršće i nepropusne granice, no dobro, ne treba brkati nacionalističku s globalističkom desnicom, iako je to na primjeru Britanije kao bivše imperijalne sile teško precizno razlučiti...red wolf wrote:On je desničar...Pola mu se oprašta...melkior wrote:To je problem s gravitacijom...da je dubio na glavi, a ne stajao s obje noge na zemlji, do tog zaključka bi došao još prije 2-3 tjedna...
2015-08-09
Pa stavio je novčanik na prvo mjesto...No, nije razmišljao pritom ko će mu ga puniti...melkior wrote:Razum je filozofska kategorija...desničaru je ipak najvažniji njegov novčanik, a za ostalo ga boli ona stvar.red wolf wrote:Desno i razum?...melkior wrote:Pa baš su desničari obično za čvršće i nepropusne granice, no dobro, ne treba brkati nacionalističku s globalističkom desnicom, iako je to na primjeru Britanije kao bivše imperijalne sile teško precizno razlučiti...red wolf wrote:On je desničar...Pola mu se oprašta...melkior wrote:To je problem s gravitacijom...da je dubio na glavi, a ne stajao s obje noge na zemlji, do tog zaključka bi došao još prije 2-3 tjedna...
red wolf-
2016-02-10
kad prodje ovaj virus bio bi red da se neki komet zaprdi odjednom iz svemira
A ne...Dolazi nešto veće...heheheheheheheheheheheheUnimatrix_Zero wrote:kad prodje ovaj virus bio bi red da se neki komet zaprdi odjednom iz svemira
red wolf-
2016-02-10
Unimatrix_Zero wrote:
red wolf-
2016-02-10
Supervulkan...Unimatrix_Zero wrote:kad prodje ovaj virus bio bi red da se neki komet zaprdi odjednom iz svemira
Guest- Guest
https://www.rt.com/usa/483274-donald-trump-coronavirus-guidelines-july-august/
Trmp ne preporucuje okupljanja ljudi od preko 10 a to niko ne jebe za suvu šljivu
Trmp ne preporucuje okupljanja ljudi od preko 10 a to niko ne jebe za suvu šljivu
Na neke stvari ne možete utjecati...Moraju se dogoditi...Unimatrix_Zero wrote:https://www.rt.com/usa/483274-donald-trump-coronavirus-guidelines-july-august/
red wolf-
2016-02-10
a bas,vecina biznisa se zatvorila,ljudi u panici,ja jedva cekam da se i ova moja firma zatvori ali ne zatvara se,a tu radi preko 1000 ljudi,kapitalizam ne jebe trampa
Tješi se...Unimatrix_Zero wrote:a bas,vecina biznisa se zatvorila,ljudi u panici,ja jedva cekam da se i ova moja firma zatvori ali ne zatvara se,a tu radi preko 1000 ljudi,kapitalizam ne jebe trampa
red wolf-
2016-02-10
Vi ne možete vidjet ni kad bi vam doslovno bacili otvorenu knjigu pred oči.Leteca Pegla wrote:Supervulkan...Unimatrix_Zero wrote:kad prodje ovaj virus bio bi red da se neki komet zaprdi odjednom iz svemira
Španjolska gripa nedavno je obilježila jubilarnu godišnjicu a mogle bi se obilježit i neke druge jubilarne.
Jahač na bjelom konju stoluje u svetom gradu,jahač crvenog konja galopirao je Levantom a sad jaše jahač na crnom.
A tek stiže jahač na zelenkastom,a to ti je kao istant kava 3u1
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Osobno mi je puno bliskiji onaj dio sa Abadonom i zvijezdi koja ima kljuc od zjala-Bezdana.סמאל wrote:Vi ne možete vidjet ni kad bi vam doslovno bacili otvorenu knjigu pred oči.Leteca Pegla wrote:Supervulkan...Unimatrix_Zero wrote:kad prodje ovaj virus bio bi red da se neki komet zaprdi odjednom iz svemira
Španjolska gripa nedavno je obilježila jubilarnu godišnjicu a mogle bi se obilježit i neke druge jubilarne.
Jahač na bjelom konju stoluje u svetom gradu,jahač crvenog konja galopirao je Levantom a sad jaše jahač na crnom.
A tek stiže jahač na zelenkastom,a to ti je kao istant kava 3u1
Iz zjala se dize dim kao dim goleme peci te potamnje sunce i zrak od dima iz zjala
Guest- Guest
ko i moja..stovise,povecavaju produkciju..Poršeji se prodaju kao vrući kesteni...Unimatrix_Zero wrote:a bas,vecina biznisa se zatvorila,ljudi u panici,ja jedva cekam da se i ova moja firma zatvori ali ne zatvara se,a tu radi preko 1000 ljudi,kapitalizam ne jebe trampa
Guest- Guest
eno i UFC ne jebe te zabrane,otkazati borbu izmedju Khabiba i Fergusona,pa daj mi ta ispalim na mjesec toga koji ce to zabraniti
Similar topics
» '' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
» Prištinski mediji: Sve više mladih sa Kosova uzima državljanstvo Srbije
» U Hrvatsku konacno stize znatno vise doza cijepiva
» Bero opet bubnuo pa kud puklo da puklo:'Svi u zatvor pa na izbore i ja konačno premijer'
» Erdogan: Grčki premijer za mene više ne postoji
» Prištinski mediji: Sve više mladih sa Kosova uzima državljanstvo Srbije
» U Hrvatsku konacno stize znatno vise doza cijepiva
» Bero opet bubnuo pa kud puklo da puklo:'Svi u zatvor pa na izbore i ja konačno premijer'
» Erdogan: Grčki premijer za mene više ne postoji
Page 1 of 2