Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
veber wrote:naravno da nije.Hektorović wrote:
Pa epi ti je iz Tuzle, to je mentalitet/kultura skoro isti kao Posavina.
niti mentalitet niti svjetonazor.
Od Teslića pa do Brčkog je poprilično sličan narod.
Nešto su drugačiji običaji u središnjoj Bosni.
Hercegovina je svijet za sebe
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
bosna je vukojebina, malo jača.
stalno pljujete po državi koja vas je prihvatila na štetu autohtonih hrvata.
i to besramno.
donekle si me razočarao.
bio sam u uvjerenju da imaš neki intelektualni potencijal.
izgleda da si i ti zapeo u sivilu.
šteta.
i to besramno.
donekle si me razočarao.
šteta.
2014-12-30
veber wrote:bosna je vukojebina, malo jača.
i to besramno.
donekle si me razočarao.
šteta.
Bosna je vukojebina, ali i nije, fora je da za vas preko granice, Bosna je zbog svoje složenosti misterij koji ne možete shvatiti.
Ja ne pljujem, samo objektivno kritiziram neke pojave.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
U hrvatskoj neki za bosance govore da su jebandzije sto dosta njih ima puno djece..bas jedna zena jucer u tramvaju je ruzno govorila o bosancima i ponavljala zbog njih je zagreb izgubio dusu koju je imao...pa makar nemao staklenjake misleci valjda na nove zgrade i bandica..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....dosta stete prema hrvatima bh-a napravili su ljevicari i liberali mislim negativan imidz..pa shodno tome mnoge u hrvatskoj i nije briga jel ovi imaju ili nemaju prava...odnosno uopce jebe im se za bh-a.. uglavnom slazem se sa jednim epijem miskjem...'ili cemo kao nacija biti slozni ili nas nece...'
2015-09-08
Jer ne mozemo se vjecno medjusobno prepucavat i to drugi koriste...uglavnom stanje je takvo kakvo je sto se tice bh-a..jos smo u defenzivnom polozaju..cvokotamo sto ce reci brisel tu cast iznimkama i to onim kojim se jebe za brisel..realno mislim da smo zakasnili oko bh-a hrvata i kasnimo..dvadeset godina..no promatrajmo
2015-09-08
socijalizam je spržio hrvatsku nacijuvuksadinare wrote:Jer ne mozemo se vjecno medjusobno prepucavat i to drugi koriste...uglavnom stanje je takvo kakvo je sto se tice bh-a..jos smo u defenzivnom polozaju..cvokotamo sto ce reci brisel tu cast iznimkama i to onim kojim se jebe za brisel..realno mislim da smo zakasnili oko bh-a hrvata i kasnimo..dvadeset godina..no promatrajmo
hrvatska je jedina zemlja u EU gdje političari imaju izričitu vlast i svi su neizostavno na budžetskim primanjima po obiteljskom nasljedstvu
bolje bi nam bilo da hrvatskom vladaju srbi neg hrvatski socijalisti
Guest- Guest
oni koji su ubijali pacijente psihicki oboljele..razarali bolnice..ne hvala..to su zvjercad...neljudiobala razuma wrote:socijalizam je spržio hrvatsku nacijuvuksadinare wrote:Jer ne mozemo se vjecno medjusobno prepucavat i to drugi koriste...uglavnom stanje je takvo kakvo je sto se tice bh-a..jos smo u defenzivnom polozaju..cvokotamo sto ce reci brisel tu cast iznimkama i to onim kojim se jebe za brisel..realno mislim da smo zakasnili oko bh-a hrvata i kasnimo..dvadeset godina..no promatrajmo
hrvatska je jedina zemlja u EU gdje političari imaju izričitu vlast i svi su neizostavno na budžetskim primanjima po obiteljskom nasljedstvu
2015-09-08
fuuuuk..!!! Pas t igoozicu poharo..dobar jutar zelim..sto tako rano...???
Guest- Guest
ja radim ne spavamLegendovich wrote:fuuuuk..!!! Pas t igoozicu poharo..dobar jutar zelim..sto tako rano...???
2015-09-08
no no...nesh si grintav...vuksadinare wrote:ja radim ne spavamLegendovich wrote:fuuuuk..!!! Pas t igoozicu poharo..dobar jutar zelim..sto tako rano...???
Guest- Guest
veber wrote:bosanska posla.
jebemti tuđmana i odojka koji su spriječili ulazak u banja
ko uopste veruje da je hrvatska o
tome odlucivala.
tudjman se kretao samo u
okviru dogovorenog prostora.
van toga niko mu nije garantovao
bezbednost.
pa to je holbruk prvi izjavio.
nema posavine ali ima hrvatske bez
srba.
umesto u r.srpsku oni su dosli
u bg i ns.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
normalno..od 4 ujutro sam u pogonu a legao u pola dvanaest....Legendovich wrote:no no...nesh si grintav...vuksadinare wrote:ja radim ne spavamLegendovich wrote:fuuuuk..!!! Pas t igoozicu poharo..dobar jutar zelim..sto tako rano...???
2015-09-08
u ratu kojeg zovemo domovinski je najviše razarano od strane zvizde kojom se kurče "naši" hrvatoslavivuksadinare wrote:oni koji su ubijali pacijente psihicki oboljele..razarali bolnice..ne hvala..to su zvjercad...neljudiobala razuma wrote:socijalizam je spržio hrvatsku nacijuvuksadinare wrote:Jer ne mozemo se vjecno medjusobno prepucavat i to drugi koriste...uglavnom stanje je takvo kakvo je sto se tice bh-a..jos smo u defenzivnom polozaju..cvokotamo sto ce reci brisel tu cast iznimkama i to onim kojim se jebe za brisel..realno mislim da smo zakasnili oko bh-a hrvata i kasnimo..dvadeset godina..no promatrajmo
tu su četalji bili samo "koleteralni" agresori
rat kojeg zovemo domovinski , je rat za novu socijalističku hrvatoslaviju , gdje smo mi hrvati bili samo topovsko meso
Guest- Guest
mutavi, nakon kaj ste odbili Z-4pizzon wrote:veber wrote:bosanska posla.
jebemti tuđmana i odojka koji su spriječili ulazak u banja
ko uopste veruje da je hrvatska o
tome odlucivala.
tudjman se kretao samo u
okviru dogovorenog prostora.
van toga niko mu nije garantovao
bezbednost.
pa to je holbruk prvi izjavio.
nema posavine ali ima hrvatske bez
srba.
umesto u r.srpsku oni su dosli
u bg i ns.
svi su digli ruke od vas.
tuđman je s odojkom, starim kosovcem sanjao o pripajanju hercegovine.
stari mutavac je živio u 19st.
mi smo bili na vrbasu. već u predgrađima banja luke.
kaj bi ameri napravili?
raketirali zg? bl? ili postrojbe na teenu koje su već ionako zauzele strateška čvorišta.
samo vas je blentavi tuđman i ortodoksni kosovac spasio i ujebao sve što je napravljeno u oluji.
2014-12-30
vuksadinare wrote:Jer ne mozemo se vjecno medjusobno prepucavat i to drugi koriste...uglavnom stanje je takvo kakvo je sto se tice bh-a..jos smo u defenzivnom polozaju..cvokotamo sto ce reci brisel tu cast iznimkama i to onim kojim se jebe za brisel..realno mislim da smo zakasnili oko bh-a hrvata i kasnimo..dvadeset godina..no promatrajmo
da, pratimo dalje, nešto se ipak događa...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Veberu tebi tečaj iz bosnologije s dva seminara iz balkanike, nudim u pola cijene ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
da događa seepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Jer ne mozemo se vjecno medjusobno prepucavat i to drugi koriste...uglavnom stanje je takvo kakvo je sto se tice bh-a..jos smo u defenzivnom polozaju..cvokotamo sto ce reci brisel tu cast iznimkama i to onim kojim se jebe za brisel..realno mislim da smo zakasnili oko bh-a hrvata i kasnimo..dvadeset godina..no promatrajmo
da, pratimo dalje, nešto se ipak događa...
utemeljenje socijalizma u gene
hrvat je mnogo više socijalista neho katolik , a pitanje je jesmo li više uopće hrvati nakon ""još par izbora pa će biti"" stoljeće socijalističkog rasizma u hrvatoslaviji
Guest- Guest
živio sam u mostaru, teža vukojebina.epikur37 wrote:Veberu tebi tečaj iz bosnologije s dva seminara iz balkanike, nudim u pola cijene ;)
moja obitelj je imala lena u bosni, ne sjećam se da je netko spominjao bosnu osim u kontekstu posjeda.
općenito vukojebina.
imam litografije iz 19st zence, mostara, banja luke, capajeba, trebinja.
vukojebina.
2014-12-30
Ja Mostar više vežem uz neke situacije koje mi se tamo izdogađaše nego uz grad ko grad. Meni na kraju svega grad pozitiva
Guest- Guest
ja ga pamtim po gostovanju kad je hajduk tamo igrao...za vrijeme juge..ne vezu me bas lijepe uspomene...MaximusDecimusMiridije wrote:Ja Mostar više vežem uz neke situacije koje mi se tamo izdogađaše nego uz grad ko grad. Meni na kraju svega grad pozitiva
2015-09-08
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Komšić pisao zvaničnicima EU: Izabran sam po Ustavu i Izbornom zakonu BiH!
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
Page 2 of 15