Armenija vs Azerbejđan
Page 36 of 40
Page 36 of 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Armenija vs Azerbejđan
Azerbajdžanci potvrdili
https://www.novosti.rs/planeta/svet/924551/stigla-zvanicna-potvrda-turski-16-azerbejdzanu-predsednik-alijev-otkrio-sta-glavni-zadatak
https://www.novosti.rs/planeta/svet/924551/stigla-zvanicna-potvrda-turski-16-azerbejdzanu-predsednik-alijev-otkrio-sta-glavni-zadatak
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mislim da im je badava sve i pušteni su niz vodu, samo džaba ginuAssadNaPodmornici wrote:vidim svaki dan azeri izbace nove video uratke gdje armence dronovima pretvaraju u čevape i uništavaju im hrpu tehnike.. armenci sa druge strane sve manje i manje uspjeha imaju...
ne znam kako se armenci misle obraniti.. moraju azerima nanjeti par većih gubitaka da bi se "rekuperali".. dronovima nesmeta noć, dan, teren.. eventualno im smeta kao magla koliko sam skužio.. doslovno sam gledao dronovima nvode one izraelske rakete na armence, samim dronovima uništavaju sve..
ne znam gdje je Armenski PZO kišobran
Evo zvaničan stav Ruske Federacije, govori Igor Korotčenko čovjek koji je itekako mjerodavan kad je stav Ruske Federacije u pitanju
https://www.youtube.com/watch?v=fZcjVAvI4SQ
Večeras su se ministri dvije zemlej sastali u Moskvi sa Lavrovom i Šojguom i Rusija će dati prijedlog u stilu - uzmi ili ostavi
A onaj ko ostavi i odbije prijedlog ... e pa onda jebi ga
Korotčenko kaže - moraju se poštivati dva uvjeta
1. teritorijalni integritet Azerbejdžana
2. sigurnost i opstanak Armenskog stanovništva u NAgornom Karabahu
Kako to dvoje pomiriti
Po meni jedino dolaskom ruskih mirotvoraca, vjerojatno i Bjeloruskih i eventualno Kazahstanskih
I onda osiguranjem široke autonomije za oblast NK u sklopu Azerbejdžana pod zaštitom Rusije i zemalja SCTO
I Azerima treba postaviti ultimatum da njihova braća Turci sa svojim glavosijecima ima da se pokupe iz Azerbejdžana trajno i neopozivo ... ekonomski može ali vojno -zbogom
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Meeting of Russian, Armenian, Azerbaijani foreign ministers begins in Moscow
The talks on Nagorno-Karabakh are taking place in the Russian Foreign Ministry’s Reception House
Azerbaijani, Russian and Armenian Foreign Ministers, Jeyhun Bayramov, Sergey Lavrov and Zohrab Mnatsakanyan Russian Foreign Ministry Press Office/TASS
Azerbaijani, Russian and Armenian Foreign Ministers, Jeyhun Bayramov, Sergey Lavrov and Zohrab Mnatsakanyan
Russian Foreign Ministry Press Office/TASS
MOSCOW, October 9. /TASS/. A meeting of the Russian, Azerbaijani and Armenian Foreign Ministers - Sergey Lavrov, Jeyhun Bayramov and Zohrab Mnatsakanyan - has started in Moscow, TASS reported from the scene on Friday.
The talks on Nagorno-Karabakh are taking place in the Russian Foreign Ministry’s Reception House. A news conference is expected after the talks.
The Azerbaijani and Armenian foreign ministers arrived in Moscow a few hours prior to the meeting. They had been invited for consultations on Nagorno-Karabakh by Russian President Vladimir Putin.
Renewed clashes between Azerbaijan and Armenia erupted on September 27, with intense battles raging in the disputed region of Nagorno-Karabakh. The area experienced flare-ups of violence in the summer of 2014, in April 2016 and this past July. Azerbaijan and Armenia have imposed martial law and launched mobilization efforts. Both parties to the conflict have reported casualties, among them civilians.
The talks on Nagorno-Karabakh are taking place in the Russian Foreign Ministry’s Reception House
Azerbaijani, Russian and Armenian Foreign Ministers, Jeyhun Bayramov, Sergey Lavrov and Zohrab Mnatsakanyan Russian Foreign Ministry Press Office/TASS
Azerbaijani, Russian and Armenian Foreign Ministers, Jeyhun Bayramov, Sergey Lavrov and Zohrab Mnatsakanyan
Russian Foreign Ministry Press Office/TASS
MOSCOW, October 9. /TASS/. A meeting of the Russian, Azerbaijani and Armenian Foreign Ministers - Sergey Lavrov, Jeyhun Bayramov and Zohrab Mnatsakanyan - has started in Moscow, TASS reported from the scene on Friday.
The talks on Nagorno-Karabakh are taking place in the Russian Foreign Ministry’s Reception House. A news conference is expected after the talks.
The Azerbaijani and Armenian foreign ministers arrived in Moscow a few hours prior to the meeting. They had been invited for consultations on Nagorno-Karabakh by Russian President Vladimir Putin.
Renewed clashes between Azerbaijan and Armenia erupted on September 27, with intense battles raging in the disputed region of Nagorno-Karabakh. The area experienced flare-ups of violence in the summer of 2014, in April 2016 and this past July. Azerbaijan and Armenia have imposed martial law and launched mobilization efforts. Both parties to the conflict have reported casualties, among them civilians.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:vidim svaki dan azeri izbace nove video uratke gdje armence dronovima pretvaraju u čevape i uništavaju im hrpu tehnike.. armenci sa druge strane sve manje i manje uspjeha imaju...
ne znam kako se armenci misle obraniti.. moraju azerima nanjeti par većih gubitaka da bi se "rekuperali".. dronovima nesmeta noć, dan, teren.. eventualno im smeta kao magla koliko sam skužio.. doslovno sam gledao dronovima nvode one izraelske rakete na armence, samim dronovima uništavaju sve..
Nisu nešto ulagali u PZO u samom Karabakhu
2018-04-10
Igranka je gotova i u Moskvi će im biti predočeni modaliteti postizanja mira. I političkog rješenjaHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:vidim svaki dan azeri izbace nove video uratke gdje armence dronovima pretvaraju u čevape i uništavaju im hrpu tehnike.. armenci sa druge strane sve manje i manje uspjeha imaju...
Nisu nešto ulagali u PZO u samom Karabakhu
ŽAo mi je Armenaca iz NK ali ostaju unutar Azerbejdžana
2015-09-24
Ringo10 wrote:Mislim da im je badava sve i pušteni su niz vodu, samo džaba ginuAssadNaPodmornici wrote:vidim svaki dan azeri izbace nove video uratke gdje armence dronovima pretvaraju u čevape i uništavaju im hrpu tehnike.. armenci sa druge strane sve manje i manje uspjeha imaju...
Evo zvaničan stav Ruske Federacije, govori Igor Korotčenko čovjek koji je itekako mjerodavan kad je stav Ruske Federacije u pitanju
Večeras su se ministri dvije zemlej sastali u Moskvi sa Lavrovom i Šojguom i Rusija će dati prijedlog u stilu - uzmi ili ostavi
Kako to dvoje pomiriti
Po meni jedino dolaskom ruskih mirotvoraca, vjerojatno i Bjeloruskih i eventualno Kazahstanskih
I onda osiguranjem široke autonomije za oblast NK u sklopu Azerbejdžana pod zaštitom Rusije i zemalja SCTO
I Azerima treba postaviti ultimatum da njihova braća Turci sa svojim glavosijecima ima da se pokupe iz Azerbejdžana trajno i neopozivo ... ekonomski može ali vojno -zbogom
Armenci još uvijek žive u 90tima i misle kako opet mogu sprašiti Azere, dok je realno vojno stanje na terenu totalna katastrofa za njih.
2018-04-10
izgleda da Armence neće spasiti "srce junačko i život na staroj slavi iz 90tih gdje su uz pomoć sposobnosti i junaštva pobjedili višestruko jačeg neprijatelja pa će tako i u budućem ratu" .
toliko o tome , kada netko gradi scenarije na račun događaja prije 30godina.. naravno da ih uzimaš u obzir, ali ne mogu ti oni biti okosnica modela..
sasvim slučajno je dosta toga povezano sa Hrvatskim mentalitetom..
toliko o tome , kada netko gradi scenarije na račun događaja prije 30godina.. naravno da ih uzimaš u obzir, ali ne mogu ti oni biti okosnica modela..
sasvim slučajno je dosta toga povezano sa Hrvatskim mentalitetom..
na mjestu Armenaca..
priznao bih "poraz" i uzeo još što se može uzeti.. a to jest da vrate teritorij nazad u ruke azerbeđana, povuku vojsku, naravno vojska NKa se pretvori u lokalnu policiju, i zadrže neki oblik male autonomije, i sačuvaju populaciju.. tamo su većina i ostati će većina, neće se azeri baš naseljavati tu, možda će se malo njih vratit, a dobra stvar Azerbeđan je bogat naftom pa im neće standard patiti.. to je maksimalno što mogu dobiti, nešto slično što su Srbi dobili integracijom Istočne Slavonije.
U suprotnom, popušit će rat, izginuti će ih puno više nego azera - a armenci su narod koji ima loš natalitet, koji iseljava, pa svaki dron koji pretvori nekog mladog armenca u mljeveno meso je ogromna ogromna dugoročna šteta.. nije to koronavirus pa umiru ljudi koji su ionako dali sve u životu (a i oni 95% prežive) ovdje umiru golobradi mladići koji trebaju stvarati nove armence, graditi društvo, familije itd.. a njih armenci zbog lošeg nataliteta i iseljavanja - nemaju puno. nije WW2, pa seljanka ima 6djece, 1-2 pogine u ratu, 4 nastavi živjeti.. azeri imaju bolji natalitet, bolju vojsku, jaču ekonomiju, i ne posustaju.. nalete na koji "manji poraz" ali dobijaju rat.
A ako Armenci ne pristanu na neku autonomiju(to je max što mogu izvući) , jednostavno rat će im doći do gradova i sela(već je došao) i onda će ovi ih sve jedno pobjediti(uz veće gubitke) i protjerati im populaciju i neće nikoga vratiti nazad..
priznao bih "poraz" i uzeo još što se može uzeti.. a to jest da vrate teritorij nazad u ruke azerbeđana, povuku vojsku, naravno vojska NKa se pretvori u lokalnu policiju, i zadrže neki oblik male autonomije, i sačuvaju populaciju.. tamo su većina i ostati će većina, neće se azeri baš naseljavati tu, možda će se malo njih vratit, a dobra stvar Azerbeđan je bogat naftom pa im neće standard patiti.. to je maksimalno što mogu dobiti, nešto slično što su Srbi dobili integracijom Istočne Slavonije.
U suprotnom, popušit će rat, izginuti će ih puno više nego azera - a armenci su narod koji ima loš natalitet, koji iseljava, pa svaki dron koji pretvori nekog mladog armenca u mljeveno meso je ogromna ogromna dugoročna šteta.. nije to koronavirus pa umiru ljudi koji su ionako dali sve u životu (a i oni 95% prežive) ovdje umiru golobradi mladići koji trebaju stvarati nove armence, graditi društvo, familije itd.. a njih armenci zbog lošeg nataliteta i iseljavanja - nemaju puno. nije WW2, pa seljanka ima 6djece, 1-2 pogine u ratu, 4 nastavi živjeti.. azeri imaju bolji natalitet, bolju vojsku, jaču ekonomiju, i ne posustaju.. nalete na koji "manji poraz" ali dobijaju rat.
A ako Armenci ne pristanu na neku autonomiju(to je max što mogu izvući) , jednostavno rat će im doći do gradova i sela(već je došao) i onda će ovi ih sve jedno pobjediti(uz veće gubitke) i protjerati im populaciju i neće nikoga vratiti nazad..
Sve si u pravu. Trebaju se okanuti iluzija jer ih iluzije vde u potpunu propastAssadNaPodmornici wrote:na mjestu Armenaca..
KAo i Srbe u Hrvatskoj
LAvrov im je pripremio litaniju i onaj ko odbije popušio je
Ako odbiju Armenci bit će potpunio prepušteni sami sebi i gadno će stradati
Ako odbiju Azeri a što je malo vjerojatno jer političko rješenje ide njima na ruku, onda će se Rusija aktivno umiješati na strani Armenije ... i onda će im dronovi postati prilično beskorisni
Armenci nemaju šanse da zadrže NK i treba da se okanu zabluda ... žao mi je ali je tako
2015-09-24
MA da... ali okolnosti su sada potpuno drukčije .... realno nemaju šanse da zadrže NKHektorović wrote:Ringo10 wrote:Mislim da im je badava sve i pušteni su niz vodu, samo džaba ginuAssadNaPodmornici wrote:vidim svaki dan azeri izbace nove video uratke gdje armence dronovima pretvaraju u čevape i uništavaju im hrpu tehnike.. armenci sa druge strane sve manje i manje uspjeha imaju...
Kako to dvoje pomiriti
Armenci još uvijek žive u 90tima i misle kako opet mogu sprašiti Azere, dok je realno vojno stanje na terenu totalna katastrofa za njih.
2015-09-24
dok je bilo razdoblje mira, nisu izgradili ekonomiju, uglavnom su krali i pljačkali, mladost se iselila, natalitet pao, u vojsku se kako vidimo nije ulagalo dovoljno kada se moglo, i živili su mentalno na staroj slavi i tipa (prije je bilo bolje, ako smo prije ovako , opet ćemo tako, pusti lako ćemo mi).. i sada snose posljedice..Ringo10 wrote:Sve si u pravu. Trebaju se okanuti iluzija jer ih iluzije vde u potpunu propastAssadNaPodmornici wrote:na mjestu Armenaca..
KAo i Srbe u Hrvatskoj
Ako odbiju Azeri a što je malo vjerojatno jer političko rješenje ide njima na ruku, onda će se Rusija aktivno umiješati na strani Armenije ... i onda će im dronovi postati prilično beskorisni
Armenci nemaju šanse da zadrže NK i treba da se okanu zabluda ... žao mi je ali je tako
dosta toga podsjeća na Hrvatsku ali OK
MA da, tako je na žalostAssadNaPodmornici wrote:dok je bilo razdoblje mira, nisu izgradili ekonomiju, uglavnom su krali i pljačkali, mladost se iselila, natalitet pao, u vojsku se kako vidimo nije ulagalo dovoljno kada se moglo, i živili su mentalno na staroj slavi i tipa (prije je bilo bolje, ako smo prije ovako , opet ćemo tako, pusti lako ćemo mi).. i sada snose posljedice..Ringo10 wrote:Sve si u pravu. Trebaju se okanuti iluzija jer ih iluzije vde u potpunu propastAssadNaPodmornici wrote:na mjestu Armenaca..
KAo i Srbe u Hrvatskoj
Ima li to baš toliko sličnosti sa Hrvatskom
2015-09-24
Peace has cost you a strength, victory has defeated you!
odličan citat iz ovoga filma, kako za realni život tako i za armeniju
AssadNaPodmornici wrote:dok je bilo razdoblje mira, nisu izgradili ekonomiju, uglavnom su krali i pljačkali, mladost se iselila, natalitet pao, u vojsku se kako vidimo nije ulagalo dovoljno kada se moglo, i živili su mentalno na staroj slavi i tipa (prije je bilo bolje, ako smo prije ovako , opet ćemo tako, pusti lako ćemo mi).. i sada snose posljedice..
Vidim po netu još uvijek su uvjereni kako će ih sprašit ko 92
A na terenu imaju tisuće žrtava, 50 uništenih tenkova, u samo 10 dana rata
2018-04-10
Erdogan.
https://www.geopolitika.news/vijesti/erdogan-turska-se-ni-pred-kim-nece-povuci-osim-pred-allahom/
Allah = Eloah
Super. Meni odgovara. Anđeoska sam hijerarhija pa mogu dovesti više Elohima na debatu da se suprotstavi tom tvom jedome.
Pratim.
https://www.geopolitika.news/vijesti/erdogan-turska-se-ni-pred-kim-nece-povuci-osim-pred-allahom/
Allah = Eloah
Super. Meni odgovara. Anđeoska sam hijerarhija pa mogu dovesti više Elohima na debatu da se suprotstavi tom tvom jedome.
Pratim.
2014-04-11
Elohim = množina od Eloah
Više ih je a dvojica su uvijek jača od jednoga.
Vodiš ratove u ime Boga jel ?
Nesrićo jedna.
Više ih je a dvojica su uvijek jača od jednoga.
Vodiš ratove u ime Boga jel ?
Nesrićo jedna.
2014-04-11
a nemaju odakle nabavljati oružje, a da i imaju, trebaju mjeseci proći dok ne prođe obuka za neko modernije PZO/dronove. a kada Azeri izgube dron , nema straha - turci dostave novi, streljivo, a vojnik koji upravlja dronom, stoji u kancelariji i pije kavu na sigurnom . ako mu obore jedan dron, turci pošalji novi i upravlja sa novim.. vjeroajtno i turci upravljaju sa dronovima..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:dok je bilo razdoblje mira, nisu izgradili ekonomiju, uglavnom su krali i pljačkali, mladost se iselila, natalitet pao, u vojsku se kako vidimo nije ulagalo dovoljno kada se moglo, i živili su mentalno na staroj slavi i tipa (prije je bilo bolje, ako smo prije ovako , opet ćemo tako, pusti lako ćemo mi).. i sada snose posljedice..
Vidim po netu još uvijek su uvjereni kako će ih sprašit ko 92
A na terenu imaju tisuće žrtava, 50 uništenih tenkova, u samo 10 dana rata
pogotovo kada im još "smekšaju" frontu, onda će još brže osvajati teritorij... azeri svaku noć im unište koji komad artiljerije, oklopno vozilo, vojnika, logistiku.. samo iz dronova.. a ovi tamo nemaju neograničen broj resursa,, zato su i krenuli na pregovore. sa druge strane dobra je stvar što i Azeri moraju pregovarati iako bi čak mogli ih i vojno totalno satrati, i oni su prisiljeni na pregovarački stol. dakle Armenci moraju odjebati kontrolu nad tom regijom i eventaulno dobiti neku vrstu autonomije ili mirne re-integracije.
Ako odjebu pregovore - nema im spasa. neće ih nitko braniti a Azeri će ih poraziti.. tako ti je to kada živiš na staroj slavi i misliš "ako smi ih riješili 90tih a imali smo tada manje oružja, sada ćemo isto tako lako" , unatoč tome što se hrpa njih iselila, što ekonomiju nisu razvijali nego im je standard na razini republike srpske, što im je pao natalitet itd..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Rusija nudi mirnu reintegraciju sa lokalnom političkom autonomijom.
Pašinjan se nadao pomoći zapada, koje očito nema. Čak su mislili kako će Francuska priznati Karabahk.
Pašinjan se nadao pomoći zapada, koje očito nema. Čak su mislili kako će Francuska priznati Karabahk.
2018-04-10
još da ne zaboravimo, čak i takva Armenska vojska je nekoliko puta jača od naše vojske.. imaju neku avijaciju, mi nemamo nikakvu.. imaju dosta jurišnih helikoptera mi nemamo ništa.. aj one neke kinowe.. imaju par stotina tenkova , mi imamo 30ak .. imaju moćnu artiljeriju, naša artiljerija je stara 50godina najmanje, mi nemamo smerch i takve sustave što imaju armenci. imaju balističke rakete od scudova /točki do Iskandera, mi nemamo ništa od toga.. imaju puno veću aktivnu vojsku i puno veći potencijal mobilizacije..
da hipotetski graničimo sa njima , recimo da je Armenija umjesto Bosne i da nas odluče napasti hipotetski, doslovno bi se tek zaustavili ispred većih gradova.. uzeli bi kroz par dana doslovno trećinu ili četvrtinu teritorija
a čak i takva Armenija opet masno puši od Azerbejđana, neke vukojebine.. onda možeš misliti gdje smo mi, i koliko zaostajemo
da hipotetski graničimo sa njima , recimo da je Armenija umjesto Bosne i da nas odluče napasti hipotetski, doslovno bi se tek zaustavili ispred većih gradova.. uzeli bi kroz par dana doslovno trećinu ili četvrtinu teritorija
a čak i takva Armenija opet masno puši od Azerbejđana, neke vukojebine.. onda možeš misliti gdje smo mi, i koliko zaostajemo
Page 36 of 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Azerbejđan ekonomski otišao u k
» Azerbejđan se riješava Rusa i kupuje talijanske transportne zrakoplove
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Armenija nabavlja nove Su-30SM
» Armenija počela plaćati ruski gas u rubljama
» Azerbejđan se riješava Rusa i kupuje talijanske transportne zrakoplove
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Armenija nabavlja nove Su-30SM
» Armenija počela plaćati ruski gas u rubljama
Page 36 of 40