S Titom u Evropu!
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
S Titom u Evropu!
i dačićem a i pižonom, naravski
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/sok-u-srbiji-svjetske-politicare-na-sastanku-docekao-josip-broz-tito-865719
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/sok-u-srbiji-svjetske-politicare-na-sastanku-docekao-josip-broz-tito-865719
Last edited by marcellus on 4/12/2015, 13:27; edited 1 time in total
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
2014-04-16
Re: S Titom u Evropu!
Sta fali? Ako ce da kapne neka kinta kroz suvenire, sto da ne? Neka korist i od Cvetka da bude...
Stanojko wrote:Sta fali? Ako ce da kapne neka kinta kroz suvenire, sto da ne? Neka korist i od Cvetka da bude...
kakvi crni suveniri... tileta stavili na plakate i na stol ovima iz evrope... jer poznato je da cijela EU neizmjerno cijeni opretne diktatore u bijelim uniformama okićenim ordenjem i rolls royceu...
2014-04-16
i dajte se dogovorite sami sa sobom, jeste srbija ili ste jugoslavija? Kad se već mi u hrvatskoj ne možemo dogovorit jesmo li još uvijek jugoslavija, mislim.
Marcerllo.Evropljani cijene Tita.
Koliko ja upažam,posebice Talijani i Skandinavci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber-
2014-12-30
je! kak da ne.jastreb wrote:Marcerllo.Evropljani cijene Tita.
2014-12-30
Ništa od tog niti je tražio, niti je odnio u grob, niti je ostavio ikome od svoje familije. Bio je doživotni predsjednik SFRJ jer mu je tu titulu dodijelio zahvalni narod.marcellus wrote:Stanojko wrote:Sta fali? Ako ce da kapne neka kinta kroz suvenire, sto da ne? Neka korist i od Cvetka da bude...
kakvi crni suveniri... tileta stavili na plakate i na stol ovima iz evrope... jer poznato je da cijela EU neizmjerno cijeni opretne diktatore u bijelim uniformama okićenim ordenjem i rolls royceu...
Sad kad vidim koga je sve Zapad proglašavao i proglasio diktatorom, tek sad se popišam na njihova etiketiranja.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ti četnik da šutiš! Jebo te Draža.dzango wrote:Kakav skup, takva i maskota.
2015-10-07
Imitira se stariji brat. I u Rusiji obnavljaju razdoblje CCCP i staljinizam.
Nije šala.
Nije šala.
Vaša Univerzijada je imala Zagija a naš sastanak OEBS-a Broza. Menjamo Broza za Zagija uz doplatu.marcus-t wrote:Ti četnik da šutiš! Jebo te Draža.dzango wrote:Kakav skup, takva i maskota.
Maskenbal.dzango wrote:Kakav skup, takva i maskota.
Je da, i Putin je diktator. Svi su diktatori osim lidera odanih USA. Čak ni Erdogan nije diktator. Nebijem tebe i tvoj moral i osjećaj za pravdu na neku stvar!Ero wrote:Imitira se stariji brat. I u Rusiji obnavljaju razdoblje CCCP i staljinizam.
Nije šala.
2015-10-07
Jebem mu mater, nešto razmišljam, koga će te vi da obnovite? Ovi naši uzeli Broza...Ero wrote:Imitira se stariji brat. I u Rusiji obnavljaju razdoblje CCCP i staljinizam.
Nije šala.
A tko je Draža?????jel ona četnička pizda koja je surađivala sa ustaškom pizdom...marcus-t wrote:Ti četnik da šutiš! Jebo te Draža.dzango wrote:Kakav skup, takva i maskota.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
neka vama broz. draži mi je zagi, a tek koji su problem imali dizajneri oko znaka U :D :D :Ddzango wrote:Vaša Univerzijada je imala Zagija a naš sastanak OEBS-a Broza. Menjamo Broza za Zagija uz doplatu.marcus-t wrote:Ti četnik da šutiš! Jebo te Draža.dzango wrote:Kakav skup, takva i maskota.
2014-12-30
Ma goni ih u pičku materinu. Nije nikakvo čudo da su skupa bježali saveznicima se predat. Znali su kakvo su sranje ostavili iza sebe i da će ih to skupo koštat.v_vlado wrote:A tko je Draža?????jel ona četnička pizda koja je surađivala sa ustaškom pizdom...marcus-t wrote:Ti četnik da šutiš! Jebo te Draža.dzango wrote:Kakav skup, takva i maskota.
2015-10-07
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kako se Slovenija pokušala obračunati sa Titom
» Dok se svi zabavljaju sa misama,titom,ustašama i partizanima
» TZ Zagreba nudi setnju sa Titom:'Prosetajte sa nama putevima revolucionara'
» Zeljko Bebek:Osjecao sam se ponizenim kad sam za Novu godinu pjevao pred Titom.Bregovic?Postujem njegov rad ali ga ne volim
» Srbija u ponedjeljak definitivno želi raščistiti sa Titom:'Tito leti iz kuće cveća a dolijeće čiča Draža'
» Dok se svi zabavljaju sa misama,titom,ustašama i partizanima
» TZ Zagreba nudi setnju sa Titom:'Prosetajte sa nama putevima revolucionara'
» Zeljko Bebek:Osjecao sam se ponizenim kad sam za Novu godinu pjevao pred Titom.Bregovic?Postujem njegov rad ali ga ne volim
» Srbija u ponedjeljak definitivno želi raščistiti sa Titom:'Tito leti iz kuće cveća a dolijeće čiča Draža'
Page 1 of 4