Zeljko Bebek:Osjecao sam se ponizenim kad sam za Novu godinu pjevao pred Titom.Bregovic?Postujem njegov rad ali ga ne volim
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Zeljko Bebek:Osjecao sam se ponizenim kad sam za Novu godinu pjevao pred Titom.Bregovic?Postujem njegov rad ali ga ne volim
https://www.jutarnji.hr/spektakli/domace-zvijezde/ispovijest-zeljka-bebeka-osjecao-sam-se-ponizenim-nakon-sto-sam-za-jednu-novu-godinu-pjevao-za-tita-bregovic-podrzavam-njegov-rad-ali-ga-ne-volim/7148358/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zeljko Bebek:Osjecao sam se ponizenim kad sam za Novu godinu pjevao pred Titom.Bregovic?Postujem njegov rad ali ga ne volim
Ustasa rekoh ja...bebek 'argentinac'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zeljko Bebek:Osjecao sam se ponizenim kad sam za Novu godinu pjevao pred Titom.Bregovic?Postujem njegov rad ali ga ne volim
Pa što si pevao siso jedna. Koristio sve beneficije najjugoslovenskije grupe socijalističke Jugoslavije a sad sere.
Osjecao se ponizenim zato sto je Broz nakon par minuta izletio van s bolnom grimasom na licu pokazavsi koliko voli njihovu muziku i njegovo pjevanje. Jedan umjetnik se mora osjecati ponizeno na takvu reakciju. Dobro mozda bi Sid likovao ali Bebek nije Sid, jbg.dzango wrote:Pa što si pevao siso jedna. Koristio sve beneficije najjugoslovenskije grupe socijalističke Jugoslavije a sad sere.
omni-
2014-04-12
Sad se sjetio ljigavac, bili su maltene desna ruka jugo ideje i sad ovo
Kermit-
2014-04-17
vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/spektakli/domace-zvijezde/ispovijest-zeljka-bebeka-osjecao-sam-se-ponizenim-nakon-sto-sam-za-jednu-novu-godinu-pjevao-za-tita-bregovic-podrzavam-njegov-rad-ali-ga-ne-volim/7148358/
kako to da ga zločinac Tito nije bacio lavovima? a Vučino šta ti misliš o tome? u zoološki vrt pa nogu u rit i cap lavovima kako i priliči diktatorima. jel Vučino jel tako da je zločinac Tito bio diktator i da je pobio 159 milijuna rvat'na? ma naravno da je onaj tko kaže da nije taj je orjunaš, vucibatina jugoslavenska, jugokomunjara. jel tako VUČINO?
To je bilo ponižavajuće i nikakav zgodan okus u ustima nije ostao nakon tog nastupa, kazao je Bebek i objasnio da su zbog Tita u Zagrebu morali odgoditi već ugovoren dobro plaćen koncert u Beogradu, a da Broza na kraju nije pretjerano zanimao njihov nastup.
KAKO TO SAD? DIKTATOR IM JE DOZVOLIO DA SE OBOGATE????? PAZI, DOBRO PLAĆEN KONCERT! VUČINO? U JUGI SU SVI KREPAVALI OD GLADI I ŽEĐI NIČEGA NIJE BILO ALO VUČINO KUČKIN SINE!!!!
Guest- Guest
Kako duva vetar, tako se i on okreće.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Bebek je izdajnik Bijelog dugmeta.
Jedini on kad se traže zajednički nastupi nešto pizdi.
Jedini on kad se traže zajednički nastupi nešto pizdi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jel to onaj sto se tukao sa Alenom Islamovicem?
2014-08-25
ajde nemoj da kenja
glumi nesto
glumi nesto
Guest- Guest
Ne. Sa Alenom se tukao onaj Srbin. Tifa.Serbinho-3 wrote:Jel to onaj sto se tukao sa Alenom Islamovicem?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Serbinho-3 wrote:Jel to onaj sto se tukao sa Alenom Islamovicem?
Ne. To je Tifa.
Guest- Guest
Ok, hvala obojici.
2014-08-25
ŽELJKO BEBEK u emisiji Pressing N1 televizije prisjetio se koncerta kad je Bijelo dugme nastupalo ispred Josipa Broza Tita te to nazvao "ponižavajućim". "Nikakav zgodan okus u ustima nije ostao nakon tog nastupa", rekao je Bebek.
U suradnji s Yugopapirom došli smo do njegovog teksta iz veljače 1976. godine u kojoj je opisao isti taj nastup, ali nešto drugačijim riječima...
eto Bebeka:
Kako li se Titu dopala glazba Bijelog dugmeta?
Nekoliko dana uoči nove 1976. godine saznali smo da ćemo svirati na dočeku u Zagrebu u Hrvatskom narodnom kazalištu.
I to najuvaženijem i najdražem gostu -Titu!
Stvarno, uhvatila nas je u početku panika. Svirali smo pred 20.000 posjetitelja pa je sve bilo obično... Ali Titu! Kako pred njim?! Što da sviramo? I kako da se obučemo?!
Uoči nastupa, dogovorili smo se: Ovo nije običan koncert. Ovako se svira jednom u životu ali... kada ne bismo svirali isto kao i uvijek - zar bismo onda bili Bijelo dugme? Pa zar da se pretvaramo?
Zar baš Tito nije uvijek bio najveći drug svih mladih? Zar baš on nije uvijek nas najbolje razumio? Zar da se stidimo pred njim? Onda ne bismo bili ovo što jesmo.
U tom našem najznačajnijem nastupu na scenu smo izašli kao i obično: šareno obučeni. Svirali smo glasno, svjetla su bila neobična... Bez protokola!
U toj najveselijoj noći srce me je opet izdalo. Ruke su mi bile opet znojne... A ja nisam htio da to neko primjeti, najmanje Tito...
Pjevali smo naše pjesme. Sve je bilo veselo. Lijepo smo primljeni... Ipak, s bine nešto nisam uspio vidjeti. Reflektori su smetali da uočim mjesto gdje je Tito sjedio...
Eto i ta noć je sada prošlost. Ušla je u svijet mojih najdražih uspomena.
A nešto ipak ne znam... Zanima me; kako se Titu, našem Titu, svidjela naša glazba?
Volio bih to saznati.
Volio bih, zbog onog dječaka što je onog svibnja tako ponosno jurio sa štefetom u ruci i zbog onog "iskusnog pop pjevača" što mu je srce od treme i sreće bjesomučno lupalo u noći kada su čaše bile uzdignute u slavu godine što dolazi...
(Džuboks, 1976.)
http://www.index.hr/black/clanak/bebek-nastup-za-tita-danas-naziva-ponizavajucim-ali-drugacije-je-govorio-dok-je-tito-bio-ziv/1033369.aspx
U suradnji s Yugopapirom došli smo do njegovog teksta iz veljače 1976. godine u kojoj je opisao isti taj nastup, ali nešto drugačijim riječima...
eto Bebeka:
Kako li se Titu dopala glazba Bijelog dugmeta?
Nekoliko dana uoči nove 1976. godine saznali smo da ćemo svirati na dočeku u Zagrebu u Hrvatskom narodnom kazalištu.
I to najuvaženijem i najdražem gostu -Titu!
Stvarno, uhvatila nas je u početku panika. Svirali smo pred 20.000 posjetitelja pa je sve bilo obično... Ali Titu! Kako pred njim?! Što da sviramo? I kako da se obučemo?!
Uoči nastupa, dogovorili smo se: Ovo nije običan koncert. Ovako se svira jednom u životu ali... kada ne bismo svirali isto kao i uvijek - zar bismo onda bili Bijelo dugme? Pa zar da se pretvaramo?
Zar baš Tito nije uvijek bio najveći drug svih mladih? Zar baš on nije uvijek nas najbolje razumio? Zar da se stidimo pred njim? Onda ne bismo bili ovo što jesmo.
U tom našem najznačajnijem nastupu na scenu smo izašli kao i obično: šareno obučeni. Svirali smo glasno, svjetla su bila neobična... Bez protokola!
U toj najveselijoj noći srce me je opet izdalo. Ruke su mi bile opet znojne... A ja nisam htio da to neko primjeti, najmanje Tito...
Pjevali smo naše pjesme. Sve je bilo veselo. Lijepo smo primljeni... Ipak, s bine nešto nisam uspio vidjeti. Reflektori su smetali da uočim mjesto gdje je Tito sjedio...
Eto i ta noć je sada prošlost. Ušla je u svijet mojih najdražih uspomena.
A nešto ipak ne znam... Zanima me; kako se Titu, našem Titu, svidjela naša glazba?
Volio bih to saznati.
Volio bih, zbog onog dječaka što je onog svibnja tako ponosno jurio sa štefetom u ruci i zbog onog "iskusnog pop pjevača" što mu je srce od treme i sreće bjesomučno lupalo u noći kada su čaše bile uzdignute u slavu godine što dolazi...
(Džuboks, 1976.)
http://www.index.hr/black/clanak/bebek-nastup-za-tita-danas-naziva-ponizavajucim-ali-drugacije-je-govorio-dok-je-tito-bio-ziv/1033369.aspx
Guest- Guest
Joj sto volim ove danas kad pocnu da seru kvake. Jebi ga idu u korak sa ideoloskim gibanjima.
PA shvatis nakon 50 godina da si mrzio Tiiiitu i Jugovinu. ALi jebi ga nisi bio svjestan. Tek si postao svjestan nakon 50 godina.
To ti je rec fenomen ćojek.
PA shvatis nakon 50 godina da si mrzio Tiiiitu i Jugovinu. ALi jebi ga nisi bio svjestan. Tek si postao svjestan nakon 50 godina.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Joj sto volim ove danas kad pocnu da seru kvake. Jebi ga idu u korak sa ideoloskim gibanjima.
Meni je isto dugo trebalo da shvatim da sam Srb.
crvenkasti-
2014-04-17
aaah, sad odjedared postao hrvatina :)
jebomater i covjek bez muda,
kak ga ni sram sad uopce to spominjati
svako s imalo ponosa bi rekao odjebite , a on je dobrano to koristio,
sve za pare pa i guzice, sad mu valjda fali paznje pa odjedared postao Srb koji je bio ugnjetavan i ponizavan od onog rezima
e svasta
jebomater i covjek bez muda,
kak ga ni sram sad uopce to spominjati
svako s imalo ponosa bi rekao odjebite , a on je dobrano to koristio,
sve za pare pa i guzice, sad mu valjda fali paznje pa odjedared postao Srb koji je bio ugnjetavan i ponizavan od onog rezima
e svasta
Meni je isto dugo trebalo da shvatim da sam Srb.
Kao ona Seka Sablić, rugobina, kaže kad je nastupila pred Tiiiitom, on pušio i bezobrazno joj dobacivao.
To je stvarno teatar kretenizama.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
i sto ste se vi u stvari digli na zadnje papke?
zato sto je reko da se osjeco ponizenim?
Pa sta, jel se zabranjeno tako osjecat pred uzvisenim tiletom?
zato sto je reko da se osjeco ponizenim?
Pa sta, jel se zabranjeno tako osjecat pred uzvisenim tiletom?
2014-04-19
nista, tu uvredu samo krv moze saprat
sutra streljanje u 6
sutra streljanje u 6
2014-04-19
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Zeljko Bebek:'Otisao sam iz Bijelog Dugmeta jer nisam htio pjevati Ravna ti je Jugoslavija'
» Islamisti izboli glupog Rumunja za Novu godinu u Londonu
» Pobuna se nastavlja , kolaps u Francuskoj i za Božić i Novu godinu
» provest cu se za novu godinu..
» Zeman: Ne volim ograde, treba poslati armiju pred talas izbeglica
» Islamisti izboli glupog Rumunja za Novu godinu u Londonu
» Pobuna se nastavlja , kolaps u Francuskoj i za Božić i Novu godinu
» provest cu se za novu godinu..
» Zeman: Ne volim ograde, treba poslati armiju pred talas izbeglica
Page 1 of 9