S Titom u Evropu!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: S Titom u Evropu!
I ja,....jer sam imao takav posao,šef se vozio okolo da vidi dali su svi u žalosti jer ga volio,jebo ga on.....a danas sam sam svoj šef i boli me kita.....samo me jebe pdv...veber wrote:ne lupetaj!v_vlado wrote:
Morali...i palit svijeće po prozorima ako htjeli zadržat posao.....sve se mora....diktator jedan a drugi još i veći pod izgovorom demokrate...
nisam ga volio, ali kada je umro isto sam mu zapalio svijeću.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
gluposti, ja sam imao svoj posao i nitko mi nije bio šef.v_vlado wrote:
I ja,....jer sam imao takav posao,šef se vozio okolo da vidi dali su svi u žalosti jer ga volio,jebo ga on.....a danas sam sam svoj šef i boli me kita.....samo me jebe pdv...
i nije me jebao pdv jer sam izvoznik.
2014-12-30
Dobro,i Tuđman i Tito bili su autokrati i diktatori.
Pa šta?
Ja i jesam za vođu koji je diktatorskoga tipa. Jer ovi demokrati mi već idu na živce.
Pa šta?
Ja i jesam za vođu koji je diktatorskoga tipa. Jer ovi demokrati mi već idu na živce.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....u šupku....v_vlado wrote:I ja,....jer sam imao takav posao,šef se vozio okolo da vidi dali su svi u žalosti jer ga volio,jebo ga on.....a danas sam sam svoj šef i boli me kita......veber wrote:ne lupetaj!v_vlado wrote:
Morali...i palit svijeće po prozorima ako htjeli zadržat posao.....sve se mora....diktator jedan a drugi još i veći pod izgovorom demokrate...
nisam ga volio, ali kada je umro isto sam mu zapalio svijeću.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Da vam damo Broza i Vučića za Zagija?jastreb wrote:Dobro,i Tuđman i Tito bili su autokrati i diktatori.
Pa šta?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ubacimo i bajcetinca za Misuru? Deal?dzango wrote:Da vam damo Broza i Vučića za Zagija?jastreb wrote:Dobro,i Tuđman i Tito bili su autokrati i diktatori.
Pa šta?
Čekaj prvo da ih prejebemo za ovu dvojicu. Ne budi alav. Mišura nam ionako ne gine.Stanojko wrote:Ubacimo i bajcetinca za Misuru? Deal?dzango wrote:Da vam damo Broza i Vučića za Zagija?jastreb wrote:Dobro,i Tuđman i Tito bili su autokrati i diktatori.
Pa šta?
2014-04-19
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ne,ja bih onog sa onom bradurinom. Markovića.dzango wrote:Da vam damo Broza i Vučića za Zagija?jastreb wrote:Dobro,i Tuđman i Tito bili su autokrati i diktatori.
Pa šta?
2014-04-22
Ali da uzmete i ovu dvojicu. Ne bi da razdvajamo.jastreb wrote:Ne,ja bih onog sa onom bradurinom. Markovića.dzango wrote:Da vam damo Broza i Vučića za Zagija?jastreb wrote:Dobro,i Tuđman i Tito bili su autokrati i diktatori.
Pa šta?
2014-04-19
jastreb wrote:Dobro,i Tuđman i Tito bili su autokrati i diktatori.
Pa šta?
Ne, Tito je bio diktator, jer je došao na vlast vojnim udarom i opstao na njoj bez izbora idućih 35 godina, uz pomoć vojske i tajne policije. Dakle, bio je diktator, vladao mimo ustava i mimo izbora, samovoljom. Tuđman ni po jednom kriteriju nije bio diktator, došao je na vlast slobodnim izborima, potvrdio je još dva puta na slobodnim izborima. Vladao je u skladu sa svojim ovlastima.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
S obzirom na okolnosti (višestranačje,demokracija) i Tuđman je imao neke karakteristike diktatora i autokrata. Btw i Slobo je došao na vlast slobodnim izborima i pobijedio još par puta.marcellus wrote:jastreb wrote:Dobro,i Tuđman i Tito bili su autokrati i diktatori.
Pa šta?
Ne, Tito je bio diktator, jer je došao na vlast vojnim udarom i opstao na njoj bez izbora idućih 35 godina, uz pomoć vojske i tajne policije. Dakle, bio je diktator, vladao mimo ustava i mimo izbora, samovoljom. Tuđman ni po jednom kriteriju nije bio diktator, došao je na vlast slobodnim izborima, potvrdio je još dva puta na slobodnim izborima. Vladao je u skladu sa svojim ovlastima.
Nepoštivanje rezultata izbora i poraza HDZ-a u Zagrebu(zagrebačka kriza), mješanje u nogomet(oduzimanje titule Rijeci 1999), intervencija pri izboru miss Hrvatske(Lejla Šehović), cenzuriranje i bunkeriranje "nepočudnih" filmova i serija na HRT-u, otkazi,mješanja u sudske procese itd itd.
2014-04-22
U ono vrime je triba ukinit demokraciju, što bi u sličnim situacijama učinio svaki državnik.jastreb wrote:S obzirom na okolnosti (višestranačje,demokracija) i Tuđman je imao neke karakteristike diktatora i autokrata. Btw i Slobo je došao na vlast slobodnim izborima i pobijedio još par puta.marcellus wrote:jastreb wrote:Dobro,i Tuđman i Tito bili su autokrati i diktatori.
Pa šta?
Nepoštivanje rezultata izbora i poraza HDZ-a u Zagrebu(zagrebačka kriza), mješanje u nogomet(oduzimanje titule Rijeci 1999), intervencija pri izboru miss Hrvatske(Lejla Šehović), cenzuriranje i bunkeriranje "nepočudnih" filmova i serija na HRT-u, otkazi,mješanja u sudske procese itd itd.
Propustio je to učiniti i to mu osobno zamjeram.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Da, koliko je ono posto Slobo imao..jastreb wrote:S obzirom na okolnosti (višestranačje,demokracija) i Tuđman je imao neke karakteristike diktatora i autokrata. Btw i Slobo je došao na vlast slobodnim izborima i pobijedio još par puta.marcellus wrote:jastreb wrote:Dobro,i Tuđman i Tito bili su autokrati i diktatori.
Pa šta?
Mračna su vremena to bila, trebalo je prepustit rješavanje ratademokratskim snagama hare krišna, a petu kolonu ne samo financirati, već i beatificirati.
2014-04-12
Hebote kad vidis tko DANAS Kod Hrvata ima glavni rijec, tko si istaknuti politicari. Tko drzi konce u rukama ...pitaš se kome uopce trebaju ti jadnici izgubljeni u svemu . U vremenu, prostoru i idejama. Ta čudna čeljad kojoj je samo jednom u povijesti dato da budu ljudi sad se trUDI RUKAMA I NOGAMA ZAKOPATI BAS TU PROŠLOST KAD SU BILI LJUDI a ne URVATI polu guske polu ljudi ... Nego , dignut ce se iz pepela istina ko Fénix ... Odjebat svu tu klerofasisticku gamad i lažne Rvatine i kozojebe..oce oce .. I nije bitno jel to bude na Titovom putu ...
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Pričam o razdoblju poslije rata.maggie13 wrote:Mračna su vremena to bila, trebalo je prepustit rješavanje ratademokratskim snagama hare krišna, a petu kolonu ne samo financirati, već i beatificirati.
Dakle,nisam mislio na rat,već na drugu polovicu 90-tih.
Zagrebačka kriza bila je poslije 95-te.
Crveni i žuti mravi,judine škude i kibidabi press.
2014-04-22
Ne nije bio diktator .marcellus wrote:jastreb wrote:Dobro,i Tuđman i Tito bili su autokrati i diktatori.
Pa šta?
Oni koji su proglasili da je SAMO NJIHOVA DEMOKRACIJA prava a ne demokratski socijalizam i samoupravljanje su istinski diktatori. Kao da smo svi glupi i ne vidimo tko diktira ratovima. Tko određuje živote i tko jebe idiote u prazne bulje i nameće im jalove ideologije.
Tuđman nije bio diktator? Pa bio je aparatčik , rigidni general JNA .. Očekivati od njega demokraciju je isto kao i od popova ... Bilo kojeg ranga . Odim u sustavu demokracija lezi u naravi čovjeka ...:kidd:
Fora je da je Tito živ i življi od njegovih osporavateljaepikur37 wrote:dobro ovo s titom je bilo fora
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kako se Slovenija pokušala obračunati sa Titom
» Dok se svi zabavljaju sa misama,titom,ustašama i partizanima
» TZ Zagreba nudi setnju sa Titom:'Prosetajte sa nama putevima revolucionara'
» Zeljko Bebek:Osjecao sam se ponizenim kad sam za Novu godinu pjevao pred Titom.Bregovic?Postujem njegov rad ali ga ne volim
» Srbija u ponedjeljak definitivno želi raščistiti sa Titom:'Tito leti iz kuće cveća a dolijeće čiča Draža'
» Dok se svi zabavljaju sa misama,titom,ustašama i partizanima
» TZ Zagreba nudi setnju sa Titom:'Prosetajte sa nama putevima revolucionara'
» Zeljko Bebek:Osjecao sam se ponizenim kad sam za Novu godinu pjevao pred Titom.Bregovic?Postujem njegov rad ali ga ne volim
» Srbija u ponedjeljak definitivno želi raščistiti sa Titom:'Tito leti iz kuće cveća a dolijeće čiča Draža'
Page 3 of 4