S Titom u Evropu!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: S Titom u Evropu!
Ma goni ih u pičku materinu. Nije nikakvo čudo da su skupa bježali saveznicima se predat. Znali su kakvo su sranje ostavili iza sebe i da će ih to skupo koštat.v_vlado wrote:A tko je Draža?????jel ona četnička pizda koja je surađivala sa ustaškom pizdom...marcus-t wrote:Ti četnik da šutiš! Jebo te Draža.dzango wrote:Kakav skup, takva i maskota.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Nije. Đeneral JVuO.v_vlado wrote:A tko je Draža?????jel ona četnička pizda koja je surađivala sa ustaškom pizdom...marcus-t wrote:Ti četnik da šutiš! Jebo te Draža.dzango wrote:Kakav skup, takva i maskota.
dzango wrote:Vaša Univerzijada je imala Zagija a naš sastanak OEBS-a Broza. Menjamo Broza za Zagija uz doplatu.marcus-t wrote:Ti četnik da šutiš! Jebo te Draža.dzango wrote:Kakav skup, takva i maskota.
Može. Oćete i one plakate za univerzijadu sa slovom U pa da polijepite po Beogradu?
I meni je draži Zagi. Dva Broza za jednog Zagija?veber wrote:neka vama broz. draži mi je zagi, a tek koji su problem imali dizajneri oko znaka U :D :D :Ddzango wrote:Vaša Univerzijada je imala Zagija a naš sastanak OEBS-a Broza. Menjamo Broza za Zagija uz doplatu.marcus-t wrote:Ti četnik da šutiš! Jebo te Draža.dzango wrote:Kakav skup, takva i maskota.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nemere. zagiju narasla cijena. zadržite broza.dzango wrote:
I meni je draži Zagi. Dva Broza za jednog Zagija?
2014-12-30
Aaaaaaa...zato Tudjmanu niko nije dosao na sa`ranu...marcellus wrote:Stanojko wrote:Sta fali? Ako ce da kapne neka kinta kroz suvenire, sto da ne? Neka korist i od Cvetka da bude...
kakvi crni suveniri... tileta stavili na plakate i na stol ovima iz evrope... jer poznato je da cijela EU neizmjerno cijeni opretne diktatore u bijelim uniformama okićenim ordenjem i rolls royceu...
Je, oš mošti djenerala Draže ? Onak da ih pronosate malo po Srbiji i podignete nacionalnu svijest i ponos.dzango wrote:I meni je draži Zagi. Dva Broza za jednog Zagija?veber wrote:neka vama broz. draži mi je zagi, a tek koji su problem imali dizajneri oko znaka U :D :D :Ddzango wrote:Vaša Univerzijada je imala Zagija a naš sastanak OEBS-a Broza. Menjamo Broza za Zagija uz doplatu.marcus-t wrote:Ti četnik da šutiš! Jebo te Draža.dzango wrote:Kakav skup, takva i maskota.
Trebalo bi vam malo, jer ne zna se kome se više naguzujete: EU ili Rusiji. A dva kurca vam nikako ne stanu u dupe.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
kako nije, došla je njegova vojska i njegov narod... a ovom su došli oni kojima je vjerno služio...Stanojko wrote:Aaaaaaa...zato Tudjmanu niko nije dosao na sa`ranu...marcellus wrote:Stanojko wrote:Sta fali? Ako ce da kapne neka kinta kroz suvenire, sto da ne? Neka korist i od Cvetka da bude...
kakvi crni suveniri... tileta stavili na plakate i na stol ovima iz evrope... jer poznato je da cijela EU neizmjerno cijeni opretne diktatore u bijelim uniformama okićenim ordenjem i rolls royceu...
Jebeš plakate. Daj onu zgodnu košarkašicu što navija za Zvezdu. Pičke ciganske kod nas imaju veliku upotrebnu vrednost.marcellus wrote:dzango wrote:Vaša Univerzijada je imala Zagija a naš sastanak OEBS-a Broza. Menjamo Broza za Zagija uz doplatu.marcus-t wrote:Ti četnik da šutiš! Jebo te Draža.dzango wrote:Kakav skup, takva i maskota.
Može. Oćete i one plakate za univerzijadu sa slovom U pa da polijepite po Beogradu?
slovenac i turčin.Stanojko wrote:
Aaaaaaa...zato Tudjmanu niko nije dosao na sa`ranu...
2014-12-30
Jedan ćemo da pošaljemo vama. Priča se da Kolinda prima i više od dva.marcus-t wrote:Je, oš mošti djenerala Draže ? Onak da ih pronosate malo po Srbiji i podignete nacionalnu svijest i ponos.dzango wrote:I meni je draži Zagi. Dva Broza za jednog Zagija?veber wrote:neka vama broz. draži mi je zagi, a tek koji su problem imali dizajneri oko znaka U :D :D :Ddzango wrote:Vaša Univerzijada je imala Zagija a naš sastanak OEBS-a Broza. Menjamo Broza za Zagija uz doplatu.marcus-t wrote:Ti četnik da šutiš! Jebo te Draža.dzango wrote:Kakav skup, takva i maskota.
Trebalo bi vam malo, jer ne zna se kome se više naguzujete: EU ili Rusiji. A dva kurca vam nikako ne stanu u dupe.
Valjda. Ne znam baš kako se zove.marcellus wrote:koju, mišuru?
2014-04-19
Da se uvere da neće da ustane.marcellus wrote:kako nije, došla je njegova vojska i njegov narod...Stanojko wrote:Aaaaaaa...zato Tudjmanu niko nije dosao na sa`ranu...marcellus wrote:Stanojko wrote:Sta fali? Ako ce da kapne neka kinta kroz suvenire, sto da ne? Neka korist i od Cvetka da bude...
2014-04-19
http://www.telegraf.rs/sport/1396416-najseksi-hrvatska-kosarkasica-koja-navija-za-zvezdu-stize-u-beograd-foto
Morali...i palit svijeće po prozorima ako htjeli zadržat posao.....sve se mora....diktator jedan a drugi još i veći pod izgovorom demokrate...marcellus wrote:kako nije, došla je njegova vojska i njegov narod... a ovom su došli oni kojima je vjerno služio...Stanojko wrote:Aaaaaaa...zato Tudjmanu niko nije dosao na sa`ranu...marcellus wrote:Stanojko wrote:Sta fali? Ako ce da kapne neka kinta kroz suvenire, sto da ne? Neka korist i od Cvetka da bude...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ja bi to...marcellus wrote:http://www.telegraf.rs/sport/1396416-najseksi-hrvatska-kosarkasica-koja-navija-za-zvezdu-stize-u-beograd-foto
2014-04-19
ne lupetaj!v_vlado wrote:
Morali...i palit svijeće po prozorima ako htjeli zadržat posao.....sve se mora....diktator jedan a drugi još i veći pod izgovorom demokrate...
nisam ga volio, ali kada je umro isto sam mu zapalio svijeću.
2014-12-30
tata i sin bi!dzango wrote:Ja bi to...marcellus wrote:http://www.telegraf.rs/sport/1396416-najseksi-hrvatska-kosarkasica-koja-navija-za-zvezdu-stize-u-beograd-foto
2014-12-30
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
I ja,....jer sam imao takav posao,šef se vozio okolo da vidi dali su svi u žalosti jer ga volio,jebo ga on.....a danas sam sam svoj šef i boli me kita.....samo me jebe pdv...veber wrote:ne lupetaj!v_vlado wrote:
Morali...i palit svijeće po prozorima ako htjeli zadržat posao.....sve se mora....diktator jedan a drugi još i veći pod izgovorom demokrate...
nisam ga volio, ali kada je umro isto sam mu zapalio svijeću.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kako se Slovenija pokušala obračunati sa Titom
» Dok se svi zabavljaju sa misama,titom,ustašama i partizanima
» TZ Zagreba nudi setnju sa Titom:'Prosetajte sa nama putevima revolucionara'
» Zeljko Bebek:Osjecao sam se ponizenim kad sam za Novu godinu pjevao pred Titom.Bregovic?Postujem njegov rad ali ga ne volim
» Srbija u ponedjeljak definitivno želi raščistiti sa Titom:'Tito leti iz kuće cveća a dolijeće čiča Draža'
» Dok se svi zabavljaju sa misama,titom,ustašama i partizanima
» TZ Zagreba nudi setnju sa Titom:'Prosetajte sa nama putevima revolucionara'
» Zeljko Bebek:Osjecao sam se ponizenim kad sam za Novu godinu pjevao pred Titom.Bregovic?Postujem njegov rad ali ga ne volim
» Srbija u ponedjeljak definitivno želi raščistiti sa Titom:'Tito leti iz kuće cveća a dolijeće čiča Draža'
Page 2 of 4