Caffe Venus :P
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Sigurna sam da on bi, ali ja necu ;-P
To je to...jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Zar se bas mora trpit?! ;-^^venus wrote:Ne modeliranje, to nikako, toga se svi boje ..:D
Ima drugih metoda 8:)
Ako i mora, nikad to ne bih prihvatila. Znaci da to nije to. 8-)
Metode su da nema metode. ;-D
Na kraju se opet sve svede da ne ide bez kompromisa...zažmiri se tu i tamo, ta nismo više djeca... najgore je idealizirati ikoga...ne postoji taj koji bi vama/nama skroz ugodio...
;)
Guest- Guest
kako li samo znas ;-@fridrih_niche wrote:Od vanilije?Maggie19 wrote:Ima li nesice? ;-DAtlana wrote:
:D
Macicaaaa ;-))kic wrote:
šteta popit jbate!
Najbolji je...Maggie19 wrote:kako li samo znas ;-@fridrih_niche wrote:Od vanilije?Maggie19 wrote:Ima li nesice? ;-DAtlana wrote:
<3
Guest- Guest
venus wrote:sᴜᴋᴋᴜʙᴜs wrote:
Nada umire posljednja!
Nada nije strategija! To mi je najdraža rečenica koja surovo razbija uzaludno nadanje i potiče aktivnost
Jel tko rekao da je nada strategija?
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Najbolji je...Maggie19 wrote:kako li samo znas ;-@fridrih_niche wrote:Od vanilije?Maggie19 wrote:Ima li nesice? ;-DAtlana wrote:
<3
I ja obozavam od vanilije!
Guest- Guest
nekako se nalazimo u Zeitgeistu kad je nada prva poginula-
čini mi se bar da ljudi nisu sazdani razmišljati po strategiji, ne znam.
Tooooooo!sᴜᴋᴋᴜʙᴜs wrote:fridrih_niche wrote:Najbolji je...Maggie19 wrote:kako li samo znas ;-@fridrih_niche wrote:Od vanilije?Maggie19 wrote:Ima li nesice? ;-DAtlana wrote:
<3
I ja obozavam od vanilije!
<3
Guest- Guest
Odnosi jesu komplicirani jer smo mi ljudi komplicirani,al nekad je sasvim dovoljno htjeti i ici zajedbo korak po korak....sve je to rad i na nama ssamima,i na vezi ...ako smo psihicki jako sjebani ,n7smo bas sposobni za partnerstvo u punom smislu rijeci ....
Guest- Guest
sᴜᴋᴋᴜʙᴜs wrote:Odnosi jesu komplicirani jer smo mi ljudi komplicirani,al nekad je sasvim dovoljno htjeti i ici zajedbo korak po korak....sve je to rad i na nama ssamima,i na vezi ...ako smo psihicki jako sjebani ,n7smo bas sposobni za partnerstvo u punom smislu rijeci ....
truth
kic wrote:
nekako se nalazimo u Zeitgeistu kad je nada prva poginula-
čini mi se bar da ljudi nisu sazdani razmišljati po strategiji, ne znam.
Ja sam kao osoba toliko kompleksna da mi je i nacin na koji funkcioniram kompleksan,vrijedna sam i strategicna,obozavam da planiram,ali sam svjesna snage svoje intuicije i svjesna da se nekad jednostavno dese stvari nna koje nemamo skoro nikakvoga utjecaja....znaci moras biti fleksibilan!
Zivot mi uvijek vrati ulozeno tako da se uopce ne bojim,radim na sebi i idem korak po korak.....prosla sam faze dokazivanja i pokusavanja radit kako drugi rade,radim kako meni paše,biram ljude oko sebe jako oprezno i pošto se pokazalo da se i na sitnicama ljudi poznaju,vodim se i time.....da se razumijemo,imam i ja lose dane kad sam manja od makovog zrna,i uhvati me strah od ovog rongispila na kojem se nalazimo,ali takvi dani prodju,kao nekakav zivotni trud,i ja krenem dalje sa jednim misicem vise....ili blize cilju,kako god....bitno mi je da napredujem,korak po korak,to nam je tempo u ovom ograničenom tijelu i umu....
Guest- Guest
De der i meni kiki tu jednu. Promina vrimena, baš nešt teško ustajem u zadnje vrime.
Sad ću ja sist popit jedan, pa ti slikat...sᴜᴋᴋᴜʙᴜs wrote:Ovdje nema ness od vanilije
<3
Guest- Guest
Ako mi se svemir smiluje pit cu ga ja u Vk za 3 tjedna <3
Sinoc ja govorim "molim te boze da uspijem otici!" "Kaze moja necakinja "eto boze koliko je ocajna,i tebi se obraca!"
Ona je religiozna,ja nisam ...
Hocu vidit mamu i obitelj.....
Sinoc ja govorim "molim te boze da uspijem otici!" "Kaze moja necakinja "eto boze koliko je ocajna,i tebi se obraca!"
Ona je religiozna,ja nisam ...
Hocu vidit mamu i obitelj.....
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50