Caffe Venus :P
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Moxylicious wrote:venus wrote:Moxylicious wrote:
Zasto?
Pa zato jer je internet smetlište, a novinari (čast izuzecima) hijene...rastegnut će te.
Kod traženja nekog novog posla ti nećeš imati šanse, a moguće ni tvoja djeca, jer ljudski resursi kopaju po dostupnim podacima.
Ti vidi što želiš time postići pa odluči.
Člana uže obitelji sam spriječila u javnom istupu, novinari su zvali i molili da izađe pred kamere, danas mi priznaje da sam tad bila u pravu.
Hvala,razmislit ću.
Hrvat tuži Austriju jer su mu ugrozili zdravlje na skijanju..
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/tuzio-sam-austriju-zbog-korone-nije-vazan-novac-nego-to-da-je-netko-riskirao-moje-zdravlje-15021433
Preporučam da kontaktiraš nekog pravnika za savjet, da imaš informacije o svim mogućnostima koje su ti na raspolaganju.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Kad bismo svi gledali samo svoja posla, malo tog bi krenulo na bolje u društvu... doduše, nemoguće je iskorijeniti loše pojave, ali barem ih se može detektirati, a vinovnicima istih sigurno ne bude također svejedno... nije da nagovaram na išta, shvaćam poziciju najranjivijih u hranidbenom lancu, ali cijenim i hrabrost onih koji su pokazali zube sistemu...
Nikad nije bilo teže što sad pokazat zube sistemu, u doba kad postoji dark web i kad je lako servirati protunapad, fotošopirati, fejkati, montirati..
Ako se ide u rat u ovim ludim vremenima, onda je mudrost nužnost.
Guest- Guest
venus wrote:jasambrend wrote:Kad bismo svi gledali samo svoja posla, malo tog bi krenulo na bolje u društvu... doduše, nemoguće je iskorijeniti loše pojave, ali barem ih se može detektirati, a vinovnicima istih sigurno ne bude također svejedno... nije da nagovaram na išta, shvaćam poziciju najranjivijih u hranidbenom lancu, ali cijenim i hrabrost onih koji su pokazali zube sistemu...
Nikad nije bilo teže što sad pokazat zube sistemu, u doba kad postoji dark web i kad je lako servirati protunapad, fotošopirati, fejkati, montirati..
I to je istina, na žalost... tim više cijenim one koji su barem pokušali iako su time pritisnuli dugme samouništenja... neki ljudi jednostavno ne mogu protiv sebe.
darth_vader-
2014-04-17
Zviždač je moderni don Quijote...
Ideš na vjetrenjače, al znaš da ćeš dobro najebat...
;)
Ideš na vjetrenjače, al znaš da ćeš dobro najebat...
;)
Guest- Guest
Ja se recimo zgražam na činjenicu da je u 2020. drastično skočija trend kidnapovanja dice. A mislim da ima veze sa sve unosnijim biznisom prodaje adrenochrome-a.jasambrend wrote:venus wrote:jasambrend wrote:Kad bismo svi gledali samo svoja posla, malo tog bi krenulo na bolje u društvu... doduše, nemoguće je iskorijeniti loše pojave, ali barem ih se može detektirati, a vinovnicima istih sigurno ne bude također svejedno... nije da nagovaram na išta, shvaćam poziciju najranjivijih u hranidbenom lancu, ali cijenim i hrabrost onih koji su pokazali zube sistemu...
I to je istina, na žalost... tim više cijenim one koji su barem pokušali iako su time pritisnuli dugme samouništenja... neki ljudi jednostavno ne mogu protiv sebe.
A to je supstanca koja se vadi iz nadbubrižne žlizde istraumiranog diteta i koja starim prdonjama mere vratiti vitalne funkcije, pa čak i usporiti starenje.
Ovdi je to tabu tema, ali sve se viša priča o tome.
Tim moćnicima koji otimaju i muče dicu samo zato da bu sebi usporili proces starenja neko triba stati u kraj!
Ta rič je zloupotribljena.
Zar onaj stari prdonja Rockefeller nije ima 7 transplatacija srca?AlfaOmega wrote:Ja se recimo zgražam na činjenicu da je u 2020. drastično skočija trend kidnapovanja dice. A mislim da ima veze sa sve unosnijim biznisom prodaje adrenochrome-a.jasambrend wrote:venus wrote:
A to je supstanca koja se vadi iz nadbubrižne žlizde istraumiranog diteta i koja starim prdonjama mere vratiti vitalne funkcije, pa čak i usporiti starenje.
Tim moćnicima koji otimaju i muče dicu samo zato da bu sebi usporili proces starenja neko triba stati u kraj!
Koliko su dice poubijali da bi sebi produžili život, majku im jeben...
;)
Guest- Guest
Mislite da je to istina?fridrih_niche wrote:Zar onaj stari prdonja Rockefeller nije ima 7 transplatacija srca?AlfaOmega wrote:Ja se recimo zgražam na činjenicu da je u 2020. drastično skočija trend kidnapovanja dice. A mislim da ima veze sa sve unosnijim biznisom prodaje adrenochrome-a.jasambrend wrote:
Koliko su dice poubijali da bi sebi produžili život, majku im jeben...
;)
∆
I
Ubijanje djece za produzenje zivota
Guest- Guest
Cekaj roky je umro???
Uvjerena sam bila da je jos ziv
Jos se cudim kako je jos tu ..
Guest- Guest
Šta je njima naručit 6-7 srca da im budu na lageru kad zatribaju...
Ionako drmaju sa svima...
;)
Ionako drmaju sa svima...
;)
Guest- Guest
Prije par godina, u cvijetu mladosti...Atlana wrote:Cekaj roky je umro???
:D
Guest- Guest
Sta tek slijedi od kardashian/jenner klana...
Jos ova stara generacija ne zna nista...
Jos ova stara generacija ne zna nista...
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50