Caffe Venus :P
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Kad smo kod klope, ja se kanim kupiti i po prvi puta probati bizonov steak.
Koga god sam pita, ni ga proba. A mene mami, $11.99 pola funte. Kontam si, wtf. El zbilja tak dobar, ili zato što su ugrožena vrsta, pa toliko košta.
Koga god sam pita, ni ga proba. A mene mami, $11.99 pola funte. Kontam si, wtf. El zbilja tak dobar, ili zato što su ugrožena vrsta, pa toliko košta.
Funta ga dođe malo manje od po kile, btw.
Sve je to ok, lak se navići, ali fahrenheite za temp. ne mogu organski. :D
Moj Rakonja :-^fridrih_niche wrote:Pogledaj samo Assangea...
;)
Njihova logika mi nije jasna...AlfaOmega wrote:Sve je to ok, lak se navići, ali fahrenheite za temp. ne mogu organski. :D
:D
Guest- Guest
Dobro je najeba/će najebat...Maggie19 wrote:Moj Rakonja :-^fridrih_niche wrote:Pogledaj samo Assangea...
;)
;)
Guest- Guest
Za vise ideale.fridrih_niche wrote:Dobro je najeba/će najebat...Maggie19 wrote:Moj Rakonja :-^fridrih_niche wrote:Pogledaj samo Assangea...
;)
;)
Kad je idealist, shvacam ja to :-^
Ah, o tome bu se knjiga dala napisat :Dfridrih_niche wrote:Njihova logika mi nije jasna...AlfaOmega wrote:Sve je to ok, lak se navići, ali fahrenheite za temp. ne mogu organski. :D
:D
Maggie19 wrote:Za vise ideale.fridrih_niche wrote:Dobro je najeba/će najebat...Maggie19 wrote:
Moj Rakonja :-^
;)
Zviždač mora biti svjestan da sve što kaže će biti upereno protiv njega i to izvrnutom logikom, a posljedice dugotrajne.
Ako preuzima svjesno posljedice na sebe je jedno, a ako povlači x ljudi još za sobom, e onda je to upitno.
Guest- Guest
Ah, da je moguce proci liso i bez zrtava u takvoj raboti.venus wrote:Maggie19 wrote:Za vise ideale.fridrih_niche wrote:Dobro je najeba/će najebat...Maggie19 wrote:
Moj Rakonja :-^
;)
Zviždač mora biti svjestan da sve što kaže će biti upereno protiv njega i to izvrnutom logikom, a posljedice dugotrajne.
Ako preuzima svjesno posljedice na sebe je jedno, a ako povlači x ljudi još za sobom, e onda je to upitno.
Jednpstavno nemoguce.
Nitko tu ne ostaje nezamrljan, a pitanje je samo u zauzimanju strana. Treba tu i ludosti i hrabrosti.
Ovako lakonski receno.
Kad bismo svi gledali samo svoja posla, malo tog bi krenulo na bolje u društvu... doduše, nemoguće je iskorijeniti loše pojave, ali barem ih se može detektirati, a vinovnicima istih sigurno ne bude također svejedno... nije da nagovaram na išta, shvaćam poziciju najranjivijih u hranidbenom lancu, ali cijenim i hrabrost onih koji su pokazali zube sistemu...
darth_vader-
2014-04-17
Moxylicious wrote:venus wrote:Moxylicious wrote:
Zasto?
Pa zato jer je internet smetlište, a novinari (čast izuzecima) hijene...rastegnut će te.
Kod traženja nekog novog posla ti nećeš imati šanse, a moguće ni tvoja djeca, jer ljudski resursi kopaju po dostupnim podacima.
Ti vidi što želiš time postići pa odluči.
Člana uže obitelji sam spriječila u javnom istupu, novinari su zvali i molili da izađe pred kamere, danas mi priznaje da sam tad bila u pravu.
Hvala,razmislit ću.
Hrvat tuži Austriju jer su mu ugrozili zdravlje na skijanju..
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/tuzio-sam-austriju-zbog-korone-nije-vazan-novac-nego-to-da-je-netko-riskirao-moje-zdravlje-15021433
Preporučam da kontaktiraš nekog pravnika za savjet, da imaš informacije o svim mogućnostima koje su ti na raspolaganju.
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50