Da remiziramo...
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Da remiziramo...
sitnicamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Jučer je i Radman rekao da je lako moguće da je virus mutirao u veoma jadnu i neopasnu verziju i da će proći sam od sebe , samo će nestati. daj bože da je tako :) (iako će hrpa katastrofičara što vidim nažalost da je većina populacije biti razočarana)
pet mrtvih danas u RH...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:sitnicamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Jučer je i Radman rekao da je lako moguće da je virus mutirao u veoma jadnu i neopasnu verziju i da će proći sam od sebe , samo će nestati. daj bože da je tako :) (iako će hrpa katastrofičara što vidim nažalost da je većina populacije biti razočarana)
pet mrtvih danas u RH...
komorbiteti, godine?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I ona ikona BLM Floyd je imao Koronu i da nije bilo kamera bio bi još jedna žrtva virusa...
A štati je to? Šta da opituram?mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Umire se 17 do 23 dana nakon što se uzvrdi oboljelost s COVID-19.mutava baštarda wrote:
kad se uzme broj zaraženih/mrtvih u četvrtom i danas vidi se da je virus manje smrtonosan.
Prosječna smrtnost u 1. valu 1.27/dan, a u 2. valu 1.46/dan,
s tim da ćemo konačni rezultat ovoga dijela 2. vala vidjeti tek za 17-23 dana.
Nažalost, bit će daleko veći od 1.46/dan.
Prokleta matematika....nije loše biti ograničen u znanju.
Evo ti slike, a ti uzmi bojice pa opituraj
Sve ti piše...Eroo wrote:A štati je to? Šta da opituram?mutava baštarda wrote:Eroo wrote:
Umire se 17 do 23 dana nakon što se uzvrdi oboljelost s COVID-19.
Prosječna smrtnost u 1. valu 1.27/dan, a u 2. valu 1.46/dan,
s tim da ćemo konačni rezultat ovoga dijela 2. vala vidjeti tek za 17-23 dana.
Nažalost, bit će daleko veći od 1.46/dan.
Prokleta matematika....nije loše biti ograničen u znanju.
Evo ti slike, a ti uzmi bojice pa opituraj
Mutavi, matematiku se ne da prevarit.
Pitanje je hoćeš li ovo htjeti razumjeti.
Pitanje je hoćeš li ovo htjeti razumjeti.
Mutavi, ako ti ono gore nije pomoglo možda ti komentar Worldmeter-a pomogne,
što su ga upravo dali na račun francuskih podataka.
Francuzi su se pogubili zaradi, nažalost, enormno velikog broja dnevno novozaraženih.
što su ga upravo dali na račun francuskih podataka.
Francuzi su se pogubili zaradi, nažalost, enormno velikog broja dnevno novozaraženih.
September 20 (GMT)
Updates- 10,569 new cases and 11 new deaths in France. The Ministry of Health (Ministère de la Santé) has now fixed an error published on their dashboard earlier during the day, when it had reported a total of 31,585 deaths (+311 with respect to yesterday) while at the same time reporting a daily change of +12. The number of total deaths has since been corrected to 31,285. We have waited for the correction to occur before reporting today's figures for France on Worldometer. A small discrepancy between reported figures still persists: the daily reported change in deaths is +12 (even though the arithmetical change with respect to yesterday's reported total is actually +11), and the number of reported new cases is 10,569 (even though the arithmetical change with respect to yesterday's reported total is actually +11,569). Pending resolution of these conflicting data, we have updated France's data based on the reported total deaths and the reported new cases [source]
Veća prokuženost, manja smrtnost, nego na proliće..Eroo wrote:To ti svojim riječima?mutava baštarda wrote:Sve ti piše...Eroo wrote:
A štati je to? Šta da opituram?
Moja pok. strina je u takvoj situaciji znala reć "Svoj ti posa" i odmanula bi rukon.
Kako to šjor Ero? Šta kažu iz štaba?
Pa još san ti nacrta na primjeru Francuske, jebate.mutava baštarda wrote:Veća prokuženost, manja smrtnost, nego na proliće..Eroo wrote:To ti svojim riječima?mutava baštarda wrote:
Sve ti piše...
Moja pok. strina je u takvoj situaciji znala reć "Svoj ti posa" i odmanula bi rukon.
Kako to šjor Ero? Šta kažu iz štaba?
Kao što vidiš gore, od najvećeg broja dnevno novozaraženih do najvećeg broja kumulativno umrlih
je prošlo preko 3 mjeseca. Pogledaj još jednom dijagram (1. val u Francuskoj) iznad!
I još nešto: u 1. valu je prosječna dnevna smrtnost iznosila 1.27, a u drugom valu 1.46. Ovo iz glave...
A di je još 3 miseca da se taj dio(promatrani!) procesa završi
PS: @Mutavi
Maksimalni kumulativni broj umrlih u HR možete očekivati oko Božića
...ili najkasnije oko Nove godine. Statistika je neumoljiva.
Na datum "pika-a" novozaraženih dnevno dodaj cca 3 mjeseca i nećeš pogriješiti.
Sljedeći put mi pošalji narudžbenicu.
Bit će gadno oko Božića gledati kad Rusi budu svoje cijepili, a Bosanci naručili još nepostojeće cjepivo u filantropa koji je uteka iz škole da zgrče milijarde...Eroo wrote:PS: @Mutavi
ja znam za jednog jedinog koji je umrao a da je bio zaražen. Imao je akužu bolesti iz to, a umrao je nakon Misec, Misec ipo... Da je bio u Bergamu umrao bi i prije.Eroo wrote:PS: @Mutavi
Znaš li ti nekoga da je umra?
Jesi li mi posla narudžbenicu? Dobar san ja čovik, ali nemere baš sve za badave.mutava baštarda wrote:ja znam za jednog jedinog koji je umrao a da je bio zaražen. Imao je akužu bolesti iz to, a umrao je nakon Misec, Misec ipo... Da je bio u Bergamu umrao bi i prije.Eroo wrote:PS: @Mutavi
Pitam te onako, poznaješ li ti nekoga da je umra od ove opake bolesti... Ja nikoga nisam poznava, a znam za slučaj jednog jedinog u sinjskoj krajini, od početka do danas.Eroo wrote:Jesi li mi posla narudžbenicu? Dobar san ja čovik, ali nemere baš sve za badave.mutava baštarda wrote:ja znam za jednog jedinog koji je umrao a da je bio zaražen. Imao je akužu bolesti iz to, a umrao je nakon Misec, Misec ipo... Da je bio u Bergamu umrao bi i prije.Eroo wrote:PS: @Mutavi
Ako je 90 min. nogometne utakmice u Italiji napravilo dar mar, u Sinju je virus za Alku i Veliku Gospu podbacio. Čekamo uzvrat za Malu Gospu...
Švedska preko 10x više umrlih na 1 milijun stanovnika od Hrvatske.mutava baštarda wrote:Pitam te onako, poznaješ li ti nekoga da je umra od ove opake bolesti... Ja nikoga nisam poznava, a znam za slučaj jednog jedinog u sinjskoj krajini, od početka do danas.Eroo wrote:Jesi li mi posla narudžbenicu? Dobar san ja čovik, ali nemere baš sve za badave.mutava baštarda wrote:
ja znam za jednog jedinog koji je umrao a da je bio zaražen. Imao je akužu bolesti iz to, a umrao je nakon Misec, Misec ipo... Da je bio u Bergamu umrao bi i prije.
Ako je 90 min. nogometne utakmice u Italiji napravilo dar mar, u Sinju je virus za Alku i Veliku Gospu podbacio. Čekamo uzvrat za Malu Gospu...
Zahvali se stožeru!
PS: Znaš li zašto Švedska od 17.9. više ne objavljuje rezultate na platformi njihovog ministarstva zdravstva?
švedska je naš model za budućnost. Stožer sada upravo kopira depeše...Eroo wrote:Švedska preko 10x više umrlih na 1 milijun stanovnika od Hrvatske.mutava baštarda wrote:Pitam te onako, poznaješ li ti nekoga da je umra od ove opake bolesti... Ja nikoga nisam poznava, a znam za slučaj jednog jedinog u sinjskoj krajini, od početka do danas.Eroo wrote:
Jesi li mi posla narudžbenicu? Dobar san ja čovik, ali nemere baš sve za badave.
Zahvali se stožeru!
PS: Znaš li zašto Švedska od 17.9. više ne objavljuje rezultate na platformi njihovog ministarstva zdravstva?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
144 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 278 osoba
U protekla 24 sata zabilježeno je 144 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 1.894. Među njima je 278 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 24 pacijenta. U protekla 24 sata testirano je 5.165 osoba.
Tako se to radi, hvala stožeru!
HR : Aktivnih slučajeva 1,894 iliti 46/100,000 stanovnika.
ST: 93,
ZG: 41,
ZD: 48
RI: 22
Istra: 11
ST: 93,
ZG: 41,
ZD: 48
RI: 22
Istra: 11
da hvala stožeru hahaha. pičku materinu. šta stožer radi posebno da im treba zahvaliti ? :D
zapravo stožer ne radi ništa, baš ništa , aj budimo realni skoro ništa - jer smo od kraja 4mjeseca u švedskom modelu -(ovo je kao ekonomski zakoni, ekonomija najbolje funkcionira ako se država minimalno ali baš minimalno mješa).
tako i naš stožer, minimalna ograničenja i super -- ne samo to, nego na neki način i potiče širenje virusa , stožer vam ide na taktiku da sve sve veći broj stanovnika zarazi. evo ja u kafiću, programiran nešto, kraj mene ljudi, na par stolova natiskani ko srdele, mlađa ekipa, međutim pričam sa svima, kažu da slabije viđaju bake , djedove, što je super.. zaštitit starije dok mi ne prebolimo.. do 1.11 po mojim procjenama ćemo imati imunitet krda..
i da za to hvala stožeru, što nije kao ludi australci, novo zelanđani, cuomo iz new yorka, zaključa državu u brutalnom lockdownu, nego što smo doslovno preuzeli švedski model i potičemo širenje virusa gdje je šansa da mlađa osoba od 50umre , jedan naprema pola milijuna
zapravo stožer ne radi ništa, baš ništa , aj budimo realni skoro ništa - jer smo od kraja 4mjeseca u švedskom modelu -(ovo je kao ekonomski zakoni, ekonomija najbolje funkcionira ako se država minimalno ali baš minimalno mješa).
tako i naš stožer, minimalna ograničenja i super -- ne samo to, nego na neki način i potiče širenje virusa , stožer vam ide na taktiku da sve sve veći broj stanovnika zarazi. evo ja u kafiću, programiran nešto, kraj mene ljudi, na par stolova natiskani ko srdele, mlađa ekipa, međutim pričam sa svima, kažu da slabije viđaju bake , djedove, što je super.. zaštitit starije dok mi ne prebolimo.. do 1.11 po mojim procjenama ćemo imati imunitet krda..
i da za to hvala stožeru, što nije kao ludi australci, novo zelanđani, cuomo iz new yorka, zaključa državu u brutalnom lockdownu, nego što smo doslovno preuzeli švedski model i potičemo širenje virusa gdje je šansa da mlađa osoba od 50umre , jedan naprema pola milijuna
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50