Novi podaci otkrivaju glazbeni ukus hrvatske publike: Ovako nešto u SAD-u i Britaniji je nemoguće
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Novi podaci otkrivaju glazbeni ukus hrvatske publike: Ovako nešto u SAD-u i Britaniji je nemoguće
Meni je žao, i meni bi bio broj 1 - Dino Dvornik, apsolutni genijalac, trendsetter u svjetskim razmjerima. Bio je najveća pop-rock zvijezda Jugoslavije kad je prepoznao funk, dok u Americi funk jedva da je usvojila ulica.
I štogod da je radio, radio je vrhunski, nije bio žanrovski fah idiot (iako jest bio idiot).
I štogod da je radio, radio je vrhunski, nije bio žanrovski fah idiot (iako jest bio idiot).
Guest- Guest
Re: Novi podaci otkrivaju glazbeni ukus hrvatske publike: Ovako nešto u SAD-u i Britaniji je nemoguće
Još bolje je ono pištolj na astal, nasrid zabijen nož i ganga.mutava baštarda wrote:To je samo nakon druge litre vina...veber wrote:jebote mišo. taj samo rukicama plahuta i narukvicu oko vrata nosi.mutava baštarda wrote:A di je Bog Mišo Kovač... Jeben ti turkalja s glazbenin ukusom...
kao i bebeka, čuo sam ga u privatnoj atmosferi. kaj je, je fakat ima glas. massimo isto, doris. ostalo sve kurac.
Ne triba Mišo ni pivat, samo daj muziku mi ćemo ostalo...
Ma boli me kurac, Turkalj ionako kad se napije prije će otpivat Mišu nego Vanu ili Ninu Badrić...
I opet, ima li među današnjim klincima Dine Dvornika?
Ima vraga, klinci ispadaju iz reality showova, imitiraju cajke, globalni pop (moguće i gore od cajki) i povode se za najgorim mogućim trendovima.
Čovjek je inovirao, radio vrhunsku glazbu kao tinejdžer, onda zaokrenuo za 180 stupnjeva, radio još bolje stvari...Čudo.
Ima vraga, klinci ispadaju iz reality showova, imitiraju cajke, globalni pop (moguće i gore od cajki) i povode se za najgorim mogućim trendovima.
Čovjek je inovirao, radio vrhunsku glazbu kao tinejdžer, onda zaokrenuo za 180 stupnjeva, radio još bolje stvari...Čudo.
Guest- Guest
Čim mi nemamo pojma kako dobiti na Euroviziji (čak i da se glasuje pošteno), to mi je znak da imamo dobru mainstream scenu :D
Guest- Guest
marc sere po njemu, ali prvenstveno je bio lik iz kvarta. nikakvih preseravanjamobiu$ wrote:Meni je žao, i meni bi bio broj 1 - Dino Dvornik, apsolutni genijalac, trendsetter u svjetskim razmjerima. Bio je najveća pop-rock zvijezda Jugoslavije kad je prepoznao funk, dok u Americi funk jedva da je usvojila ulica.
šteta kaj je kihnul.
hauser ti je dosta sličan njemu. ne po opusu već po jednostavnosti.
2014-12-30
mobiu$ wrote:Meni je žao, i meni bi bio broj 1 - Dino Dvornik, apsolutni genijalac, trendsetter u svjetskim razmjerima. Bio je najveća pop-rock zvijezda Jugoslavije kad je prepoznao funk, dok u Americi funk jedva da je usvojila ulica.
plagijator bubnjara mahavishnu orchestre
2014-04-16
mobiu$ wrote:Meni je žao, i meni bi bio broj 1 - Dino Dvornik, apsolutni genijalac, trendsetter u svjetskim razmjerima. Bio je najveća pop-rock zvijezda Jugoslavije kad je prepoznao funk, dok u Americi funk jedva da je usvojila ulica.
E pa da, Dino je vidio zapad i pokušao zapad na balkanu
A imao je i ludu karizmu i talent
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Ringo10 wrote:A sta je to u Britaniji i Americi nemoguce
Kakvo se tamo smece slusa to je strahota
I najgore sto se to i po svijetu siri
rita ora i rihana :D
jebote led pa severina je za njih operna diva
Rita Ora je bila prije 5-6 godina... mladi je i ne znaju
Recimo Gaga je zadržala fanbase, jaka je i Lana Del Ray
2018-04-10
veber wrote:marc sere po njemu, ali prvenstveno je bio lik iz kvarta. nikakvih preseravanjamobiu$ wrote:Meni je žao, i meni bi bio broj 1 - Dino Dvornik, apsolutni genijalac, trendsetter u svjetskim razmjerima. Bio je najveća pop-rock zvijezda Jugoslavije kad je prepoznao funk, dok u Americi funk jedva da je usvojila ulica.
šteta kaj je kihnul.
hauser je crossover act
Dakle u svijetu ozbiljne klasične glazbe nema sto tražiti
No dobar je za curice
2018-04-10
Najvise slusam sebe jer sam najbolji gitarist u zgradi
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Najvise slusam sebe jer sam najbolji gitarist u zgradi
ja sam na sixto rodrigezu, the doors i uobičajeno kroke band.
tu i tamo se otresem s beasti boys ili rage against machine...
pa onda arsen i neke elgije
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jeftina deratizacija.dijagram wrote:Najvise slusam sebe jer sam najbolji gitarist u zgradi
2014-12-30
Ah Doors, bio na perlasezu, ili kako se to na francuskom tocno, ...seka zna.epikur37 wrote:dijagram wrote:Najvise slusam sebe jer sam najbolji gitarist u zgradi
Na grobu morisona jima
dijagram-
2015-08-09
kolega nisi u pravu, ali osobni stav je osoban.Hektorović wrote:veber wrote:marc sere po njemu, ali prvenstveno je bio lik iz kvarta. nikakvih preseravanjamobiu$ wrote:Meni je žao, i meni bi bio broj 1 - Dino Dvornik, apsolutni genijalac, trendsetter u svjetskim razmjerima. Bio je najveća pop-rock zvijezda Jugoslavije kad je prepoznao funk, dok u Americi funk jedva da je usvojila ulica.
šteta kaj je kihnul.
hauser je crossover act
Dakle u svijetu ozbiljne klasične glazbe nema sto tražiti
No dobar je za curice
hauser je u top klasičara, ali je odlučio zarađivat lovu a ne biti boem.
spadu u desetak čelista. odabrao je što bi i djetetu preporučio.
2014-12-30
dijagram wrote:Ah Doors, bio na perlasezu, ili kako se to na francuskom tocno, ...seka zna.epikur37 wrote:dijagram wrote:Najvise slusam sebe jer sam najbolji gitarist u zgradi
Na grobu morisona jima
Bravo :)
Meni je Jim jedan od bitnijih u glazbenoj strukturi i odrastanju :)
vrhunski talent, neponovljiva glazba
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novi podaci Eurostata otkrivaju kako Hrvatska uništava budućnost svoje djece
» Nemoguće je da četnici i balije ovako rade
» Nešto je trulo u Britaniji...
» zamislite ovako nešto u hrvatskoj
» Novi bombastični podaci o podrijetlu virusa: Ipak je 'pobjegao' iz laboratorija
» Nemoguće je da četnici i balije ovako rade
» Nešto je trulo u Britaniji...
» zamislite ovako nešto u hrvatskoj
» Novi bombastični podaci o podrijetlu virusa: Ipak je 'pobjegao' iz laboratorija
Page 3 of 3