Nemoguće je da četnici i balije ovako rade
Page 1 of 1
Nemoguće je da četnici i balije ovako rade
http://www.index.hr/vijesti/clanak/snimka-koja-pokazuje-sav-besmisao-rata-nemoguce-je-da-cetnici-i-balije-ovako-rade/896592.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nemoguće je da četnici i balije ovako rade
sve je moguce....bilo i bice...
2015-09-08
neki dan sam vidjela tu snimku, a ona jasno pokazuje sav besmisao tog rata
Guest- Guest
...a sto ces...ima brdo fotografija..di ameri i njemci si daju cigarete...rusi i njemci...obicno na takvim razmjenama...
2015-09-08
Noor wrote:neki dan sam vidjela tu snimku, a ona jasno pokazuje sav besmisao tog rata
sad tek vidim da sam iskomentirala identično nazivu linka, ali nisam ni čitala, samo sam kliknula...al, drugačiji komentar je nemoguće i dati
isto kao i ona snimka Bahrudina Kaletovića, JNA vojnika, koji je iz zagreba poslan u "rat" u Sloveniju...
Ivica Puljić: “Kakvo je stanje?”
Bahrudin Kaletović: “Je*eno, eto kakvo.”
Ivica Puljić: “Znate li protiv koga se borite?”
Bahrudin Kaletović: “Otkud znam, samo znam da pucaju na nas i ništa više. Pucaju ovi teritorijalci, je*i ga, ko će drugi.”
Reporter nastavlja i postavlja pitanje da li zna zbog čega se vodi rat. “Ma otkud znam. Kol’ko ja kužim to, oni kao hoće da se otcjepljuju, a mi im kao ne damo. U stvari, mi samo hoćemo da se vratimo u kasarnu i ništa više”, odgovorio je tada devetnaestogodišnjak iz Tuzle.
politika je kurva....
Guest- Guest
Ti ljudi su do jucer zajedno slavili, druzili se i radili, drugo nije ni za ocekivati. Sve se moglo u principu rijesit mirnim putem kad bi balkanci imali inteligenciju, jbg.
omni-
2014-04-12
Similar topics
» Novi podaci otkrivaju glazbeni ukus hrvatske publike: Ovako nešto u SAD-u i Britaniji je nemoguće
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Balije iz SA ponovo briljiraju
» Poštovani vlasi, balije
» OVO NIJE NEMOGUĆE
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Balije iz SA ponovo briljiraju
» Poštovani vlasi, balije
» OVO NIJE NEMOGUĆE
Page 1 of 1