Novi podaci otkrivaju glazbeni ukus hrvatske publike: Ovako nešto u SAD-u i Britaniji je nemoguće
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Novi podaci otkrivaju glazbeni ukus hrvatske publike: Ovako nešto u SAD-u i Britaniji je nemoguće
mobiu$ wrote:
Pa i ti sam kreiraš vlastiti YouTube content.
Oliver ne bi bio ni moj izbor broj 1, ali u odnosu na ovo što si nam pokazao je svemirski brod.
Mislim, slušaj što hoćeš.
Ne trending listu... ovo što sam stavio je trending lista... Evo Yoda se bavio internet marketingom pa nek ti potvrdi...
Trending lista je apsolutna, a ne algoritam
Ovo mi daje po algoritmu... :D
[url=https://servimg.com/view/19978339/1117][url=https://servimg.com/view/19978339/1116][/url][/url]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Novi podaci otkrivaju glazbeni ukus hrvatske publike: Ovako nešto u SAD-u i Britaniji je nemoguće
jastreb wrote:Riječki Srbi su(ako misliš na Srbe 3,4 i 5.generacije) uglavnom pokatoličeni,a mnogi od njih i poustašeni.aben wrote: jedino gore od toga su zagrebački urbani crnci i riječki srbi.
Srbi koji su doselili,uglavnom su ili mrtvi,ili jako stari,a onaj mali broj nedavno doseljenih su uglavnom sezonke koje su ovdje ostale,ili bauštelci koji su ovdje odlučili pronaći novi dom.
Znači riječki Srbi nisu nikakva homogena i brojna populacija,već nekakvi ostaci ostataka.
Postoji nekakav mit o tome da Srba u Rijeci ima 88%, ostalo su Jugoslaveni.
Neka vjeruje u to tko hoće, Rijeka svoje hrvatstvo ne mora nikome dokazivati. Jadna ona država u kojoj treći grad po veličini mora dokazivati da je hrvatski i da Srba nema previše, da se ne bi nitko oko Rijeke uznemiravao.
Guest- Guest
Zaboravio sam napomenuti da je Srbima u Rijeci najveći domet bio 71.mobiu$ wrote:jastreb wrote:Riječki Srbi su(ako misliš na Srbe 3,4 i 5.generacije) uglavnom pokatoličeni,a mnogi od njih i poustašeni.aben wrote: jedino gore od toga su zagrebački urbani crnci i riječki srbi.
Srbi koji su doselili,uglavnom su ili mrtvi,ili jako stari,a onaj mali broj nedavno doseljenih su uglavnom sezonke koje su ovdje ostale,ili bauštelci koji su ovdje odlučili pronaći novi dom.
Znači riječki Srbi nisu nikakva homogena i brojna populacija,već nekakvi ostaci ostataka.
Neka vjeruje u to tko hoće, Rijeka svoje hrvatstvo ne mora nikome dokazivati. Jadna ona država u kojoj treći grad po veličini mora dokazivati da je hrvatski i da Srba nema previše, da se ne bi nitko oko Rijeke uznemiravao.
Oko 11%.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mislim i te priče o Rijeci kao luci različitosti jest više odraz riječkog stanja duha, nego statistički prikaz.
Rijeka tu ima prilično dosadnu ujednačenu krvnu sliku, navlas prosjek RH.
Guest- Guest
Pa istina je samo to da Rijeka više nije čakavska. Domaća.mobiu$ wrote:Mislim i te priče o Rijeci kao luci različitosti jest više odraz riječkog stanja duha, nego statistički prikaz.
Što je nadvladalo.
2014-04-22
jastreb wrote:Zaboravio sam napomenuti da je Srbima u Rijeci najveći domet bio 71.mobiu$ wrote:jastreb wrote:Riječki Srbi su(ako misliš na Srbe 3,4 i 5.generacije) uglavnom pokatoličeni,a mnogi od njih i poustašeni.aben wrote: jedino gore od toga su zagrebački urbani crnci i riječki srbi.
Oko 11%.
Radna snaga sa Korduna, Like, Bosne, Dalmacije...
Realnim padom luke i pojavom čak i statističke nezaposlenosti u socijalističkom raju prekinuo se taj priljev.
1991 jako je puno Srba otišlo iz Rijeke. Najprije na područja odakle su porijeklom, a gdje je već počeo rat.
Dodatno, Rijeka je bila krcata vojskom, oficirima i njihovim obiteljima, do siječnja 1992 su i oni otišli.
Moj razred u OŠ je napustilo preko noći 4-5 učenika/ca.
Guest- Guest
naš zajednički frend tvrdi da je rijeka utvrda srpstva.mobiu$ wrote:Mislim i te priče o Rijeci kao luci različitosti jest više odraz riječkog stanja duha, nego statistički prikaz.
srenjeeuropski grad kao i trst.
2014-12-30
Hahahahaha,pa on i ne zna ko su Srbi.veber wrote:naš zajednički frend tvrdi da je rijeka utvrda srpstva.mobiu$ wrote:Mislim i te priče o Rijeci kao luci različitosti jest više odraz riječkog stanja duha, nego statistički prikaz.
Piše o njima non stop,a nema blage veze o njima.
Njemu bi se Mitar Mirić komotno mogao predstaviti kao hrvatski pjevač bećaraca iz Starih Mikanovaca i to bi prošlo,a s druge strane će nekog nabildanog Stipu iz Posavine,koji sluša one srpske šargijaške pjesme sa Ozrena,proglasiti četnikom.
2014-04-22
pa ovu su neka smećaž
slažem se s mobijem
sreća da je koliko toliko sačuvan glazbeni ukus
a Zlatko Turkalj...pravo lice cropopa...bljuv
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:naš zajednički frend tvrdi da je rijeka utvrda srpstva.mobiu$ wrote:Mislim i te priče o Rijeci kao luci različitosti jest više odraz riječkog stanja duha, nego statistički prikaz.
Pa dobro, mnogi to misle, zato i pišem ovo s kolegom jastrebom :) vidim da se već na drugoj temi slavi sajedinjenje, on nema takav temperament :)
Guest- Guest
Đenerale, neću se prepirati :) ali vidim da nema neke liste, a miješaju se i vijesti iz rijalitija sa spotovima, pa sam zaključio da je riječ o standardnom korisničkom sučelju.
Guest- Guest
epikur37 wrote:
pa ovu su neka smećaž
slažem se s mobijem
sreća da je koliko toliko sačuvan glazbeni ukus
a Zlatko Turkalj...pravo lice cropopa...bljuv
Pustimo mi kolegu, ako misli upecati mladu pičku mora biti u trendu ;)
Ja to više shvaćam kao usvajanje nužnih znanja nego kao njegov glazbeni izričaj :)
Guest- Guest
jastreb wrote:Hahahahaha,pa on i ne zna ko su Srbi.veber wrote:naš zajednički frend tvrdi da je rijeka utvrda srpstva.mobiu$ wrote:Mislim i te priče o Rijeci kao luci različitosti jest više odraz riječkog stanja duha, nego statistički prikaz.
Piše o njima non stop,a nema blage veze o njima.
Njemu bi se Mitar Mirić komotno mogao predstaviti kao hrvatski pjevač bećaraca iz Starih Mikanovaca i to bi prošlo,a s druge strane će nekog nabildanog Stipu iz Posavine,koji sluša one srpske šargijaške pjesme sa Ozrena,proglasiti četnikom.
Pa u Srbiji non-stop pišu o ustašama, a pojma nemaju o dotičnima.
Njima svatko tko sluša MPT-a ili kaže “Bok!” je ustaša. :)
Guest- Guest
Sa te liste jedino Gibonni, Massimo, Bebek i Daleka obala, ostalo, thanks, but no thanks.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
mobiu$ wrote:Đenerale, neću se prepirati :) ali vidim da nema neke liste, a miješaju se i vijesti iz rijalitija sa spotovima, pa sam zaključio da je riječ o standardnom korisničkom sučelju.
Prvo je trending glazba, a drugo je opći trending (dakle i te debilane iz realitija)
2018-04-10
Pirate wrote:Sa te liste jedino Gibonni, Massimo, Bebek i Daleka obala, ostalo, thanks, but no thanks.
Dobro Bebek je čoban rok, al se lik fantastično drži i legenda je
Gibonni je možda i najtalenriraniji od svih iz Splita. Runjić je bio dobar tekstopisac za Olivera, ali su im aranžmani bili slabija strana...
2018-04-10
Pirate likes this post
mobiu$ wrote:
Pustimo mi kolegu, ako misli upecati mladu pičku mora biti u trendu ;)
Ja to više shvaćam kao usvajanje nužnih znanja nego kao njegov glazbeni izričaj :)
A jok, cajke su odmah eliminacija
2018-04-10
A sta je to u Britaniji i Americi nemoguce
Kakvo se tamo smece slusa to je strahota
I najgore sto se to i po svijetu siri
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
lik ima glas i sluh i u doba juge bio član benda koji je harao.Hektorović wrote:Pirate wrote:Sa te liste jedino Gibonni, Massimo, Bebek i Daleka obala, ostalo, thanks, but no thanks.
Dobro Bebek je čoban rok, al se lik fantastično drži i legenda je
Gibonni je možda i najtalenriraniji od svih iz Splita. Runjić je bio dobar tekstopisac za Olivera, ali su im aranžmani bili slabija strana...
tko je u ta vremena ćuo za prljavce ili parni valjak. na istoku samo čorba bio.
slovenci nula bodova.
2014-12-30
Ringo10 wrote:A sta je to u Britaniji i Americi nemoguce
rita ora i rihana :D
jebote led pa severina je za njih operna diva
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Meni je žao, i meni bi bio broj 1 - Dino Dvornik, apsolutni genijalac, trendsetter u svjetskim razmjerima. Bio je najveća pop-rock zvijezda Jugoslavije kad je prepoznao funk, dok u Americi funk jedva da je usvojila ulica.
I štogod da je radio, radio je vrhunski, nije bio žanrovski fah idiot (iako jest bio idiot).
I štogod da je radio, radio je vrhunski, nije bio žanrovski fah idiot (iako jest bio idiot).
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novi podaci Eurostata otkrivaju kako Hrvatska uništava budućnost svoje djece
» Nemoguće je da četnici i balije ovako rade
» Nešto je trulo u Britaniji...
» zamislite ovako nešto u hrvatskoj
» Novi bombastični podaci o podrijetlu virusa: Ipak je 'pobjegao' iz laboratorija
» Nemoguće je da četnici i balije ovako rade
» Nešto je trulo u Britaniji...
» zamislite ovako nešto u hrvatskoj
» Novi bombastični podaci o podrijetlu virusa: Ipak je 'pobjegao' iz laboratorija
Page 2 of 3