Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Europa League 20/21
Šteta kaj u ždrijebu nema više rusa, kak' neki ovdje vele, puno jače lige od HNL-a ... Samo da pokažemo kak' je HNL za rusku ligu, premiership ... Al' dobro, volio bi izbjeći jedino Man. United i to ne zato kaj ih se bojim, nego zato jer bi oni sigurno imali sudački poguranac ... Sve ovo drugo je itekako prolazno, a naročito Glasgow, Granada, Olimpiacos, Kijev, Young Boys i Molde ... Interesantno je i to da se "neznalica" Zoki po broju bodova za UEFA-koeficijent potpuno izjednačio sa "velikim" trenerom Nenekom u njegovoj sezoni Eurolige ... Obojica su osvojili 14 bodova s time da Zoki ima 2 utakmice manje odigrane ...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
dinamo pomeo ruse, pomeo atletičara i njegov tovarski mit
End- Posts : 21177
2015-08-25
eh da je svaki dan igrati protiv ovakvih ekipa bilo bi +20 na tablici
2015-08-25
"Ne zamaramo se s tim koga ćemo izvući. Mislim da bi se druge momčadi trebale bojati nas.” rekao je Jakić
"Najbitnije je da mi igramo europske utakmice svaki tjedan i stvarno uživamo u tome svi“, zaključio je Oršić.
‘Dinamo je prvenstveno jaka momčad’
Trener ruskog sastava Murad Musajev čestitao je Dinamu na prolazu u osminu finala.
“Dinamo je zasluženo prošao, već je u jesenskom dijelu pokazao svoju kvalitetu i disciplinu. Sve će ovisiti o ždrijebu, ostali su jaki suparnici, ali svima će biti teško s Dinamom,” kazao je Musajev.
Novinare je zanimalo koji su mu se igrači Dinama najviše svidjeli u ove dvije utakmice.
“Dinamo je prvenstveno jaka momčad, ali posebno su mi sve svidjeli Oršić, Petković i Ademi. Bilo koji igrač Dinama bi u Rusiji dobro kotirao,” istaknuo je 37-godišnji ruski stručnjak.
Prema pravilima o nagradama u europskim natjecanjima koji je objavila UEFA, Dinamo je prije ove utakmice nastupima u kvalifikacijama za Ligi prvaka i Europsku ligu te u grupi Europske lige inkasirao približno 7,5 milijuna eura.
Prolaskom protiv Krasnodara u osminu finala Europske lige Dinamo će dobiti na svoj račun još 1,1 milijun eura, tako da bi se ta zarada popela na 8,6 milijuna eura samo od UEFA-inih nagrada. Dakako, u te brojke nije uračunat novac od sponzora koji će također stići.
da, da.. tovari na aparatima
"Najbitnije je da mi igramo europske utakmice svaki tjedan i stvarno uživamo u tome svi“, zaključio je Oršić.
‘Dinamo je prvenstveno jaka momčad’
Trener ruskog sastava Murad Musajev čestitao je Dinamu na prolazu u osminu finala.
“Dinamo je zasluženo prošao, već je u jesenskom dijelu pokazao svoju kvalitetu i disciplinu. Sve će ovisiti o ždrijebu, ostali su jaki suparnici, ali svima će biti teško s Dinamom,” kazao je Musajev.
Novinare je zanimalo koji su mu se igrači Dinama najviše svidjeli u ove dvije utakmice.
“Dinamo je prvenstveno jaka momčad, ali posebno su mi sve svidjeli Oršić, Petković i Ademi. Bilo koji igrač Dinama bi u Rusiji dobro kotirao,” istaknuo je 37-godišnji ruski stručnjak.
| QUICK STAT
— SofaScore (@SofaScoreINT) February 25, 2021
Dinamo Zagreb's forward Bruno Petković won 34 duels across the last two Europa League matches - no other player won more than 22 duels in the Round of 32.
He also completed 13 dribbles (93% succ. rate) in R32, at least two more than any other player.
#UEL pic.twitter.com/lv6l0MU4bt
Prema pravilima o nagradama u europskim natjecanjima koji je objavila UEFA, Dinamo je prije ove utakmice nastupima u kvalifikacijama za Ligi prvaka i Europsku ligu te u grupi Europske lige inkasirao približno 7,5 milijuna eura.
Prolaskom protiv Krasnodara u osminu finala Europske lige Dinamo će dobiti na svoj račun još 1,1 milijun eura, tako da bi se ta zarada popela na 8,6 milijuna eura samo od UEFA-inih nagrada. Dakako, u te brojke nije uračunat novac od sponzora koji će također stići.
da, da.. tovari na aparatima
2015-08-25
Plitak potok ...
Zeko-
2015-08-26
tako bi sad pisali na malti da gzira opet izvuče čmarduk...
al tovari ne mogu u top4 jebat ga
al tovari ne mogu u top4 jebat ga
2015-08-25
Pusti ti Hajduk, pricamo o slavlju u Tottenhamu nakon izvučenog protivnika, lol...
:^O
:^O
Guest- Guest
ne bi vjerovao, ali postoje puno bogatiji i jači klubovi od dinama
2015-08-25
Ah tu je znaci Milan. Dobro to im je i domet Europska liga.karlitovnačin wrote:lijepi klubovi
Vise oni i nemogu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bracala za koga ces navijati Manchester United - AC Milan...za zlaju ili rasforda...
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:bracala za koga ces navijati Manchester United - AC Milan...za zlaju ili rasforda...
Guest- Guest
Pa nikada ni ne navijam za milan-osima ako igraju protiv đubrentusa, zvezde, čergalone, bayerna ili luzerfula...
Guest- Guest
Finale EL: Milan-Dinamo
Bio bi red da najveći talijanski najveći hrvatski klub igraju u finalu.
Bio bi red da najveći talijanski najveći hrvatski klub igraju u finalu.
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet